CASA VERDE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CASA VERDE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 837.734.461

Publication

11/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 29.08.2014 14570-0119-010
22/07/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : o6S)r 34 4C,-.4

Benaming : CASA VERDE

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Albert I Laan 234

8620 Nieuwpoort

Onderwerp akte :NV: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bruno VAN DAMME te Nieuwpoort op dertig juni tweeduizend en elf, geregistreerd te Nieuwpoort, negen bladen, geen renvooien op 1 juli 2011, boek 5/110, blad 72, vak 19.', Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). De ontvanger a.i. (getekend) Kurt VAN LOO, houdende oprichting van de naamloze vennootschap, "CASA VERDE", met zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert 1 Laan 234:

1) Dat door:

1) "SCHOLLIER" naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 8820 Torhout, Ambachtstraat 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0446.196.436, met BTW-nummer BE 446.I96.436. En

2) "JOMAR", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert I Laan 234, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0874.083.232, met BTW-nummer BE 874.083.232. een naamloze vennootschap werd opgericht.

2) de vennootschap de naam «CASA VERRE» draagt.

3) de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8620 Nieuwpoort, Albert I Laan 234.

4) De duur van de vennootschap onbepaald is. Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan zij slechts ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend binnen de voorwaarden voorzien voor de wijziging van de statuten.

5) de vennootschap volgend doel heeft :

1. Het bouwen en verbouwen van onroerend goed, alsook nieuwbouw, zowel voor eigen rekening als voor derden, daarbijhorend alle bouwactiviteit waarvoor zij een vergunning bekomt.

2. Alle ruwbouw, dakwerken, roofing, sanitair, elektriciteit als andere bouwwerkzaamheden.

3. Het beheer, aankoop, verkoop, huur, verhuur, vestigen van zakelijke en/of persoonlijke of zakelijke rechten met betrekking tot roerende en onroerende goederen, zowel gebouwd als ongebouwd; deze activiteiten kunnen gebeuren in eigen naam of voor rekening van derden; om dit doel te verwezenlijken mag de vennootschap investeren en financieren, verbouwingen en herstellingen doen.

4. De promotie van gebouwen, waaronder huizen, flatgebouwen, villa's, industriële en nijverheidsgebouwen door middel van aan- en verkoop, constructie, verpachting, uitbating en beheer van onroerende goederen en imrnobiliaire operaties van om het even welke aard en ermee verbandhoudende handelingen en projectontwikkelingen.

5. Studie, organisatie en alle handelingen als raadgevend bureau inzake financiële en fiscale operaties en de ermee verband houdende boekhoudkundige en sociale operaties.

6. Het beheren van beleggingen en vermogens en alle handelingen in onroerende goederen welke onder meer omvat: de verwerving, vervreemding, beheer, uitbating, valorisatie, verkaveling, huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie.

7. De participatie onder welke vorm ook, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, commerciële, financiële, industriële of andere.

8. De verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling of iedere andere wijze.

9. Het scheppen van materiële voorwaarden en/of de middelen om dit alles degelijk te verwezenlijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Griffie-' -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

*iiiizsaa"

mod 2.1

' Voor-behbuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

10. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking of uitbreiding van het doel te vergemakkelijken.

11. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken zullen in onderaanneming worden gegeven.

Dit alles in de meest ruime zin.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten of valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. De vennootschap kan alle verrichtingen doen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel. De vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen aangaan en alle waarborgen, zelfs zakelijke, verlenen voor leningen of kredietopeningen toegestaan aan derden.

De vennootschap mag door inbreng, versmelting, inschrijving of om op het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of bijhorend doel nastreven.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op de wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen.

be vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van átard zijn dat ze de verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

6) het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR) bedraagt, verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde, die ieder éénhonderdste (1/10051) van het kapitaal vertegenwoordigen, en werd onderschreven door :

1. De naamloze vennootschap SCHOLLCER, voornoemd, die inbreng in geld deed van een bedrag van dertigduizend zevenhonderd vijftig euro (30.750,00 EUR), volledig volstort, waarvoor haar vijftig aandelen werden toegekend.

2. De naamloze vennootschap JOMAR, voornoemd, die inbreng in geld deed van een bedrag van dertigduizend ' zevenhonderd vijftig euro (30.750,00 EUR), volledig volstort, waarvoor haar vijftig aandelen werden toegekend.

De verschijners verklaarden dat ieder aandeel volledig gestort is, hetzij in totaal eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR).

7) De vennootschap bestuurd wordt door een raad van ten minste drie bestuurders (of ten minste twee bestuurders indien wettelijk toegelaten), al of niet aandeelhouder, die door de algemene vergadering worden benoemd.

Werd voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting door de oprichters tot bestuurders benoemd: - de naamloze vennootschap Schollier, met maatschappelijke zetel te 8820 Torhout, Ambachtstraat 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0446.196.436, met BTW-nummer BE 0446.196.436, met als vaste vertegenwoordiger de heer Schollier Noël, wonende te 8820 Torhout, Ambachtstraat 22; - de naamloze vennootschap Jomar, met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert 1 Laan 234, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0874.083.232, met BTW-nummer BE 0874.083.232, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Dhondt Stefaan, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Dockaertstraat 22.

De hiervoor vermelde bestuurders benoemd werden voor een termijn van zes jaar ingaande vanaf neerlegging van de stukken op de bevoegde griffie. Hun mandaat een einde zal nemen onmiddellijk na afloop van de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en zeventien.

De raad van bestuur is bevoegd om alles te doen wat nodig of dienstig is om het doel van de vennootschap te verwezenlijken met uitzondering van datgene waarvoor krachtens de wet alleen de algemene vergadering van de aandeelhouders bevoegd is.

Volgende personen werden, onder de opschortende voorwaarde van het neerleggen van de stukken op de bevoegde griffie, door voornoemde bestuurders met eenparigheid van stemmen aangeduid als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap:

- de naamloze vennootschap Schollier, met maatschappelijke zetel te 8820 Torhout, Ambachtstraat 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0446.196.436, met BTW-nummer BE 0446.196.436, met als vaste vertegenwoordiger de heer Schollier Noël, wonende te 8820 Torhout, Ambachtstraat 22; - de naamloze vennootschap Jomar, met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert 1 Laan 234, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0874.083.232, met BTW-nummer BE 0874.083.232, met ais vaste vertegenwoordiger, de heer Dhondt Stefaan, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Dockaertstraat 22.

Werd aangesteld tot voorzitter van de raad van bestuur: de naamloze vennootschap Schollier, hiervoor genoemd.

De gedelegeerd bestuurder, zelfs indien er verscheidene zijn, zal voor daden van dagelijks bestuur, alleen mogen optreden, voor alle rechtshandelingen die de vennootschap verbinden tot een bedrag van tweeduizend vijfhonderd euro (2.500,00 EUR).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor alle rechtshandelingen die een bedrag van tweeduizend vijfhonderd euro (2.500,00 EUR) overschrijden is de handtekening van alle gedelegeerd bestuurders vereist.

De vennootschap wordt ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders, die gezamenlijk optreden.

8) de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand juni om tien uur, in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni tweeduizend en dertien om tien uur.

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. liet eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de verdeling van het saldo.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Il) Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende alle functies van accountant en belastingconsulent voorzien bij wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Impe Accountancy, met maatschappelijke zetel te 8750 Zwevezele, Herreweg 4, vertegenwoordigd door mevrouw

" Tally Joke, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

De oprichters verleenden deze tevens de bevoegdheid en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Bruno Van Damme '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-beh'ouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 31.08.2015 15559-0364-011

Coordonnées
CASA VERDE

Adresse
ALBERT I LAAN 234 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande