CA & GE INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CA & GE INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.649.518

Publication

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 24.06.2013 13199-0084-011
06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 05.07.2012 12256-0133-010
09/02/2015
ÿþMod Word 11.1

te ID In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b)De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

JR BELGE



1- 2015NEERGELEGD

3 0 bl:l;, Z014

3TAATS8L.AD Rnkafd.

Kt(flORPTHRIJK EI_

Voor Morvire

baanut 11111 III 29 -1

~ BELGISCH

aan h Betgis Staatst:



*15021526*

Ondernemingsnr : 0893.649.618

Benaming

(voluit) : CA & GE INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijksesteenweg 64, 8530 Harelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 21 november 2014 houdende voorstel tot fusie van de BVBA CA & GE INVEST, met maatschappelijke zetel gevestigd te Kortrijksesteenweg 64, 8530 Harelbeke, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk) met ondernemingsnummer 0893.649.518, door overneming van de NV BEMASTA, met maatschappelijke zetel gevestigd te Kortrijksesteenweg 64, 8530 Harelbeke, ingeschreven In het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk) met ondernemingsnummer 0451.617.449, in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen:

De fusie betreft een verrichting als bedoeld in artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen, aangezien de BVBA CA & GE INVEST thans houdster is van alle aandelen van de NV BEMASTA als gevolg waarvan het gehele vermogen van de NV BEMASTA, zowel de rechten als de verplichtingen, zal overgaan naar de BVBA CA & GE INVEST.

RECHTSVORM, NAAM, ZETEL EN DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

De vennootschappen kunnen als volgt geïdentificeerd worden

De overnemende vennootschap:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CA & GE INVEST, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te Kortrijksesteenweg 64 te 8530 Harelbeke, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk) onder het ondernemingsnummer 0893.649.518, werd opgericht blijkens akte verleden voor meester Frederic Maelfait, notaris met standplaats te Harelbeke, op 16 november 2007, waarvan een uittreksel werd gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 december daarna onder het nummer 07173596.

Tot op heden bleven de statuten van de BVBA CA & GE INVEST, voormeld, ongewijzigd.

Blijkens de statuten van de vennootschap, opgesteld naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, d.d, 16 november 2007, wordt het maatschappelijk doel van de vennootschap als volgt omschreven :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland

a)De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse commerciële, industriële of andere vennootschappen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

c)Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, alsmede de agentuur bij het afsluiten van verzekeringen. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan, Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden, alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

d)Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overnamen van aandelen in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbeheer.

e)Ondememing in onroerende goederen, welke ondermeer omvat, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en het verbouwen, de procuratie, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen, de uitgifte van vastgoedcertificaten, het ondernemen van alle afbraak-, grond - en bouwwerken en werken van burgerlijke genie en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet van acht juli negentienhonderd vierentwintig op de mede-eigendom, het uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen,

f)Tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

g)Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel. Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijke doel verband houden. Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat de organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole, het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten, het verbeteren en op het punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

h)Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten en octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame vaste activa, alsmede de uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies.

1) Het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de wetten en Koninklijke Besluiten po de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies zoals voor het laatst gewijzigd door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig.

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag zowel voor zichzelf als voor verbonden vennootschappen zich borg stellen, aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere roerende en onroerende zekerheden en waarborgen verstrekken.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen in België of in het buitenland die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 650.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 6.500 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, dewelke ieder een fractiewaarde van 1/6.500e van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal werd bij oprichting integraal volgestort.

De overgenomen vennootschap:

De naamloze vennootschap BEMASTA, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te Kortrijksesteenweg 64 te 8530 Harelbeke, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk) onder het ondernemingsnummer 0451.617,449, werd opgericht blijkens akte verleden voor meester Eric Maelfait, gewezen notaris met standplaats te Harelbeke, op 31 december 1993, waarvan een uittreksel gepubliceerd werd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 januari 1994 onder het nummer 19940125-675,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De statuten van de vennootschap werden inmiddels diverse malen gewijzigd en het laatst, houdende een omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam, blijkens akte verleden voor notaris Frederic Maelfait, voornoemd, op 27 december 2011, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 februari 2012 onder het nummer 12034027.

Blijkens artikel drie van de gecoördineerde statuten van de vennootschap, opgemaakt naar aanleiding van de laatste statutenwijziging, d.d. 27 december 2011, wordt het maatschappelijk doel van de vennootschap als volgt omschreven

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland

a)Het ontwikkelen van managementprojecten en diensten in alle industriële, commerciële en dienstensectoren, het verschaffen, zowel aan individuele personen ais aan vennootschappen van alle prestaties, diensten en adviezen inzake management, het uitvoeren en waarnemen van managementactiviteiten in de ruimste zin van het woord met inbegrip van het waarnemen van bestuurdersmandaten.

b)Het verlenen van dienstprestaties van juridische en economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren technoconsult, assistentie op gebied van management, engineering, consulting en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies, fiscaal en boekhoudkundig advies, alsook het ter beschikking stellen en het huren en verhuren van personeel.

c)Het beheer, de instandhouding en valorisatie van haar onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, bebouwing en verhuring ervan, alsook de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst. Het beheer, de instandhouding en de valorisatie van haar roerend patrimonium,

d)Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

e)Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen.

01-let toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, ïn de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3 ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

Zij mag aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 62.100,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 1.350 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, dewelke ieder een fractiewaarde van 1/1.350e van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal werd inmiddels integraal volgestort.

DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VEN-NOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen verricht vanaf 1 oktober 2014 gesteld door de NV BEMASTA worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA CA & GE INVEST,

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten.

"

BIJZONDERE VOORDELEN

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Aldus getekend voor BVBA CA & GE INVEST

de heer Carlos STAELENS

Zaakvoerder

de heer Geert STAELENS

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd. 21 november 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

.s

. ~

s

"Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

s

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/02/2015
ÿþOndernemingsnr : 0893.649.618

Benaming

(voluit) : CA & GE INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijksesteenweg 64, 8530 Harelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 21 november 2014 houdende voorstel tot fusie van de BVBA KANTOOR STAELENS, met maatschappelijke zetel gevestigd te Kortrijksesteenweg 64, 8530 Harelbeke, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk) met ondememingsnummer 0405.367.453, door overneming van de BVBA CA & GE INVEST, met maatschappelijke zetel gevestigd te Kortrijksesteenweg 64, 8530 Harelbeke, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk) met ondernemingsnummer 0893.649.518, in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen:

RECHTSVORM, NAAM, ZETEL EN DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

De vennootschappen kunnen als volgt geïdentificeerd worden

De overnemende vennootschap:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KANTOOR STAELENS, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te Kortrijksesteenweg 64 te 8530 Harelbeke, ingeschreven in het rechtspersonen register te Gent (afdeling Kortrijk) onder het ondernemingsnummer 0405.367.453, werd opgericht onder de rechtsvorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de naam Verzekeringskantoor Staelens en Vandenbulcke, blijkens akte verleden voor meester Frans Hocke, gewezen notaris met standplaats te Kortrijk, op 20 december 1955, waarvan een uittreksel werd gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 6 januari 1956 onder het nummer 06011956-379.

De statuten van de vennootschap werden inmiddels diverse malen gewijzigd en het laatst, houdende onder andere een verhoging van het maatschappelijk kapitaal, blijkens akte verleden voor meester Frederic Maelfait, notaris met standplaats te Harelbeke, op 27 januari 2004, waarvan een uittreksel werd gepubliceerd In de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 februari daarna onder het nummer 04034277.

Blijkens artikel 4 van de statuten van de vennootschap, opgesteld naar aanleiding van de laatste statutenwijziging, d.d. 27 januari 2004, wordt het maatschappelijk doel van de vennootschap als volgt omschreven

"De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op volgende doelstellingen :

-makelarij en agentuur in verzekeringen van alle aard

-makelarij en agentuur inzake alle operaties van spaarbank, beleggingen, hypotheken, leningen of financieringen, in de meeste brede zin van het woord ;

-de handel in immobiliën en het uitbaten van een immobiliënkantoor omvattende het aan- en verkopen, ruilen, verkavelen, het uitbaten en exploiteren, het besturen, huren en verhuren van alle onroerende goederen ;

-het verrichten van expertises, liquidaties en alle fiscale, sociale, economische en boekhoudkundige handelingen die in verband staan met voorgaande doelstellingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mie

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

jITEUR BELGE

9 -01- 2015

;CH STAATSBLAD

NEERGELEGD

3 0 0f1;. 2014

Rechtbank van KOOM.IANDEL

Griffieent, afd, KORTRIJK

11.EffiV.

MO

2

BELGI

bet aa Be Sta;

wi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan functies van bestuurder of van vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke verhandelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken,

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen en ondernemingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken, en voor zover de wet dit niet verbiedt,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België, als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zal achten, en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving."

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 42.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 150 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, dewelke ieder een fractiewaarde van 1/150e van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal werd inmiddels integraal volgestort,

De overgenomen vennootschap:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CA & GE INVEST, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te Kortrijksesteenweg 64 te 8530 Harelbeke, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk) onder het ondernemingsnummer 0893.649.518, werd opgericht blijkens akte verleden voor meester Frederic Maelfait, notaris met standplaats te Harelbeke, op 16 november 2007, waarvan een uittreksel werd gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 december daarna onder het nummer 07173596.

Tot op heden bleven de statuten van de BVBA CA & GE INVEST, voormeld, ongewijzigd.

Blijkens de statuten van de vennootschap, opgesteld naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, d.d., 16 november 2007, wordt het maatschappelijk doel van de vennootschap als volgt omschreven

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland

a)De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

b)De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

c)Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, alsmede de agentuur bij het afsluiten van verzekeringen. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden, alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

d)Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overnamen van aandelen in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbeheer.

e)Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en het verbouwen, de procuratie, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen, de uitgifte van vastgoedcertiticaten, het ondernemen van alle afbraak-, grond - en bouwwerken en werken van burgerlijke genie en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet van acht juli negentienhonderd vierentwintig op de mede-eigendom, het uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

OTussenhandelear, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing,

g)Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel. Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijke doel verband houden. Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat de organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole, het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten, het verbeteren en op het punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

h)Het ontwiKkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten en octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame vaste activa, alsmede de uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies.

i) Het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke Besluiten po de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies zoals voor het laatst gewijzigd door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig.

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag zowel voor zichzelf als voor verbonden vennootschappen zich borg stellen, aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere roerende en onroerende zekerheden en waarborgen verstrekken.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of vennootschappen in België of in het buitenland die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 650.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 6.500 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, dewelke ieder een fractiewaarde van 116.500e van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal werd bij oprichting integraal volgestort.

Voorafgaandelijk aan onderhavige fusieverrichting zal de BVBA CA & GE INVEST, voormeld, de naamloze vennootschap BEMASTA, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te Kortrijksesteenweg 64 te 8530 Harelbeke, ingeschreven in het rechtspersonen register te Gent (afdeling Kortrijk) onder het ondernemingsnummer 045t617.449, overnemen middels fusie. In het kader van artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen zal een voorstel tot fusie door overneming voorgelegd worden aan de algemene vergaderingen van de BVBA CA & GE INVEST en de NV BEMASTA, beide voormeld. Deze voorlegging zal geschieden voorafgaandelijk aan de goedkeuring van onderhavig fusievoorstel door de betreffende algemene vergaderingen.

Aangezien de goedkeuring voorafgaandelijk de fusie tussen BVBA KANTOOR STALENS en BVBA CA & GE INVEST, beide voormeld, wordt in onderhavig fusievoorstel uitgegaan dat deze werd goedgekeurd. Bijgevolg wordt in onderhavig fusievoorstel van uitgegaan dat het gehele vermogen van de NV BEMASTA, zowel de rechten als de verplichtingen, is overgegaan naar de BVBA CA & GE INVEST, aangezien de BVBA CA & GE INVEST, voormeld, thans houdster is van alle aandelen van de NV BEMASTA.

DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

Gelet op de aard van de betreffende fusieverrichting zullen voor de inbreng van het volledige actief en passief vermogen van de BVBA CA & GE INVEST, voormeld, in de BVBA KANTOOR STAELENS, voormeld, geen nieuwe aandelen toegekend worden aan haar aandeelhouders. Er is eveneens geen opleg in geld voorzien voor de voorgenomen verrichting.

DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VEN-NOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen verricht vanaf 1 oktober 2014 door de BVBA CA & GE INVEST, voormeld, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA KANTOOR STAELENS, voormeld.

Voer-'behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten.

BIJZONDERE VOORDELEN

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Aldus getekend voor BVBA CA & GE INVEST

de heer Carlos STAELENS

Zaakvoerder

de heer Geert STAELENS

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd. 21 november 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 13.07.2011 11278-0524-010
12/03/2015
ÿþMod Word 11.1

i*L.fvr In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- *15038332*

behouden 1111111

aan het

Eelgisch Staatsblac





NEERGELEGD

- 2 FFB, 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, aid. KORTRIJK

Griffie

Ondernemingsnr : 0893.649.518

Benaming

(voluit) : CA & GE INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg 64

(volledig adres)

Onderwerp akte : Geruisloze fusie (overnemende vennootschap)

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 25 februari. 2015 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders heeft beslist:

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten

§ 1. Besluit tot fusie

A. De vergaderingen verklaren de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en ontslaan de voorzitter van voorlezing ervan.

B. De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap BEMASTA zowel de rech-'ten als de verplichtingen, als geiolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CA & GE INVEST die reeds houdster is van alle aandelen van de naamloze vennootschap BEMASTA.

C. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap BEMASTA boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 1 oktober 2014.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de naamloze vennootschap BEMASTA gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

De bestuursorganen hebben er zich van gewist en bevestigen alhier dat sinds de datum van het opstellen van het fusieverslag en de datum van onderhavige vergadering zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

De aandeelhouders/vennoten alhier aanwezig of vertegenwoordigd verklaren op te hoogte te zijn van de boekhouding en financiële situatie van de betrokken vennootschappen.

D. Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere, rechten worden toegekend.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen of de bedrijfsrevisor van de fuserende vennootschappen.

E. Ten gevolge van deze fusie heeft de naamloze vennootschap BEMASTA opgehouden te bestaan.

§ 2. Overgang van de vermogens

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap BEMASTA ten: algemenen titel over op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CA & GE INVEST.

De overgang van het vermogen geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden

1.AIle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de inge-brachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2.De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de han-dèlingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren be-'paald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3.De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen ver-mogens, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldeer-nieuwfng kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschappen, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4.De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

§3. Ontslag bestuurders

De vergadering aanvaardt het ontslag van de bestuurders van de overgenomen vennootschap en verleent

dienvolgens kwijting.

§4. Volmacht

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijk bepalingen ter zake.

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap tot

uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan VOF AXXI, te 8520 Kuurne, Rijksweg 1, evenals aan haar

bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile

administratieve formaliteiten te verzekeren.

NOTARIELE WETfIGHEIDSVERKLARING

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, het

bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten betreffende

onderhavige fusie.

VERKLARINGEN PRO F1SCO

De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de met fusie door

overneming gelijkgestelde verrichting tussen de NV BEMASTA, overgenomen vennootschap, en de BVBA CA &

GE INVEST, overnemende vennootschap, geschiedt met toepassing van:

 artikel 117, § 1 van het Wetboek der Registratierechten en artikel 2.9.1.0.3 derde lid van de Vlaamse

Codex Fiscaliteit;

 artikel 211 en volgende van het Wetboek der Inkomstenbelastingen 1992;

 artikel 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get. Notaris Vincent Guifiemyn)

Gelijktijdig neergelegd:

afschrift akte

- gecoordineerde statuten

Voor-

' behAuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/03/2015
ÿþ7[

s?+ ~T. ,

. ~.~.!rr+

Voor-

behoudE aan het Belgiscl

Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod WonS 11.1

Lee._ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- 2 FED, 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd,, KORTRIJK

rr ~

Ondernemingsar : 0893.649.518

Benaming

(voluit) : CA & GE INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg 64

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie (overgenomen vennootschap-

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 25 februari 2015 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders heeft beslist:

Na onderzoek, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderschei-'den vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

§ Besluiten tot fusie

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed.

Zij besluiten aldus dat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KANTOOR STAELENS, overnemende vennootschap, het ge-hele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CA & GE INVEST, zowel de rech-iten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer :

a.De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgt :

-één aandeel van de BVBA CA & GE INVEST zal recht geven op één aandeel van de BVBA KANTOOR'. STAELENS.

b.De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht', worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap KANTOOR STAELENS wordt vastgesteld op 1 oktober 2014.

Alle verrichtingen sinds 1 oktober 2014 door de over te nemen vennootschap-ipen gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

c.De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 oktober 2014.

d.De nieuw uitgereikte aandelen zullen vermeld worden in een aandelenregister dat zal gehouden worden overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen. Van de inschrijving in dit register, worden certscaten afgegeven aan de vennoten die erom verzoeken.

e. Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten worden toegekend.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen of de bedrijfsrevisor van de fuserende vennootschappen.

§ Overgang van de vermogens

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CA & GE INVEST ten algemene titel over op de overnemende vennootschap KANTOOR STAELENS.

Het vermogen van de vennootschappen is beschreven in voormeld verslag opgemaakt door de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, dat ter griffie zal worden neergelegd en door ondergetekende notaris zal warden bewaard.

§ Lasten en voorwaarden van de overgang

De overgang van het vermogen van de vennootschap KANTOOR CA & GE INVEST op de ovememende vennootschap KANTOOR STAELENS geschiedt onder de vohgende lasten en voorwaarden :

1.Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

M

71111rVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad





De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2.De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de han-delingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren be-paard, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3.De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen venmogens, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvee-nieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke ais persoonlijke van de overgenomen vennootschappen, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4.De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschappen, op last voor de overnemende vennoot-schap deze te bewaren,

5.Alle kosten, honoraria en welke tasten ook, die uit de huidige overgangen voort-vloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

§ Ontslag zaakvoerders

De vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap en verleent dienvolgens kwijting.

§ Alle voorgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens genomen met eenparigheid van stemmen.

III. SLOT- BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

1. De voorzitter van de algemene vergadering stelt vast dat alle punten van de agenda inzake de fusie afgehandeld werden.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CA & GE INVEST door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KANTOOR STAELENS verwezen-lijkt is, en dat de vennootschap CA & GE INVEST opgehouden heeft te bestaan.

3. De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de ex-terne wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap-pen gehouden zijn, met het oog op een fusie door overneming.

IV. VOLMACHTEN

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan VOF AXXI te 8520 Kuurne, Rijksweg 1, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijk bepalingen terzake.

V. DIVERSE VERKLARINGEN

A. Woonstkeuze

Voor de uitvoering van deze akte wordt door de comparanten keuze van woonplaats gedaan op de zetel van

de overnemende vennootschap.

B. Fiscale verklaringen

Deze fusie geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 117, § 1 van het Wetboek van Registratierechten en artikel 2.9.1.0.3 derde lid, 2.10.1.0.3, derde lid en 2.11.1.0.2, derde lid van de Vlaamse Codex Fiscaliteit, van artikel 211 § 1 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen en van artikelen 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (gel. Notaris Vincent Guillemyn)

Gelijjktijdig neergelegd: afschrift akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 27.08.2010 10450-0500-011
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 27.08.2009 09635-0195-010

Coordonnées
CA & GE INVEST

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 64 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande