CANOFASHION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CANOFASHION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 518.874.576

Publication

22/05/2013
ÿþti

A70d Word 7 7.7

~ll!xAc In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEEREIE ESD ter.GR!FFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brume)

0 7 MEI 2013

G Pifigrese

Ondernemingsnr : 0518.874.576

Benaming

(voluit) : Canofashion

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sportlaan 15 te 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Zaakvoerder

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 13/03/2013 werd met eenparigheid van stemmen beslist om met ingang vanaf 13/03/2013:

- Dhr. Thierry Neyts, wonende in de Wilgendreef 3 te 8300 Knokke-Heist, te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder, die zijn mandaat aanvaardt.

Getekend,

Goemans-Surkol Véronique

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/03/2013
ÿþ --~,~ i~M~~.~ .~o..._~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON ITE

13 -!

BELGISCH

R ffels-Am

LEGD ter GRIFFIE der

VAN KOOPHANDEL TE

GGE (Afdring Brume)

TAATSSL2 FEB. rl V a ,

11311011611111

11

11I

Ondernemingsnr: 0 51 8 7 4 5 7 6

Benaming

(voluit) : CANOFASHION

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Sportlaan 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Eddy Baudry te Brugge op twintig februari tweeduizend en dertien, dat:

11Mevrouw GOEMANS-SURKOL Véronique Marie Alice Jozef , identiteitskaart nummer 590-9891071-07,

nationaal nummer 75.03.13-320.13, vertegenwoordigster, geboren te Antwerpen op dertien maart negentienhonderd vijfenzeventig, echtgenote van de heer DEMAN Michel Roger, gedomicilieerd en wonende te 8300 Knokke-Heist, Sportlaan 15.

Gehuwd voor de ambtenaar van de burgerlijke stand te Aartselaar op zeventien mei negentienhonderd zevenen-negentig onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van een huwelijkscontract, stelsel ongewijzigd tot op heden, aldus verklaard.

2/De heer NEYTS Thierry Richard Germaine, identiteitskaart nummer 591-5055289-42, nationaal nummer 75.07.06-021.65, zaakvoerder, geboren te Brugge op zes juli negentienhonderd vijfenzeventig, echtgenoot van mevrouw WANQUET Birgit Vanessa Denise Michel, gedomicilieerd en wonende te 8300 Knokke-Heist, Wilgendreef 3.

Gehuwd voor de ambtenaar van de burgerlijke stand te Knokke-Heist op negen augustus tweeduizend en drie onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van een huwelijkscontract, stelsel ongewijzigd tot op heden, aldus verklaard.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "CANOFASHION", meet zetel te 8300 Knokke-Eeist, Sportlaan. 15.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlaiidstalige landsgedeelte of het tweetalig Brusselse gewest, bij besluit van de zaakvoerder. Elke zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren vestigen, zowel in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden :

-de aan-en verkoop, de groot-en kleinhandel, de in-en uitvoer, de verhuring, het ontwerpen, de fabricatie, het vervaardigen, het verstelwerk van textiel, ceremonie-, beroeps-, sport- en andere kleding, bontwerk, lederwaren, schoeisel, kousen, hoeden, fantasiejuwelen en alle mogelijke kledingaccessoires en modeartikelen zowel voor dames, heren als voor kinderen;

-de aan-en verkoop van textiel, textielproducten en aanverwanten, van lederwaren en geconfectioneerde kledij en accessoires als klein-en groothandel

- het voeren van agentuur-en commissiehandel van textiel

- kopen en verkopen van textielgoederen, handel in textielproducten daaronder met name begrepen handel in glas-en overgordijnen en voorts al hetgeen hiermee in verband kan staan en hiertoe dienstig kan zijn, alles in de ruimste zijn, de markthandel in textiel, woningtextiel, detailhandel in textiel en confectie.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Tussenpersoon in de handel en het optreden als commissionair voor alle Belgische en buitenlandse fabrikanten en handelaars ïn de breedste zin.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen of organi-saties.

De vennootschap zal, zowel in het binnen- als in het buitenland, in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de

verwezenlijking_ervan te_vergemakkelijken of uitte. breiden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag, zowel in het binnen- als buitenland, door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even elke andere wijze deelnemen in aile ondernemingen en vennootsohappen, die een gelijkaardig of daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend doel hebben.

De vennootschap mag optreden als bestuurder en/of vereffenaar van andere vennootschappen, mits aanstelling van een vaste vertegenwoordiger, en mag zakelijke en niet-zakelijke borgstellingen verrichten voor derden. Zij mag ook leningen toestaan aan vennoten.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Zij verwerft rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Kapitaal - aandelen

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk éénihonderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn op naam. In de zetel wordt een register van aandelen gehouden overeenkomstig artikel 235 van het Wetboek van vennootschappen, waarvan elke vennoot of belanghebbende derde inzage kan krijgen.Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend,

OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, noch overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft der vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten, waarvan de overdracht is voorgesteld.

De instemming waarvan sprake in voorgaande alinea, is niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan:

1) aan een vennoot

2) aan bloedverwanten in de opgaande of in de nederdalende lijn;

3) aan de echtgenoot van de overdrager of de erflater.

Ingeval een vennoot één of meer aandelen wil overdragen aan een persoon, die in de opsomming van artikel 6 niet begrepen is, moet hij te dien einde zijn voornemen laten kennen bij aangetekende brief aan zijn medevennoten, met aanduiding van naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer, van het aantal aandelen dat hij zinnens is af te staan, alsmede - in geval van afstand onder bezwarende titel - van de overeengekomen prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht of overgang, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen deze overdracht of overgang. Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

De houders van aandelen die een overgang wegens overlijden of overdracht onder de levenden hebben geweigerd, zijn verplioht betrokken aandelen over te nemen of er een overnemer voor te vinden, tegen een overnameprijs die jaarlijks na de gewone algemene vergadering zal worden vastgesteld door de vennoten, besluitend bij gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. Indien zulks voor een bepaald jaar zou zijn nagelaten, zal de overnameprijs voor dat jaar, behoudens akkoord tussen partijen, worden vastgesteld door twee experts, waarvan één door ieder der partijen aangewezen.

Indien de experts niet tot een akkoord kunnen komen, dienen zij een derde expert te benoemen om met hen te beraadslagen.

Ingeval een der partijen weigerde zijn expert aan te wijzen of indien de twee experts het niet eens worden omtrent de keuze van een derde expert, zal de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, in deze benoeming voorzien, op verzoek van de meest gerede belanghebbende,

De waarde van de aandelen - ongeacht of zij wordt vastgesteld door de vennoten of door experts - dient te worden bepaald in functie van de onderneming in werking, volgens haar toestand véór en na de eventuele overdracht en zonder rekening te houden met enige meerderheids- of minderheidspositie in hoofde van de afstanddoener.

De betaling van de prijs moet gebeuren binnen zes maanden van de beslissing der experts of van het akkoord van partijen, zo niet zullen de erfgenamen of de voorgestelde overnemer als vennoot moeten worden aangezien en zullen zij de inschrijving op hun naam in het aandelenregister mogen eisen.

De ontbinding van de vennootschap zal evenwel niet gevorderd kunnen worden, indien de prijs niet betaald is binnen voormelde termijn van zes maanden.

Op het maatschappelijk kapitaal werd in geld ingeschreven door :

- mevrouw Goemans-Surkol Véronique voornoemd voor een bedrag van negenduizend vierhonderd zesentachtig euro (¬ 9,486,00) waarvoor haar eenenvijftig (51) aandelen toebedeeld worden, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen;

- de heer Neyts Thierry voornoemd voor een bedrag van negenduizend honderd veertien euro (¬ 9.114,00) waarvoor hem negenenveertig (49) aandelen toebedeeld worden, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De inschrijvers verklaren dat elk van deze aandelen werd afbetaald ten belope van één/derde zodat een bedrag van zesduizend tweehonderd (6.200) euro vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening nummer BE48 8601 1946 9727 bij de Centea NV, gevestigd te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 180, zoals ook blijkt uit een attest van voormelde bankinstelling, afgeleverd op 23 januari laatstleden.

De ondergetekende notaris bevestigt bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bestuur en Controle

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen,

Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering zal de zaakvoerder zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: mevrouw Goemans-Surkol Véronique voornoemd

Bij beëindiging van het mandaat van deze zaakvoerder, om welke reden ook, zal hij van rechtswege in dezelfde hoedanigheid worden opgevolgd door:

De heer Neyts Thierry voornoemd

benoemd tot opvolgend statutair zaakvoerder.

Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering zal de zaakvoerder zijn mandaat bezoldigd uitoefenen. Het mandaat van opvolgend statutair zaakvoerder is onbezoldigd.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk de bevoegdheid om in naam van de vennootschap te handelen, welke ook de aard en de belangrijkheid der handelingen wezen, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren. Iedere zaakvoerer vertegenwoordigt afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

Op eigen verantwoordelijkheid mag de zaakvoerder zich, in zijn betrekkingen met derden, laten helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen en afgevaardigden, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging specifiek en van tijdelijke aard is.

Heeft een zaakvoerder bij een verrichting of een beslissing een belang van vermogensrechtelijke aard dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en mag de beslissing slechts worden genomen of de verrichting slechts worden gedaan mits naleving van de procedure beschreven in artikel 259 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Voor zover zulks door de vigerende wetgeving wordt vereist of ingeval de algemene vergadering daartoe beslist, wordt de controle op de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen.

Mede met inachtneming van het bepaalde in artikel 130 en volgende van het Wetboek van vennootschappen worden de commissarissen benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar; op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan hij zich te dien einde laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

De gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand september om zestien uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, als vermeld in de oproeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 13bis van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de gewone algemene vergadering.

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het volgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op en op zelfde datum wordt de jaarrekening en het jaarverslag opgesteld ( voor zover dit wettelijk verplicht is), overeenkomstig de bepalingen van artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst wordt, na aftrek van eventuele overgedragen verliezen, ten minste ééntwintigste afgenomen voor het aanleggen van een reservefonds; deze afneming is niet meer verplicht, zodra het reservefonds ééntiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo verhoogd met de overgedragen winst wordt besteed overeenkomstig de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder en voor zover de wet het toelaat.

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Onmiddellijk komen de vennoten samen in buitengewone algemene vergadering en nemen met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uitgifte van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel :

1) Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op éénendertig maart tweeduizend veertien.

2) De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend en veertien.

3) OVERNEMING VAN VERB1NTENISSEN.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen door hen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen overneemt en bekrachtigt.

Comparanten verklaren dat in toepassing van zelfde artikel de vennootschap de verbintenissen overneemt die in haar naam en voor haar rekening door hen werden aangegaan vóór de ondertekening van deze oprichtingsakte, te rekenen vanaf één januari 2013, welke overneming maar effect zal sorteren van zodra de vennootschap rechts-persoonlijkheid heeft verkregen.

5) Er wordt geen commissaris aangesteld daar uit te goeder trouw gedane schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet beantwoordt aan de criteria waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht is.

VOLMACHT

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte, wordt door de oprichter aan:

de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een BVBA E.J, Neyts Accountancy & Fiscaliteit, te 8300 Knokke-Heist, Magere Schorre 72, en haar aangestelden, volmacht verleend om alle formaliteiten die de oplichting van deze vennootschap teweegbrengt, te vervullen en uit te voeren. Dit behelst in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, dit met macht tot indeplaatsstelling,

VOOR EENSLUIDEND BEREDENEERD UITTREKSEL

Sarnen hiermede neergelegd

-expeditie van de oprichtingsakte.

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/07/2015
ÿþOndernemingsnr : 0518.874.576

Benaming

(voluit) : CANOFASHION

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sportlaan 15, 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag vin de Bijzondere Algemene Vergadering van 31/03/2015 blijkt dat:

- De maatschappelijke zetel verplaatst wordt van Sportlaan 15 te 8300 Knokke naar Krommedijk 67 te 8301

Knokke, met ingang van 01/04/2015.

Goemans-Surkol Véronique

zaakvoerder

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

21§131111

50 723

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 26.09.2015, NGL 30.09.2015 15617-0518-015
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 24.09.2016, NGL 30.09.2016 16640-0485-014

Coordonnées
CANOFASHION

Adresse
KROMMEDIJK 67 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande