CARINE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CARINE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 521.945.122

Publication

22/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

Lee.e ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD GRIFFIE d,

RECHTBANK VAN KO(}PWANDSa. 1

BRUGGE (AfdPtirtg tsrugc,,E

f1,44P120~3

III II Iiiii 1IIuii

1 09679

A

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : CÁR1NE

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Lisseweegs Vaartje 12 te 8380 Lissewege Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tussen de ondergetekenden wordt beslist om een vennootschap onder firma op te richten, ieder inschrijvend voor het hierna aangeduide aantal aandelen:

Dhr. Kenneth Vanhaeren geboren te Blankenberge op 28.08.1984 wonende te Europastraat 22 te 8380 Lissewege Brugge schrijft in op 25 aandelen van 20 euro volledig volstort op een totaal van 50 aandelen. Rijksregisternummer : 840828.115-89.

Dhr. Dany Vanhaeren geboren te Blankenberge op 11 11 1953 wonende te Europastraat 22 te 8380 Lissewege Brugge schrijft in op 25 aandelen van 20 euro, volledig volstort op een totaal van 50 aandelen. Rijksregisternummer : 531111.353.22

Aldus zijn de 50 aandelen die de volledige waarde van de vennootschap vertegenwoordigen alle onderschreven en volstort.

Tussen voornoemden en al diegenen die later zullen toetreden wordt aldus een V.O.F.opgericht met volgende statutaire bepalingen.

Art. 1 NAAM

De vennootschap draagt de naam: CARINE steeds voorafgaand of gevolgd door de woorden Vennootschap onder firma afgekort VOF.

Art. 2 ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd Lissewege Brugge Lisseweegs Vaartje 12. De maatschappelijke zetel mag naar elke andere plaats in België overgebracht worden bij gemeen akkoord tussen de vennoten.

Art. 3 DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

De algemene aanneming van bouwwerken in de breedste zin van het woord, alsook van gedeeltelijke

bouwwerken allerlei. Dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Hieronder inbegrepen

onderaanneming.

Onderneming voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onderdak zetten)

Onderneming voor het bouwen van stellingen, alsmede voor het invoegen en reinigen van gevels.

Onderneming voor het droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt.

Algemene bouwonderneming voor werken uitgevoerd in coordinatie met onderaannemers.

Onderneming voor grondwerken, rioleringswerken en draineringswerken.

Onderneming voor het plaatsen van chappe en gipswanden.

De handel en tussenpersoon in de handel in al z'n vormen.

De vennootschap zal, zowel in binnen- als in buitenland, in het algemeen alle commerciële, burgerlijke industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten,in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheet of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag, zoel in binnen- ais

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

buitenland, door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze deelnemen in alle ondernemingen en vennootschappen hebbend een gelijkaardig of daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend voorwerp. Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld.

ARt. 4 DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

ART.5 KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1000,00 E en is vertegenwoordigd door 50 aandelen, elk aandeel vertegenwoordigd 1/50 van het kapitaal. De vennootschap kan geen winstbewijzen die het kapitaal niet vertegenwoordigen uitgeven. Elk aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

ART.6 ALGEMENE BEPALINGEN

De vennootschap wordt beheerst door de bepalingen van artikel 1832 tot en met artikel 1873 van het Burgerlijk Wetboek, evenals door de bepalingen van artikelen 15,16 en 17 van de samengeschakelde wetten op de handelsvennootschappen. De vennoten zijn dien ten gevolge hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, inzover dit is gebeurd onder de gemeenschappelijke naam en minstens

een vennoot heeft getekend. De oprichtingsakte werd opgemaakt volgens art. 69 Wetboek van

Vennootschappen. Eveneens volgens art. 201-203-204-205 Boek V. Wetboek vennootschappen.

De vennoten erkenen op de hoogte te zijn dat het gaat om een zuivere personenvennootschap wat betekend dat:

Het overlijden van een vennoot de vennootschap ontb¬ ndt. De vennoten hun aandeel niet kunnen verkopen of schenken zonder akkoord van hun medevennoten. Alle beslissingen met eenparighe¬ d moeten worden genomen.

De vennootschap valt integraal onder de vennootschapswetgeving doch wei met beperkte verplichtingen inzake openbaarmaking van stukken. De vennootschap is fiscaal eveneens onderworpen aan de vennootschapsbelasting.

ART. 7 AANVANG

De vennootschap wordt opgericht op datum van 20/02/2013. De activiteiten starten op 15/03/2013. Alle eventuele handelingen die voorafgaandelijk aan de akte werden verricht en noodzakelijk waren ter oprichting worden onbeperkt ten laste genomen van de vennootschap.

ART. 8 BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01/07 van ieder jaar om te eindigen op 30/06 van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in bij oprichting om te eindigen op 3010612014. Op 30 06 van ieder jaar zal een uitbatingsrekening opgemaakt worden. Het zuivere resultaat van de vennootschap zal zijn bestemming krijgen bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, dewelke zal plaatshebben op 15 september van ieder jaar op de maatschappelijke zetel om 15u. Eerste algemene vergadering op 15/09/2014 om 15u,

ART. 9 ONTBINDING

Betreffende de ontbinding van de vennootschap schikken partijen zich naar de vigerende vennootschapswetgeving, rekening houdende met de beperkingen inzake VOF. In geen geval en onder geen enkel voorwensel mogen de vennoten, alsook de schuldeisers, ergenamen en rechthebbende van een vennoot de zegels doen leggen op goederen en waarden van de vennootschap. Bij gebrek aan akkoord omtrent de ontbinding zat een juridisch deskundige aangeteld worden of wordt dit overgelaten aan de wijsheid van de bevoegde rechter.

ART. 10 VEREFFENING

De vereffening van de vennootschap geschiedt door de zorg van de vennoten, of in het geval van overlijden door de overgebleven vennoten; Bij gebrek aan verstandhouding tussen de vennoten over de wijze van vereffening zal deze geschieden door een deskundige aangesteld als vereffenaar door de Rechtbank.

ART, 11 BEHEER

De vennootschap wordt beheerd door een of meerdere deelhebbende zaakvoerders. Aan deze personen alleen wordt de leiding van het beheer & exploitatie van de vennootschap toevertrouwd. iedere zaakvoerder Kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken vanhet doel van de vennootschap. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigd jegens derden de vennootschap en in rechte als eiser of als verweerder,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders mogen het dagelijks bestuurd van de vennootschap of sommige van hun bevoegdheden overdragen aan elke persoon die zij bekwaam achten mits specifieke volmacht. Deze derde kan ten aile tijde ontslagen worden.

Wordt benoemd als zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, DHR.VANHAEREN DANY, die aanvaardt.

ART. 12 BETWISTINGEN

Alle betwistingen aangaande de uitvoering van onderhavig contract of zijn interpretatie zullen onderworpen worden aan een scheidsrechter in gemeen akkoord door de partijen aan te duiden, of bij gebrek aan akkoord door de Voorzitter van de Rechtbank van het gebied, op verzoek van de meest gerede partij.. De scheidsrechter zal soeverein beslissen en zonder verhaal.

ART. 13 WETGEVING

Voor al hetgeen niet uitdrukkelijk door onderhavige statuten is voorzien, verwijzen partijen naar de vigerende wetgeving inzake vennootschappen.

Alle bepalingen in deze statuten die herhalingen zijn van wat vermeld staat in het Wetboek van Vennootschappen worden bij een wetswijziging vervangen door de nieuwe bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. In die herhalingen dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutair, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden. Bijgevolg kunnen de zaakvoerder(s) enkel aansprakelijk gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd. Indien heden of in de toekomst één der artikels van deze akte strijdig is/wordt met de vigerende vennootschapswetgeving wordt dit artikel als onbestaande beschouwd, dit heeft geenszins de nietigheid van deze akte tot gevolg.

ART.14 AANSPRAKELIJKHEID

De vennoten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, ook al heeft een enkele vennoot getekend, mits dit namens de vennootschap is geschied. Vennoten komen onderling overeen dat de handtekening van de zaakvoerder strikt noodzakelijk is teneinde de documenten rechtsgeldig te maken. De vennoten kunnen niet persoonlijk worden veroordeeld op grond van verbintenissen van de vennootschap zolang deze niet zelf is veroordeeld.

ART, 15 VERLONING

De vennoten komen overeen om minstens éénmaat per jaar een algemene vergadering te houden, op dag uur zoals hierboven vermeld. De verlonig van de geleverde prestaties wordt bepaald op deze vergadering. Verloning hangt af van het resultaat van de vennootschap. Deze vergadering beslist eveneens autonoom bij gewone meerderheid over de te bestemmen winst, aanleg reserves en de te nemen beslissingen inzake winstverdeling. Het staat de vennoten vrijdm voorschotten op loon te nemen gedurende het boekjaar. Deze dienen alsdan gehomologeerd te worden op de algemene vergadering van desbetreffend boekjaar. Deze voorschotten mogen nooit de nettowinst van de vennootschap overschrijden,

ART. 16 VOORTZETTINGSBEDING

De vennoten komen hierbij uitdrukkelijk oveeen dat het overlijden van één der vennoten niet automatisch de ontbinding van de vennootschap tot gevolg heeft. Aldus kan de vennootschap voortgezet worden onder de overblijvende vennoten opdatum van overlijden of de ergenamen kunnen de plaats innemen van de overleden vennoot in de V.O.F. De vennoten kunnen alsnog op een buitengewone algemene vergadering beslissen om de vennootschap te ontbinden.

ARt,17 OPNEMING! UITTREDING VENNOTEN

Nieuwe vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden. Zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten gezamelijk aan de beroepsuitoefening deel te nemen. De vennoten mogen hun rechten in de vennooschap slechts na schriftelijke toestemming van aile medevennoten overdragen of afstaan en uitsluitend aan de collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamelijke beroepsuitoefening. Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekend schrijven aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na datum van verzending van deze brief.

Opgemaakt te Brugge op 20/02/2013

a /

Oprichtingsakte wordt hierbij neergelegd.

Vanhaeren Dany zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CARINE

Adresse
LISSEWEEGS VAARTJE 12 8380 LISSEWEGE

Code postal : 8380
Localité : Lissewege
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande