C0089

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C0089
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.727.089

Publication

09/01/2013
ÿþMad word 17,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rICEreet.itia weirme

RECI3TBANa3. VAN i;OOPíl<i',NDEi.

2 t DEC. 2012

~ruTeNE

*i3ooszo9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nijverheidsstraat 2 8630 Veurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - VERKLARINGEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Notaris Patrick de Grave te Lo-Reninge (Lo) op 21 december 2012, geregistreerd als volgt : "Geboekt te Veurne, Registratiekantoor, tien bladen geen renvooien, op 21 DEC 2012 Reg; 5 Boek 443 Blad 48 Vak 11 Ontvangen: vijfentwintig euro (25EUR) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) LUC DE BERGH", blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, genaamd "C0089", werd opgericht met zetel te 8630 Veume, Nijverheidsstraat 2, en een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/tienduizendste (1110.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen., waarop is ingeschreven in geld en dat volledig volgestort is en gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE56 0016 8737 2388, geopend namens de vennootschap in oprichting bij BNP Panbas Fortis, vastgesteld door de ondergetekende Notaris.

Identificatie van de oprichters-inbrengers:

1) Juffrouw MATTHEEUWS Charlotte Ema Michael, geboren te Veume op vier januari negentienhonderd negenentachtig, ongehuwd, wonende te 8670 Koksijde, Duinhelmpad 8, die heeft ingetekend op negenduizend negenhonderd negenennegentig (9.999) aandelen, volledig geplaatst en volstort door inbreng van een bedrag van achttienduizend vijfhonderd achtennegentig euro veertien cent (¬ 18.598,14) ;

2) Mevrouw MATTHEEUWS Celine Febronie Eugene, geboren te Tielt op eenentwintig april negentienhonderd drieëntachtig, echtgenote van de Heer Vander Paelt Mathieu, wonende te Koksijde, Leopold II Laan 213, bus 03.06 die heeft ingetekend op één (1) aandeel, volledig geplaatst en volstort door inbreng van een bedrag van één euro zesentachtig cent (E 1,86)

STATUTEN

Artikel EEN  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam : "C0089".

Artikel DRIE - DOEL

De vennootschap heeft als doel:

LAlgemene activiteiten

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ont-wikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geidplaatsin-gen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van admini-stratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies, met inbegrip van mandaten van vereffenaar.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : C0089 (verkort) :

o5o8 o89

4, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

1I. E3eheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verlichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of ver-knocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn blj wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een ge-lijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlij-king van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maat-schappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel VIJF - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in tienduizend (10.000) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.... Het kapitaal is volledig geplaatst...

Artikel DERTIEN - BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt...

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen....

Statutaire zaakvoerder

Mevrouw Charlotte MATTHEEUWS, wonende te 8670 Koksijde, Duinhelmpad 8, is als enige statutaire zaakvoerder van de vennootschap benoemd.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en haar afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging,

Artikel VEERTIEN  BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Evenwel kan de zaakvoerder niet zonder akkoord van de algemene vergadering, terzake beslissend met unanimiteit van stemmen op een vergadering waarop alle stemgerechtigde vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- en/of verkoop of om het even welke andere vorm van overdracht van participaties.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van de zaakvoerder(s). ,.,

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

ledere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte....

Artikel VIJFTIEN - VOLMACHTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de

volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen....

Artikel NEGENTIEN -- BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste dinsdag

van de maand maart om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping....

ARTIKEL TWINTIG -- STEMRECHT  VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van

stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn,

of schriftelijk hun stem uitbrengen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden eveneens geldig

vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger....

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober van elk jaar en wordt op dertig september van het daaropvolgende jaar

afgesloten.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG -- WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de

vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening,

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Artikel ZESENTWINTIG -- ONTBINDING  VEREFFENING -- VERDELING LIQUIDATIESALDO

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Verklaringen van de oprichters.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8630 Veurne, Nijverheidsstraat 2.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden warden in het jaar tweeduizend vijftien.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen kunnen worden overgenomen en bekrachtigd door de vennootschap van zodra deze rechtspersoonlijkheid heeft bekomen als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen eveneens, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.

Mevrouw Charlotte Mattheeuws, voornoemd, heeft verklaard het mandaat van statutair zaakvoerder te aanvaarden. De zaakvoerder wordt benoemd vanaf de oprichtingsakte, met dien verstande, dat zij vanaf de oprichtingsakte tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdraagster van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

Volmacht.

De oprichters en de benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan ais bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Krulspuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8A:

- Mevrouw Linda MARTENS;

- Mevrouw Isabelle VANSTEENKISTE;

- Mevrouw Eugénie CARREZ.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Patrick de Grave, Notaris te Lo (Lo-Reninge)

Tezelfdertijd neergelegd

uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

~'. Voor-

' behouden

aan het

Belgisph

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
C0089

Adresse
NIJVERHEIDSSTRAAT 2 8630 VEURNE

Code postal : 8630
Localité : VEURNE
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande