CASTRALOG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CASTRALOG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.984.073

Publication

02/01/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





r_7ndernemingsnr : 0526.984.073

Eenaming

iweiuilr : CASTRALOG

(,mrkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lar 840 - 8930 Rekkem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel d.d. 01/07/2014 werd beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar:

Ardooisestraat 10 bus 5

8870 Izegem

Deze wijziging gaat in vanaf heden.

Gedaan te Rekkem, op 01/07/2014

Casselien Dirk

Zaakvoerder

Qo de i:ii pl kz tslz, van 1 ,e B veemelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenteressde notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voor-

behaudxn

aan h î

selsls~:~

Staatshl ta

111110111

VITEUR BELGE u Cl -01- 2015

NEERGELEGD

- 5 NOV. 201/1

Rechtbank van KOOPHANDEL ~, KORTRIJK

_~~......;H

SI-AM-SPA :In

02/05/2013
ÿþA

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ELEGD

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

IINIIIEIIIIIIINNII

+13068233*

19, 04, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

K K

















Ondernemingsnr : Ç 9S4 093

Benaming

(voluit) : CASTRALOG

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen-Rekkem, LAR B40

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Ann Daels, te Kortrijk, tweede kanton, op 16 april 2013, ter registratie, houdende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

1. VENNOOT;

De heer CASSELEIN Dirk Maurice Edmond, geboren te Kortrijk op 16 juli 1955, echtgenoot van mevrouw

VANHEE Jeannine, wonende te 8870 Izegem -- Emelgem, Anne Frankstraat 1 bus 2.

2. NAAM: CASTRALOG

3. RECHTSVORM: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

4. ZETEL: 8930 Menen-Rekkem, LAR B40

5. DOEL:

a) De vennootschap heeft tot doel, zowel in en buiten België

- activiteiten van vervoerscommissionairs die contracten voor het vervoer van goederen afsluiten in eigen

naam maar het vervoer zelf door derden laten uitvoeren;

- activiteiten van commissionairs-expediteurs;

- goederenvervoer over de weg, met uitzondering van verhuisbedrijven;

- goederenvervoer langs de weg : vervoer van boomstammen, vee, auto's, afval, vervoer met koelwagens,

zwaar internationaal vervoer, vervoer van bulkgoederen, inclusief vervoer in tankwagens;

- toevertrouwen van niet-gegroepeerde vracht aan het openbaar vervoer (vervoer per spoor, over het water, luchtvervoer of een combinatie daarvan);

- opslag in koelpakhuizen en overige opslag;

- besteldiensten : het ophalen van vracht en het groeperen van individuele vracht voor de verzending, het

distribueren en thuisbezorgen van vracht bij aankomst;

- bezorgen van expresvracht;

- overige activiteiten in verband met de organisatie van het vrachtvervoer;

- verhuisbedrijven

- overige vrachtbehandeling, exclusief zeehavens;

- overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

managementactiviteiten van holdings;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten , zoals de aan- en verkoop, de bouw, verbouwing, de huur en verhuur, de ruil, verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen van rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot de roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Dit alles in de meest ruime zin. De vennootschap zal zich evenwel onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens de voorschriften van artikelen 287 en 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

6. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL:

Op de honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, werd ingeschreven in geld door voornoemde heer Casselein Dirk, volstort ten belope van twee/derde (2/3de) bij ING België nv, kantoor Kortrijk-Bissegem;

De aldus onderschreven aandelen worden als gedeeltelijk volgestort toegekend aan de onderschrijver ervan, de heer CASSELEIN Dirk, voornoemd, die erkent te weten dat de vermogenswaarde van deze aandelen toekomt aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hem en zijn echtgenote bestaat en dat de lidmaatschapsrechten die aan dezelfde aandelen verbonden zijn, conform artikel 1401, 5° van het Burgerlijk Wetboek, eigen zullen zijn aan hemzelf,

Deze aandelen zullen genummerd zijn van één (1) tot en met honderd zesentachtig (186) en zullen worden ingeschreven op naam van de heer CASSELEIN Dirk alleen.

De inschrijving van de honderd zesentachtig (186) aandelen op naam van de heer CASSELEIN Dirk, voornoemd, alleen, houdt in dat hij alleen jegens de vennootschap geldt als vennoot met betrekking tot deze aandelen.

Ondergetekende notaris heeft de comparant gewezen op de artikelen 220, 221 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen in verband met de verkrijging van belangrijke vermogensbestanddelen binnen twee jaar na de oprichting en van artikel 1422 van het Burgerlijk Wetboek betreffende handelingen verricht door één echtgenoot.

8. DUUR:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

9.a. AANWIJZING VAN DE NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER:

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners de instrumenterende notaris verzocht te akteren dat de volgende persoon benoemd wordt tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor de duur van de vennootschap:

De heer CASSELEIN Dirk, voornoemd.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerder verklaart het hem toegekende mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

9.b, OMVANG VAN DE BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS EN WIJZE WAAROP ZIJ DEZE UITOEFENEN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

r

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

10. AANVANG EN EINDE VAN HET BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigtop 31 december van hetzelfde

jaar.

11. JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om veertien (14.00) uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping,

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 28 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering,

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

De enige vennoot kan zich niet systematisch laten vertegenwoordigen op de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax of e-mail volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags véér de vergadering op de zetel toekomen.

Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. Zij worden niet meegerekend voor het quorum, tenzij in de gevallen bepaald bij artikel 240 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de aandeelhouders zonder stemrecht uitzonderlijk stemrecht hebben.

12. RESERVES - WINSTVERDELING - VEREFFENING

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle tasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap kan op elk ogenblik worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, tenzij toepassing kan gemaakt worden van artikels 184 § 5 en 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar invereffeningstelling verboden. Een besluit tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft. Zijn er door de algemene vergadering geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar(s).

De vereffenaar(s) is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit en rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4.. ,

I.

,f ,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa' onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen, Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal,

13, De heer CASSELEIN Dirk, voornoemd, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan BOEKHOUDKANTOOR DOOLAEGHE bvba met zetel te 8501 Kortrijk-Bissegem, Gullegemsesteenweg 140, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

VOOR GELIJKVORMIG EENSLUIDEND UITTREKSEL

Gelijktijdig neergelegd:

- Expeditie van de oprichtingsakte;

Notaris Ann Daels, te Kortrijk,. tweede kanton.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CASTRALOG

Adresse
ARDOOISESTRAAT 10, BUS 5 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande