CASAMI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CASAMI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.823.165

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 31.03.2014 14083-0590-015
29/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- lila iiiui33ui93*ui II 11I

behoudei ui

aan het *1313

Belgisch

Staatsbia





_ ~

IlkQEKOMEN TER QRiPRIIII

RECHTBANK VAN KOOP)FIANEU

20 AU6, 2013

aisfe.

Ondernemingsnr : 0835.823.165

Benaming

(voluit) : Casami

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Albert I laan 117 - 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming zaakvoerder

Bij beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering van 1 augustus 2013 werd met éénparigheid van stemmen het volgende goedgekeurd:

- De heer AMELOOT Wim neemt ontslag als zaakvoerder met ingang vanaf heden 1 augustus 2013.

- De BVBA CASAMI INVEST wordt benoemd tot nieuwe zaakvoerder en dit vanaf heden 1 augustus 2013.

- De heer Ameloot Wim wordt benoemd tot vaste vertegenwoordiger in BVBA Casami Invest,

De zaaKvoerder

BVBA CASAMI INVEST

vertegenwoordigd door

de heer AMELOOT Wim

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 29.03.2013 13074-0447-015
10/05/2011
ÿþMoe 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte _,~.,.., ,

R `iC iT1 AP3I tikt id01:_?1-1AliiDr:Li

2 8 APR, 2011

V EUP. E

Griffie

beh

aa

Be

Sta.

V~YIII~IAIIIAIW~Iu C

*11070198"







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

oS3S $.213 A65

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : CASAMI

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Zeedijk 471

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - verklaringen - benoemingen.

Er blijkt uit een akte verleden voor meester DE CUMAN Johan, notaris te Kortemark op 26 april 2011, geregistreerd, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met als:

1) Benaming: CASAMI

2) Zetel: 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Zeedijk 471

3) Aandeelhouder:

De heer AMELOOT Wim Ronny, geboren te Veurne op twintig mei negentienhonderd drieëntachtig (rijksregister nummer 830520 113 95, identiteitskaart nummer 591 2668857 04, ongehuwd, wonende te 8630 Veurne, Vaartstraat 39/0201.

4) Doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden en/of in deelneming met derden:

Het uitbaten van spijshuis, verbruikssalon, restaurant, frituur, hotel, traiteurdienst, fastfoodketen, drankgelegenheden, tearoom, brasserie, cantines en catering en in het algemeen elke eetgelegenheid.

Het uitoefenen van alle activiteiten in de horecasector en hotelwezen en dit in de meest uitgebreide zin. Restauratiehouder in de ruimste zin van het woord, verkoop van bereide schotels en het inrichten van banketten.

Het leveren van klaargemaakte maaltijden voor verbruik al of niet ter plaatse.

Het inrichten, organiseren en verzorgen van feesten en vergaderingen. Het ter beschikking stellen van zalen en ruimten aan derden voor het organiseren van feesten en vergaderingen.

ll. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten terzake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

5) Duur: Onbepaalde duur. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

6) Kapitaal: vijfentwintig duizend euro (25.000,00 EUR), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder

aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd onderschreven als volgt:

- De heer Ameloot Wim, schreef in op honderd (100) aandelen, dewelke hij volledig volstortte door inbreng

van een bedrag van in totaal vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00).

7) Zaakvoerders:

Eén niet-statutaire zaakvoerder te weten:

De heer Ameloot Wim, wonende te 8630 Veurne, Vaartstraat 3910201.

8) Bestuur en bestuursbevoegdheid.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van opdracht bepaalt.

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al dat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering valt in zijn/hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en bulten rechte.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buiten rechte.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met de meerderheid van zijn leden, kan iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, de vennootschap vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin ais kwalitatieve of kwantitatieve bevoegd heidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In alle akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap, onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

9) Boekjaar: van één oktober tot dertig september van daaropvolgende jaar en het eerste vanaf datum van oprichting om te eindigen op dertig september tweeduizend en twaalf.

10) Jaarlijkse algemene vergadering: laatste vrijdag van de maand maart om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden. Eerste algemene vergadering in tweeduizend en dertien.

11) Aanleggen reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo:

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden."

12) Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht:

Elk aandeel geeft recht op een stem, behoudens de door de wet voorziene bepalingen.

De vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber, gekozen onder de andere vennoten of schriftelijk hun stem uitbrengen. Te dien einde moet de oproeping de tekst van de voorgestelde besluiten bevatten, die de vennoten mogen goedkeuren of verwerpen;

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De besluiten van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Behalve ingeval de besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgesteld worden, moeten de afschriften en uittreksels over te leggen aan het gerecht of elders ondertekend worden door één zaakvoerder.

" Voorbehouders - aan lie Belgisch Staatsblad



De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders, behoudens verzaking aan deze formaliteiten door de betrokkenen.

13) Overname verbintenissen.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in de akte, worden door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd..

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. "

14) Ontbinding - vereffening - verdeling liquidatiesaldo.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen

van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt,

waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank

van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de

vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden

goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris DE CUMAN Johan te Kortemark

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte oprichting, de dato 26 april 2011.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CASAMI

Adresse
ZEEDIJK 471 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande