CARECOACH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARECOACH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.820.968

Publication

11/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

09-03-2015

Griffie

*15304312*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0600820968

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

CARECOACH

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bij akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 6 maart 2015, is opgericht door:

1/ De Heer UVIN Johan Lucia Roger, geboren te Ninove op zes september negentienhonderddrieënzestig, echtgenoot van Mevrouw LOCCUFIER Anne Rachel Flore, wonend te 8000 Brugge, Noorweegse Kaai 36.

2/ De Heer DELAGRANGE Jonas Hannes, geboren te Brugge op zestien juli negentienhonderdvijfentachtig, echtgenoot van Mevrouw VLAMINCK Romina, wonend te 8340 Damme, Belle Maertensstraat 13.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  CARECOACH met zetel te 8000 Brugge, Noorweegse Kaai 36.

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET

DERDEN

-Het geven van opleidingen, trainingen, seminaries in alles wat te maken heeft met IT,

ontwikkelingen, management, en andere gelijksoortige activiteiten in de meest ruime zin;

-Het verkopen van hard- en software;

-De implementatie van hard- en software;

-Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle

vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de

sector van IT;

- Het optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere bestaande of op

te richten vennootschappen of ondernemingen.

- Managementactiviteiten.

II. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende en onroerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meeste ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of

Onderwerp akte :

Noorweegse Kaai 36 8000 Brugge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader van de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten,...; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten of zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg tot verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief haar eigen handelszaak.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen met stemrecht en zonder nominale waarde en met een fractie waarde van één/ honderdste (1/100ste) ieder.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) ieder en volstort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) zoals hierna blijkt :

1) De Heer UVIN Johan, voornoemd, verklaart in te tekenen op vijfennegentig (95) aandelen, voor een totaal bedrag van zeventienduizend zeshonderdzeventig euro (¬ 17.670,00), volgestort ten belope van vijfduizend achthonderdnegentig euro (¬ 5.890,00).

2) De Heer DELAGRANGE Jonas, voornoemd, voornoemd, verklaart in te tekenen op vijf (5) aandelen, voor een totaal bedrag van negenhonderddertig euro (¬ 930,00), volgestort ten belope van driehonderdentien euro (¬ 310,00).

De comparant verklaart dat deze aandelen volstort zijn ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Aldus is het totaal van het volstorte maatschappelijk kapitaal gebracht op zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Hun overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen stelt van rechtswege een einde aan hun mandaat maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald. Zodra er tenminste drie zaakvoerders zijn, vormen ze een college van zaakvoerders die een voorzitter verkiest en verder vergadert en beraadslaagt zoals gebruikelijk in raadsvergaderingen.

Zij kunnen het uitvoeren van hun besluiten opdragen aan één bijzonder lasthebber, die geen vennoot hoeft te zijn, zonder dat dit mandaat algemeen mag zijn.

Wordt aangesteld tot statutair zaakvoerder:

De Heer UVIN Johan Lucia Roger, geboren te Ninove op zes september negentienhonderddrieënzestig, wonend te 8000 Brugge, Noorweegse Kaai 36.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden; en in rechte als eiser en verweerder.

Alle beslissingen waarvan de omvang een bedrag van vijfhonderd (500) overschrijdt, vereisen altijd de handtekening en/of de goedkeuring van de statutaire zaakvoerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders afzonderlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Ze beraadslaagt en beslist over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. Haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet of tegen stemmen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om elf uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats.

De algemene vergadering is bevoegd om aan de statuten wijzigingen aan te brengen zonder nochtans een van de essentiële bestanddelen der vennootschap te mogen veranderen, behoudens hetgeen hierna in artikel 21 gezegd wordt.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerders of door de commissarissen. Ze moeten bijeengeroepen worden wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen tenminste een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. Het verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel van de vennootschap gestuurd: het moet de agendapunten opgeven waarover de algemene vergadering dient te beraadslagen. Deze algemene vergadering moet gehouden worden binnen de maand na de postdatum van het aangetekend schrijven. Overeenkomstig artikel 268 en 269 van het Wetboek van vennootschappen worden de betrokkenen voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekende brief, tenminste vijftien dagen voor de vergadering. De oproeping moet de volledige dagorde bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmee akkoord gaan.

Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eveneens, eenparig en schriftelijk, alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met de vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Met uitzondering van de beslissing te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt. Het overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

OVERGANGSBEPALINGEN

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld treffen de comparanten-oprichters in uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap volgende beslissingen, waarvan zij ons, notaris verzoeken akte te verlenen:

Artikel A - Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni van het jaar tweeduizend en zestien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend en vijftien.

Artikel B - Commissaris

De comparanten beslissen voorlopig geen commissaris aan te stellen.

Artikel C  Zaakvoerder(s)

De comparanten verklaren, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsstatuten van de betreffende vennootschap op de rechtbank van koophandel, te benoemen als niet statutair zaakvoerders:

1/ De Heer DELAGRANGE Jonas Hannes, voormeld.

2/ De heer DE BACKER Tom, geboren te Brugge op drie augustus negentienhonderdnegentig, wonende te 8000 Brugge, Oude Burg 27 bus 1.

3/ De heer O'DOHERTY Matthew, geboren te Maribor (Joegoslavië) op achttien mei

negentienhonderdnegentig, van Sloveense nationaliteit, wonende te 8420 De Haan, Zeehondstraat 10.

De heer Delagrange, hier aanwezig verklaart deze functie te aanvaarden, en bevestigt niet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

De Heren DE BACKER Tom en O'DOHERTY Matthew, zijn alhier niet aanwezig, doch hebben bij

afzonderlijk schrijven de dato 6 maart 2015 verklaard deze functie te aanvaarden en hebben

bevestigd niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

De aldus benoemde statutair zaakvoerder, de Heer UVIN Johan, verklaart zijn mandaat te

aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van

zijn bestuursmandaat.

Alle mandaten zijn bezoldigd, inbegrepen het mandaat van de statutaire zaakvoerder.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Gert de Kesel, geassocieerd notaris

Neergelegd: expeditie van de oprichtingsstatuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CARECOACH

Adresse
NOORWEEGSE KAAI 36 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande