CANAL OOST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CANAL OOST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.798.110

Publication

13/05/2014
ÿþBenaming (voluit) :GILBERT COLMAN EN ZOON BVBA

(verkort):

Rechtsvorm " besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9185 Wachtebeke, Ramonshoek 4

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : NAAMSWIJZIGING-ZETELVERPLAATSING-DOELSWIJZIGING-OMZETTING KAPITAAL IN EURO-AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN-ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS-AANNEMING NIEUWE STATUTEN

Uit een akte verleden voor ons, Jean Matthys, notaris te Lokeren, op 11 april 2014, ter registratie aangeboden, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'COLMAN GILBERT EN ZOON BVBA", met maatschappelijke zetel te 9185 Wachtebeke, Ramonshoek 4, bijeengekomen is en, na behandeling van de agenda, met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:..

1/ De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "CANAL 005T".

De vergadering beslist, in navolging daarvan, tot vervanging van artikel 1 van de statuten, zodat de tekst ervan voortaan luidt als volgt:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar maatschappelijke naam luidt "CANAL OOST". 2/De vergadering beslist tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap van Ramonshoek 4 te Wachtebeke naar Durmelaan 88 te 9160 Lokeren, met ingang van 01 april 2014.

De vergadering beslist, in navolging daarvan, tot dienovereenkomstige vervanging van het eerste lid van artikel 2 van de statuten.

3/De vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van het verslag van

de zaakvoerder ter verantwoording van het voorstel van de vervanging van maatschappelijk doel.

De vergadering erkent tevens kennis gekregen te hebben van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 januari 2014.

De vergadering keurt het verslag goed.

Een exemplaar van dit verslag zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel worden neergelegd.

De vergadering besluit vervolgens het

vennootschap integraal te vervangen door de volgende activiteiten: "De vennootschap heeft tot doel:

-De uitbeting van restaurants, hotels,

feestzalen en andere horecabedrijven, met inbegrip van het verkopen en

schenken van alcoholische dranken per glas,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

...imm=711,e1.14,911-111M

Ondernemingsnr :0427.798.110

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

30 APR. 201it

RE

Nt< VAN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

het

maatschappelijk doel van de

tavernes, te'ai-odms, 'herbergen,

Luik B - vervolg

het uitbaten van een traiteursbedrijf, en de bereiding en de verkoop van bereide of gedeeltelijk bereide gerechten en dranken door thuislevering of ln verkooplokalen aan particulieren, scholen, instellingen of bedrijven allerhande,

het organiseren van tentoonstellingen, feestmalen, banketten of groepsmaaltijden, in eigen lokalen of in lokalen toebehorend aan derden,

- het uitbaten en het nemen van concessies, gegeven voor exploitatie van horeca- instellingen,

- het geven van advies en begeleiding inzake het uitbaten van horeca-aangelegenheden.

- het afsluiten door de onderhavige onderneming van overeenkomsten met derden met betrekking bot de daadwerkelijke exploitatie van de haar gegeven concessies,

- de vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of Zn pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

- De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel,

- De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of verwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen alsook aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licentie en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

- De vennootschap kan alle financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks en onrechtstreeks met haar doel verband houden.

- De vennootschap kan ook optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen." De vergadering beslist tot dienovereenkomstige vervanging van de volledige inhoud van artikel 4 door hogervermelde tekst.

4/De vergadering beslist tot omzetting van het nog in Belgische Frank uitgedrukte maatschappelijk kapitaal naar Euro, zodat het kapitaal na deze omzetting in euro achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (e 18.592,01) bedraagt.

De vergadering beslist tevens tot afschaffing van de nominale waarde van de aandelen. Voortaan zullen de aandelen de fractiewaarde vertegenwoordigen. De vergadering beslist vervolgens tot dienovereenkomstige aanpassing van artikel 5 van de statuten, dat voortaan luidt als volgt:

"kIet maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (e 18.592,01), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderd vijftigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."5/De vergadering beslist tot ontslag van de huidige zaakvoerder, de heer Gilbert COLMAN, met ingang van heden. Hem zal kwijting worden verleend voor zijn beheer bij de eerstvolgende jaarvergadering.

De vergadering beslist vervolgens tot herbenoeming van volgende zaakvoerders:

-de heer David Meert, voornoemd, hier aanwezig, die zijn mandaat aanvaardt. -mevrouw Laurence Van Cauter, voornoemd, hier aanwezig, die haar mandaat aanvaardt.

De mandaten zullen onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

6/De vergadering besluit de statuten aan te passen aan het nieuwe wetboek

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

van vennootschappen, door nieuwe formulering, hernummering en terminologische aanpassing zonder essentiële inhoudelijke aanpassing. De nieuwe statuten luiden als volgt1

"TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één -NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar maatschappelijke naam luidt CANAL OOST.

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden 'besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid° of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord urechtspersonenregister" of de afkorting °KRU, gevolgd door de vermelding van de zetel (s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel twee - ZETEL

De zetel is gevestigd te 9160 Lokeren, Durmelaan 88.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder zal de vennootschap bijkomende administratieve en bedrijfszetels, alsmede agentschappen, stapelhuizen en bijhuizen mogen oprichten in België en in het buitenland.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

-De uitbating van restaurants, hotels, tavernes, tearooms, herbergen, feestzalen en andere horecabedrijven, met inbegrip van het verkopen en schenken van alcoholische dranken per glas,

het uitbaten van een traiteursbedrijf, en de bereiding en de verkoop van bereide of gedeeltelijk bereide gerechten en dranken door thuislevering of in verkooplokalen aan particulieren, scholen, instellingen of bedrijven allerhande,

- het organiseren van tentoonstellingen, feestmalen, banketten of groepsmaaltijden, in eigen lokalen of in lokalen toebehorend aan derden,

- het uitbaten en het nemen van concessies, gegeven voor exploitatie van horeca- instellingen,

het geven van advies en begeleiding inzake het uitbaten van horeca-aangelegenheden.

het afsluiten door de onderhavige onderneming van overeenkomsten met derden met betrekking tot de daadwerkelijke exploitatie van de haar gegeven concessies,

de vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

Die vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel,

- De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of verwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen alsook aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licentie en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

Voor-

behouden

aan het

-

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor. Luik B - vervolg

behouden aan het e gisc

Staatsblad

- De vennootschap kan alle financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks en onrechtstreeks met haar doel verband houden.

- De vennootschap kan ook optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. Artikel vier - D0VE

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

TITEL TWEE - KAPITAAL

Artikel vijf - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (e 18.592,01), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderd vijftigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend. Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, hét getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat bot bewijs hiervan overhandigd.

Arbikel zeven - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel acht - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT

a) De overdracht onder levenden

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben am voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden gpgeschort.-



Luik B - vervolg

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

B. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming:

a) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt ,op het ogenblik van de overdracht of de overgang;

b) indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, van minstens de helft der vennoten die meer dan drie/Vierde van de aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt voorgesteld. Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten ln rechte lijn.

Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake. TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakVoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bet mandaat van de zaakvoerders of van de werkende vennoten is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Tot statutair zaakvoerder wordt aangeduid: de heer Johan Van Der Snickt. Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om elle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en ln rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel elf - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

Artikel twaalf -AIGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand maart om vijftien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits elle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden,

Voor-

behouden

men het

BeÉgisch taatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik, B - vervolg

minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de aproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de qproepingebrief.

Artikel dertien -AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen. Artikel veertien - BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk elle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel vijftien -NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door elle aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

TITEL VIJF BOEKJAAR VERDELING

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag vanten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s). TITEL ZES - ONTBINDING VEREFFENING

Artikel achttien ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden warden bij besluit door de algemene vergadering die

Voorbehouden aan het Selgiseff Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald ln de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Artikel negentien - GEMEEN' RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

7/De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

8/De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Vo/macht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Wherco 2 B.v.b.a., te 9100 Sint-Niklaas, Guido Gezellelaan 64, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

SLOT

Van al hetwelk de ondergetekende notaris de onderhavige notulen heeft opgesteld op datum en plaats als hiervoor aangeduid.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jean Matthys.

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte; verslag zaakvoerder met staat van activa en passiva; gecoördineerde statuten.

Voor-

behouden

d'an het

Staatsblad

14 - Annexes du Moniteur belge

24/04/2014 : GE142413
25/03/2013 : GE142413
29/01/2015
ÿþr

11111111111

*15016058*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

19 JAN. 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Mbd Word li.t

Ondernemingsnr : 0427798110

Benaming

(voluit) : CANAL OOST

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DURMELAAN 88 9160 LOKEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 1 JANUARI 2015-VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er wordt beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Durmelaan 88, 9160 Lokeren naar Hendrik Serruyslaan 18a, 8400 Oostende en dit vanaf 1 januari 2015.

De zaakvoerders;

Meert David Van Cauter Laurence

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/05/2012 : GE142413
29/04/2011 : GE142413
22/04/2010 : GE142413
16/04/2009 : GE142413
17/04/2008 : GE142413
03/05/2007 : GE142413
21/04/2006 : GE142413
28/04/2005 : GE142413
20/04/2004 : GE142413
28/04/2003 : GE142413
12/04/2002 : GE142413
18/04/2000 : GE142413
02/04/1999 : GE142413
01/01/1997 : GE142413
01/01/1993 : GE142413
01/01/1992 : GE142413
01/01/1989 : GE142413
01/01/1988 : GE142413
27/09/1985 : GE142413
08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 04.03.2017, NGL 29.04.2017 17109-0549-015

Coordonnées
CANAL OOST

Adresse
HENDRIK SERRUYSLAAN 18A 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande