CADEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CADEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.899.579

Publication

08/05/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13302800*

Neergelegd

06-05-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0533899579

Benaming (voluit): CADEM

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8830 Hooglede, Akkerstraat 25 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Ten jare tweeduizend dertien, op drie mei.

Voor ons, Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap  Eric

HIMPE  Annelies HIMPE, Geassocieerde Notarissen met zetel te Ieper.

ZIJN VERSCHENEN:

1. De Heer DEMEYERE Frederik Edgard, geboren te Roeselare op dertig juli duizend negenhonderdachtenzeventig, nationaal nummer 780730-237-65, echtgenoot van Mevrouw Nele Cloet, wonende te 8830 Hooglede, Akkerstraat 25A.

2. De Heer DEMEYERE Kristof Rudy, geboren te Roeselare op vijf november duizend negenhonderddrieëntachtig, nationaal nummer 831105-175-40, ongehuwd, wonende te 8800 Roeselare, Westkouter 14.

3. De Heer DEMEYERE Jürgen Marc, geboren te Roeselare op tien april duizend negenhonderdzevenentachtig, nationaal nummer 870410-281-13, ongehuwd, wonende te 8800 Roeselare, Sint-Hubrechtsstraat 40 bus 22.

Die een vennootschap hebben opgericht met volgende statuten:

1) RECHTSVORM: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2) NAAM:  CADEM

3) ZETEL: 8830 Hooglede, Akkerstraat 25A

4) DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland: het verschaffen van software applicaties voor mobiele en vaste dragers met de bedoeling van het aanbieden van informatie aan de eindgebruiker.

De vennootschap mag in het algemeen, zonder dat deze opsomming beperkend is, alle commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen, handelingen en activiteiten verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te bevorderen en, onder meer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere wijze in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare verwant is, erbij aansluit of in het algemeen van aard is het doel van de vennootschap te bevorderen.

5) MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig geplaatst in geld en afbetaald bij de oprichting voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is onderschreven en dit als volgt:

1. Door de Heer Frederik Demeyere, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van zesduizend driehonderd vierentwintig euro (¬ 6.324,00) van het kapitaal en waarvan hij tweeduizend honderd en acht euro (¬ 2.108,00) onmiddellijk volstort in geldspeciën. Als vergelding voor deze inbreng worden hem vierendertig (34) stemgerechtigde aandelen toegekend. Ieder aandeel is volstort ten belope van één/derde (1/3).

2. Door de Heer Kristof Demeyere, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van elfduizend negenhonderd en vier euro (¬ 11.904,00) van het kapitaal en waarvan hij drieduizend negenhonderd achtenzestig euro (¬ 3.968,00) onmiddellijk volstort in geldspeciën. Als vergelding voor deze inbreng worden hem vierendertig (34)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

stemgerechtigde aandelen en dertig (30) niet-stemgerechtigde aandelen toegekend. Ieder aandeel is volstort ten belope van één/derde (1/3).

3. Door de Heer Jürgen Demeyere, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van driehonderd twee en zeventig euro (¬ 372,00) van het kapitaal en waarvan hij honderd vierentwintig euro (¬ 124,00) onmiddellijk volstort in geldspeciën. Als vergelding voor deze inbreng worden hem twee (2) aandelen toegekend. Ieder aandeel is volstort ten belope van één/derde (1/3).

Ondergetekende notaris bevestigt dat in overeen-stemming met artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen een bedrag, groot zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd werd bij storting op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij AXA-Bank te Berchem, en dit op zicht van een attest van deponering van deze gelden afgeleverd door voormelde bank op twee mei tweeduizend en dertien.

6) DUUR: De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

7) BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten.Zaakvoerders kunnen natuurlijke of rechtspersonen zijn. Zij worden benoemd door de algemene vergadering, die tevens de duur van hun opdracht bepaalt.

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor, ingevolge de wet, de algemene vergadering der vennoten bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachthebbers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij de vennootschap in en buiten rechte als college optredend. Elke zaakvoerder heeft echter wel het recht de vennootschap apart te vertegenwoordigen voor rechtshandelingen die het totale bedrag van vijfhonderd euro (¬ 500,00) per maand niet overschrijden.

8) BEPALINGEN BETREFFENDE :

a) Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst: : Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen tot het oprichten van de wettelijke reserve. Deze voor afneming houdt op verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo, mits de wettelijke beperkingen ter zake in acht genomen worden. Het deel van de winst dat de algemene vergadering bestemd heeft voor uitkering zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aandeel van hun maatschappelijke aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht.

Geen uitkering mag gebeuren indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto actiefis gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

b) de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

9) BEGIN EN EINDE VAN HET BOEKJAAR : Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

10) a) JAARVERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS : De gewone algemene vergadering of jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op eenendertig maart om achttien uur. De vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is. De gewone algemene vergadering zal plaatshebben in het jaar tweeduizend en vijftien.

b) VOORWAARDEN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT : Van de honderd (100) aandelen, geven zeventig (70) aandelen recht op één stem:

Aandeelhouder Aantal stemgerechtigde Aantal aandelen zonder

aandelen stemrecht

Jürgen Demeyere 2 0

KristofDemeyere 34 30

FrederikDemeyere 34 0

11) BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk hierna zijn de oprichters samengekomen in een algemene vergadering en hebben zij met éénparigheid van stemmen beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur : de Heer Frederik Demeyere, wonende te 8830 Hooglede, Akkerstraat 25A, die verklaart te aanvaarden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Luik B - Vervolg

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte-oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
CADEM

Adresse
AKKERSTRAAT 25A 8830 HOOGLEDE

Code postal : 8830
Localité : HOOGLEDE
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande