CC@PS INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CC@PS INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.017.111

Publication

22/11/2013
ÿþ Mod Ward H T

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 1759 3*

i

~rer-r~~z ~osn 0842017111

Zen e..i artg

L t CC@PS INVEST

t.^" r;.

~" t.ch :r'r" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

titel : 8840 Staden (Westrozebeke), Ommegang Oost 20

t c'lt dw adres

ttrode ien _akte : wijziging uitbatingszetel en maatschappelijke zetel

Bij besluit van de zaakvoerders, conform artikel 2 van de statuten, wordt beslist de maatschappelijke zetel en uitbatingzetel te wijzigen naar 8840 Staden (Westrozebeke), Ommegang Zuid 20, en dit vanaf 1 oktober 2013.

e De heer Kurt Gevaert, zaakvoerder

e

rl

rl

N

,ter

'" J8 " -Cr i.'." d?.!a " .~.. . i/Ce7 Na 1T4 " i ¬ ` ..:3.1r,]tGà3

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 30.08.2013 13539-0255-012
03/01/2012
ÿþ MOd Word 57.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onde iet ingsrer 0-e4

B:e a ri rig (voluit) : CC@PS INVEST

(verkort) .

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres : Ommegang Oost 20 - 8840 Westrozebeke (Staden)

Ondetierp(et) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte OPRICHTING verleden voor notaris Ludo DEBUCQUOY te PASSENDA LE-Zonnebeke, op TWAALF DECEMBER TWEE DUIZEND ELF "Geboekt zeven bladen drie verzendingen te' IEPER de 13 december 2011 boek 176 blad 94 vak 20. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger A.I., Jean-Pierre Lemaire", dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht werd, met, als:

- BENAMING: CC@PS INVEST

ZETEL: 8840 Staden (Westrozebeke), Ommegang Oost 20.

- VENNOTEN : 1/ de heer GEVAERT Kurt Geert, geboren te Kortrijk op 26 december 1972, nationaal nummer 721226-373.55, echtgenoot van mevrouw Vanhandsaeme Helga, wonende te 8780 Oostrozebeke, Ooigemstraat 27 EN 2/de heer NAEYE Gunther Emile Cornelius, geboren te leper op 13 januari 1966, nationaal nummer'. 660113-069.61, echtgenoot van mevrouw Mieke Lecluyse, wonende te 8650 Houthulst, Terreststraat 80;

- DOEL : Voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige, erkenningen en/of vergunningen heeft, voor het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de, daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen ter zake heeft de'' vennootschap ais doel, zowel in BELGIE, de Europese Unie en derde landen :

Het aanleggen van een onroerend patrimonium en meer in het algemeen aile immobiliaire en ermee verband houdende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig uitbouwen en; uitbreiden, in stand houden en beheren van een onroerend vermogen, zowel rechtstreeks of onrechtstreeks, hieronder begrepen alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten' (vruchtgebruik, erfpacht, recht van opstal), zoals bijvoorbeeld de exploitatie of het beheer, het verkavelen, de; urbanisatie, de ruiling en de verdeling van al dan niet gebouwde en/of gemeubelde onroerende goederen, de' leasing of de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, omvormen, slopen, weder opbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verpachten, prospecteren, oprichten en herstellen evenals de renovatie, valorisatie, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te. bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het beroep vastgoedmakelaar.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met: betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of; aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook,; van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De aan- en verkoop, leasing, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband' staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, de vennootschap mag eveneens onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging.

Onderneming in het uitoefenen van een managementvennootschap, en daartoe alle mogelijke vergoedingen : en commissies ontvangen.

- Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van, bestuurder, vereffenaar of aanverwante functies.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblar



*12001479+

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Groot- en kleinhandel van computers, alle hardware materiaal, bureelmateriaal en bureelmachines, alle soorten bureelmeubilair, in om het even welke stof.

Groot- en kleinhandel in alle elektronische toestellen en componenten.

Onderneming in het onderhoud en herstellingen van kantoormateriaal en  machines.

Onderneming in het zelf ontwikkelen van alle software en computerprogramma's zowel voor administratief als industrieel gebruik.

Onderneming in het aanbieden van intemetoplossingen inclusief webdesign, hosting en beveiliging. Onderneming in de constructie en assemblage van alle elektronische toestellen en apparaten.

Onderneming in de groot- en kleinhandel van alle audio- en videomateriaal, radio- en tv- toestellen. Ondernemingen in alle aannemingen van elektrische installaties.

Groot- en kleinhandel in het plaatsen van airco- en luchtbehandelingstoestellen.

Groot- en kleinhandel in het plaatsen van keukens en huishoudtoestellen.

Groot- en kleinhandel in zonnepanelen en het plaatsen van zonnepanelen.

Copyservice en planafdrukken maken.

Onderneming in het ontwerpen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden van alle vormen van publiciteit en grafiek.

Het vertrekken van adviezen in verband met kantoorinrichtingen., het inrichten, herinrichten en reorganiseren van kantoren.

Het uitvoeren van alle soorten drukwerken.

Onderneming in het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.. Het verlenen van adviezen en analyse van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, aankoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

Het maken van kosten en/of investeringen in roerende of onroerende goederen om legale voordelen te kunnen verstrekken aan personeel, zaakvoerders, enzovoort, deel uitmakend van hun verloningspakket, zowel in geld als in natura.

Onderneming voor het leveren van administratieve prestaties aan derden en computerprestaties dit in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen aan andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. Zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten ter zake toestaan.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap kan zowel in BELGIE als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

-4

- DUUR : onbepaalde duur vanaf haar oprichting en neemt ten hare laste de verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting.

- KAPITAAL : achttien duizend zeshonderd (18.600) euro verdeeld in honderd zesentachtig aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal

" vertegenwoordigen.

- BESTUUR : Het bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen. Bij afwijking hiervan wordt tot statutair zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap de heer Gunther NAEYE en de heer Kurt GEVAERT, beiden voornoemd en die verklaren te aanvaarden.

De zaakvoerders kunnen hun bevoegdheden van dagelijks bestuur en het uitvoeren van hun besluiten opdragen aan een van de zaakvoerders of aan een directeur of bijzonder lasthebber die geen vennoot hoeft te zijn.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen,tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. Doch in tegenstelling met voorgaande, zal ingeval er :

a. twee zaakvoerders zouden zijn deze het bestuur gezamenlijk voeren, voor een bedrag boven de vijfduizend euro;

b. meer dan twee zaakvoerders zouden zijn, deze een bestuurscollege moeten vormen, en ze aldus via de gewone meerderheid beslissingen dienen te nemen.

De afzonderlijke handtekening van elke zaakvoerder verbindt de vennootschap tegenover derden, met uitzondering voor handelingen voor een bedrag boven de vijfduizend euro. Voor verrichtingen die vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) (zaakvoerdersraad) zal tegenover derden van de beraadslaging van de : zaakvoerdersraad geen blijk moeten gegeven worden.

Volgens beslissing der buitengewone algemene vergadering onmiddellijk na de oprichting:

- werd beslist dat het statuut van zaakvoerders en commissarissen onbezoldigd is;

- werd de heer Gunther Naeye, voornoemd, aangeduid als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, die belast wordt met de uitvoering, in haar naam en voor haar rekening, van alle bestuursmandaten van huidige vennootschap in andere vennootschappen. Dit mandaat is onbezoldigd en van onbepaalde duur. De vaste vertegenwoordiger mag niet worden ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

- ALGEMENE VERGADERING : de vierde woensdag van de maand juni om veertien uur en voor de eerste maal in twee duizend en dertien;

- BOEKJAAR : ingaande op één januari van ieder jaar om te eindigen op eenendertig december van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf haar oprichting tot eenendertig december tweeduizend twaalf.

- WINSTDELING: Het batig overschot van de jaarrekening, na aftrekking van alle lasten en afschrijvingen, vormt " de zuivere winst. Deze wordt verdeeld als volgt: 1. tenminste vijf procent aan het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt heeft, maar ze moet opnieuw hernomen worden wanneer dit tiende aangetast is; 2.Het saldo zal worden aangewend volgens

" beslissing der algemene vergadering.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Ludo Debucquoy

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laaiste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.07.2015, NGL 22.07.2015 15327-0022-012

Coordonnées
CC@PS INVEST

Adresse
OMMEGANG ZUID 20 8840 STADEN

Code postal : 8840
Localité : STADEN
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande