CARIVARO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARIVARO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.553.124

Publication

15/07/2015
ÿþMod Won! 11.1

í i 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

6 JUL 2015

Gent Afde r-}tl'e7as-

Ondernemingsar : 33.553 Benaming

(voluit) : CARIVARO (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8460 Oudenburg, Gistelsesteenweg 160 (volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Eveline De Vlieger, te Ichtegem op 29 juni 2095 dat

1. De heer ROOSE, Rik Jules Lucien, geboren te Oostende op 30 november 1972, nationaal nummer

72.11.30 299-02, identiteitskaart nummer 592-0341516-60, wonende te 8460 Oudenburg, Noordstraat 2A.

en zijn echtgenote,

2. Mevrouw VANHESSCHE, Caria Hilde, geboren te Oostende op 4 november 1972, nationaal nummer 72,11.04 334-68, identiteitskaart nummer 591-7559152-44, wonende te 8460 Oudenburg, Noordstraat 2A.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam «CARIVARO» hebben opgericht.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8460 Oudenburg, Gistelsesteenweg 1601

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt twee miljoen driehonderd twintig duizend euro (2.320.000,00 ¬ )

Het is vertegenwoordigd door 6000 aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder 1/6000 ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inbreng in natura van aandelen

De Heer Rik ROOSE verklaart inbreng te doen in de vennootschap van 374 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROOSE", gevestigd te 8460 Oudenburg (Westkerke)," Gistelsesteenweg 160, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oostende onder het nummer BTW BE: 0459.875.218;

met een waarde van negenhonderd zevenendertig duizend en zevenenvijftig euro (937.057,00 ¬ ) ( zijnde. tweeduizend viJfhonderdenvijf euro vijftig cent (2.505,50 ¬ ) per aandeel).

En inbreng in natura van 371 aandelen van "WESTPAILLE" Besloten Vennootschap met Beperkte: Aansprakelijkheid, gevestigd te 8460 Oudenburg (Westkerke), Gistelsesteenweg 160, ingeschreven in het. handelsregister te Oostende onder nummer 59-706, en B.T.W. nummer 477.048.572;

Met een waarde van tweehonderd zevenenzestig duizend zeshonderd zesenzeventig euro vijftig cent (267.676,50 ¬ ).

Mevrouw Caria VANHESSCHE verklaart inbreng te doen in de vennootschap van 374 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROOSE", gevestigd te 8460 Oudenburg (Westkerke), Gistelsesteenweg 160, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oostende onder het nummer BTW BE 0459.875.218;

met een waarde van negenhonderd zevenendertig duizend en zevenenvijftig euro (937.057,00 ¬ ) ( zijnde, tweeduizend vijfhonderdenvijf euro vijftig cent (2.505,50 ¬ ) per aandeel).

En inbreng in natura van 247 aandelen van "WESTPA1LLE" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 8460 Oudenburg (Westkerke), Gistelsesteenweg 160, ingeschreven in het handelsregister te Oostende onder nummer 59-706, en B.T.W. nummer 477.048.572;

Met een waarde van honderd achtenzeventig duizend tweehonderdentien euro vijftig cent (178.210,50 ¬ ).

Conform artikel 219 § 2 en § 3 van het Wetboek van Vennootschappen zal geen inbrengverslag door de revisor worden gemaakt (en dus ook geen bijzonder verslag van de oprichters). Voor de waardering van de' ingebrachte aandelen wordt overeenkomstig artikel 219 §2, 2° Wetboek Vennootschappen verwezen naar de verslagen met een waardebepaling van de aandelen opgemaakt door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor (BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Venn. CVBA), op 7 mei 2015, Binnen de maand na de effectieve datum van inbreng van de aandelen zal een verklaring overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen worden neergelegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

J -De griffier-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorwaarden van de inbreng

1. De vennootschap verwerft de voile eigendom van de ingebrachte aandelen met ingang van heden. Zij zal er het genot van hebben door deelname in de eventuele winsten van de vennootschap, met ingang van heden.

2. De inbrengers verklaren dat de ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn met enig pandrecht. Bovendien verklaren zij vrij tot overdracht van deze aandelen te kunnen overgaan en dat in hunne hoofde geen belemmeringen zijn voortspruitend uit eventuele voorkooprechten, goedkeuringen of andere overdrachtsbeperkingen, voorzien in de statuten van de vennootschap ROOSE en WESTPAILLE en/of in de aandeelhoudersovereenkomsten.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor voormelde inbrengen ten belope van twee miljoen driehonderd twintig duizend euro (2.320.000,00 ¬ ) worden aan elke oprichter 3.000 volledig volstorte aandelen van deze vennootschap toebedeeld.

Dit alles rekening houdend met het huwelijksvermogenstelsel van de inbrengers, meer in het bijzonder met betrekking tot de aandelen van de BVBA WESTPAILLE, waarvan de vermogenswaarde gemeenschappelijk is, en de inbrengers uitdrukkelijk wensen dat zij voor deze inbreng van aandelen, gelijk vergoed worden.

totaal; 6.000 aandelen.

*De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken vanaf de neerlegging van de statuten ter griffie van de rechtbank van koophandel.

*De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming «CARIVARO».

*De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8460 Oudenburg, Gistelsesteenweg 160.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten,

*De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, vastgoedvennootschap, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan wettelijke of reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer.

1. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

2. Advies, bijstand en know-how verlenen in aile domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, transport, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

3. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en / of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

4. Lande en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

5. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels horeca uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

6, Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als bouwpromotor in de meest ruime zin; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en / of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

7. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

8. Trading in de meest ruime zin.

9. Handel in stro en fourages, brandstoffen, meststoffen, veevoeders, etc.

10. Het vervoer van goederen voor eigen rekening en voor rekening van derden.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende

handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

*De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

H*Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen driehonderd twintig duizend euro (2.320.000,00 ê). Het wordt vertegenwoordigd door 6.000 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder 116.000ste van het kapitaal,

*De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand december om 10.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen ver de datum van de algemene vergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

*De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen ver de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissarissen die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

*Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, mits die vennoot is. Volmachten aan derden zijn ook toegelaten, maar alleen indien alle vennoten met die volmachten instemmen. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Schriftelijk stemmen is toegelaten, In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

*Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen.

*Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verfeden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatiehouders en houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van vijftien dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

~ - ~ Is op datum van de algemene vergadering de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge *De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

*ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

*Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

*De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, tenzij de vennootschap kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van De Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang er geen commissaris benoemd wordt, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria, Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant, De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

*Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 10 van het Wetboek van Vennootschappen.

*Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

*De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

!f "

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft het in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die het overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

*ln geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij Kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst ' aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

*Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

De oprichters beslissen te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbe-paalde duur, -De heer Rik ROOSE, voormeld

-Mevrouw Carla VANHESSCHE, voormeld.

Die verklaren hun opdracht te aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf heden.

*Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en zal worden afgesloten op 30 juni 2016,

*De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand december 2016.

*De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Boekh. Vannieuwenborgh BVBA, Ten Briele 12 bus 11, 8200 Sint-Michiels, evenals aan haar bedienden, aangestel-den en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor eensluidend uittreksel.

Eveline De Vlieger, geassocieerd notaris

Warden tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Rik Roose Zaakvoerder

Carla Vanhessche Zaakvoerder

11111

1111,11dtql,U111

Mod Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va . " - . e

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GISTELSESTEENWEG 160 - 8460 OUDENBURG (volledig adres)

Onderwerp akte : Verklaring overeenkomstig art. 219 §3 Wetboek Vennootschappen

Ondernemingsnr : 0633.553.124

Benaming

(voluit) : CAR IVARO

(verkorf)

i

III

'Rijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 02.12.2016, NGL 14.12.2016 16699-0529-011

Coordonnées
CARIVARO

Adresse
GISTELSESTEENWEG 160 8460 OUDENBURG

Code postal : 8460
Localité : OUDENBURG
Commune : OUDENBURG
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande