CAENEN & VANDERPER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAENEN & VANDERPER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.037.078

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 24.06.2014 14220-0509-016
23/09/2013
ÿþ s Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13149 8*

Vc behc aar Belt Staal

.eaergeiegd ter yriffit vein Ce rechtbank van koophnndal Brugge - afdeli i

op 12 SE .3

Griffie~~ rrreN,

eetek. Nle2

Ondernemingsnr : 0834037078

Benaming

(voluit) : CAENEN EN VANDERPER

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Vindictivelaan 5 - 8400 OOSTENDE (volledig adres)

Onderwerp akte l, Ontslag en benoeming zaakvoerder-wijziging maatschappelijke zetel

Bij buitengewone algemene vergadering van 6 september 2013 wordt beslist het ontslag van Caenen Gregory als zaakvoerder te aanvaarden en Philip Vanderper, wonende te 8600 Diksmuide, St.Niklaasstraat 4 als zaakvoerder te benoemen, Beide beslissingen gaan in op 1 oktober 2013.

Aansluitend op de buitengewone algemene vergadering beslissen de zaakvoerders de maatschappelijke' zetel te verplaatsen naar 8670 Oostduinkerke, Leopold Il laan 15. De wijziging van maatschappelijke zetel gaat. in op heden,

Gregory CAENEN

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/09/2013
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13136209

Ondernemingsnr : 0834,037,078

Benaming (votuit) : GC OOSTENDE-CENTRUM

loeelwee.4 `x.r viez, ee,

x

~1k vide 1 ~'+: "~é3 ilii.xt

af

2 â AC. 2~grifiler

Griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vindictivelaan 5

8400 OdIstende ,

Onderwerp akte :BVBA: wijziging van benaming -wijziging van de statuten

Er blijkt uit het proces-verhaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GC OOSTENDE-CENTRUM", waarvan de; zetel gevestigd is te 8400 Oostende, Vindictivelaan 5, gesloten door notaris Bruno Van Damme te: Nieuwpoort op 5 augustus 2013, welk proces-verbaal werd geregistreerd te Nieuwpoort, twee bladen, geen renvooien op 6 augustus 2013, boek 117, blad 34, vak 8, Ontvangen: vijftig euro (50,00; EUR). De eerstaanwezend inspecteur ai, (getekend) Luc De Bergh, dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen genomen werden:

Eerste beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de benaming van de vennootschap! gewijzigd wordt in "Caenen & Vanderper".

Overeenkomstig deze wijzigingen zal het eerste lid van artikel één van de statuten voortaan luiden: als volgt:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Z draagt de naam "Caenen &;Vanderper"."

Tweede beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen voormeld artikel één van de statuten aan tel. passen aan de genomen beslissingen.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen volmacht te geven aan de zaakvoerder om over te gaan tot uitvoering dan de genomen beslissingen.

Zij geeft tevens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging ervan overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL!

Mte.). Sèn.u.te \L,., \e>331).0....

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz, van Luik G vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso I: Naam en handtekening

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 17.06.2013 13180-0599-017
28/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301421*

Neergelegd

24-02-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : GC Oostende-Centrum

0834037078

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8400 Oostende, Vindictivelaan 5

Onderwerp akte: OPRICHTING

Bij akte verleden voor notaris Paul Dalle met standplaats te Koksijde (Oostduinkerke), op 22 februari 2011, ter registratie te Nieuwpoort, werd de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  GC Oostende-Centrum met zetel te 8400 Oostende, Vindictivelaan 5 bus 0 opgericht.

I.-OPRICHTERS: 1. de BVBA Caenen Real Estate Holding met zetel te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121

2. de Heer Gregory Caenen, wonende te 8470 Gistel, Oostendse Baan 140

II.- Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

III.-NAAM : De vennootschap draagt de naam  GC Oostende-Centrum afgekort  GCOC . IV.-ZETEL : De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Vindictivelaan 5 bus 0

V. DUUR : De vennootschap is opgericht bij akte van 22 februari 2011 voor onbepaalde duur

VI. Doel : De vennootschap heeft als doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in deelneming of als tussenpersoon

1. Alle activiteiten van en/of in rechtstreeks of onrechtstreeks verband niet: de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende en onroerende goederen en handelszaken, projectontwikkelaar en bouwpromotie, verkavelaar en het bouwrijp maken van terreinen, het geven van advies inzake immobiliën en in het gebied van de vastgoedontwikkeling, het beheer van onroerende goederen, syndicus van onroerende goederen en mede-eigendom, bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen, alsook bij de verkoop van ondernemingen, verhuurkantoor voor onroerende goederen.

1. De uitoefening van de activiteit van vastgoedmakelaar zijde de activiteiten van bemiddelaar met het oog op verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen alsook de activiteiten van beheerder van goederen die instaat voor ofwel het beheer van onroerende goederen of rechten.

2. Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium.

Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop.

Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst.

De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

3. De vennootschap kan ook optreden als bestuurder of als vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag ook andere vennootschappen of personen financieren.

De vennootschap mag onder andere alle roerende en onroerende goederen, materialen en installaties kopen, verkopen, huren, verhuren, leasing contracten aangaan, ruilen, oprichten, doen oprichten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op om het even welke manier en op de wijze die haar geschikt lijkt.

Zij mag in het algemeen, zowel in België, als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel.

Zij zal onder meer mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, die eenzelfde doel, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

VII.-BELOOP VAN HET KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 20.000 en is vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder nominale waarde die ieder een gelijke waarde van het kapitaal bedragen.

VIII.-ZAAKVOERDERS : De vennootschap wordt bestuurd door één (of meer) zaakvoerder(s), zowel natuurlijke personen als rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder(s).

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap, en treedt namens haar op, in

en buiten rechte.

De bezoldiging van de zaakvoerders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering

Tot niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd 1. de BVBA Caenen Real Estate Holding voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Gregory Caenen voornoemd en 2. de Heer Gregory Caenen voornoemd.

IX.-BOEKJAAR : Het boekjaar gaat in op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting om te eindigen op 31 december 2012.

X.-ALGEMENE VERGADERING : ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering der vennoten gehouden op de tweede vrijdag van juni om 11u. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste algemene vergadering heeft plaats in 2013.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

P. DALLE, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : - expeditie van de oprichtingsakte dd. 22.02.2011

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 16.06.2016 16185-0121-027

Coordonnées
CAENEN & VANDERPER

Adresse
LEOPOLD II LAAN 15 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande