CARS ST. CHRISTOPHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARS ST. CHRISTOPHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 470.987.062

Publication

07/01/2014
ÿþOndernemingsnr : 0470.987.062

Benaming (voluit) : CARS St. CHRISTOPHE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meenseweg 427

8902 leper (Zillebeke)

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalverhoging - diversen

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Dirk DEWAELE, Notaris ter standplaats GELUWE (stad Wervik),;. '; in het kantoor, leperstraat 7, te Wervik-GELUWE, op 12 december 2013, "Geboekt te leper - kantoor=`, POPERINGE, de 13 DEC. 2013, vier blad(en) geen verz. Boek 5/452 blad 04 vak 03, Ontvangen = vijftig eure. (50,00 EUR) De Ontvangera.(. (get.) Guido Dieusarf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de,, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CARS St. CHRISTOPHE" is samengekomen, en' besloten heeft tot de volgende STATUTENWIJZIGING

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van de beslissing tot uitkering van een tussentijds brutodividend, bedragende;: tweehonderd en twaalfduizend achthonderd euro (¬ 212.800,00), zoals blijkt uit de onderhandse notulen van de,x bijzondere algemene vergadering de dato 28 november 2013.

TWEEDE BESLUIT

Er wordt afgezien van de lezing van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 6 december 2013, en van het controleverslag van de bvba "BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN", met zetel te 8560' Wevelgem, Kortrijkstraat 12, de dato 9 december 2013, omtrent de voorgestelde kapitaalverhoging en de hierna beschreven inbreng in natura. De aanwezige enige vennoot erkent immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het bijzonder verslag van de zaakvoerder opgemaakt op;; 6 december 2013, omtrent de voorgestelde kapitaalverhoging, en het verslag van de bvba`; ' "BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN", voornoemd, opgemaakt op 9 december 2013, goed te;: keuren. Deze verslagen zullen worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te leper. De vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat deze inbreng in natura een werkelijk en;i ;: volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat de beschrijving ervan aan de vereisten van rechtzinnigheid en;: volledigheid beantwoordt, hetgeen wordt gestaafd door voormeld verslag van 9 december 2013, opgemaakt;; il door voormelde bedrijfsrevisor. Het besluit van dit verslag luidt

« 6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de;: Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA CARS ST. CHRISTOPHE door.`; inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan mevrouw Sylvia Lenoir naar aanleiding van;. ;" de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat :

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de;'

Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling] van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met: betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing 10 %.

De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het. voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de°; algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden var)(= waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn onder voorbehoud van de waarderingsmethode toegepase! voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, dewelke gesteund is op de huidige fractiewaarde van de bestaande aandelen van de vennootschap en geen rekening houdt met de eigen:; vermogenswaarde en de latente meerwaarden op het roerend en onroerend patrimonium van de;: vennootschap. Aangezien er evenwel slechts één aandeelhouder is, tevens de enige inbrenger, heeft: voormelde geen benadeling tot gevolg. De waardebepalingen waartoe de toegepaste methoden van;` waardering leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie:.

verstrekte aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voor behouc aan h, Belgis Staatst

mal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IEP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Volledigheidshalve dien ik een principléeT voérbe7ióütfê omtüféréir rrópéris het lïaàri -eh' di -hoegrootheid hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

4, De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 1.915 nieuw uit te geven

aandelen van de BVBA CARS ST CHRISTOPHE met een fractiewaarde van 100,01 EUR.

willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie

waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 9 december2013

(get.)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, »

DERDE BESLUIT

I. Be llssinq ; de vergadering besluit tot kapitaalverhoging, conform de voorwaarden en bepalingen van artikel

537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen (hierna : WIB), met een bedrag van negentig procent (90 %) ' van het tussentijds brutodividend, hetzij ad honderd eenennegentigduizend vijfhonderd twintig euro (¬ 191.520,00), om het kapitaal te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op tweehonderd en elfduizend vijfhonderd twintig euro (E 211.520,00), door inbreng in natura door de enige vennoot van haar nettodividendvordering verbonden aan de aandelen die zij bezit, met creatie van duizend negenhonderd vijftien (1.915) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

De nieuwe aandelen bieden dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en delen in de winsten vanaf heden.

leder nieuw aandeel wordt volledig volgestort in kapitaal.

I1. Inbreng : is vervolgens tussengekomen, na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, en die heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap : Mevrouw LENOIR Sylvia, voornoemde enige vennoot, die verklaart met haar nettodividend in te willen tekenen op voormelde kapitaalverhoging, hetzij honderd eenennegentigduizend vijfhonderd twintig euro (¬ 191.520,00), door inbreng in natura van haar nettodividend, gewaardeerd op honderd eenennegentigduizend vijfhonderd twintig euro (¬ 191.520,00), zoals omschreven in voormelde verslagen van 6 en 9 december 2013.

III Veric oeding voor de inbreng : Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden duizend negenhonderd vijftien (1,915) nieuwe aandelen van dezelfde aard gecreëerd, zonder nominale waarde, De nieuwe aandelen bieden dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en delen in de winsten vanaf heden en worden alle toegekend aan Mevrouw Lenoir Sylvia, voornoemd.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van honderd eenennegentigduizend vijfhonderd twintig euro (¬ 191.520,00), is uitgevoerd en het Kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op tweehonderd en elfduizend vijfhonderd twintig euro (¬ 211.520,00), vertegenwoordigd door tweeduizend honderd vijftien (2.115) aandelen zonder nominale waarde. Dienvolgens aanpassing van de eerste alinea van artikel vijf, dat zal luiden als volgt

« Het geplaatst kapitaal bedraagt TWEEHONDERD EN ELFDUIZEND VIJFHONDERD TWINTIG euro (¬ 211.520,00), en is verdeeld in tweeduizend honderd vijftien (2,115) gglfke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/ tweeduizend honderd vijftiende (1/2.115'@) van het kapitaal vertegenwoordigen.

»

VIJFDE BESLUIT

, De vergadering besluit het lopende boekjaar, dat thans loopt tot en met 31 december 2013, te verlengen tot en

met 30 juni 2014.

Vervolgens zullen de volgende boekjaren telkens beginnen op 1 juli om te eindigen in het daaropvolgend jaar'

op de laatste dag van de maand juni om middernacht.

; Dientengevolge zal artikel tweeëntwintig van de statuten voortaan luiden als volgt

= cc Het boekjaar begint ieder jaar op één juli en wordt op de laatste dag van de maand juni om middernacht

van hef daaropvolgend jaar afgesloten,

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen naar de tweede zaterdag

Ivan de maand december, om tien uur.

Dientengevolge zal de eerste alinea van artikel negentien van de statuten voortaan luiden als volgt

« Ieder jaar, de tweede zaterdag van de maand december om tien uur, moet een jaarvergadering

gehouden worden. »

ZEVENDE BESLUIT : coördinatie van de statuten

De vergadering geeft de Notaris de opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in

voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

ACHTSTE BESLUIT : bijzondere machtiging

De vergadering verleent bijzondere machtiging aan de zaakvoering om de voorgaande beslissingen uit te

voeren.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

(get.)

Notaris Dirk Dewaele

Tegelijk hiermee neergelegd :

- gelijkvormige uitgifte van de notulen ;

- bijzonder verslag van de zaakvoering ;

revisoraal verslag ;

_ gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 10.07.2013 13290-0404-020
20/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 14.06.2012 12177-0185-018
14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 12.07.2011 11283-0004-019
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 31.08.2010 10506-0117-017
18/08/2010 : IE038873
01/09/2009 : IE038873
05/08/2008 : IE038873
18/06/2007 : IE038873
17/06/2005 : IE038873
15/06/2004 : IE038873
27/10/2003 : IE038873
23/07/2003 : IE038873
01/08/2001 : IE038873
25/03/2000 : IEA004667
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 12.12.2015, NGL 23.12.2015 15701-0506-019

Coordonnées
CARS ST. CHRISTOPHE

Adresse
MEENSEWEG 427 8902 ZILLEBEKE

Code postal : 8902
Localité : Zillebeke
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande