CDCS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CDCS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.101.046

Publication

05/05/2014 : Kapitaalverhoging - Régime artikel 537 WIB 92
Uit een akte verleden voor de ondergetekende notaris Heike Laloo te Brugge op 31 maart 2014, waarvan, huidig uittreksel werd opgemaakt vôôr registratie, enkel met het 00g op de neerlegging op de Rechtbank van; Koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CDCS", met zetel te 8370 Blankenberge, F. Ropshellïng, 2 A/10, opgericht bij akte verleden voor notaris Jean-Pierre Demeyer destijds te Brugge op 6 november 2006, bekendgemaakt in de bijlagen tôt het Belgisch staatsblad op 29 november daarna onder nummer 06178643, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor "Ignace Vander; Stichele en Co" bv bvba te Aalter, Ganzeplas, 55, de dato 17 maart 2014, hiertoe aangesteld door de. zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag iuîden letterlijk als volgt: : "Ondergetekende, Ignace Vander Stichele en Co, BV ovv BVBA, bedrijfsrevisor te Aalter, verklaart inzake de' inbreng in natura van € 270.000,00 overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in de;

BVBA CDCS dat:

1 .De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake

contrôle van inbreng en quasi-inbreng.

2.Het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng în natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tôt de procédure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

3.De beschrijving van deze inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en:

duidelijkheid.

4.Onder voorbehoud van een rechtsgeldige dividenduitkering de inbreng in natura twee vorderingen op de BVBA CDCS omvat en gebeurt door de heer Chris Dickx voor een vorderîng van € 264.600,00 en door; mevrouw Christelle Snoeck voor een vordering van € 5.400,00.

5.Als tegenprestatie voor de inbreng door de heer Chris Dickx worden, afgerond, 1.422 nieuwe, gans volgestorte, aandelen toegekend en aan mevrouw Christelle Snoeck worden, afgerond, 29 nieuwe, gans volgestorte, aandelen toegekend. Na de kapitaalverhoging zal het kapitaal van de vennootschap € 288.600,00 bedragen en vertegenwoordigd worden door 1.551 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. 6.De door partijen gekozen méthode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waarde

waartoe deze méthode leidt (hetzij € 270.000,00) ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie voor de inbreng te verstrekken vergoeding zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

7.Aangezien het risîco dat het eigen vermogen in het algemeen en de belaste reserves in het bijzonder, ten' gevolge van eventuele toekomstîge belastingcontroles of welke andere omstandigheid dan ook, zouden dalen

tôt een bedrag beneden de uîtgekeerde reserves of dat de uitkering ten gevolge hiervan zou gebeurd zijn in strijd met in art. 320 van het Wetboek van vennootschappen nooit voiledig uit te sluiten is, maken wij dan ook, voorbehoud voor de eventuele gevolgen hiervan op het bedrag van de vorderingen die ontstaan zijn naar aanleiding van de uitkering van de belaste reserves als dividend.

Ik wens er ten slotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting, of, met andere woorden, dat mijn verslag geen 'faïrness opinion' is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

" "STATS3LAD î 5 AfrMft


Voor¬

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

•-

•FF

Wij hebben geen kennis van bijzondere voordelen waarvan de inbrengers genieten en die zouden bijdragen

tôt de werkelijke vergoeding van de inbreng.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet

voor andere doeieinden worden aangewend."

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 11

maart 2014.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris en zullen samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tweehonderdzeventigduizend euro (€ 270.000,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd [ euro (€ 18.600,00) op tweehonderdachtentachtigduizend zeshonderd euro (€ 288.600,00) door inbreng în, natura, mits creatie en uitgifte van duizend vierhonderd een en vijftig (1.451) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van tweehonderdzeventigduizend euro (€ 270.000,00).

Inbreng

De heer Dickx Chris voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van tweehonderdvterenzestigduizend zeshonderd euro (€ 264.600,00), ; bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 25 november 2013.

Mevrouw Snoeck Christelle, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een; dividendvordering voor een bedrag van vijfduizend vierhonderd euro (€ 5.400,00), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van :

25 november 2013.

Ingevolge onderhavige inbreng worden de verkregen netto'bedragen - na afhouding van 10% roerende; voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992 -van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk în het; kapitaal opgenomen. ;

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door aile verschijners en wordt geschat op tweehonderdzeventigduizend euro (€ 270.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbreng în natura vergoed wordt door toekenning van duizend vierhonderd een en vijftig (1.451) nieuwe kapitaalsaandelen en dit als volgt: - aan de heer Dickx Chris worden duizend vierhonderd twee en twintig (1.422) nieuwe aandelen toegekend, uitgegeven aan de globale prijs van tweehonderdvierenzestigduizend zeshonderd euro (€ 264.600,00); - aan mevrouw Snoeck Christelle worden negen en twintig (29) nieuwe aandelen toegekend, uitgegeven

aan de globale prijs van vijfduizend vierhonderd euro (€ 5.400,00).

Deze duizend vierhonderd een en vijftig (1.451) nieuwe aandelen zullen voiledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deeinemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in voile eigendorn onder de gewone waarborg als naar

recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrengers verklaren voiledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend.

TWEEDE BESLUIT-VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweehonderdachtentachtigduizend zeshonderd euro (€ 288.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd een en vijftig (1.551) aandelen.

De vergadering besluit tôt dïenovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige

tekst van artikel vijf van de statuten door volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdachtentachtigduizend zeshonderd euro (€ 288.600,00) en is verdeeld in duizend vijfhonderd een en vijftig (1.551) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

In toepassing van artikel 537,1e lid WIB 92 werd bij akte verleden voor notaris Heike Laloo te Brugge op 31 maart 2014 het maatschappelijk kapitaal verhoogd van achttienduizend zeshonderd euro (€ 18.600,00) met een

bedrag van tweehonderdzeventigduizend euro (€ 270.000,00) om het te brengen op tweehonderdachtentachtigduizend zeshonderd euro (€ 288.600,00).

DERDE BESLUIT - OPDRACHT - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tôt uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tôt het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoôrdineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Yoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het kantoor "BDV Consult" bvba te Aalter, Ganzeplas, 7, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tôt indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

TEGELIJK HIERMEDE NEERGELEGD: de expeditie van de akte-wijziging der statuten, het verslag van de bedrijfsrevisor, een eensluidend afschrift van het bijzonder verslag van de zaakvoerder en de coôrdinatie van de

statuten.

Laloo Heike Notaris.

"ô3

•FF

02 eu

•FF

Op de laatste blz van Luik B vermelden Racto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Varso Naam en handtekening
29/09/2014
ÿþri.

aw, Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

...1" " " " " " " " " " " "

MONITEL R B LGP N EERGELEG D

GrIrfie Rechtbank Koophandel

22 -09- 214

1 5 SE

BELGISCH STAA SBLAD Griffie

14

20

Gent Afdeling Bruage

- ' -- D-e griffier"

II

I

R1.141111113tMl

I

II

Ondernemingsnr: 0885.101.046

Benaming

(voluit) : CDCS

(verkort) :

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: F. Ropshelling 2A/10 8370 Biankenberge

(volledig adres)

Onderwerp akte: Onbezoldigd mandaat zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering cid. 29/08/2014 werd met eenparigheid van stemmen beslist dat vanaf 01/10/2014 de zaakvoerder zijn mandaat onbezoldigd zal uitvoeren.

Chris Dickx

Zaakvoerder BVBA CDCS

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 14.08.2014 14432-0466-009
27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 21.06.2013 13210-0449-010
03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 28.06.2012 12231-0428-010
27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 21.06.2011 11195-0376-010
24/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 16.08.2010 10421-0532-010
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 05.07.2009 09364-0317-011
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 07.07.2008 08357-0115-011
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 20.06.2016 16188-0241-009

Coordonnées
CDCS

Adresse
F. ROPSHELLING 2, BUS A/10 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande