CASCADA DE LOS ANGELITOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CASCADA DE LOS ANGELITOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.994.289

Publication

11/08/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NFFRGEI FGD







MM!» Hill

MONITEU

04 -08

BELGISCH MAT

Cilffie Rechtbank Koophandel

24 JUL 2014

SaLADGent Afdaq...g, Brugge

tarirne

De griffier

BEL

- 2014

!k)ndernemingsnr: 0556 994 289

Benaming (voluit) : CASCADA DE LOS ANGELITOS

(verkort)

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Haagwinde 63

8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte :INTERNATIONALE ZETELVERPLAATS1NG  VERPLAATSING VAN DE WERKELIJKE EN STATUTAIRE ZETEL VAN SPANJE NAAR BELGIË  OPHEFFING VAN DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP NAAR SPAANS RECHT - AANNEMING VAN DE STATUTEN VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID NAAR BELGISCH RECHT

Het blijkt uit een akte verleden voor notes Olivier Bremans te Hoogstraten op dertig Juni tweeduizend veertien, neergelegd véér registratie, dat:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid naar Spaans recht "CASCADA DE LOS ANGELITOS S.L. statutair gevestigd te Marbella: (Spanje), Gamine de Camoján, Monte Parais°, Coutry Club, blok 7, juno 5, ingeschreven bij het handelsregister' van Malaga, boekdeel 3130, folio 163, bled MA-58412, eerste inschrijving Fiscaal identificatienummer: 692364496.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen;

1/ Bekrachtiging van de verplaatsing van de werkelijke en statutaire zetel van Marbella (Spanje), Camino de Camoján, Monte Paraiso, Coutry Club, blok 7} juno 5 naar 8300 Knokke Helst (België), Haagwinde 63, met ingang van heden, tengevolge waarvan de vennootschap zal worden ingeschreven in het: rechtspersonenregister ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge (België).

2/ Schrapping van de rechtsvorm, te weten het letterwoord 'SI: in de naam van de vennootschap, zodat de naam voortaan zal luiden 'CASCADA DE LOS ANGELITOS".

Ingevolge voormelde beslissing dient de vennootschap te worden gelijkgesteld met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, zijnde de vennootschapsvorm die het nauwst aanleunt bij deze van de besloten vennootschap naar Spaans recht.

3/ Aanvaarding van het ontslag, met ingang van heden, van de zaakvoerders de heer van Zandvoort Martinus, en mevrouw Heystee Wilhelmina, beiden wonende te 8300 Knokke-Heist, Haagwinde 63.

Hen wordt kwijting verleend voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden, onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar.

4/ Worden benoemd met ingang van heden en voor onbepaalde duur als zaakvoerder: de heer van Zandvoort Martinus en mevrouw Heystee Wilhelmina, beiden voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5/ Artikel per artikel, en rekening houdend met de hiervoor genomen beslissingen, worden de statuten van de; besloten vennootschap naar Spaans recht integraal opgeheven en wordt de nieuwe tekst van de statuteni: aangenomen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht.

6/ Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een miljoen tweehonderd zesentwintigduizend: negenhonderd vijftig euro (¬ 1.226.950,00) zodat het kapitaal zal worden verhoogd van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) tot een miljoen tweehonderd dertigduizend vijftig euro (¬ 1.230.050,00).

Deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en zij zal gepaard gaan met de uitgifte van vierentwintigduizend vijfhonderd negenendertig (24.539) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro: rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van vijftig euro (¬ 50,00) per kapitaalaandeel en leder kapitaalaandeel ze: onmiddellijk volgestort worden ten belope van honderd (100) procent.

7/ Vervolgens hebben de vennoten verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële:: :4o.estand -van -de. -v.ennootschagr.-_en, .naak-yerhouding-_-_van.-,-hun-aartdelenbezit,in-_-te,schrijyen -vooreen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden; Naam : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

kapitaalverhoging door inbreng in geld, met een miljoen tweehonderd zesentwintigduizen-d. negenhonderd vijftig euro (¬ 1.226.950,00), zodat het kapitaal zal worden verhoogd van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) tot een miljoen tweehonderd dertigduizend vijftig euro (¬ 1.230.050,00), tegen de prijs van vijftig euro (E 50,00) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden.

Eén aandeel zal toebehoren aan beide vennoten, ieder voor de onverdeelde helft in volte eigendom.

Ieder aandeel waarop werd ingeschreven, is volgestort ten belope van honderd (100) procent, De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van een miljoen tweehonderd zesentwintigduizend negenhonderd vijftig euro (¬ 1.226.950,00).

Het bankattest vermeldt een bedrag van een miljoen tweehonderd zesentwintigduizend negenhonderd zeventig euro vierenzeventig cent (E 1.226.970,74), zijnde een bedrag van twintig euro vierenzeventig cent meer dan de vermelde kapitaalverhoging.

De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE42 6106 8417 6154 op naam van de vennootschap bij Deutsche Bank bijkantoor Brussel zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 27 juni 2014.

81 De voormelde kapitaalverhoging met een miljoen tweehonderd zesentwintigduizend negenhonderd vijftig euro (E 1.226.950,00) werd daadwerkelijk verwezenlijkt en het kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op een miljoen tweehonderd dertigduizend vijftig euro (E 1.230.050,00), vertegenwoordigd door vierentwintigduizend zeshonderd en een euro (¬ 24.601,00) gelijke kapitaalaandelen met een nominale waarde van vijftig euro (¬ 50,00) per aandeel.

9/ De jaarvergadering zal voortaan worden gehouden op de eerste woensdag van de maand mei om 14u.

10/ Een bijzondere machtiging wordt verleend aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

111 Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld:_ de heer VAN WEZEL Adrianus, kantoorhoudende te 2321 Hoogstraten/Meer, Amsterdamstraat 14, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving  met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging entof schrapping van de inschrijving- van de vennootschap in het register van burgerlijke vennootschappen, ondernemingsloket en kruispuntbank voor ondernemingen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de diensten van de B.T.W. voor het uitvoeren van alle administratieve verrichtingen.

12/ Vaststelling, aanpassing en coördinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen, zodat deze thans luiden zoals hierna volgt:

RECHTSVORM EN BENAMING

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "CASCADA DE LOS ANGELITOS". ZETEL EN DUUR

; Met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist (België), Haagwinde 63.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen tweehonderd dertig duizend en vijftig euro, en is verdeeld in ! vierentwintig duizend zeshonderd en één gelijke aandelen met een nominale waarde van vijftig euro per aandeel. Het gehele kapitaal is geplaatst.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

De verwerving, bouw, promotie, verkoop en verhuur van aile soorten landelijke en stedelijke onroerende goederen; het verlenen van advies, kleinhandel in kunstwerken en antiquiteiten, en commerciële bemiddeling, ; kleinhandel in juwelen, uurwerken, zilverwerk en bijouterieën en commerciële bemiddeling, Indien tussen de ! activiteiten, begrepen in het maatschappelijk doel, in voorkomend geval één of meer activiteiten voorkomen die ! een professionele titel vereisten, treedt de vennootschap met betrekking tot die activiteiten op ais bemiddelaar, met uitsluiting van de activiteiten die vallen onder toepassingsgebied van wet 2 van de 15 maart 2007. Indien de wet voor de aanvang van een van de werkzaamheden van het maatschappelijk doel een speciale titel, de verkrijging van een administratieve vergunning, de inschrijving in een openbaar register of om het even welke andere voorwaarden vereist, kan de vennootschap genoemde specifieke activiteit niet aanvatten totdat deze voorwaarde is vervuld.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERINGEN

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste woensdag van de maand mei om 14u.

Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

BEPALING BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het

-maatschappelijk- kapitaal-bedraagt. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan ffet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 111



Het saldo van de netto-winst zal worden aangewend volgens beslissing van de algemene vergadering. VEREFFENING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, Jeggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel, tenzij in het geval van ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één enkele akte.

Na betaling van allé schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de. nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen die zij bezitten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Jan MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)nIen bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan net Belgisch Staatsblad

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.05.2016, NGL 31.08.2016 16572-0410-007

Coordonnées
CASCADA DE LOS ANGELITOS

Adresse
GLADIOLENLAAN 12 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande