CAMBRELIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAMBRELIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.960.738

Publication

18/06/2014
ÿþiLw2,

I Me

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N Ec1-1GELEG D

Vc bec aar Bel Staa

lltel.e11111111

Griffie Rechtbank Koophandel

S JUN 2S14

Gent Afdei1fjd3 rug g e

. .

C .9 I I I C I

Ondernemingsnr : 0545.960.738

benaming

(voluit) : CAMBRELIN

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8310 Brugge (Assebroek), Astridlaan 546/A000

(volledig adres)

Onderwerp akte: Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neertegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 12 mei 2014 en van het controleverslag d.d. 12 mei 2014 van de Burg. Ven, CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Peter Vandewalle.

Emanuel Cambrelin, zaakvoerder

Op de laatste blz. van LujijB vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/02/2014
ÿþmad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGvftl1Ul~l.iwGD rERGRIFFlEVAN DE

1 3 -02- ECC-}TgANKVANKOdRPáNUi.TE

BRUGtsE(A~Yi ~~lb~~~~E)

LGISCH sTAATs~~~p~ 0',3 ~~~. jD

Griffie

~egriffier.



Luik B



ll

19 97399*

Ondernemingsnr

:~ Benaming (voluit) : CAMBRELIN 1F

054 t9 c" rR73 8

..J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Astridlaan 546/A000

8310 Brugge (Assebroek)

Onderwerp akte :OPRICHTING  BENOEMING  VOLMACHT

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waûters te Brugge (Assebroek) op 31 januari 2014 is opgericht door 1) de heer CAMBRELIN Emanuel, houtbewerker, geboren te Brugge op 19 november 1975, wonende te 8310: ;, Brugge (Assebroek), Astridlaan 546 /A000 en 2) mevrouw VAN BEYLEN Sophie José Jeanne, verkoopster,; geboren te Brasschaat op 7 april 1977, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Astridlaan 546 /A000, de: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAMBRELIN" met zetel te Brugge (Assebroek),: Astridlaan 546/A000, voor onbepaalde duur en met ais doel:

Algemene schrijnwerken, schrijnwerk van haut of van kunststof. Vervaardiging van artikelen van hout; ;

vervaardiging van ramen, deuren en trappen; vervaardiging van geassembleerde parketvloeren; vervaardiging

van kantoor- en winkelmeubelen; vervaardiging van keukenmeubelen; vervaardiging van badkamermeubelen.

Montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen,

muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, en zo verder.

Installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds, en zo verder in hout of

I: kunststof.

Installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, en zo verder in hout of kunststof

Installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof

Montage van serres, veranda's en zo verder in hout of kunststof.

Dakbedekking en bouw van dakconstructies.

Aan- en verkoop van meubelen.

Uitbating van kinderdagverblijf en crèche.

Management

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de meest:

ruime zin, niet uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen.

- Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van aan-en:

verkooppolitiek, administratie en financiën, productie en algemeen bestuur.

- Alle handelingen stellen of transacties verrichten in verband niet onroerende goederen, onroerende:

zakelijke rechten en de studie en/of uitvoering van onroerende markten, met name aankoop, verkoop,: ruiling, afbraak, oprichting, huur, verhuring, leasing, inrichting, het laten bouwen of verbouwen van; onroerende goederen van alle aard.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het best schijnen.

Voorgaand opsomming is niet beperkend. De vennootschap zal in het algemeen alle handelingen mogen

:: verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of die het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel, onder andere door het aannemen van bestuursmandaten ervan.

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag aval verlenen voor alle leningen :i kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve; deze verboden door de wetgeving terzake.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volgestort in speciën ten belope van één/derde, hetzij ,, zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), door storting van dit bedrag op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting, zodat er nog een te volstorten saldo openblijft lastens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

voornoemde heer CAMBRELIN Emanuel van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) en lastens voornoemde mevrouw VAN BEYLEN Sophie van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gestort bij de naamloze vennootschap BNP PARIBAS FORTIS, met zetel te 1000 Brussel, Warandeberg 3. Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op negenentwintig januari twee duizend en veertien en zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om zestien uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Het maatschappelijk boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2014;

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2015;

De cornparanten beslisten tevens onder voormelde opschortende voorwaarde, met eenparigheid van stemmen aan te stellen als onbezoldigd zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer CAMBRELIN Emanuel en mevrouw VAN BEYLEN Sophie, beiden voornoemd, die verklaarden dit mandaat te aanvaarden voor de voormelde duur. Volmacht werd gegeven aan de heer NEELS Gerard te 8340 Danime (Sijsele), Kanunnik Bittremieuxlaan 61, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister en/of rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Dit uittreksel is afgeleverd vóór registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 17.08.2015 15423-0133-013

Coordonnées
CAMBRELIN

Adresse
ASTRIDLAAN 546/A000 8310 ASSEBROEK

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande