CARROSSERIE DAVID VANDEWOESTIJNE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARROSSERIE DAVID VANDEWOESTIJNE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.176.449

Publication

26/05/2014
ÿþOndernemingsnr : 0456.176.449

Benaming

(voluit) : CARROSSERIE DAVID VANDEWOESTIJNE

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Brugsesteenweg 412A te 8520 Kuurne

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusie door overneming

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Kurt Vuylsteke, te Kuume, op 30 april 2014, ter registratie neergelegd op het bevoegd registratiekantoor te Kortrijk, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CARROSSERIE DAVID VAN-0E-WOESTIJNE", te 8520 Kuume, Brugsesteenweg 412A, volgende besluiten heeft genomen:

Besluit

Fusie door overneming van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. VANDEWOESTIJNE", met zetel te 8520 Kuume, Brugsesteenweg 412A (ondernemingsnummer 0456.176.449), waarbij het gehele vermogen, met alle rechten en plichten van de overgenomen vennootschap wordt overgenomen.

Besluit Machten.

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de zaakvoerder en/of instrumenterende notaris om;

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot aile aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen

Bestuit

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering van de overnemende vennootschap neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootsohap onder de vorm van een BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, revisor, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in nature.

De besluiten van dit verstag luiden letterlijk als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in nature bij de BVBA CARROSSERIE DAVID VANDEWOESTIJNE door inbreng in nature van een vordering die zef worden toegekend aan de huwgemeenschap van de heer en mevrouw David VANDEWOESTIJNE  Annick DE BAERE naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat

De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedriffsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 °/0.

De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in nature betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarls, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

:Lülke

Lied Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14106762*

\MITER B

19 -05- 2 L 1SCH STA

'LlanaMMUlle

-8. 05. 2014

leBANK V,C()PHANDEL

TS kr:e81,11' . .

ettt"'

II

beh aa Be Staz"

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

.11(

Yoor`i

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door ' inbreng in nature weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door belangrijke rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele kosten voortvloeiend uit bodemverontreiniging daar mil onvoldoende gegevens ter zake bekend zijn m.b.t., het onroerend eigendom van de ftrma.

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 180.000,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 25 april 2014

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr, Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Kapitaalverhoging

De vergadering van de overnemende vennootschap beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W1B 1992, ten bedrage van honderd tachtigduizend euro (¬ 180 000,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18 592,01) op honderd achtennegentigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 198 592,01) door de hierna beschreven inbreng in nature (vordering in rekening/courant, zijnde negentig procent (90%) van het uitgekeerd buitengewoon dividend) ten betope van net overeenkomstig bedrag, en dit zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen,

Besluit  vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

De vergadering van de overnemende vennootschap stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderd achtennegentigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 198 592,01) bedraagt, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen.

Bijgevolg wordt de eerste zin van artikel vijf van de statuten van de overnemende vennootschap aangepast past volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd achtennegentigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 198 592,01) en is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

Voor analytisch uittreksel

Notaris Kurt Vuylsteke, te Kuume

Bijlage:

expeditie van het proces-verbaal verslag bedrijfsrevisor gecoordineerde statuten

-t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.02.2014, NGL 24.03.2014 14073-0010-013
26/03/2014
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



NEERGELEGD

Ondernemingsnr : 0456.176.449

Benaming

(voluit) : CARROSSERIE DAVID VANDEWOESTIJNE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brugsesteenweg 412/A, 8520 Kuume

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 6 maart 2014 houdende voorstel tot fusie van de BVBA CARROSSERIE DAVID VANDEWOESTIJNE, vennootschap naar Belgisch recht, met zetel gevestigd te 8520 Kuume, Brugsesteenweg 4121A, met ondernemingsnummer 0456.176.449, RPR Kortrijk, door overneming van de BVBA B.V.B.A. VANDEWOESTIJNE, vennootschap naar Belgisch recht, met zetel gevestigd te 8520 Kuume, Brugstesteenweg 412, met ondememingsnummer 0432.785.195, RPR Kortrijk, in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen:

0e fusie betreft een verrichting als bedoeld in artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, aangezien de BVBA CARROSSERIE DAVID VANDEWOESTIJNE houdster is van alle aandelen van de BVBA B.V.B.A. VANDEWOESTIJNE, als gevolg waarvan het gehele vermogen van de BVBA B.V.B.A VANDEWOESTIJNE, zowel de rechten als de verplichtingen, zal overgaan naar de BVBA CARROSSERIE DAVID VANDEWOESTIJNE.

RECHTSVORM, NAAM, ZETEL EN DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Pe vennootschappen kunnen als volgt geïdentificeerd worden:

Oe ovememende vennootschap:

Oe BVBA CARROSSERIE DAVID VANDEWOESTIJNE, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8520 Kuurre, Brugsesteenweg 4121A, met ondernemingsnummer 0466.176.449, RPR Kortrijk, werd opgericht blijkens akte verleden voor meester Marcel Delodder, destijds notaris met standplaats te Rumbeke op 17 oktober 1995, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1 november daarna onder het nummer 951101-254.

0e statuten werden voor het laatst gewijzigd, houdende o.a. doelsuitbreiding, blijkens akte verleden voor meester Kurt Vuylsteke, notaris met standplaats te Kuume op 19 juli 2013, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 augustus 2013 onder het nummer 13126473.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.592,01 EUR en wordt vertegenwoordigd door 750 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 11750ste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig volstort.

Oe overgenomen vennootschap:

De BVBA B.V.B.A. VANDEWOESTIJNE, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8520 Kuurne, Brugsesteenweg 412, met ondernemingsnummer 0432.785.195, RPR Kortrijk, werd opgericht blijkens akte verleden voor meester Marcel Delodder, destijds notaris met standplaats te Rumbeke op 17 december 1987, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 5 januari 1988 onder het nummer 880105-47.

FOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ige statuten werden voor het laatst gewijzigd, houdende o.a. kapitaalverhoging, blijkens akte verleden voor meester Kurt Vuylsteke, notaris met standplaats te Kuume op 19 Juli 2013, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 augustus 2013 onder het nummer 13126471.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 26.028,82 EUR en wordt vertegenwoordigd door 1.050 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 111.050ste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig volstort.

DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VEN-NOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen verricht vanaf 1 oktober 2013 door de BVBA B.V.B.A. VANDEWOESTIJNE worden ' boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA CARROSSERIE DAVID VANDEWOESTIJNE.

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten.

BIJZONDERE VOORDELEN

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Aldus getekend voor BVBA CARROSSERIE DAVID VANDEWOESTIJNE

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

de heer David VANDEWOESTIJNE

Zaakvoerd er

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd. 6 maart 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/08/2013 : KO136763
13/03/2013 : KO136763
08/03/2012 : KO136763
22/03/2011 : KO136763
22/03/2010 : KO136763
13/03/2009 : KO136763
09/04/2008 : KO136763
21/03/2006 : KO136763
07/04/2005 : KO136763
29/03/2004 : KO136763
19/03/2004 : KO136763
18/03/2003 : KO136763
12/04/2002 : KO136763
02/04/1999 : KO136763
01/01/1997 : KO136763

Coordonnées
CARROSSERIE DAVID VANDEWOESTIJNE

Adresse
BRUGSESTEENWEG 412A 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande