CAITLIN

Société en commandite simple


Dénomination : CAITLIN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 508.703.731

Publication

07/01/2013
ÿþrIgANK-K0-0751--1ÂNDri_ KORTRIJK

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod word 71.7

N10N(TEU RFLG

2 8 -12- 2012 _G1SCH STf,^,'; SLlr',t=

NEERGELEGD

17. 12, 2012

X13003985

BE

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Brouwerspark 6, 8530 Harelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte opgemaakt op 7 december 2012 betreffende de oprichting van een Gewone Commanditaire Vennootschap' CAITLIN' blijkt onder meer:

ONDERGETEKENDEN

1. Dhr. Mostrey Patrick, geboren te leper op 2 oktober 1958 en wonende te Brouwerspark 6,

8530 Harelbeke

2. Mevr. Vandenheede Katelijn geboren te Kortrijk op 17 oktober 1959 en wonende te

Brouwerspark 6, 8530 Harelbeke

verklaren hierbij een gewone commanditaire vennootschap te hebben opgericht onder de naam CAITLIN met zetel te Brouwerspark 6, Harelbeke onder de volgende bedingen.

Artikel 1: gecommanditeerde vennoot

De heer Mostrey Patrick voornoemd, zal alleen gelast zijn met het bestuur van de vennootschap en zal alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken.

Hij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen en onder de beperkingen als hierna gesteld.

Artikel 2: doel

De vennootschap heeft tot doel:

I. Specifieke activiteiten

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming, zowel in aanneming als in onderaanneming :

" Het ontwikkelen van managementprojecten en diensten in alle industriële, commerciële en dienstensectoren, het verschaffen, zowel aan individuele personen als aan vennootschappen van aile prestaties, diensten en adviezen inzake management, het uitvoeren en waarnemen van managementactiviteiten in de ruimste zin van het woord met inbegrip het waarnemen van bestuursmandaten

" Het organiseren van seminaries, voordrachten en uitvoeren van lesopdrachten.

-O{pde-laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : o Benaming

(voluit) : CAITLIN (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

 % Tussenpersoon in de handel, als franchise houder, als zelfstandig handelsvertegenwoordiger, als commissionair of als makelaar in goederen.

De vennootschap kan verrichtingen doen, zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als voor rekening van derden, inzonderheid in de hoedanigheid van commissionair.

De aan  en verkoop, import en export, evenals de bemiddeling op commissiebasis van onder meer hieronder vermelde goederen,

Klein  en groothandel evenals de verhuring van

 % Machines en installaties voor zowel productie, verwerking, verpakking, transport en afwerking van hout, textiel, metaal, kunststof, voeding, dranken en van alle aanverwante artikelen in de breedste zin van het woord;

 % Textiel als basismateriaal zowel natuur  en als kunstvezel, zowel nieuw als recuperatiemateriaal, evenals alle mogelijke afgeleide producten zoals vast tapijt, tapijt, meubelstof of kleding

 % Artikelen uit kunststof en metaal

 % Alle verfmaterialen in de ruimste zin van het woord.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen en alle opsommingen zijn geenszins limitatief, maar evenwel binnen de wettelijke bepalingen.

Il. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen ,verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen en meer in het algemeen het beheer van onroerende goederen, wat eveneens kan onder de vorm van de terbeschikkingstelling van vastgoed aan de zaakvoerders van de vennootschap als alternatieve bezoldiging voor deze zaakvoerders, de aan  en verkoop, huur en verhuur en het beheer van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alsmede de aan  en verkoop, huur en verhuur en het beheer van roerende goederen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen,

obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, alsook aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze goederen.

III. Algemene activiteiten

A. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

B. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt

C. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels  en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

D. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G. De aan  en verkoop, in  en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

1V. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en beslissend als voor het wijzigen van de statuten, is gemachtigd het doel uit te breiden en te verklaren.

Artikel 3: zetel

De zetel bij oprichting is gevestigd te Brouwerspark 6, 8530 Harelbeke.

De gecommanditeerde vennoot of zo er meer zijn, samen beraadslagend, kunnen hem overal eiders in België verplaatsen bij eenvoudige beslissing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4: duur

De vennootschap is ingegaan voor onbepaalde duur en heeft een aanvang genomen op 0111012012.

Artikel 5: kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 100,00 euro en is verdeeld in 100 aandelen met een nominale waarde van 1 euro ieder waarop als volgt wordt ingeschreven:

door Mostrey Patrick : 50,00 Euro

door Vandenheede Katelijn : 50,00 Euro

Als vergoeding op deze inbrengen heeft de heer Mostrey Patrick recht op 50 deelbewijzen en mevrouw Vandenheede Katelijn op 50 deelbewijzen,

Deze deelbewijzen vormen samen het volledig kapitaal dat aldus volledig werd geplaatst.

Artikel 6: overdracht van deelbewijzen

Buiten het eenparig akkoord van alle vennoten is geen overdracht van deelbewijzen toegelaten.

Bij overlijden zullen de deelbewijzen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen of legatarissen indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

Artikel 7: overlijden

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot het ontbinden van de vennootschap.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten

opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat aan hun

voorganger toekomt, volgens de aanwijzingen van de laatste balans.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de zaakvoerder zal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een commanditaire vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

Artikel 8: Register van aandelen

Een register van aandelen wordt op de zetel gehouden. In het register van aandelen wordt aangetekend:

1. De nauwkeurige gegevens van betreffende van de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen;

2. De gedane stortingen;

3. De overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen.

De overdrachten en overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 9: bestuur van de vennootschap

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, welke of derden of gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten, samen handelend, welke hem, eveneens samen handelend, ten alle tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

Bij het overlijden van de gecommanditeerde vennoot wordt de vruchtgebruiker van de aandelen automatisch zaakvoerder van de vennootschap.

De zaakvoerder en, ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Artikel 10: machten van de commanditaire vennoot

De machten van de commanditaire vennoten bestaan in :

- controle op de vennootschap

- het benoemen en het ontslaan van de zaakvoerder(s)

- hun akkoord te geven in verband met dividenduitkering.

Artikel 11: boekjaar - algemene vergadering

Het boekjaar gaat in op 1 januari van ieder jaar en wordt afgesloten op 31 december van ieder jaar.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand mei van ieder jaar, om 18 uur, op de zetel van de vennootschap.

Artikel 12: winstverdeling

Over de winstbestemming en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de commanditaire vennoten wordt vereist.

slotbepalingen - benoemingen - volmacht

1. Het eerste boekjaar van de vennootschap begint op 01/10/2012 en eindigt op 31 december 2013.

Vanaf de neerlegging van de huidige oprichtingsakte wordt de vennootschap geacht de verbintenissen te hebben overgenomen die door de oprichter(s) werden aangegaan voor de vennootschap in oprichting sedert 01/10/2012 (artikel 60 van de Wet op de Handelsvennootschappen)

De eerste jaarvergadering wordt in 2014 gehouden.

2. Met eenparigheid van stemmen, wordt Dhr. Mostrey Patrick voornoemd, voor onbepaalde duur benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap. Hij verklaart dit mandaat te aanvaarden. Het mandaat kan bezoldigd worden.

Het mandaat van de commanditaire vennoot is onbezoldigd

3. De Heer Mostrey Patrick, voornoemd, verklaart in de hoedanigheid van de vennootschap dat, wanneer de Comm. V. Caitiin zou worden benoemd tot zaakvoerder/bestuurder in een andere vennootschap, de Heer Mostrey Patrick benoemd wordt tot vaste vertegenwoordiger die zal optreden telkens de Comm. V. Caitiin optreedt in haar hoedanigheid van zaakvoerder/bestuurder in een andere vennootschop.

4. De oprichters verlenen hierbij volmacht aan "Accountancy Johan Dewaele BVBA"

kantoorhoudend te Waregem, Garenstraat 9 teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de BTW en/of bij de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, met recht van in de plaatsstelling.

Opgemaakt te Harelbeke op 07/12/2012 in vier originelen.

Eén origineel zal neergelegd worden op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk een ander zal bewaard worden op de zetel van de vennootschap en ieder van de ondergetekenden heeft een origineel ontvangen.

Beherende vennoot

MOSTREY Patrick

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CAITLIN

Adresse
BROUWERSPARK 6 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande