CALDEP-CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : CALDEP-CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 543.498.324

Publication

03/01/2014
ÿþL Mod 2.0

Voor. behoud 1111111111311.111(1131.111j111111111

aan hi BeIgis Staatsb

NEERGÉLEGD ter GRIFFIE ut,

RECHTBANK VAN 1400PHANDEL, TE

3 RUGG ElijA a

igeRng, ken e)

1: I ll.1

alte gtee

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr fl 5/13 493 324

Benaming

(voluit) : Caldep-Consulting

Rechtsvorm Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Daverlostraat 152, 8310 Brugge

Onderwerp akte: Oprichting

Op 10 december 2013 om 19 uur zijn bijeengekomen:

1)De Heer Callebert Yves, wonende te 8310 Brugge, Daverlostraat 152; 2)Mevrouw De Preetere Liesbeth, wonende te 8310 Brugge, Daverlostraat 152;

en hebben bij deze onderhandse akte vastgelegd dat zij een gewone commanditaire vennootschap, oprichten welke zal worden beheerd door volgende statuten

STATUTEN

TITEL I : NAAM  ZETEL DUUR  DOEL

Artikel 1 Naam

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap is Caldep-Consulting.

De vennootschap moet telkens wanneer zij haar naam gebruikt de naam laten voorafgaan of volgen door de:,

; melding van haar vennootschapsvorm, of wel voluit geschreven "gewone commanditaire vennootschap", ofwel;

afgekort "CommN.".

Artikel 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8310 Brugge, Daverlostraat 152.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlands taalgebied en in het tweetalig ' Brussel-hoofdstad, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch, Staatsblad.. De vennootschap kan overal, zowel in het binnen- als in het buitenland, bij gewone beslissing van' de zaakvoerder, administratieve zetels, bijhuizen en kantoren openen.

Artikel 3 Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf heden. Zij kan slechts door de wil van de vennoten worden ontbonden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de: wijziging van de statuten zijn gesteld.

. Artikel 4 Doel

De vennootschap heeft als doel

Het verstrekken van advies en bemiddeling aan klanten, het optreden als extern tussenpersoon om; conflicten op te lossen...

Het verlenen van adviezen omtrent alle takken van het verzekeringswezen, zowel voor eigen rekening als. voor rekening van derden, de adviesverlening voor het plaatsen of verkrijgen van leningen via of gedekt door verzekeringsmaatschappijen.

De aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, oprichting, omvorming, of ombouwing, valorisatie van onroerende goederen van alle aard, het bemiddelen bij kopen en verkopen, huren en verhuren van onroerende goederen. Deze opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

Op de laatste blz,. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng , of op elke andere wijze, in vennootschappen, ondernemingen, syndicaten, of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die ze best geschikt zal achten.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, die van aard zijn de verwezenlijkingen ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap heeft tot doel het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

TITEL Il : KAPITAAL --AANDELEN  VENNOTEN

Artikel 5 : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 5.000 euro (vijfduizend euro).

Dit bedrag is volledig onderschreven en ais volgt volstort

- De Heer Callebert Yves : 4.950 euro voor 99 aandelen

- Mevrouw De Preetere Liesbeth : 50 euro voor 1 aandeel.

Artikel 6 : Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in 100 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde. Alle aandelen zijn op naam en worden aangetekend in een aandelenregister dat wordt bewaard op de zetel van de vennootschap, en dat daar ter inzage is van de vennoten. Van deze aandelen worden certificaten uitgereikt.

Artikel 7 : Vennoten

De vennootschap telt beherende vennoten en stille vennoten, Beherend vennoot van de vennootschap is de heer Callebert Yves, voornoemd. Hij is hoofdelijk en onbeperkt gehouden voor de verbintenissen van de vennootschap. De andere vennoot is stille vennoot. Zij is enkel gehouden tot beloop van haar inbreng.

Artikel 8 : Overdracht van de aandelen

De aandelen mogen enkel worden overgedragen, onder levenden of bij overlijden, aan vennoten (en/of aan niet-vennoten mits deze voorafgaandelijk aan de overdracht door de algemene vergadering aanvaard worden als vennoot) mits toestemming van de algemene vergadering beslissende met unanimiteit van stemmen van de beherende vennoten en met een gewone meerderheid van de stille vennoten.

TITEL III ; BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 9 : Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer commanditaire zaakvoerders. De heer Callebert Yves, voornoemd, wordt in dit mandaat benoemd. Dit mandaat is bezotdigd. De zaakvoerder bezit aile machten van bestuur en van beschikking. Zijn afzonderlijke handtekening verbindt de vennootschap geldig voor alle akten die haar aanbelangen, zelfs de akte waarbij een openbaar ambtenaar tussenkomt.

Artikel 10; Controle

De vennootschap is niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, tenzij in de gevallen door de wet bepaald.

Indien geen commissaris is benoemd, heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris, mits inachtneming van de wettelijke bepalingen in het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering kan echter bij gewone meerderheid beslissen dat de onderzoeks- en controlebevoegdheid van de individuele vennoten wordt overgedragen aan één of meer controlerende vennoten. Deze laatste mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enige opdracht of mandaat aanvaarden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

TITEL IV : ALGEMENE VERGADERING

Artikel 11 : Algemene vergadering

De algemene vergadering is samengesteld uit alle eigenaars van aandelen. Zij hebben het recht in persoon

te stemmen of te laten stemmen door een volmachthouder, mits zij zich gedragen naar de voorschriften van de

statuten en de wetten.

De algemene vergadering heeft de meest uitgebreide macht om de akten die de vennootschap aanbelangen

te stellen of te bekrachtigen.

De beslissingen genomen door de algemene vergadering zijn verbindend voor alle vennoten, ook voor

afwezigen of diegenen die er een andere mening op na houden.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder.

Van de vergadering worden notulen opgemaakt waarin de genomen beslissingen worden geacteerd,

Artikel 12 : Jaarvergadering

De jaarlijkse bijeenkomst van de algemene vergadering vindt telkens plaats de tweede maandag van juni om 19.00 uur, Bij deze bijeenkomst zal de vergadering zich uitspreken over de interne jaarrekening van het voorbije boekjaar, kwijting verlenen aan de zaakvoerder en in voorkomend geval aan de commissarissen of een der vennoten belast met de controle.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt deze vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De beslissingen op de jaarvergadering worden genomen met unanimiteit van de beherende vennoten en met een gewone meerderheid van de aandelen.

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheden behoort en geen wijziging van de statuten inhoudt.

Artikel 13 : Bijzondere algemene vergadering

De bijzondere algemene vergadering kan op elk ogenblik worden samengeroepen op verzoek van iedere vennoot. Dit gebeurt binnen de maand na ontvangt van dit verzoek door de zaakvoerder.

De bijzondere algemene vergadering heeft tot doel de wijziging van de statuten. De beslissingen op de bijzondere algemene vergadering warden genomen met een unanimiteit van de stemmen van de beherende vennoten en een drie/vierde meerderheid van de aandelen.

Artikel 14 : Stemrecht

Elk aandeel heeft reoht op één stem. Elke stem van een vennoot mag persoonlijk worden uitgebracht ofwel verzonden per gewone brief, e-mail of om het even welk ander communicatiemiddel. Een stem kan geldig worden uitgebracht door tussenkomst van een gevolmachtigde, mits die een vennoot is.

Artikel 15 : Aanwezigheidsquorum

Zowel de jaarvergadering, de buitengewone als de bijzondere algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen wanneer alle beherende vennoten aanwezig zijn.

TITEL V : MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR  JAARREKENING  WINSTVERDELING Artikel 16 : Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar vangt vandaag aan en eindigt op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg gehouden worden in 2015.

Artikel 17 : Jaarrekening

Op het einde va0 elk boekjaar wordt de interne jaarrekening opgesteld, de boeken afgesloten en de inventaris opgenomen, dit alles rekening houdende met de algemene regels van de boekhoudwet.

Artikel 18 : Winstverdeling

Van de nettowinst wordt elk jaar tenminste 5% afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht zodra de wettelijke reserve ten minste 10% van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de jaarvergadering over de bestemming die aan het resultaat wordt gegeven.

-ritÉL divtàrNDINGI:VÈKÉËÈËiqed

Artikel 19 Besluit tot ontbinding

De vennootschap kan worden ontbonden bij besluit van de bijzondere algemene vergadering, genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld. De vennootschap zal niet ontbonden zijn ; door het overlijden van een vennoot.

Artikel 20 Vereffenaars

Ingeval de vennootschap wordt ontbonden, zullen de zaakvoerders van rechtswege vereffenaars zijn, tenzij anders beslist op de bijzondere algemene vergadering m.b.t. de ontbinding.

Voor-

behouden

aan ehet

Belgisch

Staatsblad

TITEL VII: SLOTBEPALINGEN  VERSCHEIDENE

Artikel 21: Woonplaats

Alle vennoten, bestuurders, eventuele commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, doen woonstkeuze in de zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, aanmaningen en dagvaardingen geldig kunnen geschieden.

Artikel 22: Gemeen recht

De vennoten zullen zich gedragen naar de gebiedende beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen en de aanvullende wettelijke bepalingen waarvan de statuten geen uitdrukkelijke afwijking wordt aangebracht.

Alle bepalingen in deze statuten die herhalingen zijn van wat vermeld staat in het Wetboek van Vennootschappen worden bij een wetswijziging vervangen door de nieuwe bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

In deze herhalingen dienen de erin vervatte verplichtingen niet ais statutaire, doch fauter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Aanvang en einde van het eerste boekjaar  Eerste jaarvergadering

De activiteiten starten heden. Wat het eerste boekjaar betreft, geldt artikel 16 van de statuten..

Volmachtdrager ondernemingsloket BTW  Directe belastingen

De zaakvoerder stelt de hierna genoemde persoon aan als bijzondere lasthebber, met de mogelijkheid tot in ; de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en : formulieren jegens één of meer erkende ondememingsloketten, niet name de besloten vennootschap met : beperkte aansprakelijkheid "HJD Accountants & Belastingconsulenten, kantoorhoudend te 8200 Brugge (Sint-Andries), Diksnnuidse Heerweg 47, vertegenwoordigd door één van haar aangestelden.

opgemaakt te Brugge op 10 december 2013 in vijf exemplaren waarvan twee bestemd voor de oprichters, de drie overige bestemd voor de griffie van de rechtbank van koophandel en de fiscale administraties.

Assebroek, 10 december 2013

Callebert Yves,

Commanditaire Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CALDEP-CONSULTING

Adresse
DAVERLOSTRAAT 152 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande