CAMPUS KORTRIJK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAMPUS KORTRIJK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.335.213

Publication

20/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.04.2014, NGL 13.05.2014 14122-0512-009
14/03/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*12301560*

Neergelegd

12-03-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0844335213

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): CAMPUS KORTRIJK

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Doorniksesteenweg(Kor) 81 bus A/b6

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 12 maart 2012, ter registratie aangeboden, dat:

1. De Heer Johannes Antonius Nicolaas HOOIJMAAIJER, burgerlijk ingenieur, geboren te Eindhoven (Nederland) op 5 juli 1963, echtgenoot van Mevrouw Maria Henrica Corinne Jansen, wonende te 8500 Kortrijk, Wolvendreef 22.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOBEL, waarvan maatschappelijke zetel gevestigd is te 8500 Kortrijk, Wolvendreef 22, ingeschreven in het rechtspersonen register te Kortrijk onder het nummer 0459.137.028.

Een vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "CAMPUS KORTRIJK . Zetel : te 8500 Kortrijk, Doorniksesteenweg 81A/b6

Duur : De duur van de vennootschap is onbepaald.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening :

1) het aankopen, verkopen, ruilen, omvormen, bouwen, verbouwen, uitbaten, beheren, huren en verhuren van alle gebouwde onroerende goederen.

2) Het aankopen, verkopen, ruilen, verkavelen, aanpassen door urbanisatie, riolering en wegenaanleg, uitbaten, beheren, huren en verhuren van alle ongebouwde eigendommen en in de ruimste zin van het woord, alle onroerende verrichtingen en handelingen voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, ontwerpen aangaan, doen uitvoeren of bevorderen.

3) Het optrekken van gebouwen evenals het uitbaten van een algemene bouwonderneming waarvan de werken eventueel worden uitgevoerd door onderaannemers.

4) Het aankopen en verkopen van materialen en producten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de bouwnijverheid.

5) Het ontwerpen of laten ontwerpen van plannen voor gebouwen, sportvelden en recreatieterreinen, stedenbouw en ruimtelijke ordening, restauratie en herinrichting van bestaande gebouwen, evenals het opmaken van lastenkohiers en het vervullen van administratieve formaliteiten.

6) De coördinatie van de oprichting van bouwwerken voor eigen rekening zowel als voor derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

7) Het uitvoeren en verfraaien van binnenhuisinrichtingen van gebouwen.

8) Het optreden als tussenpersoon in de aankoop en verkoop en verhuring van onroerende goederen evenals het beheer van onroerende goederen toebehorend aan derden.

9) Het optreden als tussenpersoon in de handel.

10) Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden; daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van engineering, technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies.

11)Het bestuur van vennootschappen, ongeacht hun doel.

12) Het nemen van belangen, hetzij door deelneming, inbreng, optreden als oprichter of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

13)Het beleggen van beschikbare middelen in roerende en onroerende goederen en waarden; het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen, door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten.

14) Het geven van leningen aan al dan niet verbonden ondernemingen of derden. Het verlenen van waarborgen aan derden in het kader van uitoefening van de activiteiten van de vennootschap.

De activiteiten kunnen zowel in België als in het buitenland uitgeoefend worden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogenbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

Deze opsomming als aanduiding dienende en geenszins beperkend.

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids, financiële roerende, onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of de verwezenlijking van dit doel vergemakkelijken.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door één zaakvoerder, alléén optredend.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Controle: Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële

toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand april, om negen uur in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

Boekjaar : Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding - vereffening :

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Tenzij de algemene vergadering volgens de regels die zijn gesteld voor een wijziging aan de statuten de vereffeningwijze op een andere manier geregeld heeft, wordt de opbrengst van de vereffening in de eerste plaats aangewend om, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, inbegrepen de vereffeningkosten, het regelmatig betaalde en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de aandelen verdeeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Onderschrijving :

Het kapitaal is in speciën onderschreven en afbetaald als volgt :

- door de Heer Johannes Hooijmaaijer, voornoemd, ten belope van 90 aandelen tegen de prijs van zestienduizend zevenhonderd veertig euro (¬ 16.740,00), volstort ten belope van 1/3e.

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hobel, vertegenwoordigd als voorzegd, ten belope van 10 aandelen tegen de prijs van duizend achthonderd zestig euro (¬ 1.860,00), volstort ten belope van 1/3e.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2013.

2. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de laatste vrijdag van de maand april van het jaar 2014.

3. De oprichters benoemen volgende persoon als gewone zaakvoerder:

- De Heer Johannes Hooijmaaijer, voornoemd.

De duur van zijn mandaat is onbepaald.

De zaakvoerder zullen zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4. De oprichters geven bij deze volmacht aan de Heer Johannes Hooijmaaijer, voornoemd, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het Rechtsper-sonenregister, KBO en/of Ondernemingslokket en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Jean-Charles De Witte, te Kortrijk. Tegelijk met deze neergelegd: afschrift van de akte.

16/02/2015
ÿþy

Mod Word 11.1

i " h>'= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0844.335.213

Benaming

(voluit) ; CAMPUS KORTRIJK

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Doorniksesteenweg, 81 A bus 6, 8500 KORTRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Ingevolge beslissing van de zaakvoerder de dato 15/01/2015 werd de zetel van de vennootschap verplaatst naar 8500 Kortrijk, Beneluxpark, 27A.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

J.A.N. HOOIJMAAIJER,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR BEL

NEERGELEGD

0~ -02- 2U15 1b JAR, 2015

ELGISCH : TAATSBLA ReÇhtbaj~~ ~~up~q~DeL

Geº%it", ~ KORTRIJK

*15025376*

111111

Siïá itiTi : i6`6V726 S - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CAMPUS KORTRIJK

Adresse
DOORNIKSESTEENWEG 81, BUS A/B6 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande