CALLBOX

Société en commandite simple


Dénomination : CALLBOX
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.695.409

Publication

11/12/2014
ÿþ j. Li It, J Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0843.695.409

Benaming

(voluit) : Callbox

(verkort) :

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

-- 2 DEC. 2014

AFDELING CedtilfRMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : GCV

Zetel : 9406 Ninove, Brakelsesteenweg 316

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der vennoten gehouden op de zetel van

de vennootschap op 01 oktober 2014.

De zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar,

8370 Blankenberge, A. Ruzettelaan 157 op 01 oktober 2014

Zaakvoerder

Dirk Van Boxstael

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/02/2012
ÿþf

Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRI___FFIE RFC:HTRAnRç

OPHANDEL

15 FEB. 2012

DENDERMONDE

Griffie

IIIIA~IIIIIIIIVIIII

*12046680`

bel

at

Be

Sta

IIA

Ondernemingsnr: -&t-{3 /ó95 uo9

Benaming

(voluit) : CALLBOX

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 9406 Ninove, Brakelsesteenweg 316

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

" De Heer VAN BOXSTAEL DIRK, wonende te 9406 NINOVE, Brakelsesteenweg 316.

Hoofdelijk en voor het geheel aansprakelijk beherende vennoot, en

Mevrouw CUPPENS Nicole wonende te 3300 Tienen Kumtichstraat 128

Stille vennoot

Wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht op datum van 01 februari 2012 onder de naam "CALLBOX", met maatschappelijke zetel te 9406 NINOVE, Brakelsesteenweg 316 en wordt opgericht voor een onbeperkte duur, waarvan het kapitaal:

Czeshonderd (600,-) Euro bedraagt

Lvolledig in geld geplaatst werd door de beherende vennoot voor een bedrag van 500,00 ¬

Cvolledig in geld geplaatst door de stille vennoot voor een bedrag van 100,00 e

met als gevolmachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen (tot statutair zaakvoerder voor onbeperkte duur wordt aangesteld de heer VAN BOXSTAEL Dirk).

De oprichters verklaren vervolgens dat de statuten ais volgt zullen luiden:

Artikel 1: Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap met als benaming:

CALLBOX "

Op alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap zal de naam "CALLBOX " vernield worden, voorafgegaan door de woorden "gewone commanditaire vennootschap" of door de afkorting "G.C.V "

Artikel 2: Doel

De vennootschap heeft zich tot doel:

Leveren en/of plaatsen van ramen, binnen- en buitendeuren, kozijnenen luiken in hout/kunstof of metaal,

Leveren/plaasen en/of montage van sectionele poorten, zonneblinden, hekken in hout/kunstof of metaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Leveren/plaasen en/of montage van serres en veranda's in hout/kunstof of metaal

Algemene binnen- en buitenschrijnwerkerij, allerhande timmerwerken in hout/kunstof of metaal,

vervaardiging van ramen, deuren, kozijnen, luiken, veranda's, sectionale poorten;

Aanbrengen van glas en spiegels

Overige werkzaamheden in verband met afwerking van gebouwen, verbouwen, renoveren en aanpassingen voor het bewoonbaar maken van oude en nieuwe onroerende goederen in de ruimste zin. Geveireiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom enz..., reiniging van gebouwen na beëindiging van de werkzaamheden, overige werkzaamheden in verband met afwerking van gebouwen.

Aankopen,verkopen van onroerende goederen met het oog op verbouwingen, verhuur van roerende en onroerende goederen.

Management activiteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder en directeur met inbegrip van deze van vereffenaar.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en at haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag alle investeringen doen in roerende en onroerende goederen die al dan niet verbonden zijn met het doel van de vennootschap, hieronder ook te verstaan het kopen van het vruchtgebruik van roerende en onroerende goederen,

Artikel 3: Duur

De vennootschap is voor onbepaalde tijd aangegaan. Zij begint met haar activiteit op datum van deze oprichtingsakte, zijnde 01 februari 2012.

Artikel 4: Maatschappelijke zetel

De vennootschap heeft haar zetel te 9406 NINOVE, Brakelsesteenweg 316. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst warden bij besluit van de zaakvoerder(s). Dergelijke wijziging dient gepubliceerd te worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 5: Kapitaal en aandelen

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd (600,-) Euro. Het is verdeeld in zestig (60) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, De aandelen zijn steeds op naam en worden genoteerd in een aandelenregister.

Artikel 6: Bestuur

De vennootschap zal vertegenwoordigd worden door één of meerdere zaakvoerders. Tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap wordt benoemd: de heer VAN BOXSTAEL Dirk, voornoemd,

Artikel 7: Algemene Vergadering Wijze van stemmen

De algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden, op de plaats van de maatschappelijke zetel, dit op de tweede zaterdag van de maand juni om twintig uur. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten, ten minste veertien dagen voor de vergadering,

Elk aandeel geeft rechtop één stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bij staking van stemmen wordt de beslissing uitgesteld en zal een bijzondere vergadering moeten bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s) volgens dezelfde procedure. Deze bijzondere vergadering moet binnen de maand na de algemene vergadering bijeenkomen.

Op deze vergadering zal de stem van de statutaire zaakvoeder(s) van doorslaggevend belang zijn. Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één of enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden,

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan deze aandelen verbonden rechten geschorst, Artikel 8:Bijzondere vergadering

Elke vennoot kan, volgens dezelfde procedure als voor een algemene vergadering een Bijzondere Vergadering bijeenroepen. Deze vergadering vindt plaats op de maatschappelijke zetel. Deze procedure is niet vereist wanneer alle vennoten vrijwillig samen vergaderen.

Dezelfde wijze van stemmen als voor de Algemene vergadering is dan van toepassing. Artikel 9: verdeling van de winst

De winst van het boekjaar zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

Artikel 10: Aandelen op naam

De aandelen zijn steeds op naam en mogen enkel eigendom zijn van personen die vertrouwd zijn met de activiteiten van de vennootschap zoals bepaald in het voorgaand artikel 2.

Artikel 11: Overdracht van aandelen

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden dan mits in acht name van artikel 10 hiervoor en met instemming van alle vennoten

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen, dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Indien vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de geboden prijs.

Indien vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht

Artikel 12: Uittreding van een vennoot

Opzegging van de vennootschapsovereenkomst door een vennoot is slechts mogelijk onder voorwaarde van het ter kennis brengen van zijn voornemen aan de overige vennoten bij aangetekende brief en mits het respecteren van een opzeggingstermijn van zes maanden.

De uittredende vennoot kan vervangen warden door een nieuwe met in acht name van voormeld artikel 11. Artikel 13: Overgang van aandelen bij overlijden

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na overlijden van de vennoot aan de andere vennoten of zaakvoerders nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfenisrechten opgeven,

De aandelen mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming verkregen overeenkomstig artikel Il.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgende, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, volgens artikel 10, hebben rechtop de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 11 van

w

r ~

~ n Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Het mandaat van zaakvoerder kan bezoldigd worden. De Algemene Vergadering keurt de toegekende bezoldiging goed.

Artikel 15: Ontbinding en vereffening

Het overlijden van een vennoot heeft niet de ontbinding van de vennootschap voor gevolg, De overgang van aandelen bij overlijden wordt geregeld bij artikel 13.Bij de ontbinding zal de zaakvoerder optreden als vereffenaar,

Artikel 16: Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december,

Eerste benoeming

De bovenbenoemde statutaire zaakvoerder verklaart vervolgens dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet

Tijdelijke en overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met 31 december 2013. De eerste algemene vergadering heeft plaats in juni 2014. De oprichters verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en op naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf 01 februari 2012.

Bijzondere Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht tot de indeplaatsstelling aan:

de heer Lauwers Raoul, wonende te 3300 Tienen, Kumtichstraat 128, Boekhouder BIBS, om in naam en voor rekening van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en doorhalingen bij de kruispuntbank voor ondernemingen en bij alle andere administraties en instanties alsmede aile andere formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving,

Aldus opgesteld te NINOVE op 27/01/2012 in vier exemplaren waarvan elke partij erkent één exemplaar te hebben ontvangen.

...get.,.(Van Boxstael) .g et (Cuppens)

Beherende vennoot Stilte vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad- 28/0212012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/12/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CALLBOX

Adresse
A. RUZETTELAAN 157 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande