CARELS-SPELEMAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARELS-SPELEMAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.945.487

Publication

03/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311125*

Neergelegd

01-07-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0632945487

Benaming (voluit) : Carels-Speleman

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :

Astridlaan 374 Bus A

(volledig adres)

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor Meester Eline HECK, geassocieerd notaris, te Temse, op 1 juli 2015, voor registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Blijkt dat :Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken

Oprichters:

De heer CARELS Kenneth, geboren te Jette op 27 juli 1984, (identiteitskaartnummer: 592-035620505 en nationaal nummer: 84.07.27-405.16), en zijn echtgenote mevrouw SPELEMAN Kato Jaak Simonne, geboren te Sint-Niklaas op 12 juni 1984, (identiteitskaartnummer: 592-0639131-79 en nationaal nummer: 84.06.12-106.79), samen wonende te 8310 Assebroek, Astridlaan 374A. Zij verklaren gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden.

A. FINANCIEEL PLAN

Voor het verlijden van de oprichtingsakte hebben de oprichters aan ondergetekende notaris een financieel plan overhandigd, opgemaakt op 1 april 2015 en ondertekend door hen of hun gemachtigde, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap, groot achttien duizend zeshonderd EURO (18.600,00 EUR) verantwoorden.

Dit financieel plan zal door ons, Notaris, bewaard worden.

De oprichters erkennen dat de notaris hen ingelicht heeft over de aansprakelijkheid der oprichters bij faillissement ingeval van kennelijk ontoereikend kapitaal.

ONDERSCHRIJVING - VOLSTORTING

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer CARELS Kenneth, titularis van 50 aandelen

2. Mevrouw SPELEMAN Kato, titularis van 50 aandelen

De inschrijvers verklaren en erkennen dat de aandelen waarop werd ingeschreven volgestort zijn tot

beloop van één/derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00

EUR).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend

namens de vennootschap in oprichting bij ARGENTA SPAARBANK NV.

Een bankattest, gedateerd op 29 april 2015, werd als bewijs van de storting aan Ons,

instrumenterende notaris, overhandigd.

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen

van het Wetboek van vennootschappen.

STATUTEN.

8310 Brugge

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij draagt de naam : "Carels-Speleman . De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8310 Assebroek, Astridlaan 374A.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

DOEL.

In binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoten op het gebied van de Radiologie & Neus-, Keel- en Oorziekten, Gelaat- en Halschirurgie, dit door de vennoten rekening houdend met de Medische Plichtenleer .

De vennootschap heeft tot doel:

1/ de beoefening van de geneeskunde in de ruimste zin van het woord rekening houdende met de regelen van de medische deontologie, dit alles in naam en voor rekening van de vennootschap. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de arts-vennoot, onder zijn eigen aansprakelijkheid, rekening houdend met de regelen van de medische deontologie.

Alle vennoten -huidige en toekomstige- dienen arts-specialist te zijn en bevoegd om de geneeskunde in België uit te oefenen.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteiten worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteiten voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend;

2/ het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

3/ de aankoop, het huren, het leasen en/of invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de arts-vennoot;

4/ het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in hun medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

5/ het verstrekken van informatie en/of onderricht en het geven van lezingen inzake de medische discipline van de arts-specialist, alsook het schrijven en laten publiceren van medische artikelen en boeken en het optreden als stagebegeleider, en dit alles in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen;

6/ het aanleggen van reserves om alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen nodig of nuttig om het voormeld doel te bereiken, evenals het beheer van deze reserves als goede huisvader, onder meer alle verrichtingen met betrekking tot onroerende en roerende goederen en rechten en het uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen ten behoeve van de dokterspraktijk; 7/ het beleggen in roerende of onroerende goederen, indien dit niet in strijd is met de Regelen van de Medische Deontologie.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, voor zover dit in overeenstemming is met de toepasselijke wetten en deontologie, eigen aan het beroep.

Zij mag uit dien hoofde investeren in zowel roerende activa en bijgevolg alle roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks aansluiten bij haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten.

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben of die ontwikkelingen van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de medische deontologie terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

Het doel kan, na goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, gewijzigd worden bij een besluit van de gewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris conform de regels van het Wetboek van vennootschappen.

In geen geval mogen de vennootschapsactiviteiten leiden tot een inbreuk op de regelen van de medische deontologie.

DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt en stemt met naleving van de vereisten voor een statutenwijziging.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door 100 (honderd) aandelen zonder nominale waarde. ZAAKVOERDERS.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders.

Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de vennoten die geneesheer zijn.

De duur van het mandaat van zaakvoerders is beperkt tot de duur van de medische activiteiten. Indien meerdere zaakvoerders of zaakvoerder niet-geneesheren is de duur van het mandaat beperkt tot 6 jaar en is vernieuwbaar.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerders kunnen voor één of meerdere handelingen hun bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht. VERTEGENWOORDIGING.

Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordigers, natuurlijke personen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat zij de grenzen van dit voorwerp overschreden of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig mochten zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiervan geen voldoende bewijs. JAARVERGADERING.

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de derde zaterdag van de maand september van ieder jaar om 16u, op de zetel van de vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

INVENTARIS - JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar.

Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultaatrekening en de toelichting, zij vormt één geheel. De zaakvoerders stellen jaarlijks een verslag op waarin rekenschap wordt gegeven van het beleid. Een passende toelichting wordt gegeven over de aangelegenheden bedoeld in artikel 92, 94, 95, 96, 143, 319 en 328 van het Wetboek van vennootschappen.

WINSTVERDELING.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de nettowinst wordt ten minste 1/20 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij 1/10 van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de

balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden :

1) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2) tot het uitkeren van een redelijk dividend.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de bijzondere Algemene Vergadering.

Wanneer tengevolge van een geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de Algemene Vergadering binnen een termijn van ten hoogste twee maand nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, besluiten over ontbinding van de vennootschap.

Indien de zaakvoerders voorstellen de activiteiten voort te zetten, geven zij in een verslag een uiteenzetting van de maatregelen die zij overwegen te nemen tot herstel van de fin Bij ontbinding worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

anciële toestand van de vennootschap.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2017, overeenkomstig de statuten.

SLOTBEPALINGEN

De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

b. hiertoe te benoemen:

De verschijners hebben met éénparigheid van stemmen besloten als niet-statutaire zaakvoerders te

benoemen voor onbepaalde duur: Dokter CARELS Kenneth, en Dokter SPELEMAN Kato, beiden

voornoemd, die verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Voor beknopt uittreksel.

(Get) Notaris Eline HECK, geassocieerd notaris te Temse.

Samen neergelegd met dit uittreksel :

- de expeditie van de akte.

Coordonnées
CARELS-SPELEMAN

Adresse
ASTRIDLAAN 374, BUS A 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande