CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT-EXPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT-EXPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.729.262

Publication

17/01/2014
ÿþ~. - -~ f-- Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0875.729.262

Benaming

(voluit) : CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT - EXPORT

{verkorf}

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Guido Gezellestraat '1 te 8830 Hooglede

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusie door overname door de NV "CROWN ENTERPRISES"

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT- EXPORT", met maatschappelijke zetel te 8830 Hooglede, Guido Gezellestraat 1, ingeschreven in het. rechtspersonenregister te Kortrijk onder het ondernemingsnummer 0875.729.262, gehouden en afgestoten voor; notaris Karel Vandeputte te Roeselare op 20 december 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat met, éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING: GOEDKEURING FUSIEVOORSTEL EN VERSLAGEN

A. De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel, alsook van de verslagen vermeld in de agenda, te weten het overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen opgestelde bijzonder verslag over het fusievoorstel en de inbreng in natura door het bestuursorgaan van de vennootschap; alsook het overeenkomstig artikel 602 juncto artikel 695, §1, laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen opgestelde schriftelijk verslag over de inbreng in natura ter gelegenheid van de kapitaalverhoging via fusie door overneming, door de aangestelde bedrijfsrevisor, zijnde de. Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid; "VAN CAUTER -- SAEYS & CO", bedrijfsrevisorenkantoor, met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Gentse: Steenweg 55, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer 0438.507.702, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "J. DEGRYSE  Bedrijfsrevisor -- Réviseur d'entreprises", met maatschappelijke zetel te 8840 Staden (Oostnieuwkerke), Roeselarestraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te leper met ondernemingsnummer 0894.841.331, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Jan Degryse, kantoor houdende te 8840 Staden (Oostnieuwkerke), Roeselarestraat 8, waarvan het besluit luidt als volgt:

"VIII. CONCLUSIES

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging naar aanleiding van de fusie door overneming, conform artikelen 602 van het Wetboek van Vennootschappen en NV CROWN ENTERPRISES, bestaat uit de inbreng van het gehele vermogen van de vennootschap BVBA CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS, IMPORT-EXPORT, zowel de rechten als de verplichtingen, ais gevolg van ontbinding zonder vereffening' waarbij deze overgaan op een andere vennootschap tegen de uitreiking van aandelen in de verkrijgende of overnemende vennootschap aan de vennoten van de ontbonden vennootschap.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en quasi -- inbreng van handelsvennootschappen. Dat het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c.dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch

verantwoord zijn door het beginsel van boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige, verrichting, en dat deze leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het aantal en de':

fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen vermeerderd met de andere: elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng, in natura niet overgewaardeerd is.

Op de leatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

IiW11~iu~iwiui~uiuMiiN

*1401 980*

M,ONITEt

10 -0 ELG1SCH

NÉ-:-.EF-7G` LEGO

-3. 01, 2014

RECHTSANK KOOpHANp

" ~pf~1'!JK EL

jR BELGE

1- 2014 STAATSBLAD





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbreng in natura bij kapitaalverhoging bestaat uit 13 nieuwe aandelen van NV

CROWN ENTERPRISES, zonder vermelding van nominale waarde aan de enige vennoot van de BVBA

CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT-EXPORT.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Staden-Oostnieuwkerke,

Op 10 december 2013

Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & Co - Bedrijfsrevisorenkantoor.

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse  Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door de heer J. Degryse - zaakvoerder,".

B, De enige vennoot bevestigt voldoende kennis te hebben van de inhoud van voormelde verslagen. Zij

verklaart dat er hierop geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat zij instemt met aile gegevens en besluiten

erin vervat.

Beide voormelde verslagen worden aan deze akte gehecht, na door de notaris ne varietur te zijn getekend.

TWEEDE BESLISSING: BESLUIT TOT FUSIE

A. VOORWAARDEN FUSIEVOORSTEL

De vergadering keurt de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluit aldus met unanimiteit tot de fusie van de vennootschap door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) aan de overnemende vennootschap "CROWN ENTERPRISES", en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer:

a) De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgt: voor de inbreng van het volledig actief en passief vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT-EXPORT" zal de voornoemde enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT-EXPORT" voor haar tweeduizend achthonderd tachtig (2.880) aandelen dertien (13) aandelen van de naamloze vennootschap "CROWN ENTERPRISES" ontvangen, zonder dat een opleg voorzien is. De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf één oktober tweeduizend dertien.

b) De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "CROWN ENTERPRISES", wordt vastgesteld op één oktober tweeduizend dertien.

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de overgenomen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

c) De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op één oktober tweeduizend dertien.

d) Het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap "CROWN ENTERPRISES" zal, onmiddellijk na onderhavige notariële fusieakte, dertien (13) nieuwe aandelen creëren van de naamloze vennootschap "CROWN ENTERPRISES", die allen zullen toekomen aan de enige vennoot van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig haar aandelenbezit in de overgenomen vennootschap. Tegen voorlegging van bewijs van aandeelhouderschap van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT-EXPORT" zal een inschrijving gebeuren in het register van de aandelen op naam van de naamloze vennootschap "CROWN ENTERPRISES" a rato van de voornoemde ruilverhouding.

B. OVERGANG VAN HET VERMOGEN

1. Algemene beschrijving

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris te notuleren dat ingevolge voormelde beslissingen, het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT-EXPORT" ten algemenen titel over gaat op de overnemende vennootschap "CROWN ENTERPRISES".

Het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT-EXPORT" is uitvoerig beschreven in voormeld verslag van de zaakvoerder, dat aan deze akte gehecht blijft. Daarin werd het overgedragen vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT-EXPORT" beschreven als volgt:

ACTIVA

VASTE ACTIVA 88.443,75

Materiële vaste activa 88.405,75

Terreinen en gebouwen 0,00

Installaties, machines en uitrusting 598,42

Meubilair en rollend materieel 12.404,75

Overige materiële vaste activa 75.402,58

Financiële vaste activa 38,00

VLOTTENDE ACTIVA 245.604,83

~ Vorderingen op ten hoogste één jaar 245.103,10

Handelsvorderingen 244.530,67

Overige vorderingen 572,43

Liquide middelen 501,73

TOTAAL DER ACTIVA 334.048,58

PASSIVA 41.663,70

EIGEN VERMOGEN 244.437,01

Kapitaal 288.000,00

Overgedragen winst (243.647,78)

Resultaat van de periode 200,084,79

SCHULDEN 89.611,57

Schulden op ten hoogste één jaar 86.068,89

Financiële schulden 9,629,30

Handelsschulden 28.775,89

Schulden met betrekking tot belastingen, bezoldigingen en sociale lasten

Overige schulden 6.000,00

Overlopende rekeningen 3.542,68

TOTAAL DER PASSIVA 334.048,58

n

Voor een uitvoerige beschrijving wordt verwezen naar voormeld verslag van de zaakvoerder. 2. Voorwaarden

A. ALGEMEEN

1° De activa en passiva elementen gaan over zoals zij voorkomen op de staat van actief en passief van dertig september tweeduizend dertien.

2° De overnemende vennootschap moet de eventuele lopende huurcontracten en gebruiksrechten eerbiedigen, zoals de overgenomen vennootschap ertoe gehouden of gerechtigd was, en moet rechtstreeks de eigenaars en bezetters aanspreken voor alles wat het bestaan van eventuele huurcelen, de wijze en voorwaarden van hun gebruik betreft, de te geven opzeggingen en voorwerpen waarvan zij zouden kunnen beweren dat ze hen toebehoren.

3° De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van aile rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap, en meer bepaald:

a) de overnemende vennootschap moet alle overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met leveranciers, klanten en alle derden, en ook nog alle overeenkomsten en verbintenissen waartoe de overgenomen vennootschap gehouden is, uit welke hoofde ook, met betrekking tot de overgegane goederen, zodat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde nooit meer kan aansprakelijk of lastig gevallen worden.

b) de overnemende vennootschap moet alle overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met haar personeel, directie, bedienden en arbeiders, zodat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde nooit meer kan aansprakelijk gesteld worden of lastig gevallen worden.

4° De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschappen, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

5° Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

B. LASTEN VAN DE OVERGANG

Deze overgang wordt aanvaard door de overnemende vennootschap, die tevens aanvaardt al de schulden van de overgenomen vennootschap te dragen, haar verbintenissen en verplichtingen uit te voeren, haar te vrijwaren van elke vordering en alle kosten, lasten en belastingen van welke aard ook met betrekking tot de fusie te dragen en te betalen.

DERDE BESLISSING: VERGOEDING INBRENG

Voor de inbreng van het volledig actief en passief vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT-EXPORT" zal de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT-EXPORT" voor haar tweeduizend achthonderd tachtig (2.880) aandelen dertien (13) aandelen van de naamloze vennootschap "CROWN ENTERPRISES" ontvangen, zonder dat een opleg voorzien is.

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf één oktober tweeduizend dertien.

VIERDE BESLISSING: ONTBINDING ZONDER VEREFFENING

De vergadering stelt vast dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt:

1.de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan.

2.de enige vennoot van de overgenomen vennootschap wordt aandeelhouder van de overnemende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

,f aan het Belgisch Staatsblad

3.de overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap,

VIJFDE BESLISSING: BEVOEGDHEDEN

Voor zover als nodig, worden aile voor de uitvoering van voorafgaande beslissingen noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan elk lid van het bestuursorgaan van de , overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen, en meer specifiek met de bevoegdheid:

a) om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten;

b) als vergoeding voor de overdracht dertien (13) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap te aanvaarden, zonder opleg;

c) deze nieuwe aandelen te verdelen onder de vennoten van de overgenomen vennootschap, in casu toe te kennen aan de enige vennoot van de overgenomen vennootschap, en, in voorkomend geval, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten van deze verrichtingen worden gedragen door de overnemende vennootschap;

d) in het kader van deze overdracht bij wijze van fusie de hypotheekbewaarder ervan te ontlasten ambtshalve inschrijving te nemen, afstand te doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, vorderingen tot vernietiging, met of zonder betaling handlichting te verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletsels.

e) aile formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie te verrichten.

ZESDE BESLISSING: OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De vergadering besluit dat de voorgaande beslissingen genomen zijn onder de opschortende voorwaarde

van goedkeuring van het fusievoorstel door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de

overnemende vennootschap.

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

SCHORSING

Vooraleer de vergadering af te sluiten wordt onderhavige vergadering geschorst teneinde te kunnen

vaststellen of de opschortende voorwaarde van goedkeuring van onderhavige fusie door de algemene

vergadering van de naamloze vennootschap "CROWN ENTERPRISES", overnemende vennootschap, werd

vervuld.

VASTSTELLING VAN DE REALISATIE DER OPSCHORTENDE VOORWAARDE.

Ondergetekende notaris stelt vast dat het fusievoorstel werd aanvaard door de algemene vergadering van

de naamloze vennootschap "CROWN ENTERPRISES", overnemende vennootschap, zodat onderhavige fusie

definitief is.

SLOT  BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

De voorzitter van de algemene vergadering stelt vast dat alle punten van de agenda afgehandeld werden.

Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid "CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT- ;

EXPORT" door de naamloze vennootschap "CROWN ENTERPRISES" verwezenlijkt is, en dat de

vennootschap "CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT-EXPORT" opgehouden

heeft te bestaan, aangezien het fusievoorstel door de algemene vergadering van de naamloze vennootschap ,

"CROWN ENTERPRISES" werd goedgekeurd.

De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij ,

bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en

formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn, met het oog op een fusie door overneming.

DIVERSE VERKLARINGEN

Fiscale verklaringen

Deze fusie geschiedt met toepassing van:

-de voordelen van artikel 117§1 en 120 van het Wetboek van Registratierechten,

-artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen

-de artikelen 11 en 18§3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde waarde.

De overgenomen vennootschap is ingeschreven als BTW-belastingsplichtige onder nummer 0875.729.262'

op het BTW-kantoor te Roeselare.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 20/12/2013, inhoudende bijzonder verslag van

het bestuursorgaan en verslag van de revisor,

Op de Laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

03/12/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGEL°~

20':3

RECfg.IM R "

.ndei r erningsnr 0875.729.262

Benaming

(volmi) : CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS

IMPORT-EXPORT

(erkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Guido Gezellestraat 1, 8830 Hooglede

]volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit de buitengewone algemene vergadering van 31 oktober 2013 blijkt het ontslag van de heer Carlos SILLIS als zaakvoerder van de vennootschap.

Mevrouw Inge HOET

Zaakvoerder

,c. I<;n en: htz v cri Luik ï3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefai} van de persoïotnienl

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/11/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch r-Staatsblad

Mal Wad N .1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0875.729.262

Benaming

(voluit) : CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS

IMPORT-EXPORT



NEERGELEGD

-7. 11. 2013

gEGKTB Kt1>1~iéKHANDEL

Illtt11101j111111

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Guido Gezellestraat 1, 8830 Hooglede

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Er blijkt uit het fusievoorstel opgemaakt op datum van 6 november 2013 overeenkomstig artikelen 671 en 693 van het Wetboek van Vennootschappen onder meer hetgeen volgt



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge









- Bij de fusie betrokken vennootschappen

1, De Naamloze Vennootschap CROWN ENTERPRISES , met zetel te 8830 Hooglede, Guida Gezellestraat 1, ondernemingsnummer 0428.047.142 (overnemende vennootschap)

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT-EXPORT, met zetel te 8830 Hooglede, Guido Gezellestraat 1, ondernemingsnummer 0875.729.262 (overgenomen vennootschap)

- Ruilverhouding :

Voor iedere aandeel van de overgenomen vennootschap BVBA CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT-EXPORT. zullen er 13 nieuwe uitgegeven aandeel van de overnemende vennootschap NV CROWN ENTERPRISES aangeboden worden. De ruilverhouding werd gebaseerd op de financiële situatie van 30 september 2013.





- Wijze van uitreiking

Het bestuursorgaan van de BVBA CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORTEXPORT en van de NV CROWN ENTERPRISES zullen gelast worden met de omruiling van de aandelen.

Het bestuursorgaan van de BVBA CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT EXPORT en van de NV CROWN ENTERPRISES zullen gelast worden met de inschrijving van de gecreëerde aandelen in het aandelenregister van de NV CROWN ENTERPRISES.





- Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst

De nieuw uitgegeven aandelen van de NV CROWN ENTERPRISES zullen recht geven te delen in de winst

vanaf 1 oktober 2013,

- Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap

Vanaf 1 oktober 2013 worden de handelingen verricht door de overgenomen vennootschap, op boekhoudkundig vlak, beschouwd ais handelingen verricht door de overnemende vennootschap.

- De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen die bijzondere rechten hebben als ook aan de houders van andere effecten dan aandelen :

ln de overgenomen en de overnemende vennootschappen zijn er geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen aan wie bijzondere rechten moeten worden toegekend.









Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i,

a.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

.4

Voor-

behouden 'an het Belgisch

Staatsblad

- De bezoldiging toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants De bezoldiging voor de opdracht wordt in gemeen overleg vastgesteld.

- leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuursorganen van de overnemende en overgenomen vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

Mevrouw Inge HOET Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: het fusievoorstel van 6 november 2013

29/01/2013
ÿþ Maa word 11,1

,t 1: i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

MONITEUR BELGE

15 -d1- 2013 BELGISCH 3TgA7TS;BLA

NEEFIGELEGC3

RECH :r1yü KOQPH

aK

Ondernemingsnr : 0875.729.262

Benaming

(voluit) : Camions Tracteurs Remorques Travaux Publics Import -

Export

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Kleine Stadenstraat 1 te 8830 Hooglede

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING -KAPITAALVERHOGING -WIJZIGING STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Camions Tracteurs Remorques Travaux Publics Import - Export", met maatschappelijke zetel te 8830 Hooglede, Kleine Stadenstraat 1, gehouden en afgesloten voor notaris Karel Vandeputte te Rceselare op 14 december 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat met éénparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen:

Eerste beslissing

al De vergadering besluit, onder de opschortende voorwaarde van de kapitaalverhoging zoals vermeld in: het tweede agendapunt, het kapitaal te verminderen met honderd en twee duizend vierhonderd euro (¬ 102.400,00), hetzij het volledige kapitaal, om het kapitaal te brengen van honderd en twee duizend vierhonderd euro (¬ 102,400,00) op nul euro (¬ 0,00) en dit ter aanzuivering van geleden verliezen ten belope van het overeenkomstige bedrag, bij voorrang aan te rekenen op het werkelijk volstort kapitaal, met vernietiging van alle duizend vierentwintig (1.024) bestaande aandelen.

Tweede beslissing

a) Lezing en onderzoek van de verslagen vermeld in de agenda.

Verslag van de bedrijfsrevisor

De burgerlijke BVBA VAN CAUTER  SAEYS & CO bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door de burgerlijke BVBA J. DEGRYSE  bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Jan Degryse, hiertoe aangesteld door het bestuursorgaan, heeft het door de wet vereiste verslag opgemaakt betreffende de hierna vermelde inbreng in natura, waarvan reeds sprake hiervoor.

Het besluit van dit verslag de dato dertig november tweeduizend en twaalf luidt letterlijk als volgt:

"X.CONCLUSIES

De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT-EXPORT bestaat uit een deel van de lening van de BV Hall Clifford ten belope van ¬ 288.000,00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden en op basis van de ons voorgelegde documenten in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, zijn wij van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2, De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio's van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.880 nieuwe aandelen van de vennootschap BVBA CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT-EXPORT, zonder vermelding van nominale waarde, ter waarde van ¬ 288.000,00 en toegekend aan de BV Hall Clifford. De vennootschap blijft onderworpen aan de alarmbelprocedure overeenkomstig artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

.r ~ Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet ln bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Gedaan te Staden-Oostnieuwkerke,

Op 30 november 2012

BURG. BVBA VAN CAUTER  SAEYS & CO, Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J, Degryse  bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door de heer J, Degryse : zaakvoerder"

Verslag van de zaakvoerders

De zaakvoerders hebben het bijzonder verslag vereist door de wet opgesteld in datum van dertien oktober tweeduizend en twaalf.

De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerders voor, Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de voorgestelde kapitaalverhoging.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavige akte neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na onderzoek stelt de vergadering dat er noch op het verslag van de bedrijfsrevisor, noch op het verslag van de zaakvoerders, enige opmerkingen worden gemaakt door de vennoten,

Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

b) De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van tweehonderd achtentachtig duizend euro (¬ 288.000,00), om het te brengen van nul euro (¬ 0,00) op tweehonderd achtentachtig duizend euro (¬ 288.000,00) door inbreng van een deel van de lening van de Naamloze Vennootschap naar Nederlands recht "Beleggingsmaatschappij HALL-CLIFFORD", met zetel te 3741 Baarn (Nederland), Dalweg 18, aan "CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT  EXPORT" BVBA ten bedrage van tweehonderd achtentachtig duizend euro (¬ 288.000,00).

Als vergoeding voor deze inbreng worden tweeduizend achthonderd tachtig (2.880) aandelen zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel toegekend aan de Naamloze Vennootschap naar Nederlands recht "Beleggingsmaatschappij HALL-CLIFFORD", met zetel te 3741 Baarn (Nederland), Dalweg 18.

Het ingebrachte deel van de lening van de Naamloze Vennootschap naar Nederlands recht "Beleggingsmaatschappij HALL-CLIFFORD", voornoemd, vertegenwoordigt een globale waarde van tweehonderd achtentachtig duizend euro (¬ 288.000,00),

Is alhier tussengekomen:

De Naamloze Vennootschap naar Nederlands recht "Beleggingsmaatschappij HALL-CLIFFORD", met maatschappelijke zetel te 3741 Baam (Nederland), Dalweg 18.

Opgericht op zestien november negentienhonderd en negen, en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd ingevolge akte van statutenwijziging, verleden voor notaris Jan Bouwen de Snaijer te Amsterdam (Nederland), op zeven mei negentienhonderd zesennegentig.

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 17.1 van haar statuten door de heer JONNAERT Thibault Alfred, geboren te Gent op dertien januari negentienhonderd negenentachtig, nationaal nummer 89.01.13 333.86, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Jules de Sutterlaan 7, in zijn hoedanigheid van directeur van de vennootschap.

Die na voorlezing van het voorafgaande, verklaart haar voormelde schuldvordering ten belope van tweehonderd achtentachtig duizend euro (¬ 288.000,00) in deze vennootschap in te brengen, nadat" zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Deelname aan de vergadering

De Naamloze Vennootschap naar Nederlands recht "Beleggingsmaatschappij HALL-CL1FFORD", voornoemd, vertegenwoordigd als voormeld, neemt vervolgens als vennoot deel aan de vergadering teneinde over de overige punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

Derde beslissing

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris bij akte vast te leggen dat voormelde kapitaalvermindering en kapitaalverhoging werden verwezenlijkt en dat dientengevolge het kapitaal van de vennootschap tweehonderd achtentachtig duizend euro (¬ 288.000,00) bedraagt, verdeeld over tweeduizend achthonderd tachtig (2.880) aandelen zonder nominale waarde, die elk één! tweeduizend achthonderd tachtigste (2.880ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Vierde beslissing

De vergadering geeft aile machten aan het bestuursorgaan teneinde de nodige vermeldingen te verrichten in het aandelenregister naar aanleiding van de vernietiging van de voorheen bestaande duizend vierentwintig (1.024) aandelen ingevolge de hoger vermelde kapitaalvermindering ter aanzuivering van geleden verliezen, alsook naar aanleiding van de creatie van de tweeduizend achthonderd tachtig (2.880) nieuwe aandelen uitgegeven naar aanleiding van cie hiervoor vermelde kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De vergadering besluit tot codrdinatie van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten en meer bepaald om artikel 5 der statuten te vervangen door volgende tekst:

"ARTIKEL 5 - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERD ACHTENTACHTIG DUIZEND EURO (¬ 288.000,00).

~ r 1 ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend achthonderd tachtig (2.880) aandelen op naam zonder nominale waarde, die elk één/tweeduizend achthonderd tachtigste (112.880ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Vijfde beslissing

De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerders voor. Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de voorgestelde uitbreiding van het maatschappelijk doel.

Ondergetekende notaris heeft de vergadering gewezen op de bepalingen van artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen en heeft haar ingelicht over:

- de draagwijdte van de relatieve nietigheid van voormelde bepalingen;

- de mogelijkheid om deze relatieve nietigheid te dekken door de verschijning van alle vennoten op deze buitengewone algemene vergadering.

Alle vennoten en zaakvoerders, voornoemd, verklaren te verzaken aan de formaliteiten bepaald in artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaren op de hoogte te zijn van de relatieve nietigheid van voormelde doelswijziging, Zij verklaren deze relatieve nietigheid te dekken door met voormelde doelswijziging éénparig in te stemmen.

De vergadering beslist bijgevolg de zaakvoerders te ontslaan van de formaliteiten voorzien in artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, meer bepaald wat betreft het opmaken van een staat van actief en passief.

De vergadering stelt dat er op het verslag van de zaakvoerders geen opmerkingen worden gemaakt Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de bestaande doelsomschrijving uit te breiden om in artikel 3, na de woorden rollend materieel, volgende woorden toe te voegen:

"activiteit van verhuren met optie tot aankoop van zowel roerende als onroerende goederen.".

Voormeld verslag van de zaakvoerders blijft hier aangehecht.

Zesde beslissing

De vergadering beslist tot wijziging van de huidige statuten om deze in overeenstemming te brengen met de gewijzigde regelgeving aangaande de ontbinding en vereffening van vennootschappen, door het vervangen van artikel 27 van de huidige statuten door het volgende artikel:

"ARTIKEL 27-- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening wordt de wijze van vereffening bepaald en worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank hun benoeming heeft bevestigd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan,

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de door de wet gestelde voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

Behoudens ingeval van vereffening en ontbinding in één akte overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen moet(en) de vereffenaar(s) tijdens de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, overmaken aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één per jaar.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

Zevende beslissing

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Guido Gezellestraat I te 8830 Hooglede.

Achtste beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoiirdineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Negende beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uitte voeren.



Voor-belIouden ,n aan het Belgisch Staatsblad

t. VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte.

. Tegelijk hiermee neergelegd; expeditie proces-verbaal dd. 44/12/2012 - verslag van de bedrijfsrevisor - bijzonder verslag van de zaakvoerders inzake inbreng in natura - verslag van de zaakvoerders inzake doelsuitbreiding.



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2012
ÿþ.)\

Mpd Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken. kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R pn ~ _

- 2012

'TAATSB1.F "

NEERGELEGD

1 i.. 091 2012

~

RECPPr~~~~, l~ t~üt~1" iA~~DEL 4r~ti'CIf IW

MOI`l1TS,

0 3 -i

EELGISCH

Ondememingsnr : 0875729262

Benaming

(voluit) : Camions Tracteurs Remorques Travaux Publics Import -

Export

111 111111111 1111

<iais7sss*

V

beh

aa

Bel Stae

W

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Kleine Stadenstraat 1 - 8830 Hooglede

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusie door overname van de cvoa "AP CARS"

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de .besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Camions Tracteurs Remorques Travaux Publics Import Export", met maatschappelijke zetel te 8830 Hooglede, Kleine Stadenstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister Kortrijk met ondernemingsnummer 0875.729.262, gehouden en afgesloten voor notaris Karel Vandeputte te Roeselare op 12 september 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat niet éénparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT GOEDKEURINGFUSIEVOORSTEL- FUSIE

a - Vaststelling dat aan de voorafgaande wettelijke vereisten voldaan werd

De comparanten verklaren

1,Op 3 juli 2012 werd een fusievoorstel opgemaakt door het bestuursorgaan van de bvba "CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT - EXPORT" en van de cvoa "AP CARS".

2.Het fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op 11 juli 2012.

3.De neerlegging van het fusievoorstel werd per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 27 juli 2012 onder nummer 12133348 (voor wat betreft de ovememende vennootschap) en nummer 12133349 (voor wat betreft de overgenomen vennootschap).

4.Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap heeft een omstandig schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

5.Overeenkomstig artikel 313 onder verwijzing van artikel 695 §1, laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen werd een bedrijfsrevisor aangesteld, die op 27 augustus 2012 een schriftelijk verslag opgesteld heeft over het fusievoorstel.

6.De stukken bedoeld in artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen lagen minstens één maand voor de datum van deze vergadering in de zetel van de vennootschap ter inzage, en een afschrift van de stukken bepaald in dit artikel werd aan de aandeelhouders toegestuurd overeenkomstig de voornoemde wettelijke bepaling.

7.Vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden, hebben er zich geen belangrijke wijzigingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen. Verslagen

A.De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van de verslagen vermeld in de: agenda, te weten het omstandig schriftelijk verslag opgesteld door het bestuursorgaan voor elke vennootschap: overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen op datum van 3 juli 2012, alsook het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor die aangesteld werd, zijnde de Burgerlijke BVBA "Van Cauter  Saeys & Co -: Bedrijfsrevisorenkantoor", vertegenwoordigd door de Burgerlijke BVBA "J. Degryse - Bedrijfsrevisor", op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse; zaakvoerder, kantoorhoudende te 8840 Staden, Roeselarestraat 8, de dato 27 augustus 2012, waarvan het besluit luidt als volgt:

"VII. CONCLUSIES

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging naar aanleiding van de fusie door overneming overeenkomstig artikelen 671 en 693 van het Wetboek van Vennootschappen van de BVBA Camions Tracteurs Remorques Travaux Publics Import  Export bestaat uit de inbreng van het gehele vermogen van de vennootschap CVOA AP Cars, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening waarbij deze overgaan op een andere vennootschap tegen de uitreiking van aandelen in de verkrijgende of overnemende vennootschap aan de vennoten van de ontbonden vennootschap. Bij het beëindigen van onze

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

controlewerkzaamheden onder toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen onder verwijzing van artikel 695§1 van het Wetboek van Vennootschappen, zijn wij van oordeel dat:

a.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en quasi-inbreng van handelsvennootschappen dat de bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b.De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c.Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn door het beginsel van boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en dat deze leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bij kapitaalverhoging bestaat uit 3 nieuwe aandelen van BVBA Camions Tracteurs Remorques Travaux Publics Import  Export, zonder vermelding van nominale waarde, met een totale waarde van ¬ 300,00 aan de aandeelhouders van de CVOA AP Cars,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Gedaan te Staden-Oostnieuwkerke,

Op 27 augustus 2012

Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & Co  Bedrijfsrevisorenkantoor.

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse  Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door de heer J. Degryse  zaakvoerder."

B.De aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van voormelde verslagen. Zij verklaren dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat zij instemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat, Alle voormelde verslagen worden aan deze akte gehecht, na door de notaris ne varietur te zijn getekend. Na vorenstaande inleidende verrichtingen, gaat de algemene vergadering over tot de behandeling van de agenda op volgende wijze:

b - besluit tot fusie

De vergadering keurt de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluit aldus met unanimiteit dat op onderhavige vennootschap "CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT - EXPORT", overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de cvoa "AP CARS", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, dit onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring door de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap cvoa "AP CARS".

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer:

a.de ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgt: voor de

inbreng van het volledig actief en passief vermogen van de cvoa "AP CARS" zullen de aandeelhouders van de cvoa "AP CARS' voor hun dertig (30) aandelen drie (3) aandelen van de bvba "CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT - EXPORT" ontvangen, zonder dat een opleg voorzien is. De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf 1 juni 2012.

b.De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT - EXPORT", wordt vastgesteld op 1 juni 2012.

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de overgenomen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

c.De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 juni 2012.

d.Het bestuursorgaan van de bvba "CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT - EXPORT" zal, onmiddellijk na onderhavige notariële fusieakte, drie (3) nieuwe aandelen creëren van de bvba "CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT  EXPORT", die zullen toekomen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap pro rata van hun aandelenbezit in de overgenomen vennootschap. Tegen voorlegging van bewijs van aandeelhouderschap van de cvoa "AP CARS" zal een inschrijving gebeuren in het register van de aandelen op naam van de bvba "CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT - EXPORT" a rato van de voornoemde ruilverhouding.

c - Kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal van de overnemende vennootschap "CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT - EXPORT' verhoogd wordt met driehonderd euro (¬ 300,00) om het aldus te brengen van honderd en twee duizend honderd euro (¬ 102.100,00) op honderd en twee duizend vierhonderd euro (¬ 102.400,00), door uitgifte van drie (3) nieuwe aandelen. Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst als hiervoren gezegd. Zij zullen toegekend worden aan de onderscheiden aandeelhouders van de cvoa "AP CARS" op de wijze als hierboven gezegd.

TWEEDE BESLUIT: OVERGANG VAN HET VERMOGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

1. Algemene beschrijving

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris te notuleren dat ingevolge voormelde besluiten, het gehele vermogen van de cvoa "AP CARS" ten algemenen titel over gaat op de overnemende vennootschap "CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT - EXPORT".

Het vermogen van de cvoa "AP CARS" is uitvoerig beschreven in voormeld verslag van de zaakvoerders, dat aan deze akte gehecht blijft. Daarin werd het overgedragen vermogen van de cvoa "AP CARS" beschreven als volgt:

ACTIVA

VASTE ACTIVA 982,74

Materiële vaste activa 982,74

Overige materiële vaste activa 982,74

VLOTTENDE ACTIVA 8.660,97

Vorderingen op ten hoogste één jaar 8.630,19

Handelsvorderingen 8.057,80

Overige vorderingen 572,39

Liquide middelen 30,78

TOTAAL ACTIVA 9.643,71

PASSIVA

EIGEN VERMOGEN -201.915,72

Kapitaal 300,00

Overgedragen resultaat -196.026,96

Resultaat van het boekjaar - 6.188,76

SCHULDEN 211.559,43

Schulden op ten hoogste één jaar 211.559,43

Financiële schulden 209.887,47

Handelsschulden 1.671,96

TOTAAL PASSIVA 9.343,71

Voor een uitvoerige beschrijving wordt verwezen naar voormeld verslag van de zaakvoerders.

2. Voorwaarden

A. ALGEMEEN

1° De activa en passiva elementen gaan over zoals zij voorkomen op de staat van actief en passiéf van 31 mei 2012.

2° De overnemende vennootschap moet de lopende huurcontracten en gebruiksrechten eerbiedigen, zoals de overgenomen vennootschap ertoe gehouden of gerechtigd was, en moet rechtstreeks de eigenaars en bezetters aanspreken voor alles wat het bestaan van eventuele huurcelen, de wijze en voorwaarden van hun gebruik betreft, de te geven opzeggingen en voorwerpen waarvan zij zouden kunnen beweren dat ze hen toebehoren.

3° De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap, en meer bepaald:

a) de overnemende vennootschap moet alle overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met leveranciers, klanten en alle derden, en ook nog alle overeenkomsten en verbintenissen waartoe de overgenomen vennootschap gehouden is, uit welke hoofde ook, met betrekking tot de overgegane goederen, zodat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde nooit meer kan aansprakelijk of lastig gevallen worden.

b) de overnemende vennootschap moet alle overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met haar personeel, directie, bedienden en arbeiders, zodat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde nooit meer kan aansprakelijk gesteld warden of lastig gevallen worden.

4° Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

B. LASTEN VAN DE OVERGANG

Deze overgang wordt aanvaard door de overnemende vennootschap, die tevens aanvaardt al de schulden

van de overgenomen vennootschap te dragen, haar verbintenissen en verplichtingen uit te voeren, haar te

vrijwaren van elke vordering en alle kosten, lasten en belastingen van welke aard ook met betrekking tot de

fusie te dragen en te betalen.

DERDE BESLUIT  WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De vergadering besluit, in aansluiting met onderhavige fusie, de statuten van de overnemende

vennootschap te wijzigen, meer bepaald wat betreft het kapitaal. Zij geeft opdracht tot coördinatie.

VIERDE BESLUIT  ONTSLAG

De vergadering beslist met unanimiteit om de enige bestuurder van de overgenomen vennootschap te

ontslaan, met name:

- De heer Alfred Hoet, wonende te 8830 Hooglede, Guido Gezellestraat 1,

VIJFDE BESLUIT  BEVOEGDHEDEN

Aan het bestuursorgaan worden de nodige bevoegdheden verleend voor de uitvoering van de besluiten over voorgaande punten van de agenda, en meer bepaald de bevoegdheid om alle formaliteiten van doorhaling en overbrenging te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten en desgevallend om elke toevoeging of rechtzetting aan deze akte van inbreng te doen,

ZESDE BESLUIT - COÖRDINATIE

Opdracht wordt gegeven aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot de coördinatie van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

!I!. SLOT BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

1.De voorzitter van de algemene vergadering stelt vast dat alle punten van de agenda afgehandeld werden,

2.Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de cvoa "AP CARS" door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT - EXPORT" verwezenlijkt is, en dat de vennootschap "AP CARS" opgehouden heeft te bestaan.

3.De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn, met het oog op een fusie door overneming.

SCHORSING

Vooraleer de vergadering af te sluiten wordt onderhavige vergadering geschorst teneinde te kunnen

vaststellen of de opschortende voorwaarde van goedkeuring van onderhavige fusie door de algemene

vergadering van de cvoa "AP CARS", overgenomen vennootschap, werd vervuld,

VASTSTELLING VAN DE REALISATIE DER OPSCHORTENDE VOORWAARDE.

De algemene vergadering stelt vast dat het fusievoorstel werd aanvaard door de algemene vergadering van

de cvoa "AP CARS", overgenomen vennootschap, zodat onderhavige fusie definitief is.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte, Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 12/09/2012, met verslagen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Selects Staatsblad

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 26.07.2012 12354-0102-010
27/07/2012
ÿþ4;

Ondernemingsnr : 0875.729.262

Benaming

(voluit) : Camions Tracteurs Remorques Travaux Publics Import -

Export

(verkort) : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Rechtsvorm :

Zetel : Kleine Stadenstraat 1, 8830 Hooglede

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Er blijkt uit het fusievoorstel opgemaakt op datum van 3 juli 2012 overeenkomstig artikelen 671 en 693 van het Wetboek van Vennootschappen onder meer hetgeen volgt :

- Bij de fusie betrokken vennootschappen :

1. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Camions Tracteurs Remorques Travaux Publics Import - Export, met zetel te 8830 Hooglede, Kleine Stadenstraat 1, ondernemingsnummer 0875.729.262 (overnemende vennootschap)

2. De Coöperatieve Vennootschap met Onbeperkte Aansprakelijkheid AP CARS, met zetel te 8830 Hooglede, Bruggesteenweg 123, ondernemingsnummer 0888.309.073 (overgenomen vennootschap)

- Ruilverhouding :

Voor elke 10 aandelen van de overgenomen vennootschap CVAO AP CARS zal er 1 nieuw uitgegeven aandeel van de overnemende vennootschap BVBA Camions Tracteurs Remporques Travaux Publics Import - Export aangeboden worden. De ruilverhouding werd gebaseerd op de financiële situatie van 31 mei 2012.

- Wijze van uitreiking :

De zaakvoerders van de BVBA Camions Tracteurs Remorques Travaux Publics Import - Export en de bestuurders van de CVOA AP CARS zullen gelast worden met de omruiling van de aandelen.

Het college van zaakvoeders van de BVBA Camions Tracteurs Remporques Travaux Publics Import - Export en het college van bestuurders van de CVOA AP CARS zullen gelast worden met de inschrijving van de gecreëerde aandelen in het aandelenregister van de BVBA Camions Tracteurs Remporques Travaux Publics Import - Export.

- Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst :

De nieuw uitgegeven aandelen van de BVBA Camions Tracteurs Remporques Travaux Publics Import -

Export zullen recht geven te delen in de winst vanaf 1 juni 2012.

- Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap :

Vanaf 1 juni 2012 worden de handelingen verricht door de overgenomen vennootschap, op bcekhoudkundig vlak, beschouwd als handelingen verricht door de overnemende vennootschap.

- De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen die bijzondere rechten hebben als ook aan de houders van andere effecten dan aandelen :

In de overgenomen en de overnemende vennootschappen zijn er geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen aan wie bijzondere rechten moeten worden toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ma Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

O4NITEUR

2 0 -Q7-

.GISCH STf

BELGE

2012

`,~I~n1 qr" . r t.LL.rY'.

11, 07, 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

rii#ie

V bah aa Bel Stag

u

I1IH 1111 III II1I li II I Ilflfl

*12133348*

- De bezoldiging toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants iae bezoldiging voor de opdracht wordt in gemeen overleg vastgesteld.

- ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuursorganen van de overnemende en overgenomen vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

Do heer Carlos Sillis Mevrouw inge Hoet

Zaakvoerder Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: het fusievoorstel van 3 juli 2012.

Voor-:.egof, n aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

7. Y

a

K "

22/06/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t1

111

" 121108,4"

Vo beha

aan

Belg Staat:

--~

NEEF-1 G ;=' ;w rM i

13. [id. Z012

6ECNTG/e4iffiél6f'1-f1~fí~ j

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0875.729.262

Benaming CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS IMPORT-EXPORT

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Kleine Stadenstraat 1, 8830 Hooglede, België

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder; Ontslag zaakvoerder

Volgens een uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van 7 juni 2012 blijkt :

-ontslag als zaakvoerder : de heer Alfred Hoet, El Cabezo La Cafeta 33, Adeje Tenerife. Er wordt kwijting gegeven voor de uitoefening van zijn mandaat.

-benoeming als zaakvoerder : Mevr. Inge Moet, Bergstraat 7, 8800 Roeselare wordt benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde tijd.

Mevr Inge Hoet

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/05/2012
ÿþ Mod WON 11.1

In de bistagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r

NEERGELEGD

0 7. 05. 2012

0feTBHNK KOOPHANDEL KORTRIJK

*iaosiiea* II

Nic beh, aai Bel? staa III

Ondernemingsnr: 0875.729.262

Benaming

(voluit) : Camions Tracteurs Remorques Travaux Publics Import -

Export

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Armoedestraat 38 - 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : zetelverplaatsing - doelsuitbreiding

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Camions Tracteurs Remorques Travaux Publics Import -: Export", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Armoedestraat 38, ingeschreven in het' rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0875.729.262, gehouden en afgesloten voor notaris Karel; Vandeputte te Roeselare op 4 mei 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat met éénparigheid van stemmen; volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit om de zetel van de vennootschap met ingang van heden te verplaatsen naar volgend adres: Kleine Stadenstraat 1, 8830 Hooglede.

TWEEDE BESLUIT: LEZING EN ONDERZOEK VAN HET VERSLAG VERMELD IN DE AGENDA GOEDKEURING VAN HET VERSLAG.

De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerders voor. Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel. De vergadering neemt kennis van de staat van: actief en passief afgesloten op 31 maart 2012.

Na onderzoek neemt de algemene vergadering volgende besluit:

De vergadering stelt dat er noch op het verslag, noch op de staat, enige opmerkingen worden gemaakt.' Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

DERDE BESLUIT: WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL.

De vergadering besluit het doel van de vennootschap uit te breiden door aanvulling van de huidige tekst van artikel drie van de statuten, na het derde gedachtenstreepje, met volgende tekst:

"- uitbating van drankgelegenheden met feestzaal en caféspelen en speelplein, eetgelegenheden en', snacks?

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist om de huidige tekst van artikel 27 van de statuten, dat handelt over de ontbinding en vereffening van de vennootschap, volledig te vervangen door de hierna volgende tekst, om deze in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving:

"Artikel 27.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering,= Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de: rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan,: eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder ' de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij; door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaande betalingen te doen."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit om de statuten aan te passen aan de genomen besluiten, en tot coördinatie van de; statuten. Zij geeft daartoe de nodige opdracht aan notaris Vandeputte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

.........

..........

..........

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 4 mei 2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Vocr-beheiden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Wrso : Naam en handtekening

04/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 29.09.2011 11562-0349-010
16/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 09.08.2010 10399-0344-010
03/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 27.10.2009 09830-0152-010
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 09.07.2008 08391-0204-013
27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 22.06.2007 07271-0395-012

Coordonnées
CAMIONS TRACTEURS REMORQUES TRAVAUX PUBLICS …

Adresse
GUIDO GEZELLESTRAAT 1 8830 HOOGLEDE

Code postal : 8830
Localité : HOOGLEDE
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande