CAMDEN HOLD

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CAMDEN HOLD
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 894.596.851

Publication

13/01/2014
ÿþU1

Mod Wond 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1TEU1

0 7 . :01--GISCH STA

C





BE

BELGfiEEI2GELEre) xr.rz ~^atr.FlF V,+.ar,! hF

RECHTBANK

2014 BRUGGE (AFDELING i3ieUG[;F'

ATSSLAD~

~ De u!'1#f1gY,

309*2013

Ondernemingsnr : 0894.596.851

Benaming

(voluit): Camden Hold

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: te Knokke-Heist, Duinrooslaan 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene Vergadering - Kapitaalverhoging

Er blijkt uit de notulen op negentien december tweeduizend dertien opgesteld door notaris Eric Deroose te Knokke-Heist, dat de vergadering der aandeelhouders volgende beslissingen heeft genomen:

1. Om de vaststelling te doen van de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, hetzij van een bedrag van één miljoen vierhonderd en zevenduizend zeshonderd éénentachtig komma zestien euro (¬ 1.407.681,16-).

2. Om de vaststelling te doen van het uitkeerbaar bedrag rekening houdend met de bepaling van artikel 617 van het Wet-boek van Vennootschappen.

3, Om tot de beslissing te komen tot uitkering van een tussentijds dividend:

De vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00-) aan de aandeelhouders, De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de Heer Cambier Patrick en Mevrouw De Nil Catherine een schuldvordering hebben op de vennootschap ten belope van dit tussentijds dividend.

De vennoten verklaren verder deze vordering onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal overeenkomstig artikel 537 WIB, mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent van het tussentijds divi-dend. Er zal dus per aandeelhouder een bedrag van vierhonderd vijftig duizend euro (¬ 450.000,00-) na afhouding van de roerende voorheffing worden ingebracht.

4. Verslag van het bestuursorgaan en van de Heer Vincent Koopman, handelend in zijn hoedanigheid van bedrijfsrevisor, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura, aangesteld door het bestuursorgaan, aangaande de inbrengen in natura hierna bepaald, de manier van waardebepaling en de effectieve vergoeding die hier tegenover wordt gesteld.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt :

"Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de inbrenggenietende vennootschap NV CAMDEN HOLD bestaat uit de rekening " Ontvangen voorschotten op kapitaal" ad EUR 900.000,00 door de respectievelijke aandeelhouders pro rata van hun aandeelhouderschap. Deze schuld jegens de aandeelhouders vloeit voort uit de beslissing van de buitengewone algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 Wetboek van inkomstenbelastingen, waarbij elke aandeelhouder er zich toe heeft verbonden om zijn dividendrecht integraal aan te wenden voor de volstorting van de kapitaalverhoging.

De inbreng wordt gewaardeerd tegen nominale waarde van de schuld. Als vergoeding zullen de intekenaars, pro rata hun inbreng, nieuwe aandelen ontvangen die uitgegeven worden tegen het boekhoudkundig pari berekend volgens de laatst goedgekeurde jaarrekening.

Ais enige tegenprestatie voor de beschreven inbreng als volstorting van de kapitaalverhoging ad EUR 900.000,00 zal de inbrenggenietende vennootschap 88 klasse A en 88 klasse B aandelen uitgeven die deelgerechtigd zijn in het resultaat vanaf hun creatie en met dezelfde karakteristieken als de bestaande deelbewijzen.

Tengevolge van deze inbreng bedraagt het maatschappelijk kapitaal EUR 3.637.000,00, volledig volgestort, vertegenwoordigd door 1.376 nominatieve aandelen (688 aandelen klasse A en 688 aandelen klasse B) zonder; nominale waarde, met elk een gelijk 1/1376ste van het kapitaal en van het eigen vermogen als onderliggende' waarde.

Op basis van het gedane nazicht van de voorgenomen verrichting betreffende de kapitaalverhoging door inbreng in natura zoals beschreven in dit verslag, ben ik van mening dat:

"de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut der Be-drijfsrevisoren, waarbij het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

t Voor-

bi,_

ehouden 4 aan het Belgisch Staatsblad

vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van roerende voorheffing van 10% (art 537 WIB);

" de beschrijving van de inbreng in natura, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijk-held;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden, tenminste overeenkomen met het

aantal en de fractiewaarde verhoogd met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de

inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Knokke - Helst, 13 december 2013

Vincent Koopman

Bedrijfsrevisor"

5. Om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met negenhonderd duizend euro (¬ 900.000,00-) om het te brengen van twee miljoen zevenhonderd zevenendertig duizend euro (¬ 2.737.000,00-) op drie miljoen zeshonderd zevenendertig duizend euro (¬ 3.637.000,00-).

Deze kapitaalverhoging geschiedt zonder uitgiftepremie.

Om voor deze kapitaalverhoging honderd zesenzeventig (176) nieuwe aandelen uit te geven hetzij achtentachtig (88) aandelen type A en achtentachtig (88) aandelen type B die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen vanaf heden.

De kapitaalverhoging gebeurt in het kader van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting.

Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging:

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng van een schuldvordering van de Heer Cambier Patrick op de vennootschap ten bedrage van vierhonderd vijftig duizend euro (¬ 450.000,00-) en door inbreng van een schuldvordering van Mevrouw De Nil Catherine op de vennootschap ten bedrage van vierhonderd vijftig duizend euro (¬ 450.000,00-).

Is hier tussengekomen de Heer Cambier Patrick voornoemd, die verklaart dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering van vierhonderd vijftig duizend euro (¬ 450.000,00-) heeft ten laste van de vennootschap "CAMDEN HOLO".

Na deze uiteenzetting verklaart de Heer Cambier Patrick de schuldvordering ten belope van voornoemd bedrag die hij bezit ten laste van de vennootschap "CAMDEN HOLD", in zelfde vennootschap in te brengen.

Als vergoeding voor deze inbreng, worden hem achtentachtig (88) nieuwe aandelen type A toegekend met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Is hier tussengekomen Mevrouw De Nil Catherine voornoemd, die verklaart dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering van vierhonderd vijftig duizend euro (¬ 450.000,00-) heeft ten laste van de vennootschap "CAMDEN HOLD".

Na deze uiteenzetting verklaart Mevrouw De Nil Catherine de schuldvordering ten belope van voornoemd bedrag die zij bezit ten laste van de vennootschap "CAMDEN HOLD", in zelfde vennootschap in te brengen, Als vergoeding voor deze inbreng, worden haar achtentachtig (88) nieuwe aandelen type B toegekend met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

De vergadering erkent dat de inbreng van negenhonderd duizend euro (¬ 900.000,00-) effectief gebeurd is en dat aldus de kapitaalverho-Iging verwezenlijkt is. Het kapitaal is daardoor effectief gebracht op drie miljoen zeshonderd zeven-endertig duizend euro (E 3.637,000,00-) en wordt vertegenwoordigd door duizend driehonderd zesenzeventig aandelen (1.376) die elk één/duizend driehonderd zesenzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn onder-verdeeld in zeshonderd achtentachtig (688) aandelen type A en zeshonderd achtentachtig (688) aandelen type B.

6. Om artikel 5 (Kapitaal) van de statuten aan te passen dienaangaande:

Teneinde de statuten van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de voorgaande resoluties

beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende nieuwe tekst,

luidende als volgt:

"ARTIKEL 5: Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIE MILJOEN

ZESHONDERD ZEVENENDERTIG DUIZEND EURO (E 3.637.000,00-).

Het is verdeeld in zeshonderd achtentachtig (688) aandelen type A en zeshonderd achtentachtig (688)

aandelen type B, die ieder één (duizend driehonderd zesenzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

7. Om machtiging te geven aan het bestuursorgaan tot betaling van de roerende voorheffing van tien procent op het tussentijds dividend.

8. Om volmacht te verlenen aan een bestuurder tot uitvoering van de beslissingen die voorafgaan, tot coordinatie van de statuten en neerlegging van de gecoordineerde tekst overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Voor ontledend uittreksel:

Afgeleverd váór de formaliteit van registratie overeenkomstig art. 17311 van het Wetboek op de

Registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van koophandel.

Eric Deroose, notaris te Knokke-Heist.

Tezamen hiermee neergelegd: expeditie van de buitengewone algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2013
ÿþ Mod Wo[d 11.I

:71 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



11111911(111 i II

GRiR-Ib, è11

^ rr:" CL4Ti;ANK VAN siGOPt-IANDit x~

t rr=- L ro;h;~~j

~

~i~~~~ ~°~~~

Ondernemingsnr : 0894.596.851

Benaming

(voluit) : CAMDEN HOLD

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : DUINROOSLAAN 12, 8300 KNOKKE-HEIST

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMINGEN

UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 17/05/2013 OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De bestuursmandaten vervallen ter gelegenheid van de huidige jaarvergadering.

Bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid hernieuwt de vergadering het mandaat van de bstuurders Dhr, Gambier Patrick en Mevr. De Nil Catherine, voor een periode van 6 jaar, zijnde tot de jaarvergadering van 2019.

Daaropvolgend, in hoedanigheid van bestuursorgaan, bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid, wordt het mandaat van gedelegeerd bestuurders Dhr. Cambier Patrick en Mevr, De Nil Catherine hernieuwd, dit voor de duurtijd van zijn bestuursmandaat.

Er wordt aan herinnerd dat de mandaten niet vergoed worden.

Dhr. Cambrer Patrick wordt gelast de formaliteiten en plichtplegingen te vervullen in het kader van de neerlegging en publicatie.

CAMBIER Patrick

GEDELEGEERD BESTUURDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 27.08.2013 13463-0484-010
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 30.08.2012 12478-0438-010
20/08/2012
ÿþVoot

behout aan h Baigi:

Staats!

AWd Wntd 1.1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

>a~~; :.:._. .

RECHTBANK ''i.OS'l t .fSU;'; la hlÛtnL T'

BRUGGE (Afdeling Bruçlcèi

ola: ~ ~

Griffi'¬ ~

I"

11

*iziassso"

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

(vetknrt) :

0894.596.851

Camden Hold

Rechtsvorm :

etel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Naamloze Vennootschap

Duinrooslaan 12 - 8300 Knokke-Heist

Buitengewone Algemene Vergadering - Kapitaalvermindering - Wijziging Statuten

Er blijkt uit de notulen op zevenaugustus tweeduizend en twaalf opgesteld door notaris Eric Deroose te Knokke-Heist, dat de vergadering der aandeelhouders volgende beslissingen heeft genomen:

1. Om het maatschappelijk kapitaal te verminderen aangezien het geplaatste kapitaal te groot is in verhouding tot de activiteiten van de vennootschap.

Besluit tot kapitaalvermindering tot beloop van twee miljoen euro (ê 2.000.000,00) , zonder vernietiging van' aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen; ter beschikking door" de vennootschap van het zo vrijgekomen bedragen; - de vermindering van het kapitaal geschiedt bijge-volg uitsluitend door terugbetaling van vroeger werkelijk volstort kapintaal, met uitsluiting van elke reserve.

2. Om bevoegdheid te verlenen aan de raad van bestuur, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register van aandelen aan te passen en te vervangen door een register in elektronische vorm.

3. Om in de toekomst de algemene vergaderingen bijeen te roepen hetzij via elektronische weg, hetzij via een ander com-municatiemiddel of door middel van een gewone brief.

4. Om tot een vergadering toegelaten te worden, de aandeèlhouders de raad van bestuur dienen In te lichten door middel van een gewone brief of via een ander communicatiemiddel.

5. Om ARTIKEL 42 en ARTIKEL 44 van de statuten inzake vereffening aan te passen aan de vigerende; wetgeving.

6. Om volmacht te verlenen aan de raad van bestuur tot uitvoering van de beslissingen die voorafgaan, tot coördinatie van de statuten en neerlegging van de gecoördineerde tekst overeenkomstig de wettelijke' bepalingen terzake evenals het verlenen van een bijzondere volmacht voor wettelijke formaliteiten.

Voor ontledend uittreksel:

Afgeleverd vóár de formaliteit van registratie overeenkom-'stig art. 173/1 van het Wetboek op de

Registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van koophandel.

Eric Deroose, notaris te Knokke-Heist.

Tezamen hiermee neergelegd: expeditie van de buitengewone algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedarighe:d van de instrumenterende noaris, hetzij van de persoio}n(any bevoegd de rechteJersoarr ien aanzien +/an derden te v etegen+:fcardigen

'lare:a : Naam an handt3Y :~,lq

30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 29.08.2011 11447-0089-010
03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.10.2010, NGL 29.10.2010 10591-0477-010
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.08.2009, NGL 31.08.2009 09670-0012-010
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 17.07.2015 15312-0525-010

Coordonnées
CAMDEN HOLD

Adresse
DUINROOSLAAN 12 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande