CARDENIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARDENIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.678.447

Publication

08/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 28.09.2013, NGL 31.10.2013 13653-0118-010
06/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 29.09.2012, NGL 30.11.2012 12653-0243-011
29/01/2015
ÿþMotl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

!IMAM. 2015

Afdelfgji.ftigRNE

11111111

*15016208*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0890.678.447

Benaming

(voluit) : Cardenio

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 2, 8690 Alveringem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de Bijzondere algemene vergadering gehouden op 1 januari 2015 ten maatschappelijke zetel:

1, De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen over het ontslag van de zaakvoerder Germonprez Laurent en dit vanaf heden.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de bovenvermelde zaakvoerder volledige kwijting te verlenen met betrekking tot de uitvoering van zijn mandaat.

2. Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering om de heer Tessier Wim, wonende te Kerkstraat 2, 8690 Alveringem te benoemen tot zaakvoerder met ingang vanaf 1 januari 2015.

De algemene vergadering zal ervoor zorgen dat de nodige publicatie in het Belgisch Staatsblad wordt uitgevoerd en geeft in dit kader bijzondere volmacht aan Titeca Accountancy NV, te 8800 Roeselare, Heirweg 198, ondernemingsnummer BTW BE 0882.371,584 en aan al haar bedienden en aangestelden, ter publicatie van de genomen besluiten..

Bijzonder gevolmachtigde,

Titeca Accountancy NV

vertegenwoordigd door Marc De Moor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2012
ÿþMod Woid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaizsoV*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0890.678.447

Benaming

(voiuit) : Cardenio

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 2, 8690 Alveringem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontlag en benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering dd. 10 mei 2012 neemt kennis van het ontslag Tessier.

De bijzondere algemene vergadering keurt tevens met éénparigheid van stemmen volgende zaakvoerder vanaf 10 mei 2012:

De heer Laurent Germonprez, wonende te Klaaie 22, 9660 Brakel-Everbeek

Laurent Germonprez

Zaakvoerder

van zaakvoerder Wim

de benoeming van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/11/2011
ÿþMod 2.Q

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i i i iu i i





*11178035*

890.678.447

t.~ . .. "SENSEE"

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 8690 Alveringem, Kerkstraat 2

DOELWIJZIGING - WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN EN ACTUALISERING EN AANPASSING VAN DE STATUTEN DOOR AANNEMING VAN EEN VOLLEDIGE NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN.

Uit het proces-verbaal opgemaakt door Notaris Guido Vandenberghe ter standplaats Roeselare op vierentwintig oktober tweeduizend en elf en aangeboden ter registratie zoals blijkt uit volgend relaas : "Geregistreerd zeven bladen, geen verzendingen, te Roeselare op zevenentwintig oktober tweeduizend en elf,

sC boek 531, blad 24, vak 11, ontvangen : vijfentwintig euro. De Inspecteur bij delegatie (getekend) F. Allossery.", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SENSEE", met maatschappelijke zetel te 8690 Alveringem, Kerkstraat 2, ondernemings- en

e B.T.W.-nummer : 890.678.447, op gezegde datum onder meer de volgende besluiten heeft genomen : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

' I. KENNISNAME VAN VERSLAGEN OMTRENT DE DOELWIJZIGING.

1. De buitengewone algemene vergadering erkent afschrift ontvangen te hebben alsmede Lezing gekregen

sC te hebben van :

a. het verslag, overeenkomstig artikel 287, lid 1 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld door de zaakvoerder op vierentwintig oktober tweeduizend en elf, waarbij deze de voorgestelde wijziging van het doel omstandig verantwoordt;

N b. de staat van activa en passiva afgesloten per één september tweeduizend en elf opgesteld overeenkomstig artikel 287, lid 1 van het Wetboek van Vennootschappen, zijnde gevoegd bij het voormeld verslag van de zaakvoerder.

N Eén en ander naar aanleiding van het punt op de agenda hierna van deze buitengewone algemene

.cl vergadering.

Een origineel van dit verslag en de staat van activa en passiva, zal samen met een expeditie van onderhavige akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het voormelde verslag en de staat van activa en passiva goed te keuren.

Il. DOELWIJZIGING.

el

De buitengewone algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de omschrijving van het

" pip huidige maatschappelijk doel geheel op te heffen en voortaan te omschrijven met de navolgende tekst : " De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden als tussenpersoon of door deelname en mits te voldoen aan de door de wetgeving vereiste

"

bekwaamhedenel

" INZAKE ADVIESVERLENING EN COACHING :

" a. Het verlenen van advies en coaching op ethisch, persoonlijk en businessvlak aan derden.

sC " b. Het uitoefenen van management, consulting- en beheersactiviteiten in opdracht van publieke, semi-

D publieke en private ondernemingen of particulieren. Deze activiteiten omvatten onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend is : het uitoefenen van management-, bestuurs- en governancefuncties en het verlenen van advies, bijstand en (interim)leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen meer in het bijzonder in de medische, paramedische, ziekenhuis-, rusthuis-, verzorgings- en farmaceutische sector.

" c. Het promoten bij en adviseren van bedrijven en instellingen inzake interimmanagement, crisismanagement, transformatie- en transitiemanagement, Lean- en Six Sigma methodologieën, conflictmanagement en strategische veranderings- en aligneringstrajecten met de nadruk op de menselijke factor.

" d. Het verlenen van juridisch en fiscaal advies aan particulieren en bedrijven inzake successie- en taksplanning, bedrijfsovernames, mergers and acquisitions.

3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

" e. Het voor derden opstellen van fiscale aangiften in binnen- of buitenland, in het bijzonder maar zonder exhaustief te zijn, inzake successierechten, personen- en vennootschapsbelasting.

" f. Het optreden als bemiddelaar inzake familie-, echtscheidings- of erfenisgerelateerde zaken met inbegrip van het opnemen van de functie van testamentuitvoerder.

" g. Het optreden als onafhankelijk scheidsrechter en alle aanverwante takken van arbitrage in voor haar aangebrachte geschillen of conflicten.

" h. Het bestuderen, ontwikkelen en advies verlenen inzake marketingstrategieën, uitwerken van publiciteitscampagnes en huisstijlen, het bedenken van slogans, campagnes en strategieën meer in het bijzonder inzake mobile marketing en globale netwerken.

" i. Het geven van opleidingen, training en vorming aan particulieren, ondernemingen, publieke of semi-publieke instanties, dit in de meest ruime zin van het woord, inzake haar handelsactiviteiten.

" INZAKE KUNSTPRODUCTIE, KUNSTPROMOTIE EN BINNENHUISARCHITECTUUR :

"j. De dienstverlening en de handel in verband met kunst.

" k. Het produceren van kunstvoorwerpen in de meest brede zin van het woord, voor eigen rekening of rekening van derden, meer in het bijzonder, zonder uitputtend te zijn, inzake installatie-, video-, conceptuele, fotografische, sculpturale, plastische of muzikale kunsten.

" I. De dienstverlening en de handel in verband met kunst en kunstwerken en dit in alle mogelijke vormen zoals onder andere het aankopen en verkopen, huren en verhuren, ter beschikking stellen, leasen, al dan niet tegen commissie, van kunst en kunstwerken, het geven van voordrachten en conferenties, het uitvoeren van expertises, het adviseren bij het aan- of verkopen van kunstwerken en bij de samenstelling van kunstcollecties, het leveren van bijdragen in of het realiseren van catalogi, tijdschriften en boeken.

" m. Organiseren van tentoonstellingen en kunstevenementen.

" n. Prospectiereizen in binnen- en buitenland.

" o. Uitbaten van kunstgalerij en/of museum.

" p. Het ontwerpen en de productie voor eigen rekening of voor rekening van derden, de handel, in- en uitvoer in de meest ruime zin van meubelen, design- en decoratievoorwerpen.

" q. Het organiseren voor eigen rekening of rekening van derden van kunstevenementen op muzikaal gebied met inbegrip van het uitgeven in eigen beheer of voor rekening van derden van alle mogelijke dragers van deze muziek.

" r. De levering van aile goederen en diensten die verband houden met interieurarchitectuur en van een

onderneming van binnenhuisinrichting in de meest ruime zin van het woord.

" BEHEER EN MAKELAARDIJ VAN ONROERENDE GOEDEREN :

" s. Het uitoefenen van de activiteit van vastgoedmakelaar, vastgoedcoach of vastgoeddeskundige, het optreden als syndicus, het uitoefenen van beheers- en financiële activiteiten en meer in het bijzonder, het kopen, verkopen, bouwen, verbouwen, herstellen, onderhouden, huren en verhuren of leasen van roerende en onroerende goederen.

" t. Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging of opbrengst.

" u. De ontwikkeling, promotie en financiering van aile onroerende goederen en bouwprojecten alsmede het voeren van management bij de verwezenlijking ervan.

" v. Het uitoefenen voor rekening van derden van werfcodrdinatie en werfopvolging met inbegrip van het voor rekening van derden op commissieloon laten en doen uitvoeren van onroerende werkzaamheden met uitzondering van hetgeen wettelijk aan gereglementeerde beroepen wordt voorbehouden.

" INZAKE ONTWERP, PUBLICITEIT EN VISUAL MERCHANDISING :

" w. Het uitvoeren van de activiteit als grafisch ontwerper, het ontwerpen van publiciteit, campagnes, logo's en verpakkingen in alle mogelijke vormen en ongeacht de fysieke drager of het medium van deze ontwerpen.

" x. Creëren van textielpatronen, het ontwerpen van boven- en onderkledij alsook het opvolgen van de productie ervan.

" y. Coördineren en opvolgen van grafische uitvoeringen en afwerkingen.

z. Het ontwerpen, designen, creëren en uitgeven van alle mogelijke producten en publiciteit en dat op de ruimst mogelijke markt, hierbij inbegrepen onder andere film, animatie, magazines (maken en uitgeven), theaterproducties, muziek (Compact Discs [CD], Digital Video Discs [DVD], blu-ray en alle welkdanige andere huidig bestaande of toekomstig bestaande datadragers), computergames, fotografie, en dergelijke meer.

" INZAKE EVENEMENTEN EN MUZIEK :

" aa. Het organiseren van evenementen, beurzen en andere groepsaangelegenheden, ongeacht het karakter, locatie of publiek.

" ab. Het creëren, spelen en opnemen van muziekstukken, instrumenten, samples, ongeacht de lengte, alsook het mixen, remixen en heruitgeven van volledige of bewerkte samples of andere muzikale repertoires, conform de muziek- en auteurswetgeving.

" ac. Het begeleiden en adviseren van artiesten in hun professionele taken met inbegrip van het impresariaat.

" INZAKE INFORMATICA- EN NETWERKACTIVITEITEN :

" ad. Het installeren van computers en netwerken en adviseren inzake aan- en verkoop alsook het herstellen van, het periodieke opvolgen en het installeren van soft- en hardware.

" ae. Het programmeren van software in de meest brede zin van het woord, meer in het bijzonder inzake databases, het bouwen en onderhouden van front- en backend voor websites, webapplicaties en standalone

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

programma's ongeacht het platform of de programmeertaal met inbegrip van de verkoop, verhuur of het verlenen van licenties op deze software.

" INZAKE ANDERE HANDELS- EN DIENSTENACTIVITEITEN :

" af. Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het verlenen van administratieve commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, kortom tussenpersoon in de handel.

" ag. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing, staging en transformeren van eigen roerend en onroerend patrimonium of dit van derden waarvoor op commissie wordt gewerkt.

" ah. Uitvoeren van holdingactiviteiten waaronder het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in aile bestaande of nog op te richten industriële, commerciële of financiële vennootschappen of ondernemingen.

" ai. Het uitbouwen van een roerend en onroerend vermogen, waaronder het verwerven, vervreemden, beheren, valoriseren, huren en verhuren van onroerende goederen.

" Een en ander evenwel met uitzondering van de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs.

" Zij zal slechts de vorenstaande activiteiten die onderworpen zijn aan het voorleggen van een vestigingsgetuigschrift of andere wettelijke en/of reglementaire voorwaarden, kunnen uitoefenen voor zover zij voldoet aan de wettelijke en/of reglementaire voorwaarden die daartoe gesteld zijn.

" De vennootschap mag alle industriële en handelsverrichtingen en verhandelingen van onroerende, roerende of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten.

" De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die zij best geschikt acht, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland.

" De vennootschap kan haar beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten.

" Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

" Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin.

" Zij kan de functie of mandaat van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

" Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere vennootschappen of personen.".

III. WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING.

De buitengewone algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de maatschappelijke

benaming te wijzigen in

"CARDENIO".

IV. DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN EN ACTUALISERING EN AANPASSING VAN DE STATUTEN DOOR AANNEMING VAN EEN VOLLEDIGE NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN.

De buitengewone algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen een volledig herwerkte nieuwe tekst der statuten van de vennootschap vast te stellen en aan te nemen als volgt, met behoud van de rechtspersoonlijkheid en de kenmerken van de vennootschap, rekeninghoudend onder andere met de hiervoor genomen besluiten.

In de mate waarin de tekst van de hierna volgende nieuwe statuten verschilt van de tekst van de laatst gecoördineerde statuten, worden deze verschilpunten beschouwd als zovele statutenwijzigingen, welke de buitengewone algemene vergadering bij deze uitdrukkelijk aanvaardt en goedkeurt.

Na éénparig elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, stelt de vergadering de geactualiseerde en aangepaste nieuwe tekst van de statuten voortaan vast zoals volgt :

ARTIKEL 1.- BENAMING.

De benaming luidt "CARDENIO" voorafgegaan of gevolgd door B.V.B.A.

ARTIKEL 2.- MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

a. De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8690 Alveringem, Kerkstraat 2.

b. De zetel kan, zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die zorg draagt voor de bekendmaking hiervan in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

c. De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, in België of in het buitenland, bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten. ARTIKEL 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden als tussenpersoon of door deelname en mits te voldoen aan de door de wetgeving vereiste bekwaamheden :

INZAKE ADVIESVERLENING EN COACHING :

a. Het verlenen van advies en coaching op ethisch, persoonlijk en businessvlak aan derden.

b. Het uitoefenen van management, consulting- en beheersactiviteiten in opdracht van publieke, semi-publieke en private ondernemingen of particulieren. Deze activiteiten omvatten onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend is : het uitoefenen van management-, bestuurs- en governancefuncties en het verlenen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

van advies, bijstand en (interim)leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen meer in het bijzonder in de medische, paramedische, ziekenhuis-, rusthuis-, verzorgings- en farmaceutische sector.

c. Het promoten bij en adviseren van bedrijven en instellingen inzake interimmanagement, crisismanagement, transformatie- en transitiemanagement, Lean- en Six Sigma methodologieën, conflictmanagement en strategische veranderings- en aligneringstrajecten met de nadruk op de menselijke factor.

d. Het verlenen van juridisch en fiscaal advies aan particulieren en bedrijven inzake successie- en taksplanning, bedrijfsovernames, mergers and acquisitions.

e. Het voor derden opstellen van fiscale aangiften in binnen- of buitenland, in het bijzonder maar zonder exhaustief te zijn, inzake successierechten, personen- en vennootschapsbelasting.

f. Het optreden als bemiddelaar inzake familie-, echtscheidings- of erfenisgerelateerde zaken met inbegrip van het opnemen van de functie van testamentuitvoerder.

g. Het optreden als onafhankelijk scheidsrechter en alle aanverwante takken van arbitrage in voor haar aangebrachte geschillen of conflicten.

h. Het bestuderen, ontwikkelen en advies verlenen inzake marketingstrategieën, uitwerken van publiciteitscampagnes en huisstijlen, het bedenken van slogans, campagnes en strategieën meer in het bijzonder inzake mobile marketing en globale netwerken.

i. Het geven van opleidingen, training en vorming aan particulieren, ondernemingen, publieke of semi-

publieke instanties, dit in de meest ruime zin van het woord, inzake haar handelsactiviteiten.

INZAKE KUNSTPRODUCTIE, KUNSTPROMOTIE EN BINNENHUISARCHITECTUUR :

j. De dienstverlening en de handel in verband met kunst.

k. Het produceren van kunstvoorwerpen in de meest brede zin van het woord, voor eigen rekening of rekening van derden, meer in het bijzonder, zonder uitputtend te zijn, inzake installatie-, video-, conceptuele, fotografische, sculpturale, plastische of muzikale kunsten.

I. De dienstverlening en de handel in verband met kunst en kunstwerken en dit in alle mogelijke vormen zoals onder andere het aankopen en verkopen, huren en verhuren, ter beschikking stellen, leasen, al dan niet tegen commissie, van kunst en kunstwerken, het geven van voordrachten en conferenties, het uitvoeren van expertises, het adviseren bij het aan- of verkopen van kunstwerken en bij de samenstelling van kunstcollecties, het leveren van bijdragen in of het realiseren van catalogi, tijdschriften en boeken.

m. Organiseren van tentoonstellingen en kunstevenementen.

n. Prospectiereizen in binnen- en buitenland.

o. Uitbaten van kunstgalerij en/of museum.

p. Het ontwerpen en de productie voor eigen rekening of voor rekening van derden, de handel, in- en uitvoer in de meest ruime zin van meubelen, design- en decoratievoorwerpen.

q. Het organiseren voor eigen rekening of rekening van derden van kunstevenementen op muzikaal gebied met inbegrip van het uitgeven in eigen beheer of voor rekening van derden van alle mogelijke dragers van deze muziek.

r. De levering van alle goederen en diensten die verband houden met interieurarchitectuur en van een

onderneming van binnenhuisinrichting in de meest ruime zin van het woord.

BEHEER EN MAKELAARDIJ VAN ONROERENDE GOEDEREN :

s. Het uitoefenen van de activiteit van vastgoedmakelaar, vastgoedcoach of vastgoeddeskundige, het optreden ais syndicus, het uitoefenen van beheers- en financiële activiteiten en meer in het bijzonder, het kopen, verkopen, bouwen, verbouwen, herstellen, onderhouden, huren en verhuren of leasen van roerende en onroerende goederen.

t. Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging of opbrengst.

u. De ontwikkeling, promotie en financiering van alle onroerende goederen en bouwprojecten alsmede het voeren van management bij de verwezenlijking ervan.

v. Het uitoefenen voor rekening van derden van werfcoórdinatie en werfopvolging met inbegrip van het voor rekening van derden op commissieloon laten en doen uitvoeren van onroerende werkzaamheden met uitzondering van hetgeen wettelijk aan gereglementeerde beroepen wordt voorbehouden.

INZAKE ONTWERP, PUBLICITEIT EN VISUAL MERCHANDISING :

w. Het uitvoeren van de activiteit als grafisch ontwerper, het ontwerpen van publiciteit, campagnes, logo's en verpakkingen in alle mogelijke vormen en ongeacht de fysieke drager of het medium van deze ontwerpen.

x. Creëren van textielpatronen, het ontwerpen van boven- en onderkledij alsook het opvolgen van de productie ervan.

y. Coördineren en opvolgen van grafische uitvoeringen en afwerkingen.

z. Het ontwerpen, designen, creëren en uitgeven van alle mogelijke producten en publiciteit en dat op de ruimst mogelijke markt, hierbij inbegrepen onder andere film, animatie, magazines (maken en uitgeven), theaterproducties, muziek (Compact Discs [CD], Digital Video Discs [DVD], blu-ray en alle welkdanige andere huidig bestaande of toekomstig bestaande datadragers), computergames, fotografie, en dergelijke meer.

INZAKE EVENEMENTEN EN MUZIEK :

aa. Het organiseren van evenementen, beurzen en andere groepsaangelegenheden, ongeacht het karakter, locatie of publiek.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

ab. Het creëren, spelen en opnemen van muziekstukken, instrumenten, samples, ongeacht de lengte, alsook het mixen, remixen en heruitgeven van volledige of bewerkte samples of andere muzikale repertoires, conform de muziek- en auteurswetgeving.

ac. Het begeleiden en adviseren van artiesten in hun professionele taken met inbegrip van het impresariaat. INZAKE INFORMATICA- EN NETWERKACTIVITEITEN :

ad. Het installeren van computers en netwerken en adviseren inzake aan- en verkoop alsook het herstellen van, het periodieke opvolgen en het installeren van soft- en hardware.

ae. Het programmeren van software in de meest brede zin van het woord, meer in het bijzonder inzake databases, het bouwen en onderhouden van front- en backend voor websites, webapplicaties en standalone programma's ongeacht het platform of de programmeertaal met inbegrip van de verkoop, verhuur of het verlenen van licenties op deze software.

INZAKE ANDERE HANDELS- EN DIENSTENACTIVITEITEN :

af. Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het verlenen van administratieve commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, kortom tussenpersoon in de handel.

ag. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing, staging en transformeren van eigen roerend en onroerend patrimonium of dit van derden waarvoor op commissie wordt gewerkt.

ah. Uitvoeren van holdingactiviteiten waaronder het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten industriële, commerciële of financiële vennootschappen of ondernemingen.

ai. Het uitbouwen van een roerend en onroerend vermogen, waaronder het verwerven, vervreemden, beheren, valoriseren, huren en verhuren van onroerende goederen.

Een en ander evenwel met uitzondering van de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs.

Zij zal slechts de vorenstaande activiteiten die onderworpen zijn aan het voorleggen van een vestigingsgetuigschrift of andere wettelijke en/of reglementaire voorwaarden, kunnen uitoefenen voor zover zij voldoet aan de wettelijke en/of reglementaire voorwaarden die daartoe gesteld zijn.

De vennootschap mag alle industriële en handelsverrichtingen en verhandelingen van onroerende, roerende of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die zij best geschikt acht, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland.

De vennootschap kan haar beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin.

Zij kan de functie of mandaat van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere vennootschappen of personen.

De Algemene Vergadering kan, mits naleven van alle beschikkingen der wetten en der statuten hieromtrent, het doel uitbreiden of wijzigen.

ARTIKEL 4.- DUUR.

De vennootschap werd opgericht op negenentwintig juni tweeduizend en zeven voor onbeperkte duur. ARTIKEL 5.- BEDRAG EN SAMENSTELLING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

a. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 euro).

b. Het kapitaal is volledig geplaatst en wordt vertegenwoordigd door driehonderd zestig aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van één/driehonderdzestigste van het maatschappelijk kapitaal.

c. Verhoging van het kapitaal wordt beslist door de Algemene Vergadering, volgens de voorwaarden vereist

voor een statutenwijziging.

ARTIKEL 6.- VERKRIJGING VAN EIGEN AANDELEN.

Met naleving van de door de wet bepaalde voorwaarden kan de vennootschap eigen aandelen verkrijgen.

ARTIKEL 7.- AANDELEN ZONDER STEMRECHT.

Onder de bij wet gestelde voorwaarden kunnen aandelen zonder stemrecht gecreëerd worden naar

aanleiding van een kapitaalverhoging of bij wijze van conversie van aandelen met stemrecht. Aandelen zonder

stemrecht kunnen tevens geconverteerd worden in aandelen met stemrecht.

De vennootschap kan de wederinkoop eisen van aandelen zonder stemrecht.

ARTIKEL 8.- BESTUUR - TOEZICHT.

a. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere al dan niet statutaire zaakvoerders, benoemd

voor onbepaalde duur door de algemene vergadering.

b.- Enige zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft de uitgebreidste macht om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die

nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Alle daden die niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn, behoren tol zijn bevoegdheid.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiseres en verweerster, onverminderd de mogelijkheid van aanstelling van bijzondere mandatarissen.

c.- Meerdere zaakvoerders.

De zaakvoerders in college hebben de uitgebreidste macht om alle daden van bestuur en van beschikking te stelten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doet.

Alle daden die niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn, behoren tot de bevoegdheid van de gezamenlijk optredende zaakvoerders.

De zaakvoerders vertegenwoordigen gezamenlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiseres en verweerster, onverminderd de mogelijkheid van aanstelling als bijzondere mandataris van één of meer zaakvoerders en/of van derden.

d. De bezoldiging van de zaakvoerders wordt vastgesteld door de algemene vergadering. Zolang de Algemene Vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hieromtrent geen beslissing neemt, is hun opdracht onbezoldigd_

e. Het mandaat van commissaris in de schoot van de vennootschap is slechts vereist voor zover de wet dit

vereist.

Indien geen commissaris wordt benoemd heeft ieder vennoot een individueel controlerecht op de daden van

de vennootschap.

ARTIKEL 9.- STRIJDIG BELANG.

Een zaakvoerder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat

strijdig is met een beslissing of een verrichting behorende tot de bevoegdheid van de zaakvoering, is gehouden

zich dienaangaande te schikken naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 10.- BOEKJAAR.

Het boekjaar loopt van één april tot eénendertig maart van het daaropvolgende kalenderjaar.

ARTIKEL 11.-ALGEMENE VERGADERING.

De Algemene Vergadering vertegenwoordigt alle vennoten; haar beslissingen gelden ook voor de vennoten

die zich onthielden of tegenstemden.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de Algemene

Vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de Algemene Vergadering, worden

vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

ARTIKEL 12.-JAARVERGADERING.

De gewone Algemene Vergadering, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar gehouden worden op de

laatste zaterdag van de maand september om zeventien uur in de zetel van de vennootschap of op iedere

andere plaats aangeduid in de uitnodiging.

ARTIKEL 13.- OVERDRACHT VAN AANDELEN.

De overdracht van aandelen onder de levenden of de overgang wegens overlijden is, op straffe van

nietigheid, onderworpen aan de instemming van ten minste de helft der vennoten die ten minste drie vierde van

het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is niet vereist ingeval van overdracht of overgang aan een vennoot of de echtgenoot,

ascendenten of descendenten van de overdrager of erflater.

ARTIKEL 14.- CONTINUÏTEIT BIJ OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT.

a. Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

b. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot, oefent de lidmaatschapsrechten uit verbonden aan die aandelen, onverminderd toepassing van artikel 17, b. van onderhavige statuten.

c. Indien niemand het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot, worden de aan deze

aandelen verbonden lidmaatschapsrechten, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren

van de legaten met betrekking tot deze aandelen, uitgeoefend door de regelmatig in bezit getreden of in het

bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

ARTIKEL 15.- VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE VENNOTEN.

Alle vennoten zijn enkel voor het bedrag van hun onderschreven aandelen aansprakelijk zonder

hoofdelijkheid.

ARTIKEL 16.- RECHTEN VAN DE VENNOTEN.

Op de gewone, bijzondere en buitengewone Algemene Vergadering heeft iedere eigenaar van aandelen

stemrecht; elk beschikt over evenveel stemmen als hij aandelen bezit.

De oproeping geschiedt bij aangetekende brief.

De besluiten worden genomen met gewone meerderheid van stemmen met uitzondering van die welke,

overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, een gekwalificeerde meerderheid vereisen.

De stemming geschiedt met gewone handopsteking.

ARTIKEL 17.- ONDEELBAARHEID VAN EFFECTEN.

a. De aandelen zijn ondeelbaar. Meerdere rechthebbenden kunnen rechten uit hoofde van een aandeel slechts uitoefenen door een gemeenschappelijke vertegenwoordiger, onverminderd toepassing van artikel 14, c. van onderhavige statuten.

b. Indien het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en naakte eigendom zal, behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen, alleen de vruchtgebruiker alle stemrechten uitoefenen behalve bij stemming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

nopens statutenwijziging, doelwijziging of ontbinding van de vennootschap en aile andere beslissingen die een

gekwalificeerde meerderheid behoeven.

ARTIKEL 18.- WINSTVERDELING.

a. Ieder jaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede een jaarrekening.

De gewone Algemene Vergadering beslist over de goedkeuring van de jaarrekening met meerderheid van

stemmen.

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt zij zich uit in een afzonderlijke stemming over de kwijting van

de zaakvoerder, en, indien er benoemd zijn, van de commissarissen.

b. Jaarlijks wordt van de netto-winst vijf ten honderd tot vorming van de wettelijke reserve voorafgenomen. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Over de bestemming van het batig saldo wordt beslist door de Algemene Vergadering.

V. UITVOERING DOOR DE ZAAKVOERDER.

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om machten te verlenen

aan de zaakvoerder om de genomen besluiten uit te voeren.

VI. COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

Als gevolg van de genomen besluiten heeft de buitengewone algemene vergadering beslist met

eenparigheid van stemmen volmacht te geven aan de instrumenterende Notaris de statuten te coördineren en

deze neder te leggen.

AFSLUITING VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Daar de agenda afgehandeld is wordt de buitengewone algemene vergadering afgesloten.

VOLMACHT.

Alhier wordt volmacht verleend aan :

- de cooperatieve vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Titeca Henri Accountancy", met

maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Heirweg 198, met ondernemingsnummer : 882.371.584.

Om alle formaliteiten te vervullen aangaande het handelsregister, het ondernemingsloket, de kruispuntbank

en alle andere mogelijke administraties en diensten vereist ingevolge onderhavige akte, waarbij de lasthebbers

ieder afzonderlijk kunnen handelen met individueel recht van subdelegatie.

RECHT OP GESCHRIFTEN.

Instrumenterende Notaris bevestigt de ontvangst van betaling van het recht op geschriften ten bedrage van

vijfennegentig euro.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie van het proces-verbaal; gecoördineerde statuten waarin vervat de

publicatiedatalijst; het verslag, overeenkomstig artikel 287, lid 1 van het Wetboek van Vennootschappen,

opgesteld door de zaakvoerder op vierentwintig oktober tweeduizend en elf, waarbij deze de voorgestelde

wijziging van het doel omstandig verantwoordt; de staat van activa en passiva afgesloten per één september

tweeduizend en elf opgesteld overeenkomstig artikel 287, lid 1 van het Wetboek van Vennootschappen, zijnde

gevoegd bij het voormeld verslag van de zaakvoerder.

Guido VANDENBERGHE

Notaris

Hendrik Consciencestraat 46 8800 ROESELARE

16/08/2011
ÿþ Motl2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N±±RGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afde4ing Brugge) p:

-0-3446. 2011

Griffiie . De gïº%f:rfBr,

Ondernemingsnr: 0890678447

Benaming

(voluit) : Sensee

Voor- 1111111111N II i

behoudr *11125710*

aan het

Belgiscl

Staatsbl.





Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapelledreef 3

8750 Wingene

" Onderwerp akte : Ontslag I benoeming zaakvoerders en zetelwijziging

De bijzondere algemene vergadering dd. 1 augustus 2011 neemt kennis van het ontslag van zaakvoerder Pascal Vandenbrande.

De bijzondere algemene vergadering keurt tevens met éénparigheid van stemmen de benoeming goed van volgende zaakvoerder vanaf 1 augustus 2011 :

De heer Wim Tessier, wonende te Kerkstraat 2, 8690 Alveringem

Er werd belist om de zetel van de vennootschap vanaf heden te verplaatsen naar Kerkstraat 2 ,8690 Alveringem

Tessier Wim, zaakvoerder

Q" p-laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 21.06.2011, NGL 01.08.2011 11354-0510-010
03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 25.09.2010, NGL 28.10.2010 10589-0358-010
03/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 26.09.2009, NGL 30.10.2009 09832-0376-011
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 26.09.2015, NGL 29.09.2015 15614-0594-013
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 30.09.2016, NGL 27.10.2016 16665-0454-011

Coordonnées
CARDENIO

Adresse
KERKSTRAAT 2 8690 ALVERINGEM

Code postal : 8690
Localité : ALVERINGEM
Commune : ALVERINGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande