CB TRADING AND INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CB TRADING AND INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 861.148.182

Publication

24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 14.04.2014 14092-0587-018
31/03/2014
ÿþ~

Ondernemingsnr : 0861.148.182

Benaming

(voluit) : CB TRADING AND INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 76

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 28 februari 2014, blijkt

I. De kennisname van het ontslag als bestuurder van de vennootschap, schriftelijk aangeboden, met ingang

van 19 februari 2014, door:

- De heer Serge VANLULLE, wonende te 1670 Pepingen, Ninoofsesteenweg 93.

Il. de benoeming tot bestuurder van de vennootschap, voor een periode ingaand op 28 februari 2014 en

eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2019, van:

- De heer Justin ROESBEKE, wonende te 2600 Antwerpen, Jos Ratinckxstraat 1 bus 22,

BVBA "MANDALAYBAY HOLDING"

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door

Johan MAET

Vaste vertegenwoordiger

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-17 tavCc." ,. ,._.. RECiIT13A1`3ii VAN KCitlli'B..CIDi,t,

1 8 NkARi 201/i

VW-YrE rt te

11Qi'24 s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de-akte



JULI 2013

Griffie------

i

Voor"

behouden' aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0861.148.182

Benaming

(voluit) : CB TRADING AND INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Albert I laan 76 - 8620 Nieuwpoort (volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Uit het proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Peter De Baets te Koksijde op 27 juni 2013, geregistreerd te Nieuwpoort, vijftien bladen, geen renvooien op 01 juli 2013, boek 51116, blad 23, vak 13. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR), Voor De Ontvanger (getekend) Kurt VAN LOO, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap aansprakelijkheid; "CB TRADING AND INVEST', met zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 76, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Peter De Baets te Koksijde op 10 oktober 2003, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch, Staatsblad op 24 oktober daarna onder nummer 03111699, met eenparigheid van stemmen heeft besloten

EERSTE BESLUIT - DOELWIJZIGING

Volgens artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen geeft de raad van bestuur een omstandige verantwoording van de doelwijziging die zij voorstelt. Tevens wordt een samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, afgesloten op éénendertig maart tweeduizend en dertien,

Alle aandeelhouders erkennen dat zij van dze beide stukken hebben kunnen kennis nemen, op de wjize als voorzien werd in artikel 559 Wetboek van Vennootschappen.

De buitengewone vergadering besluit het voorstel van de raad van bestuur te volgen. Hiertoe wordt artikel drie van de statuten vervangen door

de volgende tekst:

"De vennootschap stelt zich in het bijzonder tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon:

1/ Alle activiteiten uit te oefenen door een vennootschap voor vermogensbeheer en beleggingsadvies overeenkomstig artikel zesenveertig (46) van de wet van zes (6) april negentienhonderd vijfenegentig en latere uitvoeringsbesluiten, voor zover daartoe een vergunning en inschrijving werd bekomen. De vennootschap zal in het bijzonder en exclusief ten behoeve van professionele beleggers orders ontvangen en doorgeven, beleggingsadvies verstrekken en beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten en alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerende waarden.

2/ Advies aan professionelen in verband met beleggingen en analyses. Het verkopen van beursanalyses aan professionelen. Het verkopen van bedrijfsanalyses of specifieke productanalyses. Het ten dienste stellen en verkopen van financiêle publicaties aan professionelen.

3/ Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan het bedrijfsleven, enzovoort,

4/ Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning,: organisatie, efficiëntie, enzovoort,

5/ De algemene auditactiviteiten.

6/ Het verlenen van adviezen op het gebied van beheer, zoals organomen en landbouweconomen ten behoeve van landbouwbedrijven, enzovoort.

7/ Het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde financiële producten en afgeleiden, de: ontvangst en de bekendheid van financiële producten en afgeleiden en koopgewoonten, met het oog op de, verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe financiële producten en afgeleiden.

8/ De statistische analyses van de resultaten van het onderzoek.

9/ Het optreden als makelaar bij de aan- en verkoop van kleine en middelgrote bedrijven en praktijken.

101 Het schatten en evalueren van onroerend goed.

11/ De financiële instellingen die specifieke financieringsvormen aanbieden: durf- of venturekapitaal,

.j0.Yeetmetat4a.kif ,. PfZQVt Qrt.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r," Â 12/ De overige hulpbedrijven in verband met het verzekeringswezen.

v 13/ De overige hulpbedrijven in verband met financiële instellingen (gevolmachtigd agent beursvennootschap).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge 14/ Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- & deicredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

15/Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

16/ Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

17/ Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

18/ Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

19/ Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

20/ Het aanleren van managementtechnieken, het geven van commerciële en managementtrainingen, het organiseren van cursussen en seminaries op het gebied van management.

21/ Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij commerciële activiteiten.

22/ Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en nog op te richten vennootschappen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

23/Advies bij aankopen buitenlands vastgoed.

24/ Import en export van goederen.

Dit doel mag verwezenlijkt warden zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, bij middel van versmelting, afstand, deelneming of financiële tussenkomst in andere soortgelijke ondernemingen of gelijk welke wijze.

ln het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met het doel van de vennootschap of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk weike andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, bestaande of op te richten zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen."

TWEEDE BESLUIT WIJZIGING BOEKJAAR.

De algemene vergadering beslist het boek jaar te wijzigen, zodanig dat dit voortaan zal lopen van één oktober tot dertig september van het volgend jaar.

De algemene vergadering beslist dat, in uitvoering en bij toepassing van het voorgaande besluit, het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en dertien, niet zal eindtegen op eenendertig december tweeduizend en dertien, doch zal verkort worden tot en zal afgesloten worden op dertig september tweeduizend en dertien.

DERDE BESLUIT  WIJZIGING ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering beslist om de jaarvergadering die dient gehouden te worden op de eerste zaterdag van de maand juni tweeduizend en veertien om twintig uur te verplaatsen naar de eerste zaterdag van de maand maart tweeduizend en veertien om twintig uur, Alle daaropvolgende jaarvergaderingen zullen gehouden worden en zullen doorgaan op de eerste zaterdag van de maand maart om twintig uur.

VIERDE BESLUIT AANNEMING NIEUWE STATUTEN

Vervolgens worden de statuten van de naamloze vennootschap opnieuw vastgesteld, rekening houdend met de zojuist doorgevoerde statutenwijzigingen. Deze statuten luiden als volgt

V" IJFDE BESLUIT - BENOEMING ONAFHANKELEJKE BESTUURDERS.

De vergadering beslist volgende personen aan te stellen tot onafhankelijke bestuurders, met ingang van

heden.

-De heer Schmidt Jean-Francois, voornoemd,

-De heer Matthyns Guido Karel, geboren te Antwerpen op vijfentwintig maart negentienhonderd

drieënveertig, nationaal nummer 43.03.25-071.06, wonende te 2180 Antwerpen, Schepersveldlei 93.

-De heer Geeraerts René Auguste, geboren te Ukkel op tweeëntwintig mei negentienhonderd zesenveertig,

nationaal nummer 46.05.22-467.68, wonende te 2470 Retie, Zanddijkdreef 29.

Welke alhier zijn tussengekomen, en uitdrukkelijk verklaren het bestuursmandaat te aanvaarden,

Hun opdracht geldt voor zes jaar, behoudens uittreding, overlijden of herroeping van hun mandaat door de

algemene vergadering.

De eventuele bezoldiging en vergoeding van deze nieuwe bestuurder zal door de algemene vergadering

vastgesteld worden.

',tee s

, .2

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbiad

ZESDE BESLUIT  COORDINATIE & VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft dienvolgens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Peter DE BAETS

Samen hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte statutenwijziging dd 27/06/2013

-expeditie van de akte gecoordineerde statuten dd 27(06/2013

-verslag van de bestuurders

-staat van actief en passief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 07.06.2012 12156-0071-015
05/06/2012
ÿþwi

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be a BE st2







+-e-n.----

i

" ~-~WL.fá! e.

Z 11 MEI 2012

. Gtiffié

Ondernemingsnr : 0861.148.182

Benaming

(voluit) : CB Trading and Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Albert I Laan 76, 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder - toekenning bijzondere volmacht

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd, 7 mei 2012

De vergadering beslist over te gaan tot het ontslag van de heer Megharbi Sofiane, wonende te Londen (Verenigd Koninkrijk), 5/97 New Cavendish Street, als bestuurder van de vennootschap en dit met ingang vanaf 8 mei 2012.

De vergadering dankt de ontslagnemende bestuurder voor de wijze waarop zij haar opdracht heeft uitgeoefend, en voor de bijdrage die zij heeft geleverd tot de ontwikkeling van de vennootschap,

De heer Megharbi Sofiane zal op de eerstvolgende jaarvergadering die beraadslaagt en besluit over de goedkeuring van de jaarrekening algehele en volledige kwijting verleent worden voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend uit de uitoefening van zijn mandaat tot op de datum van zijn ontslag, tenzij bij ernstige en zware beleidsfouten.

Vervolgens besluit de vergadering over te gaan tot de benoeming van een nieuwe bestuurder, zijnde de heer Serge Vanlulle, wonende te Ninoofsesteenweg 93, 1670 Pepingen, en dit voor een periode van zes jaar met ingang op 8 mei 2012

Zijn mandaat als bestuurder zal onbezoldigd uitgeoefend worden,

De voornoemde bestuurder, alhier tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaart zijn mandaat te aanvaarden,

Tenslotte besluit de vergadering een bijzondere volmacht toe te kennen aan Meester Carine Goos, advocaat bij advocatenkantoor Laga, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8A, teneinde de genomen beslissingen van de aandeelhouders te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, in het rechtspersonenregister en in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, inclusief alle benodigde documenten en stukken te ondertekenen.

Voor éénsluidend uittreksel

Carine Goos

Lasthebber! advocaat

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

11/05/2012
ÿþ Mou Word 11.1

' `J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0861.148.182

Benaming

(voluit) : CB TRADING AND INVEST

(verkort) : I

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8620 Nieuwpoort, Albert I Laan 76

(volledig adres)

Onderweg akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER - BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER - VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR - MACHTEN

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 29 december 2011 en de raad van bestuur onmiddellijk daarop volgend, blijkt :

I. De kennisname van het ontslag als bestuurder van de vennootschap ter zitting aangeboden met ingang

van 29 december 2011, van:

- De heer Johan MAET, wonende te 8620 Nieuwpoort, Albert I Laan 7610701,

Il. De benoeming tot bestuurder van de vennootschap voor een periode ingaand op 29 december 2011 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017, van:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MANDALAYBAY HOLDING", met zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert I Laan 76 GV04, ondernemingsnummer 0840.394.835, RPR Veume, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Johan MAET, wonende te 8620 Nieuwpoort, Albert I Laan 76/0701.

Het mandaat van bestuurder van de BVBA "MANDALAYBAY HOLDING", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Johan MAET, voornoemd, zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

I I I. De benoeming tot gedelegeerd bestuurder en tot voorzitter van de raad van bestuur voor een periode ingaand op 29 december 2011 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017, van :

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MANDALAYBAY HOLDING", met zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert i Laan 76 GV04, ondememingsnummer 0840.394.835, RPR Veurne, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Johan MAET, wonende te 8620 Nieuwpoort, Albert I Laan 76/0701.

ln deze hoedanigheid zal de gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in artikel 23 van de statuten.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar banken en bedrijven toe die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurder alle rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques; op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen kan doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag. De gedelegeerd bestuurder zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

I Il 111111111111 Il

*12088348*

U i II

Voot iehou+ aan h Balgis Staatst

I~

_

3 0 APR. 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BVBA "MANDALAYBAY HOLDING"

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door

Johan MAET

vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

t

Voorbehouden 1 aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/02/2015
ÿþMod Wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

TER GRIFFIE

Rechtbank

van Kóaphandel Gent

12 FEB. 2015

Afdeling VEURNE Griffie

1111111101113110111%t1 i u

Ondernemingsnr : 086t148.182

Benaming

(voluit) : CB TRADING AND INVEST

(verkort) : 1

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 76

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 27 december 2014, blijkt Beraadslaging en beslissingen :

Conform artikel 16 van de statuten dat bepaalt dat bestuurders ten allen tijde kunnen worden ontslagen, beslist de algemene vergadering om de heer Justin Roesbeke, wonende te 2600 Antwerpen, Jos Ratinckxstraat 1, bus 22 te ontslaan als bestuurder met ingang van 27 december 2014.

De algemene vergadering keurt met algemeenheid van stemmen het ontslag van de heer Justin Roesbeke goed.

Slotverklaring

Gezien de afhandeling van de agenda en gezien het feit dat niemand het woord vraagt, wordt de vergadering gesloten om 12:00 uur.

Na voorlezing van de notulen worden ze ondertekend door de leden van het bureau, de aanwezige onafhankelijke bestuurders en de aandeelhouders.

BVBA "MANDALABAY HOLDING"

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door

Johan MAET

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 07.06.2011 11148-0260-014
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 29.06.2010 10249-0144-014
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 26.06.2009 09304-0131-011
12/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 02.09.2008 08724-0220-011
05/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 30.08.2007 07656-0024-010
29/08/2006 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2005, APP 03.06.2006, DPT 28.08.2006 06670-2955-011
22/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 04.06.2005, NGL 20.07.2005 05515-5374-009

Coordonnées
CB TRADING AND INVEST

Adresse
ALBERT I-LAAN 76 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande