CARMA-EXCLUSIEF

Société en commandite simple


Dénomination : CARMA-EXCLUSIEF
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.300.229

Publication

28/01/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
16/08/2011
ÿþ nood 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111M1 fj11j !11!1,11

V.

beh aa Be

Stai

Ncedorgetee ter r~rt'~ ~f~n#c va ocpher~dal

roS~g..~ g1j~eling OOSTENDr

0 ee zogl Griffffie

-

op

Ondernemingsnr : 0 gig , 310 .221 Benaming1

(voluit) : Carma-exclusief

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Gitsstraat 48 te 8820 Torhout

Ondemerp akte : Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 1 juli 2011 blijkt er dat :

Torhout , 1 juli 2011 , beslist

Mevrouw Declerck Magda,geboren te Torhout op 12 december 1954 en wonende te Gitsstraat 48 te 8820 Torh out.

Samen met stille vennoten een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten met volgende statuten, 1. Naam :

Carma-exclusief

2.Maatschappelijke zetel :

8820 Torhout Gitsstraat 48,de zetel kan overgeplaatst worden mits beslissing van de werkende vennoten. 3.Maatschappelijk doel :

De Vennootschap heeft tot doel,zowel in Belgie als in het buitenlandvoor eigen rekening als voor rekening van derden of deelneming niet derden :

- Het Uitbaten van Restaurant-Tea Room

- Al deze benamingen worden genomen in de meest ruime zin.

De vennootschap heeft eveneens tot doel de akten te ondertekenen,die betrekking hebben van dit beheer en beleid.De Vennootschap kan alle hoegenaamde groot en kleinhandel,handels,industrieele,financiele roerende en onroerende verrichtingen doen,die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de verwezenlijking,de betrekking of de uitbreiding van haar doel.Zij mag op elke wijze vennootschappen met een gelijkaardig analoog,gelijksoortig of samenhangend doel aan het hare,of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

4. Kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1250¬ en is vertegenwoordigt door 100 aandelen en worden gestort op rekening,waarvan 75 aandelen worden toegekend aan Mevrouw De Clerck Magda,de resterende 25 aandelen worden verdeeld over de stille vennoten,er word geen bedrijfsrevisor aangesteld,er kan dan ook geen verslag worden gegeven.

5.Benoeming :

Met eenparigheid van stemmen wordt als hoofdelijk aansprakelijke zaakvoerder benoemd die de machtiging heeft om de vennootschap te besturen,te verbinden en alsook de controle over de vennootschap zal uitvoeren,Mevrouw De Clerck Magda en dit voor onbepaalde duur.

6.Jaarlijkse vergadering en boekjaar :

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daarop volgend jaar,behoudens het eerste boekjaar dat begint vanaf de neerlegging op de rechtbank en zal eindigen op 30 juni 2012.De algemene jaarvergadering zal plaatsvinden de laatste zaterdag van de maand december om 10 uur.

7.Winstverdeling :

De Jaarrekening omvat de balans,de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.ln het jaarverslag heeft de beheerder vennoot zaakvoerder rekenschap over het gevoerde beleid.Het verslag omvat tevens een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht word gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.De algemene vergadering beslist op voorstel van de beheerder vennoot zaakvoerder over de beslissing van het resultaat.De netto winst zoals blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend niet inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van een wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

8.Er worden geen commisarissen aangesteld.

9.Overgangsbepalingen :

De oprichters verklaren dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt welke zijn aangegaan door de oprichters voor de vennootschap in oprichting en dit vanaf neerlegging Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

t '

Voorbehouden De Clerck Magda Zaakvoerder

aan het

Belgisch Staatsblad



Tegelijk neergelegd oprichtingsakte dd 1 juli 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CARMA-EXCLUSIEF

Adresse
GITSSTRAAT 48 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande