CAR-CARE WEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAR-CARE WEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.276.678

Publication

10/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 24.11.2013, NGL 28.02.2014 14059-0218-008
07/09/2012
ÿþMoa 2.0

reke rp:1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

wiaisiess*

u

Ondernemingsnr : 8 4 8 2 7 6 6 7 8

Benaming

(voluit) : Car-Care West

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Veurnseweg 20B, 8900 leper (Brielen)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van Meester Stephan MOURISSE, notaris met standplaats te Roesbrugge-Haringe, op 27 augustus 2012, aangeboden ter registratie op het registratiekantoor Poperinge, blijkt dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Car-Care West", met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder éénlhonderdste deel (11100ste) van tiet kapitaal vertegenwoordigen.

1. rechtsvorm en naam: De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "Car-Care West".

2. zetel: De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te leper (Brielen), Veumseweg 20B.

3 duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

4. identiteit van de oprichter:

De Heer SANA Adeel, nationaal nummer 75.03.20-513.95, geboren te Gujrat (Pakistan) op 20 maart 1975, Belg, wonende te 8800 Roeselare, Kerkplein 25

Gehuwd te Sultan PuralGujrat (Pakistan) op 18 juni 2008 met Mevrouw ADEEL Zunaira (nationaal nummer 82.12.04-432.90, geboren te Gujrat (Pakistan) op 4 december 1982) volgens het Pakistaans wettelijk stelsel zijnde scheiding van goederen ingevolge afwezigheid van huwelijkscontract, sedertdien niet meer gewijzigd, aldus verklaard.

5.-6.-7. kapitaal  samenstelling  volstorting  bankattest

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één /honderdste dee! (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk volstort door inschrijving van voormelde oprichter ais volgt: - door de Heer SANA Adeel, voornoemd, voor een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00).

De zaakvoerders zullen de fondsen invorderen tot verdere afbetaling van de aandelen waarop in geld werd ingeschreven, naargelang van de behoeften van de vennootschap en op tijdstippen die hem passend voorkomen.

Zij mogen ook de vervroegde afbetaling van de aandelen toelaten.

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-1083883-45 bij ING zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 22 augustus 2012 afgeleverd bankattest, dat aan ondergetekende notaris werd afgeleverd en door hem in zijn dossier bewaard zef blijven.

8. begin en einde boekjaar: Het boekjaar begint op één (1) juli van elk jaar en eindigt op dertig (30) juni van het volgende jaar.

9.aanleggen reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening resterend saldo:

-) Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

-) Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Zolang dit wettelijk vereist is, zullen de vereffenaar(s) pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

1O.Bestuur:

-) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

-) Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren, met uitzondering van hetgeen hierna bepaald in het kader der externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

-) ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden in en buiten rechte,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

11.Controle:

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven ln de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks en contro-'lebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zioh laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

12. Doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden ;

- carwash

- de handel in alle producten die met de handel, de herstelling en het onderhoud van auto's rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan;

- het takelen en depanneren van voertuigen en alle dienstverlening en formaliteiten daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend;

- de huur en verhuur, en de leasing van allerhande constructies, materialen en voertuigen; - tussenpersoon in de handel;

- schoonmaakbedrijf en industriële schoonmaak;

- aan- en verkoop en verhuur van onroerende goederen;

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en

vennootschappen;

het uitoefenen van mandaten van bestuurder/zaakvoerder in andere ondernemingen;

- het verstrekken van managementadviezen, het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

;5'

, Bovenvermelde opsomming is geenszins limitatief. De vennootschap kan alle handelingen stellen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2012 - Annexes du Moniteur belge die, op welke wijze dan ook, bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

'I3 Jaarvergadering

:

- De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zondag van de maand november om half elf (1 Du3D).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist,

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die éénfvijfde van het maatschappelijk Kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhou-,dersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

- De oproepingen geschieden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennoot-schap werden uitgegeven, de eventuele obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden ais regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

- Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

- Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. ln dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT TELT ALGEMENE 13EPALING

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT ZONDER ERFGERECHTIGDEN

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt het artikel dienaangaande van het Wetboek van vennootschappen toegepast.

OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT MET ERFGERECHTIGDEN

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

KAPITAALVERHOGING VOORKEURRECHT

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 8 van deze statuten niet van toepassing.

ONTSLAG

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

CONTROLE

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot aile bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 23 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

r

__--ALGEMENE VERGADËRiNG -- __.__-_

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard,

is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

SLOT  EN OVERGANGSBEPALINGEN

OVERNAME VERBINTENISSEN AANGEGAAN VOOR REKENING VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overneemt en bekrachtigt.

De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die sinds 1 augustus 2012 in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Vervolgens heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de Heer SANA Adeel, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Is hier tussengekomen, de Heer SANA Adeel, voornoemd, die zijn voormelde aanstelling tot niet-statutair zaakvoerder aanvaardt en die verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDER

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de enige vennoot en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte'op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

Er wordt beslist geen commissaris te benoemen, gezien de vennootschap er niet toe verplicht is.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging van het uittreksel uit oprichtingsakte en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend en dertien (30 juni 2013),

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien (2013).

Voor ontledend uittreksel

Stephan Mourissé

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte

de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van tuil B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 29.12.2015, NGL 30.01.2016 16039-0281-007

Coordonnées
CAR-CARE WEST

Adresse
VEURNSEWEG 20 B 8900 BRIELEN

Code postal : 8900
Localité : Brielen
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande