CARISA INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARISA INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.308.973

Publication

27/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 23.12.2013, NGL 22.01.2014 14011-0242-019
27/04/2012
ÿþ"

mod 11.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ill

*iaoaiajo"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Neaergelegd ter griffievina 08

rechtba,nic v

Br s " e  afdeling C3oratloe

op

Griffie Ge Or!!fteer

17

Ondernemingsnr : D 15 _36)2

Benaming (voluit) : CARISA INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brugsesteenweg 45

8460 Oudenburg

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Bart van Opstal te Oostende op 31 maart;; 2012, te registreren: Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de NV VANRAM met zetel te 8460 Oudenburg, Brugsesteenweg 45, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0442.479.356 beslist heeft tot partiële splitsing van de vennootschap, waarbij 1) de tak van de realisatie van een: vastgoedproject wordt afsplitst en overgedragen in een nieuw op te richten vennootschap, met name de i besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OLYMPIA INVEST", waarvan de zetel zal gevestigd,,` zijn te 8460 Oudenburg, Brugsesteenweg 45, en waarbij 2) de tak van de participaties en de daarbij horende: holdingverrichtingen wordt afgesplitst en overgedragen in een nieuw op te richten vennootschap, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CARISA INVEST', waarvan de zetel zal gevestigd zijn

4Á te 8460 Oudenburg, Brugsesteenweg 45. £!

Dat van de nagemelde uit deze verrichting ontstane, nieuw opgerichte besloten vennootschap met beperkte,; aansprakelijkheid CARISA INVEST, hierna de voornaamste kenmerken volgen:

1) de identiteit van de gesplitste vennootschap die de vennootschap heeft opgericht is als hierboven;, weergegeven: de naamloze vennootschap VANRAM met zetel te 8460 Oudenburg, Brugsesteenweg ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0442.479.356.

2) uittreksel uit de statuten:

TITEL I : BENAMING ZETEL DOEL DUUR

Artikel 1.Benaming

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar`'.

naam luidt CARISA INVEST.

Artikel 2. Zetel

De zetel is gevestigd te 8460 Oudenburg, Brugsesteenweg 45.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

I.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen

of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen

of ondernemingen.

2.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

3.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

2.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en

technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van

octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

3.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

I.VOOR EIGEN REKENING

1,Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen;

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal,,;

erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen,:;

bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende,

goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën;

de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van;'

.earaerende-.gaecteraAy..alsmede_" Ue-handelingendie.rechtstreeks-o recbtstreeksAmet dit=doel-tn-verband'-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.1-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Ylet toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zef zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennoctschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend dcel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

TITEL Il : KAPITAAL AANDELEN AANSPRAKELIJKHEID

Artikel 5.Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) .

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd zevenennegentigduizend honderd zevenendertig (297.137) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/ tweehonderd zevenennegentigduizend honderd zevenendertigste (11297.137ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL III : ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

AFDELING 1 - ALGEMENE VERGADERING

Behoudens hetgeen bepaald is in Titel VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 13.Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste woensdag van de maand december om achttien uur. Artikel 14.Oproepingen

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden 'de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden ais regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

AFDELING 2 - BESTUUR

Behoudens hetgeen bepaald is in Titel VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 27.Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De heer VANDEWALLE Fernand Jozef Omer, bestuurder van vennootschappen, wonende te 8460 Oudenburg, Brugsesteenweg 45, wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder van de vennootschap. De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

In geval van overlijden, ontslag op zijn verzoek, of afzetting van de voornoemde zaakvoerder, zal zijn echtgenote, mevrouw RAMMAN Rita Alma, bestuurder van vennootschappen,

wonende te 8460 Oudenburg, Brugsesteenweg 45, van rechtswege in zijn plaats treden zonder beperking van duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Artikel 28.lnterne bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 29.Exteme vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

AFDELING 3 - CONTROLE

Artikel 30.Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

TITEL IV : BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING.

Artikel 31.Boekjaar - jaarrekening.. jaarverslag

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Artikel 32.Winstverdelin g

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

C.OVERGANGSBERALINGEN

Op de laatste blz. van Luii< B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mad 11.1

EERSTE BOEKJAAR

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 30 juni 2013.

DATUM EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste woensdag van de maand december 2013 om 18 uur.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 september 2011.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

COMMISSARIS

De comparanten-oprichters verklaren, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

3) Inbreng in natura

Het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CARISA INVEST wordt gevormd door de inbreng van volgende activa en passivabestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap VANRAM, namelijk:

1) het bedrag van driehonderdzesendertigduizend driehonderdnegenennegentig euro negentig cent (¬ 336.399,90) aan financiële vaste activa.

Voor een uitvoerige beschrijving van voormelde ingebrachte activa en passiva wordt verwezen naar het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap o.v.v.e. bvba Van Cauter-Saeys & C°, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de burgerlijke vennootschap o.v.v.e. bvba J.Degryse Bedrijfsrevisor, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Jan Degryse, bedrijfsrevisor.

Het verslag vereist overeenkomstig artikel 444-219 van het Wetboek van Vennootschappen, wanneer ter gelegenheid van een oprichting een inbreng niet in geld bestaat, werd opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor, de Heer Jan Degryse. Dit verslag dat gevoegd wordt bij onderhavige akte, bevat volgende besluiten :

"VII Conclusies

In uitvoering van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen heb ik als bedrijfsrevisor, de eer U verslag uit te brengen over de inbreng in natura bij oprichting in de vennootschap BVBA Cerise Invest naar aanleiding van de partiële splitsing bestaande uit een gedeelte van het vermogen van de vennootschap NV Vanram tegen de uitreiking aan de aandeelhouders van de NV Vanram van aandelen in de nieuwe vennootschap.

Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

2. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3 de voor inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuiteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan hef eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 239.137 aandelen van de BVBA Cerise Invest zonder vermelding van nominale waarde met een totaal boekhoudkundig eigen vermogen van ¬ 336.399,90 aan de aandeelhouders van de NV Vanram.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Staden-Oostnieuwkerke,

Op 28 maart 2012

Burg. BVBA Van Cauter Saeys & Co - Bednjfsrevisorenkantoor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Vertegenwoordigd door de Burg. BVB J.Degryse  Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door Jan Degryse : zaakvoerder"

4) Benoeming van de bijkomende zaakvoerder van de opgerichte vennootschap "CARISA INVEST"

De vergadering beslist met eenparigheld te benoemen in hoedanigheid van niet statutaire zaakvoerder van

de vennootschap CAR1SA INVEST" en dit voor onbepaalde duur:

Mevrouw VANDEWALLE isabelle, wonende te 9880 Aalter, Ekenbekedreef 18, vertegenwoordigd als

gezegd, die alhier tussenkomt en uitdrukkelijk verklaart haar mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen

te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

' Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

afgeleverd voor registratie met het oog op de neerlegging voorzien in artikel 68

van het Wetboek van Vennootschappen.

Geassocieerd notaris Bart van Opstal

Gelijktijdig neergelegd: verslag bedrijfsrevisor en verslag raad van de oprichters

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CARISA INVEST

Adresse
BRUGSESTEENWEG 45 8460 OUDENBURG

Code postal : 8460
Localité : OUDENBURG
Commune : OUDENBURG
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande