CAMPUS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CAMPUS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 437.676.470

Publication

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.04.2014, NGL 21.08.2014 14448-0332-013
30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.04.2013, NGL 26.08.2013 13469-0211-013
29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.04.2011, NGL 25.07.2011 11335-0399-012
04/04/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD W aRWWFIE der'

Í2£CHTBANK VAN KOrui°lANoaL Te

BRUGGE (Afdeling Brugge)

QPi

f 8eteidigice gree

11I1 flh1 0111 1 I IYnI I ~YIII01

*11050583*

bel a. BE Sta



Ondernemingsnr : Benaming : 0437.676.470

CAMPUS

(voluit) Naamloze Vennootschap

Rechtsvorm : Markgraafstraat 6

Zetel : 8310 Brugge (Sint-Kruis)

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom te Brugge Sint Kruis op 14 maart 2011 : EERSTE BESLISING

De algemene vergadering beslist met unanimiteit van stemmen om de AARD der aandelen te wijzigen van aandelen aan toonder naar aandelen op naam met opname van volledig nieuwe; statuten zoals hierna omschreven.:

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan d& genomen beslissingen alsook aan de Euro, het Wetboek van Vennootschappen en de Wet op het! Deugdelijk Bestuur, door volledig nieuwe statuten aan te nemen, als volgt :

STATUTEN

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Haar benaming luidt : "CAMPUS". De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 8310 Brugge Sint-Kruis, Markgraafstraat 6.

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en dit zowel in! het binnenland als in het buitenland:

!! Tussenpersoon in de handel ( geen vervoercommissionaris); onderneming in onroerende goederen, bouwpromotor, studie-organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, fiscale of sociale! aangelegenheden.

!! Alle verrichtingen van aankoop, verkoop, exploitatie, valorisatie, verkaveling, expertise, urbanisatie,! beheer, verhuur, ruiling en verdeling van alle onroerende goederen, het optreden als bouwpromotor! alsook projectontwikkeling en projectstudie, algemene coördinatie en begeleiding, het uitvoeren van alle! wegenis- en rioleringswerken, bouw - en verbouwingswerken, herstel-, onderhouds - en! afbraakwerken, hetzij om de werken met eigen middelen of door tussenkomst van derden uit te voeren. ! Het verkrijgen, behouden, beheren en uitbreiden van een vermogen bestaande uit onroerende en! roerende goederen als patrimoniumvennootschap. Binnen het kader hiervan kan de vennootschap!

!i overgaan tot het verwerven, vervreemden, ruilen, verhuren, hypothekeren, in pand geven en andere! verrichtingen betreffende roerende en onroerende goederen;

Alle activiteiten in verband met hypothecaire en onderhandse leningen in verband met verzekeringen in verband met het beheer van kapitalen in de ruimste zin van het woord en adviesverlening.

Daarenboven mag de vennootschap alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende;) aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, of zelfs daarbuiten en de', verwezenlijking ervan bevorderen.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet aanverwante ofl complementaire ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen op alle wijzen, zowel in horizontale als verticale concentratie, als ook samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen; aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in: binnen - en buitenland toestaan.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, onder opschortende voorwaarde van neerlegging op de rechtbank van koophandel.

Het kapitaal is vastgesteld op vierenzeventigduizend driehonderd achtenzestig euro zes eurocent (74.368,06E).

Het is gesplitst in honderd (100) kapitaalsaandelen zonder vermelding van de nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, behoudens de uitzondering hierna vernield, samengesteld uit minstens drie leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en die ten alle tijde, door haar kunnen worden afgezet.

Ze zijn herkiesbaar.

Wanneer de vennootschap op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap vaststelt dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, houdt van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel met uitzondering van die handelingen die krachtens de wet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

§ 1. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

2. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, die gedelegeerd bestuurder zullen heten, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

§ 3. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524 bis van het Wetboek van Vennootschappen in acht worden genomen".

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

vertegenwoordigd, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur? als college,

1. twee bestuurders samen.

door twee bestuurders samen optredend.

2. een gedelegeerd bestuurder

door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand april om achttien uur.

De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de bijeenroeping wordt bepaald.

De bijeenroeoinq van de algemene vergadering dient te gebeuren overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. De bruto-opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt de netto-winst uit van het boekjaar. Hiervan wordt jaarlijks, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds tot dit laatste één/tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal. Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die ieder jaar over zijn aanwending zal beslissen.

De raad van bestuur mag interimdividenden conform artikel 618 en 619 van het Wetboek van Vennootschappen, of voorschotten op dividenden toekennen en uitkeren. Deze beslissing moet evenwel voor bekrachtiging voorgelegd worden aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou _dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen. 3° De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen kwijting te verlenen voor het verleende bestuur aan de bestuurders en gedelegeerd bestuurders.

De vergadering beslist vervolgens bij éénparigheid van stemmen de drie bestuurders, hierna genoemd, te herbenoemen overeenkomstig de bepalingen van artikel elf en volgende van de statuten, tot die funktie :

1/ De heer Wychuyse Didier, geboren te Brugge op 11 juli 1951, wonende te Brugge Sint-Kruis, Markgraafstraat 6.

2/ Mevrouw Wychuyse Isabelle, geboren te Brugge op 10 september 1975, wonende te Damme, Burgemeester Capellelaan 33.

3/ De heer Wychuyse Steven, geboren te Brugge op 29 februari 1980, wonende te Brugge Sint-Kruis, Babbaertstraat 27.

Die allen, in persoon of vertegenwoordigd, verklaren hun ambt te aanvaarden.

En vervolgens zijn de hierboven genoemde bestuurders in raad verenigd met de bedoeling een orgaan van dagelijks bestuur te herbenoemen en haar bevoegdheden te bepalen.

De raad besluit voomoemde, heer Wychuyse Didier, te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder, met onbezoldigd mandaat, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist, die verklaart te aanvaarden.

De gedelegeerd bestuurders kunnen allen afzonderlijk handelen.

In deze hoedanigheid zal hij instaan voor de kontinuïteit in de leiding van de vennootschap door de uitvoering van de beslissingen genomen door de raad van bestuur.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dageliiks bestuur.

De bestuurders geven hierbij alle macht en mandaat aan de gedelegeerd bestuurder om alle daden van dagelijks beheer en bestuur en beschikking te stellen en onder meer alle rekeningen en facturen op te maken, alle biljetten, cheques en wissels te onderschrijven, bij banken, kassen, administraties, posterijen, douane en postchequeambt te openen, er alle stortingen, overschrijvingen, neerleggingen of terugtrekkingen te doen van sommen, titels, waarden, brieven of aangetekende zendingen, al dan niet verzekerd, pakken of koopwaren, alle sommen te betalen of te ontvangen, ervan kwijting of ontlasting te geven of deze in te trekken; bij gebreke aan betaling en in geval van moeilijkheden, om het even dewelke, alle vervolgingen uit te voeren en alle gedingen in te leiden of er zich tegen te weer te stellen; verzoeningen aan te gaan, te onderhandelen, tot een vergelijk te komen en

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod

IM1

Voor-

behouden aan het - Belgisch

Staatsblad

overeenkomsten af te sluiten, alle rechterlijke beslissingen te bekomen, ze te doen uitvoeren; bij alle

faillissementen alle verklaringen, bevestigingen of betwistingen te doen, tussen te komen in alle

vereffeningen en verdelingen, aile akten te tekenen.

Zelfde raad van bestuur benoemt bij deze als voorzitter voornoemde, de heer Wychuyse Didier, die

verklaart te aanvaarden.

Voor analytisch uittreksel, ter pubilcatie in het Belgisch Staatsblad.

Notaris Els Van Tuyckom,





Neergelegd : expeditie van de buitengewone algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 06.04.2010, NGL 29.07.2010 10367-0065-012
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.04.2009, NGL 26.08.2009 09643-0387-012
30/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.04.2008, NGL 24.06.2008 08279-0190-012
07/11/2007 : BG069546
04/09/2007 : BG069546
28/06/2006 : BG069546
16/05/2005 : BG069546
04/03/2005 : BG069546
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 07.04.2015, NGL 22.07.2015 15331-0502-014
13/07/2004 : BG069546
25/06/2004 : BG069546
02/04/2004 : BG069546
07/07/2003 : BG069546
17/01/2003 : BG069546
21/12/2001 : BG069546
06/10/2001 : BG069546
31/10/2000 : BG069546
20/05/1999 : BG069546
06/07/1989 : BG69546
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.04.2016, NGL 25.07.2016 16356-0388-014

Coordonnées
CAMPUS

Adresse
MARKGRAAFSTRAAT 6 8310 SINT-KRUIS

Code postal : 8310
Localité : Sint-Kruis
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande