CAMALO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAMALO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.956.382

Publication

18/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 21.12.2013, NGL 11.02.2014 14035-0255-011
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 20.12.2014, NGL 14.01.2015 15015-0241-011
22/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 22.12.2012, NGL 14.02.2013 13039-0574-014
16/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303780*

Neergelegd

14-06-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : CAMALO

0836956382

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8020 Oostkamp, Blauwhuisstraat 9

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor meester Joseph THIERY-VANDER HEYDE, notaris te Rumbeke/Roeselare op dertien juni tweeduizend en elf, ter registratie neergelegd, blijkt

1. dat door de naamloze vennootschap  NOVANDIM , met zetel te 8800 Roeselare, Meensesteenweg 406, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  CAMALO opgericht werd ingevolge splitsing in toepassing van de artikelen 674 en 742 van het Wetboek van vennootschappen, door inbreng door de voornoemde vennootschap  NOVANDIM , van de in het splitsingsvoorstel beschreven activa- en passivabestanddelen, waarbij de voornoemde vennootschap  NOVANDIM is opgehouden te bestaan, en mits toekenning aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap  NOVANDIM van aandelen van onderhavige vennootschap, dit alles blijkens proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris op 13 juni 2011, ter registratie neergelegd.

2. dat het splitsingsvoorstel door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap  NOVANDIM neergelegd werd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op 21 april 2011 en bekendgemaakt werd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 5 mei daarna onder nummer 11068434.

3. dat blijkens proces-verbaal opgemaakt op 13 juni 2011 door notaris Joseph Thiery-Vander Heyde, te Rumbeke/Roeselare, het splitsingsvoorstel door de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap  NOVANDIM werd goedgekeurd.

4. dat de uit de splitsing ontstane nieuw opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  CAMALO , volgende kenmerken heeft:

1: Naam

De vennootschap is opgericht als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "CAMALO .

2: Zetel

De vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp, Blauwhuisstraat 9.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandse taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-

Hoofdstad, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders. Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal in de Bijlagen

bij het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders kan de vennootschap overgaan tot het oprichten, in België en in het

buitenland, van bijhuizen, administratieve zetels, filialen, exploitatiezetels, kantoren en agentschappen.

3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft, het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake:

- Alle immobiliaire operaties en onroerende zakelijke rechten of ermee verband houdende verrichtingen voornamelijk: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, het verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de binnenhuisinrichting en decoratie, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotisering, grondverkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van project-ontwikkelaar en makelaar in onroerende goederen.

- De projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken en projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen en garages.

- Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerende goederen.

- Alle afbraakwerken.

- Het verstrekken van operationeel, intellectueel en commercieel advies betreffende de organisatie en uitbating van

vastgoedondernemingen of dienstverlenende ondernemingen op het gebied van vastgoed.

- Het verrichten van administratieve dienstverlening in de ruimste zin.

- Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord, alsook het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, en alle aanverwante producten.

- Het beheren van een onroerend, roerend en immaterieel patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer oprichting, aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen van bouwwerken dit alles in ruimste zin.

- Het beheer van residentiële gebouwen, het patrimonium van de vennootschap beheren, in de ruimste zin van het woord, oordeelkundig uitbreiden, alle beschikbare middelen beleggen zowel in roerende als in onroerende goederen. Binnen dit kader kan men overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen, voor eigen rekening, van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verlenging eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen en het aankopen, verkopen, opschikken, valoriseren, bouwen, huren, verhuren of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd.

- Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, ondermeer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van functies van syndicus in een flatgebouw, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken projecten, bouwbegeleiding, zonder dat deze opsomming beperkend weze.

- Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en directie voeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder, vereffenaar of aanverwante functies.

- De vennootschap behartigt de belangen van haar vennoten, haar zaakvoerders en het in dienst gestelde personeel.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen en/of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen. De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen aan andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. Zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten terzake toestaan.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve de welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmandaten en kapitalisatieondernemingen. De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen, als bedoeld in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig betreffende de secundaire markten, het statuut en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs en in alle uitvoeringsbesluiten op deze wetgeving.

- De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of van ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

- De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

- Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkwaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

- De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, voor eigen rekening en voor rekening van derden, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

- Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijving, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

- De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, voor zover toegelaten, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, of als vertegenwoordiger, op die wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig betreffende de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

4: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen zevenhonderdnegenentachtigduizend achthonderdveertig comma drieënnegentig euro (1.789.840,93 EUR).

Het is verdeeld in vijfduizend (5.000) aandelen zonder nominale waarde.

Inschrijving

Op het kapitaal van de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  CAMALO wordt volledig ingeschreven door inbreng in natura, bestaande uit de inbreng van voorbeschreven activa- en passivabestanddelen van de naamloze vennootschap  NOVANDIM tegen de modaliteiten en voorwaarden zoals hiervoor bepaald.

Vergoeding

Als vergoeding voor deze inbreng worden er aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap in totaal vijfduizend (5.000) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, die door het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap worden toegekend aan de heer Jan Noyez, wonende te 8020 Oostkamp, Blauwhuisstraat 9, in ruil voor drieduizend tweehonderd achtenzeventig aandelen B genummerd van 3.279 tot 6.556 en duizend drieënnegentig aandelen A, genummerd van 1.094 tot 2.186 van de te splitsen vennootschap.

Plaatsing kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

De voornoemde vennootschap  Novandim , vertegenwoordigd door de heer Jan Noyez, voornoemd, ingevolge volmacht verleend in voormeld proces-verbaal van 13 juni 2011, heeft vastgesteld dat het maatschappelijk kapitaal van EEN MILJOEN ZEVENHONDERD ACHTENNEGENTIG DUIZEND ACHTHONDERD VEERTIG EURO DRIEËNNEGENTIG CENT (¬ 1.798.840,93) volledig geplaatst en integraal volgestort is.

Verslag bedrijfsrevisor

Over de inbreng in natura is door de Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co, Bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door de burg. BVBA J. Degryse  bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse  vaste vertegenwoordiger, een verslag uitgebracht conform de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen. De besluiten van dit verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

 6 CONCLUSIES

De inbreng in natura van activa en passivabestanddelen tot oprichting van de vennootschap BVBA CAMALO bestaat uit de afsplitsing van de bovenvermelde onroerende goederen, afgesplitst van de Naamloze Vennootschap NOVANDIM.

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfs-economisch

verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden tenminste

overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de

inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Als vergoeding voor de inbreng ontvangen de aandeelhouders voor 1.093 oude aandelen A en 3.278 oude aandelen B van

de NV NOVANDIM, 5.000 aandelen van de nieuw opgerichte vennootschap BVBA CAMALO zonder nominale waarde

toegekend die het gehele kapitaal vertegenwoordigen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

op 3 juni 2011

(getekend)

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co, Bedrijfsrevisorenkantoor

vertegenwoordigd door de burg. BVBA J. Degryse  bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door de d heer Jan Degryse  vaste vertegenwoordiger.

5: Zaakvoerders

a) Het mandaat van zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer lasthebbers, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene

vergadering.

De algemene vergadering stelt hun aantal, hun statuut en het bedrag van hun vergoedingen vast.

b) Benoemingen

Voor de eerste maal wordt het aantal zaakvoerders vastgesteld op één.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap de heer NOYEZ Jan, wonende te

8020 Oostkamp, Blauwhuisstraat 9.

c) Beëindiging van het mandaat.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Indien er slechts één zaakvoerder is kan het vrijwillig aftreden van de zaakvoerder niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd. Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij een gewone brief ter kennis brengt van de andere zaakvoerders.

d) Bezoldiging- Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders.

Het bedrag van de eventuele bezoldiging wordt jaarlijks vastgesteld door de jaarvergadering voor het verstreken jaar. De jaarvergadering bepaalt tevens de voorschotten die de zaakvoerder maandelijks zal mogen voorafnemen tot de volgende jaarvergadering en aan te rekenen op de bezoldiging.

Zijn reis- en verblijfkosten, alsook andere kosten in verband met het uitvoeren van zijn functie worden hem onmiddellijk door de vennootschap terugbetaald op het voorleggen van maandelijkse door hem voor echt verklaarde afrekeningstaten.

Deze wedden en kosten worden geboekt onder de algemene onkosten.

6: Intern Bestuur

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij, voor wat het intern bestuur betreft, de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden en vermindert in niets de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van iedere zaakvoerder afzonderlijk.

7: Externe vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte.

8: Controle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zolang de vennootschap kan genieten van de uitzonderingsbepalingen voorzien in het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Er moet dus geen commissaris benoemd worden.

Van het feit dat geen commissaris benoemd werd, wordt melding gemaakt op alle uittreksels van akten en stukken die volgens de wet tot de verantwoordelijkheid van de commissarissen behoren.

Indien de vennootschap niet kan genieten van deze uitzonderingsbepalingen, moet de algemene vergadering binnen de kortst mogelijke tijd overgaan tot het bepalen van het aantal commissarissen en hun benoeming. De commissarissen worden gekozen tussen de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het bedrag van de vergoedingen der commissarissen, dat te boeken is bij de algemene kosten. De duur van het mandaat is drie jaar, doch de mandaten zijn hernieuwbaar.

9: Tijdstip van vergadering

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de voorlaatste zaterdag van de maand december om tien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoren en die geen wijziging van de statuten inhouden.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

10: Plaats van de vergadering

Alle algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het Vlaams

Gewest of in de studie van de instrumenterende notaris, aangewezen in de oproepingsbrief.

11: Meerdere gerechtigden voor één aandeel

De vennootschap erkent slechts een enkele eigenaar per aandeel; mede-eigenaars van een aandeel zijn gehouden zich ten overstaan van de vennootschap te doen vertegenwoordigen door één enkele onder hen of door een mandataris, eveneens vennoot, die ten opzichte van de vennootschap als eigenaar wordt beschouwd; zolang zulke vertegenwoordiging niet werd verwezenlijkt, zal de uitoefening van de aan dergelijke aandelen verbonden rechten geschorst zijn.

De rechten verbonden aan aandelen die met vruchtgebruik zijn bezwaard, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens verzet van de naakte eigenaar, in welk geval zij geschorst zijn tot na akkoord van de belanghebbende of rechterlijke uitspraak.

12: Einde van het boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder overeenkomstig de

wettelijke bepalingen dienaangaande, de inventaris op alsmede de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening, en

toelichting, en het jaarverslag.

De commissarissen maken in voorkomend geval het door de wet vereiste controleverslag op.

13: Winstbestemming

Het batig saldo der balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten, de nodig geachte afschrijvingen

en provisies, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Deze winst wordt verdeeld als volgt:

a) vijf procent ervan voor de vorming van de wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

b) het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer dividenden worden uitgekeerd mag dit niet tot gevolg hebben dat, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die niet mogen uitgekeerd worden.

14: Verdeling van het vereffeningsaldo

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, zal het netto-actief door de vereffenaars eerst worden aangewend tot terugbetaling aan de aandeelhouders van het gestorte bedrag der aandelen, in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien op alle aandelen niet in gelijke mate is gestort, zullen de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met deze ongelijkheid rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen vooraf op volkomen gelijke voet te brengen, hetzij door aanvullende stortingen te vorderen lastens de aandelen waarop minder volstort werd, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in kontanten in voordeel van de aandelen waarop in hogere mate werd gestort.

Het saldo zal onder alle aandelen gelijkelijk, in natura en/of in geld, worden verdeeld.

15. Overgangsbepalingen

- Het eerste boekjaar begint te lopen vanaf één januari tweeduizend en elf en eindigt op dertig juni tweeduizend en twaalf. - De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend en twaalf.

- Aangezien de vennootschap voldoet aan de uitzonderingsbepalingen dienaangaande, hoeft er thans geen commissaris benoemd te worden.

- Er wordt bijzondere volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Hamers-Dochez , met zetel te 8800 Roeselare, Bornstraat 67, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

- Onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het wetboek van vennootschappen, en in uitvoering van de door artikel 68 voorgeschreven openbaarmaking, bekrachtigt de vennootschap de verbintenissen door de oprichters aangegaan voor de vennootschap tussen één januari tweeduizend en elf en de voormelde openbaarmaking.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Joseph Thiery-Vander Heyde

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Hierbij neergelegd:

-Expeditie akte dd. 13/06/2011

-Verslag bedrijfsrevisor dd. 03/06/2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 19.12.2015, NGL 01.02.2016 16037-0549-011

Coordonnées
CAMALO

Adresse
BLAUWHUISSTRAAT 9 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande