CAPPON CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAPPON CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.308.517

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 31.03.2014 14077-0301-009
13/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.03.2013, NGL 12.03.2013 13059-0426-009
06/02/2015
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisct

Staatsbig

mod 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 1ggioq*ot yc sc u~siArer e~p,

NEERGELEGD

2 6 DEC. 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORiR1J}C

Griffie

Ondernemingsnr : 0884.308.517

Benaming (voluit) : CAPPON CONSULTANCY

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moorselestraat 24

8560 Wevelgem

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - ONTBINDING EN VEREFFENING - ONTSLAG EN KWIJTING ZAAKVOERDERS - SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit een akte verleden voor Meester BÈNÈDICTE STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 26 september 2014, Geregistreerd op het lste registratiekantoor Kortrijk 2 op 1 oktober 2014, Boek 117 Blad 21 Vak 13 Bladen 5 Verzendingen 0 Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR) De Adviseur-Ontvanger Inspecteur, (getekend) B, VAN THUYNE, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid "CAPPON CONSULTANCY", waarvan de zeteb gevestigd is te 8560 Wevelgem, Moorselestraat 24, volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME STUKKEN

a) Voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van: de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de enige vennoot werden gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen

- verslag van de zaakvoerders;

- verslag van een bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153 bus 5, alhier vertegenwoordigd door de heer Bruno; Pouseele, bedrijfsrevisor;

- staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, de heer Bruno Pouseele,j vertegenwoordigd als voormeld, luiden als volgt

"7. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van; vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA CAPPON CONSULTANCY met zetel te 8550 Wevelgem, Moorselestraat 24, een boekhoudkundige staat afgesloten op 11 september 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een; balanstotaal opgeeft van 166.873,99 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 136.120,57 EUR. !n toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Teneinde te voldoen aan de voorwaarden voor de ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte, zoals voorzien in artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen, werden alle schulden ten aanzien van; derden op datum van ondertekening van dit controleverslag terugbetaald.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheng op de liquidatieboni, geraamd op een; bedrag van 6.612,06 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening: door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele; normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 11 september 2014 de toestand; van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen, uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het; kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA CAPPON CONSULTANCY en mag niet voor anderej doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 11 september 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mocE 11.1

b) Bevestiging externe wettigheid

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

TWEEDE BESLUIT ONTBINDING EN VEREFFENING IN EEN AKTE

Na kennisname en bespreking van de voornoemde verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten en termijnen voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap overeenkomstig artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering verklaart in dit kader dat aan alle voorwaarden van voormeld artikel van het Wetboek van Vennootschappen is voldaan, zodat onmiddellijk tot sluiting van de vereffening kan worden overgegaan. Deze voorwaarden luiden als volgt:

1. Er wordt geen vereffenaar aangeduid.

2. Er zijn geen passiva meer verschuldigd.

3. Alle vennoten dienen op de vergadering aanwezig te zijn of geldig vertegenwoordigd te zijn en met eenparigheid van stemmen besluiten om de ontbinding en de vereffening in één akte te doen.

4. De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vergadering neemt volgende besluiten:

1. De vergadering besluit om geen vereffenaar te benoemen.

2. De vergadering stelt op basis van de vereffeningsrekeningen, afgesloten op heden, vast dat de vennootschap geen openstaande schulden meer heeft ten aanzien van derden.

3. De vergadering stelt vast dat de enige vennoot van de vennootschap aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd is en besluit om de procedure in één akte te voltrekken overeenkomstig de wet.

4. De vergadering besluit dat de terugname van het resterend actief zal gebeuren door de enige vennoot overeenkomstig het derde besluit hierna.

De vergadering besluit bijgevolg over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening, hetgeen door de hier aanwezige enige vennoot uitdrukkelijk wordt erkend.

DERDE BESLUIT - GOEDKEURING VERDELING NETTO LIQUIDATIESALDO EN TERUGNAME

RESTEREND ACTIEF

De vergadering besluit om op basis van de vereffeningsrekeningen, afgesloten op heden, over te gaan tot toebedeling aan de enige vennoot van alle nog resterende activa welke zich thans in het patrimonium van de vennootschap bevinden, onder last om alle eventuele nog opduikende vereffeningskosten en -lasten te dragen en te betalen.

De vennoot heeft verzaakt aan de termijn voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen voor de neerlegging van voormelde rekeningen.

De toebedeling wordt tevens door de enige vennoot goedgekeurd.

De vergadering geeft vervolgens machtiging aan de zaakvoerders tot het indienen van de vereiste fiscale aangiften en de toebedeling aan de enige vennoot zoals voormeld, in voorkomend geval na inhouding door de vennootschap van de roerende voorheffing.

VIERDE BESLUIT  BEEINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDERS -KWIJTING

Ingevolge de ontbinding en sluiting van de vereffening van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van voornoemde zaakvoerders.

De vergadering besluit om hen kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat als zaakvoerder tot op heden.

VIJFDE BESLUIT  VASTSTELLING VAN DE DEFINITIEVE SLUITING VAN DE VEREFFENING De algemene vergadering verklaart de vereffening als definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Zij besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden door de heer Lucien Cappon, die gelast wordt met de bewaring ervan, en dit op hierna vermeld adres, zijnde te 8560 Wevelgem, Moorselestraat 24.

De vergadering stelt vast dat aile gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

ZESDE BESLUIT - ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN  VOLMACHT

De algemene vergadering verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'FACC met zetel te 8792 Waregem, Poeistraat 19, ondernemingsnummer 0441,414.633 om namens en voor rekening van de vennootschap, alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

(getekend) Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte, verslag van de revisor en verslag van de

zaakvoerders met staat van activa en passiva.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor, behouden `aan het Belgisch Staatsblad

26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 24.03.2012, NGL 24.04.2012 12091-0515-009
06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 19.03.2011, NGL 04.04.2011 11075-0579-009
14/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 12.03.2010, NGL 10.04.2010 10089-0468-009
09/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 07.03.2009, NGL 07.04.2009 09105-0034-009
01/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 01.03.2008, NGL 31.03.2008 08087-0153-009

Coordonnées
CAPPON CONSULTANCY

Adresse
MOORSELESTRAAT 24 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : Moorsele
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande