CARULUC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARULUC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.845.318

Publication

07/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300879*

Neergelegd

05-02-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0503845318

Benaming (voluit): CARULUC

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8740 Pittem, Brugsesteenweg 8

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op één februari tweeduizend en dertien

door Notaris Hélène DUSSELIER, te Meulebeke;

DAT:

1/ Heer Debruyne, Luc Gilberte André Olga, rijksregister nr 71.12.27123.60, identiteitskaart nr 590-9658760-11, geboren te Oostende op zevenentwintig december negentienhonderd éénenzeventig, meerderjarig en van belgische nationaliteit; echtgenoot van Mevrouw Lokere, Siska, samen wonend te 8740 Pittem, Brugsesteenweg nr 8bis;

EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID HEEFT OPGERICHT. 2/ Naam: "CARULUC".

3/ Zetel: 8740 Pittem, Brugsesteenweg 8bis.

4/ Doel: De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen of haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën, en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

5/ Duur: een onbeperkte duur.

6/ Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen negenhonderdtwintigduizend (1.920.000,00) euro, verdeeld in duizend negenhonderd twintig (1.920) gelijke aandelen zonder vermelding van

nominale waarde, met een fractiewaarde van

één/duizendnegenhonderdtwintigste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig onderschreven en geplaatst als volgt:

I. - INBRENG IN NATURA.

De burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een BVBA heeft aangenomen BVBA "Bedrijfsrevisoren-kantoor Dujardin , met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat nr 12, vertegenwoordigd door Heer Dujardin, Piet, bedrijfsrevisor kantoorhoudend op zelfde adres, bedrijfsrevisor aangewezen door de oprichter, heeft het verslag opgemaakt voorgeschreven door artikel 219, eerste lid van het Wetboek van vennootschappen, uitgebracht op 28 januari laatst. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

 Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA CARULUC door de inbreng van een pakket aandelen van de BVBA CARUBIN, kan ik besluiten dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen;

2. de beschrijving van de inbreng, zijnde 561 aandelen (op een totaal van 750 aandelen) van de BVBA CARUBIN, aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet;

3. de methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord en de waarden waartoe de methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder nominale waarde;

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura, bestaande uit 1.915 aandelen van de nieuw op te richten vennootschap worden toegekend aan de heer Luc Debruyne, voornoemd.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Heer Debruyne, Luc verklaart de hierna beschreven aandelen in de vennootschap in te brengen, welke hem als eigen goed toebehoren zo hij verklaart, te weten:

Vijfhonderdéénenzestig (561) volgestorte aandelen (op een totaal van zevenhonderd vijftig (750) aandelen) op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  CARUBIN , waarvan de zetel gevestigd is te 8740 Pittem, Brugsesteenweg nummer 8bis; RPR Brugge ondernemingsnr 0422.896.442; B.T.W. nr BE422.896.442;

Voorschreven aandelen worden ingebracht voor een waarde van EEN MILJOEN NEGENHONDERD EN VIJFTIEN DUIZEND EURO (¬ 1.915.000,00).

Als vergoeding voor voormelde inbreng waarvan comparant verklaart volledig op de hoogte te zijn, worden aan de inbrenger, op voet van de waarde der ingebrachte goederen, duizend negenhonderd en vijftien (1.915) volgestorte maatschappelijke aandelen toegekend, hetgeen is aanvaard.

Huidige vennootschap erkent dat de overdracht van de ingebrachte aandelen ten ondertekenen dezer is geschied, waarvan kwijting.

II. - INSCHRIJVING IN GELD.

Comparant verklaart en erkent dat op het overige deel van het maatschappelijk kapitaal wordt ingeschreven in geld aan pari aan de prijs van DUIZEND EURO (¬ 1.000,00) per aandeel en volstort tot beloop van honderd procent: comparant heeft ingeschreven op vijf (5) aandelen en betaalde hierop VIJFDUIZEND EURO (¬ 5.000,00).

Comparant verklaart en stelt vast dat het kapitaal volledig onderschreven werd en dat de vennootschap in oprichting door storting op aandelen, onderschreven in speciën, een bedrag van VIJFDUIZEND EURO (¬ 5.000,00) ter hare vrije beschikking heeft ontvangen.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van VIJFDUIZEND EURO (¬ 5.000,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nr BE32 0016 8971 1102 bij BNP PARIBAS FORTIS NV, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 24 januari laatst afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

7/ De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die tevens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, alsmede de duur van hun mandaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Als statutaire zaakvoerder wordt aangesteld, voor een onbeperkte duur, die aanvaardt: Heer Debruyne, Luc voornoemd.

Het overlijden, ontslag, afzetting, interdictie of faillissement van een zaakvoerder, brengt van rechtswege het einde van zijn ambt mede, maar heeft geen ontbinding der vennootschap tot gevolg; in dat geval wordt door de algemene vergadering voorzien in de vervanging der zaakvoerder en bepaalt zij bij gewone beslissing de duur van zijn hernieuwbaar mandaat.

Nochtans, in afwijking hiervan, ingeval Heer Debruyne, Luc overlijdt of buiten het geval van vrijwillig ontslag in de onmogelijkheid verkeert om de opdracht van zaakvoerder uit te oefenen, ingevolge onder andere onbekwaamverklaring of faillissement, zal zijn opdracht van zaakvoerder onmiddellijk en automatisch worden ingenomen door zijn voornoemde echtgenote Mevrouw Lokere, Siska, die aanvaardt; de duur van het mandaat van deze laatste zal in zulk geval onbeperkt zijn; deze vervanging dient dan te worden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel der vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Aan de zaakvoerders en de werkende vennoten kan een wedde en/of vergoedingen worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld, ten laste van de algemene kosten der vennootschap.

8/ Er zal een jaarvergadering worden gehouden op elke tweede zaterdag van de maand juni om twaalf uur, in de zetel der vennootschap of op gelijk welke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Mocht deze dag een wettelijke feestdag zijn, dan wordt de vergadering verschoven naar de volgende werkdag, op hetzelfde uur. Eerste jaarvergadering in 2015.

9/ Het boekjaar der vennootschap begint op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Eerste boekjaar: vanaf 1 februari 2013 tot en met 31 januari 2014.

10/ Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd afgehouden om een wettelijk reservefonds samen te stellen, hetwelk zal ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds het tiende zal bereiken van het maatschappelijk kapitaal, maar zal tot zijn volle samenstelling moeten hernomen worden wanneer, om welke reden ook, het wettelijk reservefonds zal aangetast zijn. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de vennoten naargelang het aantal van hun maatschappelijke aandelen, tenware de algemene vergadering een deel of het geheel dezer winsten zou bestemmen voor het vormen of het aanzuiveren van een buitengewoon reservefonds of er een andere bestemming zou wensen aan te geven. Het batig saldo der vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het getal der onderscheiden maatschappelijke aandelen, elk aandeel gevend een gelijk recht. De gebeurlijke verliezen zullen in dezelfde verhouding door de vennoten verdeeld worden, zonder dat echter een vennoot verplicht kan worden storting te doen buiten zijn aandeel in de vennootschap.

In afwijking van het voorgaande en onverminderd artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, kan de ontbinding en vereffening in één akte gebeuren mits naleving van volgende voorwaarden:

1. er is geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva luidens de staat van artikel 181 Wetboek van Vennootschappen;

3. alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met éénparigheid van stemmen.

11/ Er werd geen commissaris benoemd.

VOLMACHT. Heer Debruyne, Luc, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan Heer Heemeryck, Maurits, kantoorhoudend te 8840 Oostnieuwkerke, Meulebroekenlaan 10-12, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van

Luik B - Vervolg

een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke

Tegelijk hiermee neergelegd: verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
CARULUC

Adresse
BRUGSESTEENWEG 8 BIS 8740 PITTEM

Code postal : 8740
Localité : PITTEM
Commune : PITTEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande