CARESSO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARESSO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.249.507

Publication

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 24.06.2013 13220-0090-013
28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.05.2012, NGL 24.08.2012 12445-0181-012
27/12/2011
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge) Op: 1 DEC. 2011

Griffie Da griffier,

i 11riiMi~~inini~~nuinu~iNn~

'11194090'

Ondernemingsnr : 0886.249.507

Benaming (voluit) : CARESS{e}

(verkort) : Afkorting v.d. naam cliënt

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 84

8420 Wenduine

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom te Brugge Sint Kruis op 6;

december 2011 :

l/ De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de artikelen 8,9 en::"

10 der statuten te vervangen door volgende artikelen :

ARTIKEL ACHT

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan

onder levenden, noch overgedragen wegens overlijden, zowel in volle eigendom als in

" naakte eigendom, en vruchtgebruik dan met toestemming van ten minste drie vierden van,

" het kapitaal, en na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of

overgemaakt:

1) Aan een vennoot;

2) Aan de echtgenoot van de overdrager of de erflater;

Alle andere afstanden onder levenden en overdrachten wegens overlijden zullen, aan hoger bedoelde toestemming onderworpen zijn.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen , moet van zijn voornemen: aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin de naam,; voornaam , het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt" alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen , en de daarvoor geboden: prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen zes maand te antwoorden op het. verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief'; toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht. Tegen de weigering van goedkeuring, zelfs al wordt die niet gemotiveerd, staat: geen beroep op de rechter open, maar de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen kan de weigerende vennoten verplichten, hetzij de aandelen zelf te kopen,' hetzij er een koper voor te vinden tegen de voorwaarden in gemeen akkoord te': bepalen binnen een door hem gestelde termijn en ten vroegste één maand na de door hun daartoe bij aangetekende brief aan hen verzonden aanmaning.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, is het recht van voorkeur, van toepassing.

In dit geval zal de koopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van ï' overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen, zal de werkelijke; waarde worden vastgesteld overeenkomstig artikel... hierna

De ovemameprijs, vastgesteld overeenkomstig art... hierna, moet betaald worden''. binnen de zeven jaar na het verstrijken van de termijn bedongen in de aanmaning

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

door de overlater aan de weigerende vennoten. Indien hij niet meteen volledig wordt gekweten, moet hij worden vereffend in jaarlijks betaalbare fracties van ten minste één zevende per jaar.

Vanaf de vervaldag bedongen in gezegde aanmaning is er van rechtswege op de " prijs of op het schuldig gebleven saldo een intrest verschuldigd berekend tegen de wettelijke rentevoet en jaarlijks betaalbaar op de vervaldag.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het artikel 9 te schrappen.

ARTIKEL TIEN

In geval van overdracht van aandelen wegens overlijden, moeten de begunstigde erfgerechtigde, die niet van rechtswege vennoten worden , binnen de zes maand van het overlijden en bij aangetekend schrijven aan de zaakvoering gericht , hun aanvaarding als vennoot vragen. Bij gebrek aan aanvaarding ontstaat voor de erfgerechtigde het recht van afkoop', van zijn aandelen te eisen , en voor de vennoten, of gebeurlijk voor de vennootschap zelf, het recht op aankoop van deze aandelen.

Dit recht op aankoop ontstaat ook voor de vennoten of gebeurlijk de vennootschap , indien de erfgerechtigde zijn aanvaarding als vennoot niet in de vereiste vormen binnen de gezegde termijn heeft aangevraagd.

De uitoefening van deze rechten zal, behoudens andersluidend akkoord van de partijen aan volgende voorwaarden en modaliteiten zijn onderworpen:

1) De afkoopwaarde is deze welke na de jaarvergadering door de vennoten zal

vastgesteld worden. Deze prijs zal ten titel van dading gelden voor alle overdrachten van aandelen in de loop van het daaropvolgend jaar.

Kan geen overeenstemming worden bereikt over de prijs ,dan wordt de afkoopwaarde bepaald door een deskundige , aangesteld door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het ambtsgebied waarbinnen de vennootschap valt , en dit op verzoek van de meest gerede partij .

2) Zo spoedig mogelijk na de ontvangst van de aangetekende aanvraag van de erfgerechtigde tot afkoop van zijn aandelen, zal de aldus berekende afkoopprijs door de zaakvoering aan elke vennoot en aan de belanghebbende erfgerechtigde, bij aangetekend schrijven worden betekend.

3) Het recht van aankoop zal moeten uitgeoefend worden door de vennoten, op straffe van verval, binnen de drie maand na de betekening van de afkoopprijs der aandelen voorzien onder 2 hiervoren.

De uitoefening van dit recht door de vennoten zal geschieden bij ter post aangetekend schrijven, aan de zaakvoering gericht, houdend vermelding van het aantal aandelen dat de vennoot wenst aan te kopen.

Het recht van afkoop zal door elke vennoot kunnen worden uitgeoefend naar verhouding van het aantal door hem bezeten aandelen met betrekking tot het totaal van de aandelen behorend gezamenlijk aan de vennoten welke het' afkooprecht uitoefenen.

De verdeling van de aandelen geschiedt door bemiddeling van de zaakvoering , en met gehele titels, de gefractioneerde aandelen dienen aan de aankopers bij lottrekking te worden toegewezen.

4) Indien, na drie maand der betekening van de afkoopprijs, al de aan te kopen

aandelen niet het voorwerp uitmaken van aankoopverbintenissen vanwege de vennoten, zal de vennootschap zelf, gedurende de volgende maand ,het recht hebben de niet aangekochte aandelen op basis van de betekende afkoopprijs te verwerven, bij beslissing van de algemene vergadering genomen met gewone meerderheid van stemmen.

5) Afkoop van de aandelen van een erfgerechtigde zal alleen zijn verwezenlijkt, en de eigendomsoverdracht zal alleen plaats grijpen , wanneer al zijn aandelen het voorwerp van verbintenissen tot aankoop vanwege de vennoten of de vennootschap uitmaken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor' behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

1

6) Zodra de afkoop van al de over te nemen, aandelen verwezenlijkt is, zal de zaakvoering ervan kennis geven, bij aangetekend schrijven aan de

belanghebbende erfgerechtigde en aan al de vennoten. Dit schrijven zal

tevens de datum en uur aanduiden op dewelke de dag en naamtekening van de melding van overdracht der aangekochte aandelen zal plaats hebben in de zetel van de vennootschap, binnen de dertig dagen der kennisgeving van de afkoop.

7) De afkoopprijs is eisbaar bij ondertekening van de melding van overdracht in het register van de vennoten. Indien hij niet meteen volledig wordt gekweten, moet hij worden vereffend binnen de zeven jaar vanaf de opeisbaarheid, in jaarlijks betaalbare fracties van ten minste één zevende per jaar.

Op de koopprijs zal rente worden vergoed aan de wettelijke rentevoet, vanaf het einde van het boekjaar waarvan de balans heeft gediend tot berekening van de afkoopprijs , tot aan de betaling.

8) Indien, binnen de zes maand na de betekening van de afkoopprijs, voorzien onder nummer 2) hierboven, de afkoop niet is geschied van al zijn aandelen, zal de niet als vennoot aangenomen erfgerechtigde die de afkoop van zijn aandelen heeft gevraagd , de vervroegde ontbinding van de vennootschap kunnen eisen.

9) In geval een erfgerechtigde binnen zes maand na het overlijden van een vennoot, zijn aanvaarding, of in geval, na weigering van deze aanvaarding, de erfgerechtigde de afkoop van zijn aandelen niet heeft geëist, dan zullen de vennoten of de vennootschap, van rechtswege de aandelen van de bedoelde erfgerechtigde kunnen aankopen op basis van de prijs berekend zoals voorzien onder nummer 1) hierboven.

III De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de door de zaakvoerder doorgevoerde zetelwijziging bij beslissing van 16 maart 2009, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 april erna onder nummer 09059187, in de statuten te bevestigen en aldus luidt artikel 1 als volgt:

ARTIKEL EEN - De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de benaming dragen "CARESSO". Deze benaming zal steeds worden voorafgegaan of onmiddellijk gevolgd door de woorden "Eenmans Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of door de afkorting "EBVBA".

Met maatschappelijke zetel te 8420 Wenduine, Kerkstraat 84.

Deze zetel kan zonder statutenwijziging naar iedere andere plaats in België in het Nederlandstalig Vlaams Gewest of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest, worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

III/ De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om ten gevolge van wetswijzigingen het artikel 22 der statuten betreffende de ontbinding, als volgt te wijzigen :

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG - Ingeval van ontbinding zal de vereffening der vennootschap geschieden door de zorgen van de zaakvoerders, ten ware de algemene vergadering, waarvan zij de machten en de vergoeding zou bepalen indien nodig, te dien einde één of meer+ vereffenaars aanduidde.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen treden de' vereffenaars pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging: van hun benoeming.

De algemene vergadering bepaalt de manier van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen. Het batig saldo der vereffening na betaling der schulden en lasten van de vennootschap zal verdeeld worden tussen de vennoten ingevolge het aantal hunner; wederzijdse aandelen, ieder aandeel een gelijk recht toekennende.

IV/ De vergadering besluit met unanimiteit van stemmen het ontslag van voornoemde' mevrouw VERMEERSCH Marjolein als gewone zaakvoerder te aanvaarden en haar; kwijting te verlenen voor haar bestuursdaden tot op heden. Tegelijk benoemt de `. buitengewone algemene vergadering zelfde mevrouw VERMEERSCH Marjolein als

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

e

statutair zaakvoerder, met bezoldigd mandaat en de heer DANNEELS Frederik Reqinald Marianne, geboren te Brugge op 19 februari 1976, wonende te 8420 De Haan, , Kerkstraat 84, tot opvolgend zaakvoerder met bezoldigd mandaat en het betreffend artikel 12 der statuten te wijzigen als volgt:

ARTIKEL TWAALF - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen aandeelhouders of niet, te

" benoemen bij eenvoudige meerderheid door de algemene vergadering der vennoten. Hun mandaat wordt van jaar tot jaar stilzwijgend hernieuwd behoudens verzet van de eenvoudige meerderheid van de jaarvergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk de meest uitgebreide macht van bestuur en van beschikking over de goederen van de vennootschap en om alle akten en daden te stellen en alle verrichtingen te doen met betrekking tot het doel van de vennootschap. Alles wat niet krachtens de wet of onderhavige statuten aan de algemene vergadering der vennoten wordt voorbehouden behoort tot de bevoegdheid van de zaakvoerders.

De zaakvoerders mogen bepaalde machten, waaronder het dagelijks bestuur en de technische leiding, overdragen aan derden, al dan niet vennoten, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om zijn machten geheel of gedeeltelijk over te dragen aan derden.

Het aantal zaakvoerders, hun functie en hun machten kan steeds door de algemene vergadering der vennoten gewijzigd worden zonder de formaliteiten voorgeschreven voor de verandering aan de statuten te moeten naleven.

' Werd benoemd tot statutaire zaakvoerder, mevrouw VERMEERSCH Marjolein, wonende te 8420 De Haan, Kerkstraat 84, die heeft aanvaard en eveneens heeft verklaard niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Opvolgend zaakvoerder

Bij beëindiging van het ambt van zaakvoerder, om welke reden ook, zal de zaakvoerder van rechtswege in dezelfde hoedanigheid worden opgevolgd door de heer DANNEELS Frederik Reginald Marianne, geboren te Brugge op 19 februari 1976, wonende te 8420 De Haan, Kerkstraat 84, heden benoemd tot opvolgend statutair zaakvoerder, die van ' tevoren schriftelijk verklaard heeft de opdracht te aanvaarden en eveneens heeft verklaard niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn " bestuursmandaat..

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259 Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.- r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11 .1

~

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor een in artikel 259 § 1 Wetboek van Vennootschappen bedoelde tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een in artikel 259 § 1 Wetboek

van Vennootschappen bedoelde tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

V/ De vergadering besluit met unanimiteit de notaris te gelasten met het opstellen van de gecoordineerde statuten, aangepast aan de hierboven genomen beslissingen. VOLMACHT

" De aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd, in algemene vergadering, verklaren hierbij uitdrukkelijk volmacht te verlenen aan de BVBA Subant, te 8400 Oostende, Plantenstraat 55 bus 1 en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het rechtspersonen register of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Notaris Els Van Tuyckom,

Neergelegd ;

- Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

- Gecoördineerde statuten

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 29.08.2011 11468-0263-011
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 31.08.2010 10523-0564-013
28/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 22.04.2010 10096-0590-012
29/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.05.2008, NGL 26.05.2008 08156-0201-011

Coordonnées
CARESSO

Adresse
KERKSTRAAT 84 8420 WENDUINE

Code postal : 8420
Localité : Wenduine
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande