CAVAHOLD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAVAHOLD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.325.622

Publication

29/08/2014
ÿþMod Wosd 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



v bel. aa Be Sta

11111111

" 19162ll2*







Ondernemingsnr : 0886.325.622

Benaming

(voluit) : CAVAHOLD

(verkort) "



Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : IEPERSTRAAT 188 - 8980 ZONNEBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT PARTIËLE SPLITSING

UITTREKSEL UIT HET VOORSTEL TOT PARTIELE SPLITSING DD. 18 AUGUSTUS 2014 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN DE NV FIVANCO, DE BVBA DAVHOLD EN DE BVBA CAVAHOLD:

Op heden zijn de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "FIVANCO" en de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "DAVHOLD" en "CAVAHOLD", in gemeen overleg, overgegaan tot het opstellen van het voorstel van partiële splitsing, overeenkomstig de artikelen 677 en 728 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het voorstel als volgt:

1. DE RECHTSVORM, DE NAAM, HET DOEL EN DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE BIJ DE PARTIËLE SPLITSING BETROKKEN ZIJN

1.1.Beschrijving van de overdragende vennootschap

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Naam: FIVANCO

Zetel: leperstraat 188, 8980 Zonnebeke

Doel: Artikel 3 van de statuten luidt letterlijk als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening en voor rekening van derden: de uitbating van kleiontginning.

II. Voor eigen rekening:

het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a. het bevorderen van de'oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b. de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop cf anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

c. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

d. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van aile opdrachten onder de vorm

Op de laatste blz van Luk B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegermoordigen

Verso Naam en handtekening

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

e. het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van alle projecten in verband met informatica en bureautica en aanverwante toepassingen;

f. het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en aile technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven;

g. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtsreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

h. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

i. het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, het bijhouden en opvolgen van boekhoudingen alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent;

j. de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

k. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe produkten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De algemene vergadering beraadslagende en besluitende in de vormen en voorwaarden voorzien door de toepasselijke bepalingen van het wetboek van vennootschappen, is gemachtigd het doel van de vennootschap uit te breiden en te wijzigen".

1.2.Beschrijving van de verkrijgende vennootschap I

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: DAVHOLD

Zetel: leperstraat 188, 8980 Zonnebeke

Doel: Artikel 4 van de statuten luidt letterlijk als volgt

"De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening:

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen toestaan en verwerven (leasing), het aankopen, verkopen, ruilen, ter beschikking stellen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, valoriseren, promoten en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. Het toestaan en verwerven van zakelijke onroerende rechten in vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, " of in deelneming met derden:

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coôrdinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van management, financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van management, administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

Hi Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciale, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

1.3.Beschrijving van de verkrijgende vennootschap Il

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: CAVAHOLD

Zetel: leperstraat 188, 8980 Zonnebeke

Doel: Artikel 4 van de statuten luidt letterlijk als volgt

"De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening:

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen toestaan en verwerven (leasing), het aankopen, verkopen, ruilen, ter beschikking stellen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, valoriseren, promoten en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doet in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. Het toestaan en verwerven van zakelijke onroerende rechten in vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van management, financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van management, administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

III. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commercièle, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

2. DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN, IN VOORKOMEND GEVAL, HET BEDRAG VAN DE OPLEG

2.1.Huidige situatie

De overdragende vennootschap heeft een kapitaal van één miljoen negenhonderd duizend euro (¬ 1.900.000,00) vertegenwoordigd door negenendertig duizend en veertig (39.040) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

De economische waarde van de inbreng in de verkrijgende vennootschappen wordt met het oog op onderhavige partiële splitsing globaal geschat op zestien miljoen driehonderd zesenzestig duizend euro (E 16.366.000,00). Rekening houdend met artikel 740§2 Wetboek van vennootschappen bedraagt de economische waarde van de te vergoeden inbreng elf miljoen vierhonderd tweeënzeventigduizend negenhonderd achtenzestig euro vierenveertig cent (¬ 11.472.968,44), meer bepaald:

-drie miljoen tweehonderd negenentachtigduizend negenhonderd achtenzestig euro vierenveertig cent (¬ 3.289.968,44) voor de bestanddelen die zullen worden ingebracht in de verkrijgende vennootschap 1, dit aangezien de verkrijgende vennootschap I eigenares is van drieëntwintig duizend driehonderd vierenveertig (23.344) aandelen van de overdragende vennootschap;

-acht miljoen honderd drieëntachtig duizend euro (¬ 8.183.000,00) voor de bestanddelen die zullen worden ingebracht in de verkrijgende vennootschap I1.

De verkrijgende vennootschap I heeft een kapitaal van tweeëntwintig miljoen tweehonderd negenenzeventig duizend euro (¬ 22.279.000,00), vertegenwoordigd door dertienduizend negenhonderd tachtig (13.980) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

De waarde van de verkrijgende vennootschap I wordt met het oog op onderhavige partiële splitsing geraamd op afgerond veertien miljoen achthonderd en negenduizend honderd achtentwintig euro

(E 14.809.128,00).

De waarde van cie aandelen van de verkrijgende vennootschap I wordt bijgevolg in het kader van onderhavige partiële splitsing geraamd op afgerond duizend negenenvijftig euro éénendertig cent (E 1.059,31) per aandeel.

De verkrijgende vennootschap Il heeft een . kapitaal van tweeëntwintig miljoen tweehonderd

negenenzeventig duizend euro (¬ 22.279.000,00), vertegenwoordigd door dertienduizend negenhonderd tachtig (13.980) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

De waarde van de verkrijgende vennootschap Il wordt met het oog op onderhavige partiële splitsing geraamd op afgerond veertien miljoen achthonderd en negenduizend honderd achtentwintig euro (¬ 14.809.128,00).

De waarde van de aandelen van de verkrijgende vennootschap Il wordt bijgevolg in het kader van onderhavige partiële splitsing geraamd op afgerond duizend negenenvijftig euro éénendertig cent (E 1.059,31) per aandeel.

Gelet evenwel op de onmogelijkheid om binnen een BVBA nieuwe aandelen uit te geven beneden de fractiewaarde van de oude aandelen, dient de berekening van de vergoeding voor de inbreng (het nieuw aantal uit te geven aandelen) te gebeuren op basis van de fractiewaarde van de aandelen van de verkrijgende vennootschappen, te weten voor beide verkrijgende vennootschappen afgerond duizend vijfhonderd drieënnegentig euro vierenzestig cent (¬ 1.593,64) per aandeel.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.2.Ruilverhouding

2.2.1.Vergoeding voor de inbreng in de verkrijgende vennootschap I:

Aangezien de verkrijgende vennootschap I eigenares is van drieëntwintig duizend driehonderd vierenveertig (23.344) aandelen van de overdragende vennootschap, vindt er overeenkomstig artikel 740§2 juncto artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen, geen omwisseling plaats van aandelen van de verkrijgende vennootschap I tegen aandelen van de overdragende vennootschap, die worden gehouden door de verkrijgende vennootschap I.

Alsdan zullen er aan de voornoemde heer David VANBIERVLIET, overige aandeelhouder van de overdragende vennootschap ter vergoeding van de inbreng in de verkrijgende vennootschap I van de hierna opgesomde bestanddelen van de overdragende vennootschap, tweeduizend vierenzestig (2.064) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde van de verkrijgende vennootschap t toebedeeld worden.

2.2.2.Vergoeding voor de inbreng in de verkrijgende vennootschap II:

Ter vergoeding van de inbreng in de verkrijgende vennootschap !I van de hierna opgesomde bestanddelen van de overdragende vennootschap, worden in de verkrijgende vennootschap Il in totaal vijfduizend honderd vierendertig (5.134) nieuwe aandelen gecreëerd.

De verdeling van deze vijfduizend honderd vierendertig (5.134) aandelen onder de aandeelhouders van de overdragende vennootschap zal gebeuren a rata van hun onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap, te weten:

" tweeduizend vierenzestig (2.064) aandelen worden toegekend aan de voornoemde heer David VAN BIERVLIET;

" drieduizend zeventig (3.070) aandelen worden toegekend aan de verkrijgende vennootschap I, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAVHOLD".

2.3. Opleg

Er is geen opleg verschuldigd.

3. DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN WORDEN UITGEREIKT

De tweeduizend vierenzestig (2.064) nieuw uit te geven aandelen in de verkrijgende vennootschap I en de vijfduizend honderd vierendertig (5.134) nieuw uit te geven aandelen in de verkrijgende vennootschap Il, die zullen worden toegekend in ruil voor de inbreng van de bestanddelen, zoals gedetailleerd omschreven onder punt 9. hierna, zullen op naam zijn.

Zij zullen door toedoen van het bestuursorgaan van elk van de verkrijgende vennootschappen worden ingeschreven in het register van aandelen van de verkrijgende vennootschappen op naam van de respectieve aandeelhouders van de 'overdragende vennootschap. in de registers van aandelen zullen de volgende gegevens worden vermeld:

-de identiteit van de aandeelhouders van de overdragende vennootschap;

-het aantal aandelen in de respectieve verkrijgende vennootschap dat aan de respectieve aandeelhouders van de overdragende vennootschap toekomt;

-de datum van het besluit van de partiële splitsing.

Zoals voorzegd worden in toepassing van artikèl 740§2 van het Wetboek van vennootschappen geen aandelen van de verkrijgende vennootschap 1 toegekend aan deze laatste.

De inschrijvingen zullen dar de betrokken aandeelhouders (of hun gevolmachtigden) en door de bestuursorganen van de verkrijgende vennootschappen of hun respectieve gevolmachtigde(n) worden ondertekend. Van deze inschrijvingen zullen aan de betrokken aandeelhouders certificaten worden overhandigd.

De aandeelhouders van de overdragende vennootschap zullen hiertoe uitgenodigd worden.

4. DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De ter gelegenheid van de partiële splitsing tweeduizend vierenzestig (2.064) nieuw uit te geven aandelen in de verkrijgende vennootschap I, zullen deelnemen in de winst zoals de bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschap I en dit vanaf 1 april 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De ter gelegenheid van de partiële splitsing vijfduizend honderd vierendertig (5.134) nieuw uit te geven aandelen in de verkrijgende vennootschap Il, zullen deelnemen in de winst zoals de bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschap Il en dit vanaf 1 april 2014.

5. DE DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP MET BETREKKING TOT HET OVER TE DRAGEN VERMOGEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN

Het overgedragen vermogen -- zowel de rechten als de verplichtingen  van de overdragende vennootschap gaat over naar de verkrijgende vennootschappen op basis van het ontwerp van jaarrekening per 31 maart 2014.

Alle verrichtingen verwezenlijkt door de overdragende vennootschap met betrekking tot het over te dragen vermogen, worden boekhoudkundig vanaf 1 april 2014 geacht te zijn gedaan voor rekening van de respectieve verkrijgende vennootschappen.

6. DE RECHTEN DIE DE RESPECTIEVE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN TOEKENNEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De negenendertig duizend en veertig (39.040) bestaande aandelen van de overdragende vennootschap zijn onderverdeeld in twee (2) categorieën, te weten zevenentwintig duizend honderd (27.100) aandelen categorie A uitgegeven bij de oprichting van de vennootschap en elfduizend negenhonderd veertig (11.940) aandelen categorie B uitgegeven in toepassing van het Koninklijk Besluit nummer 15 van negen maart negentienhonderd tweeëntachtig, gewijzigd door het Koninklijk Besluit nummer 150 van dertig december negentienhonderd tweeëntachtig bij de akte kapitaalverhoging verleden voor meester Paul-Albert Maertens, destijds notaris te Kortrijk op 23 december 1983, bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 januari daarna, onder nummer 550-11.

De voordelen verbonden aan voormelde elfduizend negenhonderd veertig (11.940) aandelen categorie B zijn inmiddels evenwel uitgedoofd zodat deze categorieën van aandelen de facto geen nut meer hebben.

Aan de tweeduizend vierenzestig (2.064) nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap I en aan de vijfduizend honderd vierendertig (5.134) nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap Il, die in ruil voor de partiële splitsing aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap worden toegekend, worden ook géén bijzondere rechten toegekend.

Buiten de kapitaalaandelen heeft de overdragende vennootschap geen andere effecten uitgegeven.

7. DE BIJZONDERE BEZOLDIGING TOEGEKEND AAN DE COMMISSARIS/BEDRIJFSREVISOR BELAST MET HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 731 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN BEDOELDE VERSLAG

De bestuursorganen van de overdragende respectievelijk de verkrijgende vennootschappen hebben besloten, mits akkoord van de algemene vergaderingen van vennoten, om afstand te doen van het opstellen van de revisorale verslagen in toepassing van artikel 731 §1 in fine van het Wetboek van vennootschappen zodat er dientengevolge geen bijzondere bezoldiging zal verschuldigd zijn aan de commissaris/een bedrijfsrevisor voor de redactie van deze verslagen.

Ingevolge deze afstand van de splitsingsverslaggeving, zal aan.de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap' met beperkte aansprakelijkheid "BDO BEDRIJFSREVISOREN - BDO RÉVISEURS D'ENTREPRISES", met zetel "te 1935 Zaventem, The Corporate Village, Elsinore Building, Da Vincilaan 9, box E 6, vertegenwoordigd door de heer Koen DE BRABANDER, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, opdracht gegeven worden om de verslagen op te maken overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen ten behoeve van elk van de verkrijgende vennootschappen.

8. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de overdragende vennootschap en van de verkrijgende vennootschappen I en II worden geen bijzondere voordelen toegekend.

9. NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN OVER TE DRAGEN ACTIVA- EN PASSIVABESTANDDELEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP

9.1. Beschrijving van de af te splitsen activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap naar de verkrijgende vennootschap I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De verkrijgende vennootschap I neemt, op basis van het ontwerp van jaarrekening per 31 maart 2014, de volgende activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap over, zijnde:

ACTIVA ¬ 11.673.651,97

Vaste activa

IV. Financiële vaste activa

A.Verbonden ondernemingen

1.Deelnemingen

59.297 aandelen Fivanco Industries NV

PASSIVA (VOORZIENINGEN EN UITGESTELDE BELASTINGEN + SCHULDEN)

Nihil ,

Netto-inbreng: elf miljoen zeshonderd drieënzeventig duizend zeshonderd éénenvijftig euro zevenennegentig cent (¬ 11.673.651,97).

Eigen vermogen

I. Kapitaal

Geplaatst kapitaal ¬ 330.092,49

A.1. Komende van het werkelijk gestort kapitaal

van de partieel gesplitste vennootschap: ¬ 288.981,30

A.2. Komende van de belaste reserves geïncorporeerd

in het kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap: ¬ 41.111,19

IV. Reserves

A. Wettelijke reserve ¬ 33.009,25

C. Belastingvrije reserves ¬ 1.110.568,00

D. Beschikbare reserves ¬ 10.199.982,23

Bij toepassing van de artikelen 78 §4 en 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, waarbij er geen omwisseling van aandelen plaatsvindt van de verkrijgende vennootschap I tegen aandelen van de overdragende vennootschap die worden gehouden door de verkrijgende vennootschap I zelf, zullen wij voorstellen aan de algemene vergadering dat de bestanddelen van het eigen vermogen ad ¬ 4.693.382,20, na de partiële splitsing als volgt geboekt worden bij de verkrijgende vennootschap

I. Kapitaal

Geplaatst kapitaal ¬ 3.289.272,96

A.1. Komende van het werkelijk gestort kapitaal

van de partieel gesplitste vennootschap: ¬ 116.184,70

A.2. Komende van de belaste reserves geïncorporeerd

in het kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap: ¬ 16.528,72

A.3. Komende van de beschikbare reserves

van de partieel gesplitste vennootschap: ¬ 3.156.559,54

IV. Reserves

A. Wettelijke reserve' ¬ 13.271,34

C. Belastingvrije reserves ¬ 446.502,95

D. Beschikbare reserves - ¬ 944.334,95

9.2. Beschrijving van de af te splitsen activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap naar de verkrijgende vennootschap Il

De verkrijgende vennootschap II neemt op basis van het ontwerp van jaarrekening per 31 maart 2014 de volgende activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap over, zijnde:

ACTIVA

Vaste activa

IV. Financiële vaste activa

B.Verbonden ondernemingen

2. Deelnemingen

59.297 aandelen Fivanco Industries NV ¬ 11.673.651,97

PASSIVA (VOORZIENINGEN EN UITGESTELDE BELASTINGEN + SCHULDEN)

Nihil

Netto-inbreng: elf miljoen zeshonderd drieënzeventig duizend zeshonderd éénenvijftig euro zevenennegentig cent (¬ 11.673.651,97).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Over te dragen eigen vermogen

Het naar de verkrijgende vennootschap II over te dragen netto-actief van de overdragende vennootschap dat op grond van het ontwerp van jaarrekening per 31 maart 2014 elf miljoen zeshonderd drieënzeventig duizend zeshonderd eenenvijftig euro zevenennegentig cent (¬ 11.673.651,97) beloopt, wordt als volgt opgedeeld:

I. Kapitaal

Geplaatst kapitaal ¬ 330.092,49

A.1. Komende van het werkelijk gestort kapitaal

van de partieel gesplitste vennootschap: E 288.981,30

A,2. Komende van de belaste reserves geïncorporeerd

in het kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap: E 41.111,19

IV. Reserves

A. Wettelijke reserve ¬ 33.009,25

C. Belastingvrije reserves E 1.110.568,00

D. Beschikbare reserves E 10.199.982,23

Bij toepassing van de artikelen 78 §4 en 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen zullen wij voorstellen aan de algemene vergadering dat de netto-inbreng van elf miljoen zeshonderd drieënzeventig duizend zeshonderd éénenvijftig euro zevenennegentig cent (¬ 11.673.651,97), na de partiële splitsing in de verkrijgende vennootschap II ars volgt zal geboekt worden:

I. Kapitaal

Geplaatst kapitaal E 8.181.747,76

A.1. Komende van het werkelijk gestort kapitaal

van de partieel gesplitste vennootschap: E 288.981,30

A.2. Komende van de belaste reserves geïncorporeerd

in het kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap: ¬ 41.111,19

A.3. Komende van de beschikbare reserves

van de partieel gesplitste vennootschap: E 7.851.655,27

IV. Reserves

A. Wettelijke reserve ¬ 33.009,25

C. Belastingvrije reserves E 1.110.568,00

D. Beschikbare reserves ¬ 2.348.326,96

9.3. Alle overige activa en passiva die niet opgesomd zijn, blijven behouden in de overdragende vennootschap.

Alle niet-geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden worden ontdekt betreffende de overdragende vennootschap worden geacht in deze vennootschap te zijn gebleven.

Behouden eigen vermogen

Het behouden netto-actief van de overdragende vennootschap dat op grond van het ontwerp van jaarrekening per 31 maart 2014 drieënveertig miljoen achthonderd vijfenveertigduizend achthonderd en één euro veertig cent (E 43.845.801,40) beloopt, wordt als volgt opgedeeld:

I. Kapitaal E 1.239.815,02

A.Geplaatst kapitaal ¬ 1.085.402,96

Al. Werkelijk gestort kapitaal: ¬ 154.412,06

A.2. Belaste reserves geïncorporeerd in het kapitaal: E 123.981,50

IV. Reserves E4.171.251,97

A.Wettelijke reserve E 38.310.752,91

C. Belastingvrije reserves

D. Beschikbare reserves

10. VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN, ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

Zoals uitvoerig vermeld in punt 2 hiervoor, zal de vergoeding voor de inbreng van de bestanddelen van de overdragende vennootschap uitsluitend bestaan uit aandelen en zal de verdeling ervan onder de aandeelhouders van de overdragende vennootschap gebeuren naar evenredigheid met hun rechten op het kapitaal van de overdragende vennootschap. Bovendien zal er, overeenkomstig artikel 740 §2 van het Wetboek van vennootschappen geen omwisseling plaatsvinden van aandelen van de verkrijgende vennootschap I tegen aandelen van de overdragende vennootschap die worden gehouden door de verkrijgende vennootschap I.

"

"

" "

r

"

11. WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP EN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN

De statuten van de overdragende vennootschap zullen worden aangepast ingevolge de geplande partiële

splitsing:

-het kapitaal zal worden verminderd in verhouding tot het afgesplitste vermogen;

-de statuten van de vennootschap zullen worden geactualiseerd waar nodig.

De statuten van elk van de verkrijgende vennootschappen zullen tevens worden aangepast ingevolge de

geplande partiële splitsing:

-het kapitaal zal worden verhoogd in verhouding tot het door de overdragende vennootschap ingebrachte

vermogen;

-het aantal aandelen zal worden verhoogd ingevolge de uitgifte van nieuwe aandelen;

-de statuten van de vennootschap zullen worden geactualiseerd waar nodig.

SLOTVERKLARINGEN

De ondergetekenden verklaren dat deze partiële splitsing beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen 1992 alsmede de artikelen 11 en 18§3 van het BTW Wetboek.

Teneinde de voorgenomen partiële splitsing conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de overdragende vennootschap en de verkrijgende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijk karakter mag niet worden geschonden.

Indien het voorstel tot partiële splitsing niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen, van de andere vennootschap(pen) terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het voorstel tot partiële splitsing door de algemene vergaderingen is uiterlijk 31 oktober 2014.

Alle kosten verband houdende met de verrichtingen worden gedragen door de verkrijgende vennootschappdn en de overdragende vennootschap, elk voor een derde.

Dit voorstel zal door de bestuursorganen van de overdragende respectievelijk de verkrijgende vennootschappen uiterlijk zes weken vbór de buitengewone algemene vergadering die over de partiële splitsing zal beslissen, worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel Gent (afdeling leper), en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75 van voormeld Wetboek, die een hyperlink bevat naar een eigen website.

Caroline VANBIERVLIET

zaakvoerder

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: voorstel tot partiële splitsing dd. 18 augustus 2014

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz van Lurk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)nen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegeni.voordigen

Verso . Naam en handtekening

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 29.11.2013, NGL 06.01.2014 14004-0495-012
18/11/2014
ÿþ~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0886.325.622

Benaming

(voluit) : CAVAHOLD

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : leperstraat 188, 8980 Zonnebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING

Uit een akte verleden voor meester Annelles HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap "Eric HIMPE  Annelies HIMPE, Geassocieerde Notarissen" met zetel te leper, op twee en twintig oktober tweeduizend veertien, dragende volgende melding van registratie : "Geregistreerd 28 rol geen verzending te 1 ste Kant. Reg. Ieper de 27/10/2014 boek 186 blad 97 vak 9 Ontvangen 50,00 euro", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen :.

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME WIJZIGING VERMOGENSTOESTAND

De vergaderingen verklaren kennis genomen te hebben van de mededeling van de bestuursorganen van de overdragende respectievelijk de overnemende vennootschappen, overeenkomstig artikel 732 van het Wetboek van vennootschappen, dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van` de betrokken vennootschappen hebben voorgedaan sinds de datum van het opstellen van het voorstel tot, partiële splitsing tot de datum van onderhavige buitengewone algemene vergaderingen.

TWEEDE BESLUIT AFSTAND VAN DE SPLITSINGSVERSLAGEN

De vergaderingen nemen kennis van de artikelen 731 §1 in fine en 734 van het Wetboek van' vennootschappen en besluiten, met het akkoord van zowel de aandeelhouders van de overdragende vennootschap ais de vennoten van de ovememende vennootschappen en zoals trouwens reeds blijkt uit de notulen van de op achttien augustus tweeduizend veertien gezamenlijk gehouden bijzondere algemene vergadering van de overdragende vennootschap en de overnemende vennootschappen, af te zien van:

* de revisorale verslaggeving inzake de (partiële) splitsing door overneming.

* de toepassing van de artikelen 730 en 733 (in de mate dat dit artikel verwijst naar de verslagen).

DERDE BESLUIT KENNISNAME EN BESPREKING VAN STUKKEN EN VERSLAGEN

A.Voorstel tot partiële splitsing

Na kennisneming aanvaarden de algemene vergaderingen van de overdragende vennootschap; respectievelijk de overnemende vennootschappen de uiteenzetting vervat in het door de respectieve bestuursorganen op achttien augustus tweeduizend veertien, en in toepassing van artikel 728 van het Wetboek, van vennootschappen opgestelde voorstel met betrekking tot de partiële splitsing.

Dit voorstel werd door de overdragende vennootschap respectievelijk de overnemende vennootschappen op twintig augustus tweeduizend veertien neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel Gent (afdeling leper).

Deze neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van negenentwintig augustus daarna, onder respectieve nummers 14162114 (voor de overdragende vennootschap), 14162113, (voor de overnemende vennootschap "DAVHOLD") en 14162112 (voor de overnemende vennootschap; "CAVAHOLD").

De vergaderingen verklaren ontslag te geven van de integrale lezing van voormeld voorstel.

B.De verslagen met betrekking tot de inbreng in natura opgesteld in toepassing van artikel 313 van het' Wetboek van vennootschappen

Vervolgens nemen de vergaderingen van de overnemende vennootschappen kennis van de verslagen met: betrekking tot de inbreng in natura opgesteld in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen door de bedrijfsrevisor aangeduid door de overnemende vennootschappen "DAVHOLD" en "CAVAHOLD", te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO BEDRIJFSREVISOREN - BDO RÉVISEURS D'ENTREPRISES", met zetel te 1935 Zaventem, The Corporate Village, Elsinore Building, Da Vincilaan 9, box E 6, vertegenwoordigd door de heer Koen DE BRABANDER, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 15315, en door het bestuursorgaan van elk van de overnemende vennootschappen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura in de overnemende vennootschap "DAVHOLD" luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA DAVHOLD ingevolge partiële splitsing van de NV FIVANCO, bestaat uit 59.297 aandelen (50%) van NV FIVANCO INDUSTRIES, die in de boekhouding van de NV FIVANCO afgesloten per 31 maart 2014 geboekt staan voor een totale boekwaarde van 11.673.651,97 EUR.

Alle aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap zullen in verhouding van hun huidig aandelenbezit vergoed worden door nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap, met uitzondering van de aandeelhouder BVBA DAVHOLD. Conform artikel 78§6 van het KB van 30 januari 2011 tot uitvoering van het wetboek van vennootschappen zullen geen aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA DAVHOLD worden uitgegeven in ruil voor de aandelen die BVBA DAVHOLD zelf bezit in de partieel gesplitste vennootschap NV FIVANCO.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.064 aandelen van de BVBA DAVHOLD zonder vermelding van nominale waarde.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door kapitaalverhoging, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging door partiële splitsing en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura in de overnemende vennootschap "CAVAHOLD" luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA CAVAHOLD ingevolge partiële splitsing van de NV FIVANCO, bestaat uit 59.297 aandelen (50%) van NV FIVANCO INDUSTRIES, die in de boekhouding van de NV FIVANCO afgesloten per 31 maart 2014 geboekt staan voor een totale boekwaarde van 11.673.651,97 EUR.

Alle aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap zullen in verhouding van hun huidig aandelenbezit vergoed worden door nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 5.134 aandelen van de BVBA CAVAHOLD zonder vermelding van nominale waarde.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door kapitaalverhoging, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging door partiële splitsing en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

De vergadering verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voornoemde verslagen en verklaart in te stemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat.

Een exemplaar van de voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLUIT  BESLUIT TOT EEN EERSTE PARTIËLE SPLITSINGSVERRICHTING DOOR INBRENG VAN ACTIVA- EN PASSIVABESTANDDELEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP "DAVHOLD"

A. PARTIËLE SPLITSINGSVERRICHTING  KAP1TAALVERMINDERING

A.1. Vermogensovergang

De vergaderingen van de overdragende vennootschap en van de overnemende vennootschap "DAVHOLD" besluiten ieder afzonderlijk, onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de tweede partiële splitsingsverrichting waarvan sprake in het vijfde agendapunt, het voorstel tot partiële splitsing goed te keuren. De vergaderingen besluiten derhalve tot partiële splitsing In toepassing van de artikelen 677 en 728 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden uiteengezet in het desbetreffende voorstel tot partiële splitsing, door inbreng door de overdragende vennootschap "FiVANCO" van de hierna omschreven activa- en passivabestanddelen in de overnemende vennootschap "DAVHOLD", en waarbij de overdragende vennootschap "FIVANCO" blijft bestaan doch met een afgeslankt vermogen onder de modaliteiten zoals hierna bepaald.

Bijgevolg zullen de hierna vermelde activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap, met aile rechten en verplichtingen overgaan op de overnemende vennootschap "DAVHOLD", mits toekenning aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap, met uitzondering van de overnemende vennootschap "DAVHOLD" zelf, van aandelen van de overnemende vennootschap "DAVHOLD".

A.2. Kapitaalvermindering

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ingevolge de partiële splitsing wordt het kapitaal van de overdragende vennootschap "FIVANCO" verminderd met driehonderd dertigduizend tweeënnegentig euro negenenveertig cent (¬ 330.092,49), te weten een bedrag van tweehonderd achtentachtigduizend negenhonderd éénentachtig euro dertig cent (¬ 288.981,30) toe te rekenen op het werkelijk gestort kapitaal en een bedrag van éénenveertigduizend honderd en elf euro negentien cent (¬ 41.111,19) toe te rekenen op de belaste reserves geïncorporeerd in het kapitaal, dit teneinde het kapitaal te brengen van één miljoen negenhonderdduizend euro (¬ 1.900.000,00) op één miljoen vijfhonderd negenenzestigduizend negenhonderd en zeven euro éénenvijftig cent (¬ 1.569.907,51), door afsplitsing van activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap naar de overnemende vennootschap "DAVHOLD", zonder vernietiging van aandelen en door vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

B. VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG INGEVOLGE PARTIËLE SPLITSING

De vergaderingen van de overdragende vennootschap en van de overnemende vennootschap "DAVHOLD" keuren de eigendomsoverdracht van de hierna vermelde activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap naar de overnemende vennootschap "DAVHOLD" goed en verzoeken mij, notaris, een omschrijving te geven van het overgegane vermogen en van de wijze waarop het afgescheiden wordt aan de overnemende vennootschap "DAVHOLD".

B.1. Algemene beschrijving van de inbreng in de overnemende vennootschap "DAVHOLD"

De overgegane activa- en passivabestanddelen zijn opgesomd in de jaarrekening van de overdragende

vennootschap per éénendertig maart tweeduizend veertien, met name:

ACTIVA

Vaste activa

IV. Financiële vaste activa

A.Verbonden ondernemingen

1.Deelnemingen

59.297 aandelen Fivanco Industries NV

elf miljoen zeshonderd drieënzeventig duizend zeshonderd

éénenvijftig euro zevenennegentig cent ¬ 11.673.651,97

PASSIVA (VOORZIENINGEN EN UITGESTELDE BELASTINGEN + SCHULDEN)

Nihil

Aldus wordt een netto-actief van elf miljoen zeshonderd drieënzeventig duizend zeshonderd éénenvijftig

euro zevenennegentig cent (¬ 11.673.651,97) overgedragen van de overdragende vennootschap naar de

overnemende vennootschap "DAVHOLD".

B.2. Algemene voorwaarden van de inbreng

Voormelde activa- en passivabestanddelen worden afgesplitst naar de overnemende vennootschap

"DAVHOLD" volgens de hierna vermelde voorwaarden:

a. de overnemende vennootschap "DAVHOLD" heeft de volle eigendom en het genot van de ingebrachte activa- en passivabestanddelen vanaf heden;

b. de inbreng geschiedt op basis van de jaarrekening van de overdragende vennootschap per éénendertig maart tweeduizend veertien. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één april tweeduizend veertien met betrekking tot de overgedragen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "DAVHOLD";

c. alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap "DAVHOLD", met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken;

d. de overnemende vennootschap "DAVHOLD" ontvangt uit het archief van de overdragende vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte activa- en passivabestanddelen; in de mate dat deze documenten niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de overdragende vennootschap waar ze ter inzage gehouden worden van de overnemende vennootschap "DAVHOLD" en haar bestuursorgaan; deze laatste kan er op haar verzoek echtverklaarde afschriften van bekomen;

e. alle overige activa en passiva die niet opgesomd zijn en die evenmin worden afgesplitst naar de overnemende vennootschap "CAVAHOLD", blijven behouden in de overdragende vennootschap. Alle niet-geboekte, niet-gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden worden ontdekt betreffende de overdragende vennootschap worden geacht in deze vennootschap te zijn gebleven;

f, overeenkomstig artikel 767 van het Wetboek van vennootschappen blijft de overdragende vennootschap hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden die op heden zeker en opeisbaar zijn en die worden overgedragen aan de overnemende vennootschap "DAVHOLD"; de aansprakelijkheid is beperkt tot het netto-actief dat de overdragende vennootschap behoudt buiten het ingebrachte vermogen.

C. KAPITAALVERHOGING EN RUILVERHOUDING -- TOEBEDELING VAN AANDELEN

0.1. Kapitaalverhoging binnen de overnemende vennootschap "DAVHOLD"

Ingevolge voornoemde inbreng, beslist de algemene vergadering van de overnemende vennootschap "DAVHOLD" het kapitaal te verhogen met drie miljoen tweehonderd negenentachtigduizend tweehonderd tweeënzeventig euro zesennegentig cent (¬ 3.289.272,96) om het kapitaal te brengen van tweeëntwintig miljoen tweehonderd negenenzeventigduizend euro (¬ 22.279.000,00) op vijfentwintig miljoen vijfhonderd achtenzestigduizend tweehonderd tweeënzeventig euro zesennegentig cent (¬ 25.568.272,96).

C.2. Vergoeding  ruilverhouding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De inbreng van de activa- en passivabestanddelen wordt vergoed door toekenning van tweeduizend vierenzestig (2.064) nieuw gecreëerde aandelen.

Tengevolge van de kapitaalverhoging vermeld onder punt C.1. worden aldus tweeduizend vierenzestig (2.064) nieuwe aandelen uitgegeven en toegekend aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap, andere dan de overnemende vennootschap "DAVHOLD" zelf. Deze tweeduizend vierenzestig (2.064) nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap "DAVHOLD" en zullen deelnemen in de winst van de overnemende vennootschap "DAVHOLD" met ingang van één april tweeduizend veertien.

Aangezien de overnemende vennootschap "DAVHOLD" eigenares is van drieëntwintigduizend driehonderd vierenveertig (23.344) aandelen van de overdragende vennootschap "FIVANCO", vindt er overeenkomstig artikel 740 § 2 juncto artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen geen omwisseling plaats van aandelen van de overnemende vennootschap "DAVHOLD" tegen aandelen van de overdragende vennootschap, die worden aangehouden door de overnemende vennootschap "DAVHOLD".

Alsdan zullen er aan de voornoemde heer David VANBIERVLIET, de overige vennoot van de overdragende vennootschap, ter vergoeding van de inbreng, tweeduizend vierenzestig (2.064) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, van de overnemende vennootschap "DAVHOLD" toegekend worden.

C.3. Wijze van uitreiking van de aandelen

De tweeduizend vierenzestig (2.064) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap "DAVHOLD", die aan de voornoemde heer David VANBIERVLIET worden toegekend in ruil voor de inbreng van de voormelde activa- en passivabestanddelen, zullen op naam zijn.

C.4. Inschrijving register van aandelen

Onmiddellijk na het verlijden van onderhavige akte zal het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap "DAVHOLD" in het register van aandelen van de overnemende vennootschap "DAVHOLD" de inschrijving doen van de bijkomende aandelen die aan de voornoemde aandeelhouder van de overdragende vennootschap worden toegekend.

Deze inschrijving wordt ondertekend door de verkrijgende aandeelhouder van de naamloze vennootschap "FIVANCO" en door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap "DAVHOLD".

VIJFDE BESLUIT -- BESLUIT TOT EEN TWEEDE PARTIËLE SPLITSINGSVERRICHTING DOOR INBRENG VAN ACTIVA- EN PASSIVABESTANDDELEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP "CAVAHOLD"

A. PARTIELE SPLITSINGSVERRICHTING -- KAPITAALVERMINDERING

A.1. Vermogensovergang

De vergaderingen van de overdragende vennootschap en van de overnemende vennootschap "CAVAHOLD" besluiten ieder afzonderlijk het voorstel tot partiële splitsing goed te keuren. De vergaderingen besluiten derhalve tot partiële splitsing in toepassing van de artikelen 677 en 728 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden uiteengezet in het desbetreffende voorstel tot partiële splitsing, door inbreng door de overdragende vennootschap "FIVANCO" van de hierna omschreven activa- en passivabestanddelen in de overnemende vennootschap "CAVAHOLD", en waarbij de overdragende vennootschap "FIVANCO" blijft bestaan doch met een afgeslankt vermogen onder de modaliteiten zoals hierna bepaald.

Bijgevolg zullen de hierna vermelde activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap, met alle rechten en verplichtingen overgaan op de overnemende vennootschap "CAVAHOLD", mits toekenning aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap van aandelen van de overnemende vennootschap "CAVAVOLD".

A.2. Kapitaalvermindering

Ingevolge de partiële splitsing wordt het kapitaal van de overdragende vennootschap "FIVANCO" verminderd met driehonderd dertigduizend tweeënnegentig euro negenenveertig cent (¬ 330.092,49), te weten een bedrag van tweehonderd achtentachtigduizend negenhonderd éénentachtig euro dertig cent (¬ 288.981,30) toe te rekenen op het werkelijk gestort kapitaal en een bedrag van éénenveertigduizend honderd en elf euro negentien cent (¬ 41.111,19) toe te rekenen op de belaste reserves geïncorporeerd in het kapitaal, dit teneinde het kapitaal te brengen van één miljoen vijfhonderd negenenzestigduizend negenhonderd en zeven euro éénenvijftig cent (¬ 1.569.907,51) op één miljoen tweehonderd negenendertigduizend achthonderd vijftien euro twee cent (¬ 1.239.815,02), door afsplitsing van activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap naar de overnemende vennootschap "CAVAHOLD", zonder vernietiging van aandelen en door vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

B. VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG INGEVOLGE PARTIËLE SPLITSING

De vergaderingen van de overdragende vennootschap en van de overnemende vennootschap

"CAVAHOLD" keuren de eigendomsoverdracht van de hierna vermelde activa en passivabestanddelen van de

overdragende vennootschap naar de overnemende vennootschap "CAVAHOLD" goed en verzoeken mij,

notaris, een omschrijving te geven van het overgegane vermogen en van de wijze waarop het afgescheiden

wordt aan de overnemende vennootschap "CAVAHOLD".

B.1. Algemene beschrijving van de inbreng in de overnemende vennootschap "CAVAHOLD"

De overgegane activa- en passivabestanddelen zijn opgesomd in de jaarrekening van de overdragende

vennootschap per eenendertig maart tweeduizend veertien, met name:

ACTIVA

Vaste activa

IV. Financiële vaste activa

A.Verbonden ondernemingen

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge 1.Deelnemingen

59.297 aandelen Fivanco industries NV

elf mifoen zeshonderd drieënzeventig duizend zeshonderd

éénenvijftig euro zevenennegentig cent ¬ 11.673.651,97

PASSIVA (VOORZIENINGEN EN UITGESTELDE BELASTINGEN + SCHULDEN)

Nihil

Aldus wordt een netto-actief van elf miljoen zeshonderd drieënzeventig duizend zeshonderd éénenvijftig

euro zevenennegentig cent (¬ 11.673.651,97) overgedragen van de overdragende vennootschap naar de

overnemende vennootschap "CAVAHOLD".

B.2. Algemene voorwaarden van de inbreng

Voormelde activa- en passivabestanddelen worden afgesplitst naar de overnemende vennootschap

"CAVAHOLD" volgens de hierna vermelde voorwaarden:

a. de overnemende vennootschap "CAVAHOLD" heeft de voile eigendom en het genot van de ingebrachte activa- en passivabestanddefen vanaf heden;

b. de inbreng geschiedt op basis van de jaarrekening van de overdragende vennootschap per éénendertig maart tweeduizend veertien. Aile rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één april tweeduizend veertien met betrekking tot de overgedragen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "CAVAHOLD";

c. alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap "CAVAHOLD", met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken;

d. de overnemende vennootschap "CAVAHOLD" ontvangt uit het archief van de overdragende vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte activa- en passivabestanddelen; in de mate dat deze documenten niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de overdragende vennootschap waar ze ter inzage gehouden worden van de overnemende vennootschap "CAVAHOLD" en haar bestuursorgaan; deze laatste kan er op haar verzoek echtverklaarde afschriften van bekomen;

e. aile overige activa en passiva die niet opgesomd zijn en die evenmin worden afgesplitst naar de overnemende vennootschap "DAVHOLD", blijven behouden in de overdragende vennootschap. Alle niet-geboekte, niet-gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden worden ontdekt betreffende de overdragende vennootschap worden geacht in deze vennootschap te zijn gebleven;

f. overeenkomstig artikel 767 van het Wetboek van vennootschappen blijft de overdragende vennootschap hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden die op heden zeker en opeisbaar zijn en die worden overgedragen aan de overnemende vennootschap "CAVAHOLD"; de aansprakelijkheid is beperkt tot het netto-actief dat de overdragende vennootschap behoudt buiten het ingebrachte vermogen.

C. KAPITAALVERHOGING EN RUILVERHOUDING - TOEBEDELING VAN AANDELEN

C.1. Kapitaalverhoging binnen de overnemende vennootschap "CAVAHOLD"

Ingevolge voornoemde inbreng, beslist de algemene vergadering van de overnemende vennootschap "CAVAHOLD" het kapitaal te verhogen met acht miljoen honderd éénentachtigduizend zevenhonderd zevenenveertig euro zesenzeventig cent

(¬ 8.181.747,76) om het kapitaal te brengen van tweeëntwintig miljoen tweehonderd negenenzeventigduizend euro (¬ 22.279.000,00) op dertig miljoen vierhonderd zestigduizend zevenhonderd zevenenveertig euro zesenzeventig cent (¬ 30.460.747,76).

C.2. Vergoeding  ruilverhouding

De inbreng van de activa- en passivabestanddelen wordt vergoed door toekenning van vijfduizend honderd vierendertig (5.134) nieuw gecreëerde aandelen.

Tengevolge van de kapitaalverhoging vermeld onder punt C.1. worden aldus vijfduizend honderd vierendertig (5.134) nieuwe aandelen uitgegeven en toegekend aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap. Deze vijfduizend honderd vierendertig (5.134) nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap "CAVAHOLD" en zullen deelnemen in de winst van de overnemende vennootschap "CAVAHOLD" met ingang van één april tweeduizend veertien.

De verdeling van deze vijfduizend honderd vierendertig (5.134) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap "CAVAHOLD" tussen voormelde aandeelhouders zal geschieden a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap, en wel als volgt:

-aan de voornoemde heer David VANBIERVLIET: tweeduizend vierenzestig (2.064) aandelen;

-aan de voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAVHOLD": drieduizend zeventig (3.070) aandelen.

C.3. Wijze van uitreiking van de aandelen

De vijfduizend honderd vierendertig (5.134) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap "CAVAHOLD", die aan de voormelde aandeelhouders van de overdragende vennootschap "FIVANCO" worden toegekend in ruil voor de inbreng van de voormelde activa- en passivabestanddelen, zullen op naam zijn.

C.4. Inschrijving register van aandelen

Onmiddellijk na het verlijden van onderhavige akte zal het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap "CAVAHOLD" in het register van aandelen van de overnemende vennootschap "CAVAHOLD" de inschrijving doen van de bijkomende aandelen die aan de voornoemde aandeelhouders van de overdragende vennootschap worden toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze inschrijving wordt ondertekend door de verkrijgende aandeelhouders van de naamloze vennootschap "FIVANCO" en door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap "CAVAHOLD".

ZESDE BESLUIT VASTSTELLING PARTIËLE SPLITSING

De vergaderingen van de overdragende vennootschap respectievelijk de overnemende vennootschappen stellen vast dat de afsplitsing van de hiervoor vermelde activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap definitief is geworden.

De ondergetekende notaris wijst er evenwel op dal de schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de partiële splitsing in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ZEVENDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP "FIVANCO" DOOR INLIJVING RESERVES

De vergadering van de overdragende vennootschap besluit het kapitaal van de overdragende vennootschap te verhogen met tienduizend honderd vierentachtig euro achtennegentig cent (¬ 10.184,98) om het te brengen van één miljoen tweehonderd negenendertigduizend achthonderd vijftien euro twee cent (¬ 1.239.815,02) op één miljoen tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 1.250.000,00) door inlijving van beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

ACHTSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP "DAVHOLD" DOOR INLIJVING RESERVES

De vergadering van de overnemende vennootschap "DAVHOLD" besluit het kapitaal van de overnemende vennootschap "DAVHOLD" te verhogen met éénendertigduizend zevenhonderd zevenentwintig euro vier cent (¬ 31.727,04) om het te brengen van vijfentwintig miljoen vijfhonderd achtenzestigduizend tweehonderd tweeënzeventig euro zesennegentig cent (¬ 25.568.272,96) op vijfentwintig miljoen zeshonderdduizend euro (¬ 25.600.000,00) door inlijving van beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

NEGENDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP "CAVAHOLD" DOOR INLIJVING RESERVES

De vergadering van de overnemende vennootschap "CAVAHOLD" besluit het kapitaal van de overnemende vennootschap "CAVAHOLD" te verhogen met negenendertigduizend tweehonderd tweeënvijftig euro vierentwintig cent (¬ 39.252,24) om het te brengen van dertig miljoen vierhonderd zestigduizend zevenhonderd zevenenveertig euro zesenzeventig cent (¬ 30.460.747,76) op dertig miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 30.500.000,00) door inlijving van beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

TIENDE BESLUIT  WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP "FIVANCO"

De vergadering van de overdragende vennootschap "FIVANCO" besluit de statuten van de overdragende vennootschap "FIVANCO" te wijzigen als volgt:

A.De vergadering van de overdragende vennootschap zet uiteen dat ten gevolge van het beëindigen van de toepassing van de Koninklijke Besluiten nummers vijftien respectievelijk honderd vijftig van negen maart respectievelijk dertig december negentienhonderd tweeëntachtig, de preferentie verbonden aan de elfduizend negenhonderd veertig (11.940) aandelen categorie B is uitgedoofd.

Dientengevolge besluit de vergadering van de overdragende vennootschap de indeling van de aandelen in gewone aandelen en preferente aandelen af te schaffen en alle daarmee verband houdende bepalingen uit de statuten te schrappen.

Zo besluit de vergadering tot schrapping van de vierde alinea van artikel 35 van de statuten inzake de winstverdeling.

B. Gelet op de verwezenlijking van de kapitaalverminderingen en de kapitaalverhoging in de overdragende vennootschap zoals vernield in het vierde, vijfde en zevende besluit hiervoor, stelt de vergadering van de overdragende vennootschap vast dat het kapitaal van de vennootschap thans één miljoen tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 1.250.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door negenendertigduizend en veertig (39.040) aandelen.

Rekening houdend met de voormelde afschaffing van de indeling van de aandelen in gewone en preferente aandelen, besluit de vergadering van de overdragende vennootschap "FIVANCO" de tekst van artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 1.250.000,00) en is verdeeld in negenendertigduizend en veertig (39.040) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

C. De vergadering van de overdragende vennootschap besluit artikel 23 van de statuten inzake de vertegenwoordiging van aandeelhouders te wijzigen en voortaan te voorzien dat een aandeelhouder zich mag laten vertegenwoordigen door een bijzondere gevolmachtigde die echter zelf geen aandeelhouder dient te zijn.

Bijgevolg wordt artikel 23 van de statuten aangepast en geherformuleerd ais volgt:

"Artikel drieëntwintig: Vertegenwoordiging.

ledere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde, al dan niet aandeelhouder.

Nochtans mogen de minderjarigen, de ontzette personen en andere onbekwamen en de rechtspersonen vertegenwoordigd worden door hun organen en wettelijke vertegenwoordigers."

D. De vergadering van de overdragende vennootschap besluit om in artikel 29 van de statuten de verplichting tot het neerleggen van de aandelen te schrappen en in zelfde artikel het vraagrecht van de aandeelhouders in te voegen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijgevolg besluit de vergadering van de overdragende vennootschap om artikel 29 van de statuten aan te passen en te herformuleren als volgt:

"Artikel negenentwintig: Agenda  Vraagrecht.

De algemene vergadering kan alleen beraadslagen over de onderwerpen op de agenda vermeld, tenzij aile aandeelhouders op de vergadering aanwezig zijn en ermede instemmen over andere punten te beraadslagen. Geen enkel door de aandeelhouders voorgesteld onderwerp mag op de agenda geplaatst worden indien het niet door aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, ondertekend werd; en indien het niet aan de raad van bestuur werd medegedeeld om in de bijeenroeping ingelast te worden tenminste een maand voor de vergadering.

De kandidaturen voor het mandaat van bestuurder en commissaris moeten vijftien dagen voor de datum van de vergadering bij de raad van bestuur ingediend worden.

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag véôr de algemene vergadering ontvangen."

ELFDE BESLUIT  WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP "DAVHOLD"

De vergadering van de overnemende vennootschap "DAVHOLD" besluit de statuten van de overnemende vennootschap "DAVHOLD" te wijzigen als volgt:

A.Gelet op de verwezenlijking van de kapitaalverhogingen in de overnemende vennootschap "DAVHOLD" zoals vermeld in het vierde en achtste besluit hiervoor, stelt de vergadering van de overnemende vennootschap "DAVHOLD" vast dat het kapitaal van de vennootschap thans vijfentwintig miljoen zeshonderdduizend euro

(¬ 25.600.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zestienduizend vierenveertig (16.044) aandelen.

De vergadering van de ovememende vennootschap "DAVHOLD" besluit bijgevolg artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfentwintig miljoen zeshonderdduizend euro (¬ 25.600.000,00) en is verdeeld in zestienduizend vierenveertig (16.044) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

B.De vergadering van de ovememende vennootschap "DAVHOLD" neemt kennis van het elektronisch bericht van acht oktober tweeduizend veertien van de heer Alois DE WAELE, wonende te 8620 Nieuwpoort, Dienstweg  Havengeul 8 bus 9 waarbij hij zijn akkoord geeft met zijn ontslag als zaakvoerder-opvolger van de vennootschap.

Bijgevolg besluit de vergadering van de overnemende vennootschap "DAVHOLD" het huidige artikel 12 van de statuten te wijzigen en te herformuleren als volgt:

"Artikel twaalf : Benoeming -- Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der

uitgebrachte stemmen. "

Behoudens andersluidende overeenkomst is een niet-statutaire zaakvoerder ad nutum afzetbaar en wordt

over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De heer David VANBIERVLIET, wonende te 8500 Kortrijk, Groeningestraat 32, wordt als statutaire

zaakvoerder van de vennootschap benoemd.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt en zijn afzetting kan slechts

plaatshebben mits statutenwijziging, hetzij om gewichtige redenen met drie vierden meerderheid van stemmen,

hetzij zonder gewichtige redenen met eenparig akkoord van alle vennoten."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

TWAALFDE BESLUIT WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP "CAVAHOLD"

De vergadering van de overnemende vennootschap "CAVAHOLD" besluit de statuten van de overnemende vennootschap "CAVAHOLD" te wijzigen als volgt:

A.Gelet op de verwezenlijking van de kapitaalverhogingen in de overnemende vennootschap "CAVAHOLD" zoals vermeld in het vijfde en negende besluit hiervoor, stelt de vergadering van de overnemende vennootschap "CAVAHOLD" vast dat het kapitaal van de vennootschap thans dertig miljoen vijfhonderdduizend euro

(¬ 30.500.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door negentienduizend honderd veertien (19.114) aandelen. De vergadering van de overnemende vennootschap "CAVAHOLD" besluit bijgevolg artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertig miljoen vijfhonderdduizend euro

(¬ 30.500.000,00) en is verdeeld in negentienduizend honderd veertien (19.114) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

DERTIENDE BESLUIT  OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

De vergaderingen van de overdragende vennootschap en van de overnemende vennootschappen geven opdracht en volmacht aan de instrumenterende notaris om:

- de formaliteiten van openbaarmaking van de partiële splitsing met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten;

over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten van alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen.

Zij stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle wijzigingen in de kruispuntbank voor ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, alsmede om dienaangaande de nodige formaliteiten te vervullen bij enig ondernemingsloket naar keuze van de volmachtdrager, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8 A:

1/ Mevrouw Linda Martens;

2f Mevrouw Isabelle Vansteenkiste;

3/ Mevrouw Eugénie Carrez.

De vergaderingen verklaren kennis genomen te hebben van de tarieven van de diverse ondernemingsloketten.

Vil. VASTSTELLING PARTIËLE SPLITSING

1/ De voorzitters van de vergaderingen van de respectieve vennootschappen, samen met ondergetekende notaris, stellen vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover werd besloten met eenparigheid van stemmen binnen elke algemene vergadering.

2/ Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de afsplitsing van activa- en passivabestanddelen van de naamloze vennootschap "FIVANCO" naar de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "DAVHOLD" en "CAVAHOLD" heeft plaatsgevonden.

3/ Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat schuldeisers van elke vennootschap een zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na de bekendmaking van de partiële splitsing in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

VIII. VERKLARINGEN PRO FISCO

1.Verkiaringen in verband met de registratie:

L Algemeen:

De optredende notaris heeft lezing gegeven van het eerste lid van artikel 203 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten, dat luidt ais volgt: "In geval van bewimpeling aangaande prijs en lasten of overeengekomen waarde is elk der contracterende partijen een boete verschuldigd gelijk aan het ontdoken recht. Dit recht is ondeelbaar door alle partijen verschuldigd?

Il. Betreffende de inbreng in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAVHOLD":

a) De inbreng in de overnemende vennootschap "DAVHOLD" wordt volledig vergoed door de gecreëerde aandelen.

b) De partiële splitsing en de inbreng van de activa- en passivabestanddelen is in toepassing van de artikelen 115 en 115bis van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten onderworpen aan het evenredig registratierecht van nul (0) procent.

111. Betreffende de inbreng in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAVAHOLD":

a) De inbreng in de overnemende vennootschap "CAVAHOLD" wordt volledig vergoed door de gecreëerde aandelen.

b) De partiële splitsing en de inbreng van de activa- en passivabestanddelen is in toepassing van het artikel 115 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten onderworpen aan het evenredig registratierecht van nul (0) procent.

IV. Betreffende de overige kapitaalverhoging:

De kapitaalverhoging in de overdragende vennootschap (opgenomen in het zevende besluit hiervoor) is onderworpen aan het evenredig registratierecht van nul (0) procent overeenkomstig artikel 116 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten.

2.Verklaringen in verband met de vennootschapsbelasting:

a

- n

z "

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De partiële splitsing geschiedt in toepassing van artikel 211 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992.

3.Verklaringen in verband met de belasting over de toegevoegde waarde:

De optredende notaris heeft lezing gegeven van de artikelen 62 §2 en 73 van het BTW-Wetboek en heeft de vraag gesteld aan de overdragende vennootschap, of zij belastingplichtige is voor de toepassing van het BTW-Wetboek, dan wel of zij binnen de vijf jaar vdbr heden een gebouw heeft vervreemd overeenkomstig het bepaalde in artikel 8 §2 of §3 van zelfde wetboek.

Daarop verklaart de overdragende vennootschap geregistreerd te zijn als BTW-belastingplichtige onder nummer B5 0407.099.793.

IX. WETTIGHEIDSVERKLARINGEN

Overeenkomstig artikel 737 van het Wetboek van vennootschappen, verklaart ondergetekende notaris vastgesteld te hebben dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 737 van het Wetboek van vennootschappen.

Op zijn vraag hieromtrent gesteld aan de aanwezige bestuurders van de overdragende vennootschap respectievelijk de zaakvoerders van de overnemende vennootschappen, hebben deze meegedeeld dat zich geen moeilijkheden hebben voorgedaan bij de vaststelling van de in het voorstel van partiële splitsing opgegeven ruilverhouding, en dat geen overeenkomsten bestaan waarbij de vennootschappen zich hebben verbonden geen partiële splitsing aan te gaan of waarbij de vennootschappen zich verplicht hebben de verrichting te onderwerpen aan bijzondere voorwaarden waarmee hiervoor geen rekening werd gehouden noch overeenkomsten waarvan de opgenomen verbintenissen strijdig zijn met de gevolgen van de partiële splitsing zoals ze hiervoor is doorgevoerd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEREND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie van de akte-splitsing

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan betreffende de inbreng in natura

- verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura

- gecoördineerde statuten

Geassocieerd Notaris Annelies Himpe te leper

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recta . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 28.11.2014, NGL 19.12.2014 14701-0474-011
04/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 27.12.2012, NGL 23.01.2013 13018-0544-012
23/01/2013
ÿþ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t<

OndErnemingsnr : 0886.325.622

Benaming

(voluit): Cavahold

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : leperstraat 188, 8980 Zonnebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING IN EEN BVBA - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN VAN DE BVBA - ONTSLAG VAN BESTUURDERS - BENOEMING VAN

ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap "Eric HIMPE  Annelies HIMPE, Geassocieerde Notarissen" niet zetel te leper, op zesentwintig december tweeduizend en twaalf, dragende volgende melding van registratie : "Geboekt elf bladen geen verzendingen te leper de 03 jan 2013 boek 180 blad 54 vak 4. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), De Ontvanger ai. (getekend) Jean-Pierre Lemaire", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de volgende besluiten genomen heeft

Eerste besluit

De vergadering stelt vast :-

a) dat aan iedere vennoot een exemplaar werd overhandigd van het verslag van de raad van bestuurt gedagtekend op vier december tweeduizend en twaalf, opgesteld overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschap-epen, waarin het voorstel tot omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd toegelicht. Bij dat verslag werd een staat gevoegd waarop de activa en de passiva van de vennootschap zijn samengevat, afgesloten per dertig september tweeduizend en twaalf, hetzij niet meer dan drie maanden geleden.

b) dat tevens aan iedere vennoot een exemplaar werd overhandigd van het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de Heer Koen De Brabander, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, op zeventien december tweeduizend en twaalf, die over bovengenoemde staat van activa en passiva verslag uitbracht en daarbij ais volgt besluit : "Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2012 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de NV CAVAHOLD werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 22.291.325,29 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 22.279.000,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de NV CAVAHOLD in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.",

Daarna besluit de vergadering de naamloze vennoot-schap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met dezelfde naam, met dien verstande :

a) dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die uit deze omzetting ontstaat de voortzetting zal zijn onder een andere rechtsvorm van de vennootschap die tot nog toe bestond onder de vorm van een naamloze vennootschap, zonder dat enige verandering wordt gebracht aan de maatschappelijke benaming, de duur, het doel, het kapitaal, de maatschappelijke reserves, de activa of passiva.

b) dat de omzetting geschiedt zonder in- of uittreden van vennoten.

c) dat het maatschappelijk kapitaal, ten bedrage van twee en twintig miljoen tweehonderd negen en zeventigduizend euro (¬ 22.279.000,00) zal vertegenwoordigd worden door dertienduizend negenhonderd

or, d laatste blz. van Luik S vermelden Recta : Naam en hoedanigherd vare de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

tachtig (13.980) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

ledere vennoot van de omgevormde naamloze vennoot-schap zal voor één aandeel van de naamloze vennootschap één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen. Dientengevolge wordt er uitdrukkelijk bedongen dat uit fiscaal oogpunt de onder de verschijners gevormde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geen nieuwe vennootschap is, maar de voortzetting is van de vennootschap die voorheen onder hen bestond onder de juridische vorm van een naamloze vennootschap,

d) dat de omzetting haar uitwerking zal hebben vanaf heden en zal geschieden onder het voordeel van

- de artikelen 774 tot en met 788 van het Wetboek van Vennootschappen;

- artikel 214 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen;

- artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten;

- artikel 210, §1, 3° van het Wetboek der inkomsten-belastingen.

e) dat door het feit van deze omzetting gans het vermogen van de naamloze vennootschap, activa en passiva, lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen, zonder enige uitzondering, en zonder dat er enige wijziging aan gebracht wordt, eigendom wordt van de besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid, die eenvoudig in de plaats wordt gesteld van al de rechten en verplichtingen van de naamloze vennootschap, waarvan zij de voortzetting is, en aile baten en lasten overneemt van alle lopende contracten en verrichtingen. Tweede besluit.

De vergadering besluit de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekening houdende met de reeds genomen besluiten en met de eigen aard van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, na artikelsgewijze bespreking, vast te stellen als volgt (bij uittreksel) :

Artikel één : Rechtsvorm  Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "Cavahold".

Artikel twee : Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel drie : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8980 Zonnebeke, leperstraat 188.

Artikel vier : Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

I. Voor eigen rekening:

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen toestaan en verwerven (leasing), het aankopen, verkopen, ruilen, ter beschikking stellen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, valoriseren, promoten en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. Het toestaan en verwerven van zakelijke onroerende rechten in vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden

AI Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van management, financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van management, administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Dl Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FC Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

III. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennoot-schappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel vijf : Kapiiteal,

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twee en twintig miljoen tweehonderd negen en zeventigduizend euro (¬ 22.279.000,00). Het is verdeeld in dertienduizend negenhonderd tachtig (13.980) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel twaalf : Benoeming  Ontslag,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Tot statutair zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: Mevrouw Caroline Vanbiervliet, wonende te 8500 Kortrijk, Guldenbergplantsoen 7 bus 42, die verklaart te aanvaarden.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging,

Indien de vennootschap srechts uit één vennoot bestaat en er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel veertien ; Intern bestuur  Beperkingen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel vijftien ; Externe vertegenwoordigingsmacht,

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Artikel zestien ; Bijzondere volmachten.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Artikel achttien ; Gewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand november om tien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Artikel vierentwintig : Aanwezigheidslijst.

Een aanwezigheidslijst met opgave van de naam en de voornaam of de maatschappelijke benaming van de aandeel-houders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, moet door iedere aandeelhouder of lasthebber ondertekend worden vooraleer tot de vergadering toegelaten te worden.

Artikel vijfentwintig ; Stemrecht.

Elk aandeel heeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Artikel zesentwintig : Schorsing van het stemrecht.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Artikel dertig : Boekjaar  Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar. Artikel éénendertig : Bestemming van de winst  Reserve.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

a

yuor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze één//tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de aanwending van het saldo.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten

1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding,

2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Artikel vierendertig : Verdeling van het na vereffening overblijvende saldo.

Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het uitgedrukte kapitaal aan de maatschappelijke aandelen. Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de maatschappelijke aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag worden volgestort.

Het beschikbare saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

Zolang dit door de wet vereist is zal de verdeling van de activa voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de Rechtbank van Koophandel.

Derde besluit :

Nu de omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid verwezenlijkt is, de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden vastgelegd en Mevrouw Caroline Vanbiervliet benoemd werd als statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, besluit de verga-dering het ontslag te aanvaarden van de bestuurders in functie van de omgezette naamloze vennootschap, te weten Mevrouw Caroline Vanbienriiet, de Heer Charles Vanbiervliet en de Heer Paul Vanbiervliet, en dit vanaf heden.

Vierde besluit

De vergadering besluit volmacht te verlenen aan de zaakvoerder van de vennootschap om de genomen besluiten uit te voeren en volmacht te verlenen aan de instrumenterende notaris om de coördinatie van de statuten op te stellen en deze neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd

- expeditie van de akte omzetting

- bijzonder verslag van de raad van bestuur betreffende de omzetting met bijgevoegde staat van activa en passiva afgesloten per 30/09/2012

verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de omzetting

- gecoördineerde statuten

Geassocieerd Notaris Eric Himpe te leper

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

20/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 25.11.2011, NGL 12.12.2011 11636-0270-011
06/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 29.10.2010, NGL 26.11.2010 10620-0047-011
05/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.02.2010, NGL 25.02.2010 10056-0528-011
20/03/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.02.2009, NGL 11.03.2009 09075-0297-011
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.07.2008 08514-0070-010
19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 27.11.2015, NGL 11.01.2016 16015-0103-011

Coordonnées
CAVAHOLD

Adresse
IEPERSTRAAT 188 8980 ZONNEBEKE

Code postal : 8980
Localité : ZONNEBEKE
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande