CARCIAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARCIAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.983.680

Publication

03/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 26.08.2014 14514-0108-009
03/02/2014
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be z4-o

a BELGISCH

st~

i !lIi





" 1903 825*

GR BEGEI.I:GDTERGRI~IEVANDE

E~TBANKVAN KOOPHANDELTE

B R ElGO E(APf] ElIN 0 BRUGGE)

£~'pï 0 9 JAN. MM

cti

r~ 1-1 '`~ Griffie

Ondernemingsnr : 0461983680

Benaming

(voluit) : CARCIAL

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : VRIJHEIDSSTRAAT 18, 8370 BLANKENBERGE

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Op de bijzondere algemene vergadering van BVBA Cerclai, gehouden op de maatschappelijke zetel op 19 december 2013 werd beslist om de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar Pluvierstraat 29, 8380 Lissewege.

Zaakvoerder

Carlo Lannoo

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.08.2013 13542-0127-010
20/01/2015
ÿþ ModWard 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

MONITEUR BELGE

12-01-205

BELGISCH STAATSBI

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

3 0 DEC 2014

Ar:,

Griffie

Gent Afdeling Bruggc

\11\1§111,10\1\

5 0 906

Voc behoc aan Belgi Staats

Ondernemingsnr : 0461.983.680 Benaming

(voluit) : CARCIAL (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pluvierstraat 29. 8380 LISSEWEGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel (artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen)

Het bestuursorgaan van BVBA Carcial deelt mee dat een fusievoorstel werd neergelegd inzake de fusie door overneming van BVBA Carcial door BVBA Carlo Lannoo

Uittreksel:

I.De fusie zal worden doorgevoerd tussen:

De BVBA "CARLO LANNOO", met maatschappelijke zetel te 8380 LISSEWEGE, Pluvierstraat 29.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland.

-De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die al dan niet ter plaatse worden verbruikt en in het algemeen in een wegwerpverpakking worden aangeboden. In het bijzonder de uitbating van een frituur en de verkoop van alle daarbij horende verbruiksgoederen, zoals alle eetwaren, dranken, sigaretten enzovoort.

-De bereiding, productie, verpakking en verkoop van alle frituurproducten.

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing, onderhoud, renovatie, herstel, vernieuwing, modernisering en transformatie van eigen roerende en onroerende goederen, zoals: onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, ter beschikking stellen, in concessie geven, in huur geven of nemen, verkavelen en uitbaten, vervreemden en ruilen met het oog op het beheer, de wederbelegging en de opbrengst;

-De vennootschap mag borg staan voor andere vennootschappen en/of rechtspersonen.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de handel in onroerende goederen: aankopen, verkopen, in leasing geven, erfpacht of recht van opstal toestaan, huren, verhuren.

De vennootschap mag tevens alle handelingen stellen die in voormelde sectoren gebruikelijk zijn of het zouden kunnen worden.

De vennootschap mag tevens aile verrichtingen doen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, financiële of industriële aard, die rechtstreeks, geheel of gedeeltelijk van natuur zijn haar maatschappelijke activiteit te vergemakkelijken of uit te breiden

De BVBA "CARCIAL", met maatschappelijke zetel te 8380 LISSWEGE, Pluvierstraat 29.

De vennootschap heeft tot doel:

-De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die al dan niet ter plaatse worden verbruikt en in het algemeen in en wegwerpverpakking worden aangeboden. In het bijzonder de uitbating van een frituur en de verkoop van aile daarbij horende verbruiksgoederen, zoals alle eetwaren, dranken, sigaretten, enzovoort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

-De bereiding, productie, verpakking en verkoop van aile frituurproducten.

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing, onderhoud, renovatie, herstel, vernieuwing, modernisering en transformatie van eigen roerende en onroerende goederen, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, ter beschikking stellen, in concessie geven, in huur geven of nemen, verkavelen en uitbaten, vervreemden en ruilen met het oog op het beheer, de wederbelegging en de opbrengst.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de handel in onroerende goederen  aankopen, verkopen, in leasing geven, erfpacht of recht van opstal toestaan, huren, verhuren,

De vennootschap mag tevens alle handelingen stellen die in voormelde sectoren gebruikelijk zijn of het zouden kunnen worden.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, financiële of industriële aard, die rechtstreeks, geheel of gedeeltelijk van natuur zijn haar maatschappelijke activiteit te vergemakkelijken of uit te breiden.

WERD VOOREERST UITEENGEZET

De bestuursorganen van de BVBA CARLO LANNOO en van de BVBA CARCIAL hebben voorgesteld om de vennootschappen te herstructureren en dit via de fusie van de BVBA CARLO LANNOO door overneming van de BVBA CARCIAL, zoals beschreven in artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit om over te gaan tot een fusie door overneming werd genomen om op deze wijze de activiteitenstructuur van de vennootschappen te vereenvoudigen en de overheadkosten te verminderen.

Ingevolge de hierboven gestelde situatie leggen de bestuursorganen volgende modaliteiten van de fusie vast die zullen worden voorgesteld aan de betrokken algemene vergaderingen.

11.0e ruilverhouding van de aandelen en in voorkomend geval het bedrag van de opleg.

1.Ruilverhouding

1.1.Een fusie door overneming van het gehele vermogen  activa als passiva  , zowel rechten als verplichtingen van de BVBA CARCIAL door de BVBA CARLO LANNOO. De BVBA CARCIAL verdwijnt na de fusie door overneming van rechtswege.

Deze operatie is gebaseerd op de financiële situatie van 30 september 2014.

De fusie zal gerealiseerd worden met de volgende ruilverhouding: Voor 750 aandelen van de overgenomen vennootschap BVBA CARCIAL zal er 1 nieuw aandeel van de overnemende vennootschap BVBA CARLO LANNOO aangeboden worden.

De BVBA CARLO LANNOO bezit geen aandelen in de BVBA CARCIAL. De aandeelhouder van de BVBA CARCIAL krijgt bijgevolg in ruil voor zijn 750 aandelen, 1 aandeel van de BVBA CARLO LANNOO.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten hebben als de bestaande aandelen, Deze aandelen worden verdeeld onder de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap BVBA CARCIAL, in ruilverhouding zoals vermeld in voorgaand punt.

III.De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt.

De aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen zijn uitgegeven, zullen aan de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap worden toegekend door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

Binnen de twee maanden na publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zal de vertegenwoordiger van de overnemende vennootschap in haar aandeelhoudersregister de volgende gegevens vermelden:

" De identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschappen;

" Het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat hen toekomt;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

" De datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt namens de overnemende vennootschap en namens de aandeelhouder of zijn gevolmachtigde ondertekend.

De vertegenwoordiger van de overnemende vennootschap ontgelden het aandeelhoudersregister van de over te nemen vennootschap door het aanbrengen van de vermeldingen "vernietigd" op elke bladzijde van het register.

IV.De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht.

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het resultaat vanaf 01/10/2014 en zijn dividendgerechtigd vanaf de datum van de fusie.

V.De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Vanaf 01/10/2014 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

VI.De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben; er zijn evenmin aandelen zonder stemrecht.

VII.De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag.

Door de BVBA CARLO LANNOO wordt opdracht verleend aan de BVBA VAN CAUTER  SAEYS & C°, vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J, DEGRYSE-bedrijfsrevisor vertegenwoordigd door de heer Jan DEGRYSE om het verslag bedoeld in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen op te stellen. De bezoldiging van deze opdracht wordt bepaald in onderling overleg.

Door de BVBA CARCIAL wordt opdracht verfeend aan de BVBA VAN CAUTER  SAEYS & C°, vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. DEGRYSE-bedrijfsrevisor vertegenwoordigd door de heer Jan DEGRYSE om het verslag bedoeld in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen op te stelten. De bezoldiging van deze opdracht wordt bepaald in onderling overleg.

Vlll.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap en aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

IX. Andere.

De akten van de buitengewone algemene vergadering van de BVBA CARLO LANNOO en de BVBA CARCIAL nodig voor het realiseren van de geplande fusie door overneming, zullen verleden worden voor het ambt van notaris Sabbe uit Blankenberge.

In de overnemende vennootschap worden een aantal bepalingen van de statuten gewijzigd, onder meer de bepalingen die betrekking hebben op:

w

1)Het kapitaal zal ¬ 139.800,00 bedragen vertegenwoordigd door 436 aandelen .

Voorbehouden

aae het

Belgisch Staatsblad

indien de fusie niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen elk voor de helft, alsmede voor de vereffening van kosten en honoraria van derden.



Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten door de overnemende vennootschap gedragen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

dhr Carlo Lannoo zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel de dato 26/12/2014



Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.12.2011, NGL 08.03.2013 13060-0432-011
15/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.03.2011, NGL 08.03.2013 13060-0495-011
06/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.11.2012, NGL 30.11.2012 12652-0592-012
03/02/2015
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belg sed te maken kopie

na neerlegging ter griffien de akte RGEL& GQ

riffie Rechte,

Ondernemingsnr : 0461.983.680

Benaming

(voluit) : Carcial

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Pluvierstraat 29, 8380 Lissewege

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Rechtzetting van de niet-publicatie van het ontslag op datum van 13/08/2007 van de heer Alex Bosmans (NN 670129-031-28).

De heer Alex Bosmans werd benoemd via de buitengewone algemene vergadering dd 2311112006, en nam ontslag als zaakvoerder dd 13/0812007,

Opgesteld te Lissewege, 05/01/2015

Carlo Lannoo

Zaakvoerder

u~

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsble

MONITEIUR

111

?LGISCH ST

Ei-GE 13 JAN 2015

015 Gent Afdeling Brugge c,- ;_ De griFrrhe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/02/2012
ÿþMaf 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONiTEUF

20 -02-GISCH ST,

2 7 JAN, 2012 1. e.

ATSBLAC

Griffie

BELGE NEERGELEGD t GRIF! tE dei

RECHTBANKVAN KOOPHANDEL '

BRUG GE (Afdwing Brus

2012 lp:

111111! I11111111 III io

Ondernemingsnr : 0461.983.680 Benaming

(voluit) :

Vo.

beho aan Belg

Staat

II!

CARC{AL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : VRIJHEIDSSTRAAT 18, 8370 BLANKENBERGE

Onderwees akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 31 december 2011 om 11 uur op de maatschappelijke zetel, blijkt het volgende:

De bijzondere algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen het ontslag vanaf 31/12/2011 aanvaard van zaakvoerder Cindy Lannoo, Maalsesteenweg 315, 8310 Sint-Kruis.

De algemene vergadering geeft met eenparigheid van stemmen kwijting aan zaakvoerder Cindy Lannoo voor haar bestuur tijdens het boekjaar 2011 tot de periode van ontslagname dd 31/12/2011.

Opgesteld te Blankenberge, op 31/12/2011

Carlo Lannoo

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/03/2011
ÿþ. .

"Vr

llII uh 11111 hifi 11111 IIII Hfl111111 II1 111f

*iioasova"

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

~ S MAART ~Q~~riífier,

Griffie

11.unnD raOD 2 t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondem emingsn r.: 046198 3680

Benaming (voluit) : Carcial

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ramstraat 14 - 8370 Blankenberge

Ondenwerpakte : Verplaatsing maatschappelijke zeteb

Ut de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 12 maart 2011 blijkt dat met éénparigheid van stemmen werd beslist om de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar Vrijheidsstraat 18  8370 Blankenberge.

Lannoo Carlo

Zaakvoerder

17/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.12.2010, NGL 14.02.2011 11032-0230-013
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.07.2008, NGL 30.07.2008 08486-0110-013
12/05/2015
ÿþOndernemingsnr : 0461.983.680

Benaming

(voluit) : CARCIAL

(verkort) :

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 8380 Lissewege, Pluvierstraat 29

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - FUSIE - overgenomen vennootschap

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgesteld door notaris Jean-Louis Sabbe te Blankenberge op 23 april 2015, ter registratie aangeboden op het registratiekantoor te Oostende. Dat met unanimiteit volgende beslissingen werden genomen:

(1) Verslag bestuursorgaan

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van het bestuursorgaan van 7 april 2015. Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van 7 april 2015 van de bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN CAUTER - SAEYS & Co", met zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door een zaakvoerder, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J. DEGRYSE Bedrijfsrevisor - Réviseur d'entreprises, met zetel te 8840 Staden, Roeselarestraat 8, op haar beurt vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger, de heer Jan Degryse, bedrijfsrevisor, betreffende het fusievoorstel.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"7. CONCLUSIE

ln uitvoering van artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen werd ondergetekende, de Burg, BVBA Van Cauter-Saeys & Co, met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door de heer Jan DEGRYSE, bedrijfsrevisor, verzocht door het bestuursorgaan van de BVBA CARLO LANNOO (overnemende vennootschap) en door het bestuursorgaan van de BVBA CARCIAL (overgenomen vennootschap) het verslag over de fusie op te maken.

Ondergetekende verklaart op basis van de door haar uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerk-zaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake de controle van fusie-en splitsingsverrichtingen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, dat:

7.1. Het fusievoorstel tussen de overnemende en de overgenomen vennootschappen beantwoordt aan de voorwaarden voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen.

7.2. Als gehanteerde waarderingsmethode voor het bepalen van de ruilverhouding werd enerzijds de boekwaarde voor de BVBA CARLO LANNOO en anderzijds een conventionele voor de BVBA CARCIAL weerhouden.

7.3. Ondergetekende is van oordeel dat de ruilverhouding vastgesteld naar aanleiding van de weerhouden waarderings-methode passend is, en verantwoordbaar is in de gehele context van de fusieverrichting. De ruilverhouding is conventioneel bepaald, gelet op de motivatie van de vennootschappen om over te gaan tot een fusie van beide vennootschappen en gelet op de familiale aandeelhoudersstructuur van belde vennootschappen.

7.4. De verhouding werd als volgt vastgesteld. Er zal 1 nieuw gecreëerd aandeel van de BVBA CARLO LANNOO toegekend worden in ruil voor de bestaande rechten in de vennootschap BVBA CARCIAL. Er wordt geen opleg in geld toegekend.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 695 van het wetboek van vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend."

Neerlegging verslagen

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

i

b

Ilq

s

Mati Wartl 11,1

a te NEERGELEGD L

Gririie Rechtbank Koophandel

2:7 APR 2015

Gent Afdeling Brugge

GDgtl rjffier

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

gii ii Iii 1 11ff 111111 ff1

*15067791"

u

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

be ouden

Belgisc,h

Staatsbiàd

(2) De vergadering neemt kennis van de mededeling door het bestuursorgaan van de vennootschap dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en de passiva van het vermogen van de bij de fusie betrokken vennootschappen sedert de datum van het fusievoorstel.

(3) De vergadering besluit de fusie goed te keuren van de BVBA CARCIAL door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) naar de overnemende vennootschap en dit, overeenkomstig de in voormeld fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

de overdracht gebeurt op basis van de op 30 september 2014 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden " overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat.

b) vanuit boekhoudkundig oogpunt, worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 oktober 2014 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de overnemende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de overnemende vennootschap zullen zijn geschied,

(4) De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat de overdracht van het vermogen (rechten en verplichtingen) van de overgenomen vennootschap gebeurt door middel van toekenning aan haar vennoot, zijnde de heer Carlo Lannoo, van 1 nieuw geheel volgestort gewoon aandeel in de overnemende vennootschap, zonder opleg.

Het uit te geven nieuw gewoon aandeel zal identiek zijn aan de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap en dit nieuw aandeel zal deelnemen in het resultaat vanaf 1 oktober 2014.

De activa en passiva worden aan de overnemende vennootschap overgedragen op basis van de op 30 september 2014 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap.

Algemene voorwaarden van de overdracht

1. De overnemende vennootschap zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal in de plaats worden gesteld in aile haar door de overgenomen vennootschap overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

2. De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare administraties, geniet of titularis is;

b) de last van het hele passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de ; uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

c) de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de overnemende vennootschap om ze te bewaren.

(5) De vergadering stelt vast dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging overeenkomstig het artikel 682 van het Wetboek van vennootschappen, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt:

1. de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan;

2. de vennoot van de overgenomen vennootschap wordt vennoot van de overnemende vennootschap;

3. de overdracht aan de overnemende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

(6) De algemene vergadering beslist om het ontslag van de zaakvoerder, de heer Carlo Lannoo, te aanvaarden.

Kwijting voor het uitgeoefende mandaat zal verleend worden door de overnemende vennootschap overeenkomstig artikel 704 van het Wetboek van vennootschappen.

(7) Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden verleend aan elk lid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen, en meer specifiek met de bevoegdheid:

a) als vergoeding voor de overdracht 1 volledig volgestort nieuw aandeel in de overnemende vennootschap te aanvaarden, zonder opleg;

b) dit nieuw aandeel toe te bedelen aan de vennoot van de overgenomen vennootschap en, in voorkomend geval, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren.

Voor eensluidend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de akte

Notaris Jean-Louis Sabbe te Blankenberge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.06.2007, NGL 26.07.2007 07463-0221-008
14/12/2006 : GE187271
01/09/2006 : GE187271
10/10/2005 : GE187271
27/07/2005 : GE187271
27/07/2004 : GE187271
30/01/2004 : GE187271
05/08/2003 : GE187271
25/10/2002 : GE187271
15/08/2001 : GE187271
09/10/1999 : GE187271
09/12/1997 : GEA19616

Coordonnées
CARCIAL

Adresse
PLUVIERSTRAAT 29 8380 LISSEWEGE

Code postal : 8380
Localité : Lissewege
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande