CE CONSULT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CE CONSULT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.712.937

Publication

24/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.02.2014, NGL 15.02.2014 14042-0571-011
10/01/2014
ÿþ h1°d Word 10.1

e;~.F 1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

111111111

*1401191



Ondernemingsnr : 0842.712.937 Benaming

(voluit) : CE CONSULT (verkort) :

ilijlgger~.büilet l elgiscb.Stgatsblad -10/01(2014 - Annexes du Moniteur be_ge____

Op de laatste

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Lange Molenstraat 11 - 8920 Langemark-Poelkapelle

(volledig adres)

' Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Peter De Baets te Koksijde op 17 december 2013, geregistreerd te Nieuwpoort, tien bladen, geen renvooien op 19.12.2013, boek 5/116, blad 78, vak 17. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR), De Ontvanger ai (getekend) LUC DE BERGH, blijkt dat de buitengewone, algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een ' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CE CONSULT", met zetel te 8920 Langemark

' Poelkapelle, Lange Molenstraat 11, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Peter De Baets te Koksijde op' 09 januari 2012, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 25 januari daarna onder nummer, 120123123, met eenparigheid van stemmen heeft besloten

1 . Eerste besluit :

Volgens artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen geeft de zaakvoerder een omstandige; verantwoording van de doelwijziging die zij voorstelt. Tevens wordt een samenvattende staat van activa en, passiva van de vennootschap voorgelegd, afgesloten op éénendertig oktober tweeduizend dertien.

Alle aandeelhouders erkennen dat zij van dze beide stukken hebben kunnen kennis nemen, op de wijze als voorzien werd in artikel 287 Wetboek van Vennootschappen.

De buitengewone vergadering besluit het voorstel van de zaakvoerder te volgen.

Hiertoe wordt artikel drie van de statuten vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van aile hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van

natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van' accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1. 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- ais gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van: ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ' ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in aile belastingaangelegenheden;

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die Is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgsteliing verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf ais voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen In handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast."

2. Tweede besluit

Vervolgens worden de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vastgesteld, rekening houdend met de zojuist doorgevoerde statutenwijzigingen en rekening houdende met de erkenning van voormelde vennootschap voor het Instituut van Accountants en Belastingsconsulenten. Deze statuten luiden vanaf heden als volgt:

STATUTEN

BENAMING ZETEL DOEL DUUR

ARTIKEL EEN

De vennootschap neemt de vorm aan van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en haar naam luidt : "CE CONSULT'.

Deze naam moet steeds - op aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap  vermeld worden, evenals de woorden 'besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' of het letterwoord 'BVBA', en het ondernemingsnummer.

Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheden van accountant en van belastingconsulent zijn verleend in de zin van artikel 4, 2° van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, ARTIKEL TWEE

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8920 Langemark-Poelkapelle, Lange Molenstraat 11, en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister ter griffie van de rechtbank van koophandel te leper.

De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en het woord rechtspersonenregister of de afkorting 'RPR' gevolg door de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, moeten steeds voorkomen op de stukken uitgaande van de vennootschap waarvan sprake in artikel 1 van de statuten.

° De zetel kan zonder statutenwijziging bij besluit van de zaakvoerder verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

ARTIKEL DRIE

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in aile belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

b

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscafist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

ARTIKEL VIER

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging,

KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL VIJF

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 euro), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk aandeel één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het maatschappelijk kapitaal bedragend.

ARTIKEL ZES

De aandelen zijn op naam.

Een register van aandelen wordt op de zetel gehouden.

in het register van aandelen wordt aangetekend :

1 ° de nauwkeurige gegevens van de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen;

2° de gedane stortingen;

3' de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Elke aandeelhouder kan inzage nemen van dit register.

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

Indien niet-volgestorte aandelen aan verscheidene personen in onverdeeldheid toebehoren, staat ieder van hen in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde opeisbare stortingen.

Bijstorting of volstorting worden door de zaakvoerder opgevraagd op het door hem te bepalen tijdstip. Aan de vennoten wordt hiervan bij aangetekende brief kennis gegeven met opgave van een girorekening waarop de betaling bij uitsluiting van elke andere wijze van betaling door overschrijving of storting moet worden gedaan. De vennoot komt in verzuim door het enkel verstrijken van de in de kennisgeving bepaalde termijn.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan overeenkomstig deze bepaling, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Vervroegde stortingen op aandelen kunnen niet zonder voorafgaande instemming van de zaakvoerder worden gedaan.

AFSTAND EN OVERDRACHT VAN AANDELEN

ARTIKEL ZEVEN

Enkel accountants en belastingconsulenten die lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten mogen wettelijk in het bezit zijn van de meerderheid van de stemrechten, zodat enkel zij een beslissende invloed kunnen uitoefenen op de oriëntatie van het beleid van de vennootschap.

De stemrechten mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan overeenkomstig de wet, in het bijzonder de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen en het koninklijk besluit van 16 oktober 2009 tot wijziging van het koninklijk besluit van 4 mei 1999, betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, en mits de voorafgaande goedkeuring van het college van zaakvoerders! de enige zaakvoerder.

De Raad van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten wordt ingelicht over elke wijziging van de stemrechten en van de samenstelling van haar aandeelhouderschap en bestuursorgaan binnen de vijftien dagen nadat de wijziging uitwerking krijgt.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden, noch vermaakt wegens overlijden dan met toestemming van ten minste de helft van de vennoten in het bezit van minstens drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

De toestemming waarvan sprake is in voorgaande alinea is niet vereist, wanneer de aandelen worden afgestaan of vermaakt :

- aan een vennoot;

- aan voor- of nazaten in rechte lijn;

- aan de echtgenoot van de overdrager of de erflater,

Ingeval een vennoot één of meer aandelen wil afstaan aan een persoon, die in de opsomming van artikel zes niet begrepen is, moet hij te dien einde zijn voornemen laten kennen bij aangetekende brief, aan zijn medevennoten, met aanduiding van naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer, van het aantal aandelen dat hij zinnens is af te staan, alsmede in geval van afstand onder bezwarende titel van de overeengekomen prijs.

De weigering een afstand onder de levenden goed te keuren, zal moeten beschouwd worden als een definitief veto zonder verhaal en zonder dat, om deze reden, de afstanddoener de ontbinding van de vennootschap zou kunnen eisen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De houders van aandelen die een afstand wegens overlijden hebben geweigerd, zijn verplicht de aandelen waarvan de afstand werd voorgesteld over te nemen tegen een overname prijs die jaarlijks na de gewone algemene vergadering zal worden vastgesteld door de vennoten, beslissend bij de gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Indien zulks voor een bepaald jaar zou zijn nagelaten, zal de overnameprijs voor dat jaar, behoudens akkoord tussen partijen, worden vastgesteld door twee experten waarvan één door ieder der partijen aangeduid.

Indien de experten niet tot een akkoord kunnen komen, zullen deze een derde expert benoemen om met hen te beraadslagen.

Ingeval één der partijen weigerde zijn expert aan te duiden, of indien de twee experts het niet eens worden omtrent de keuze van een derde expert, zal de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van de plaats waar de zetel gevestigd is, in deze benoeming voorzien op verzoek van de meest naarstige partij.

De waarde van de aandelen, ongeacht of zij wordt vastgesteld door de vennoten of door experts, dient te worden bepaald in functie van de onderneming in werking, volgens haar toestand voor en na de eventuele overdracht en zonder rekening te houden met enige rneerderheids- of minderheidspositie in hoofde van de afstanddoener.

De betaling van de prijs moet gebeuren binnen de zes maanden van de beslissing der experts of van het akkoord van de partijen, zo niet zullen de erfgenamen ais vennoot moeten worden aanzien en zullen zij de inschrijving op hun naam in het aandelenregister mogen eisen.

De ontbinding van de vennootschap zal evenwel niet kunnen geëist worden, indien de prijs niet betaald is binnen de voormelde termijn van zes maanden.

BESTUUR EN TOEZICHT

ARTIKEL. ACHT

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoot of niet.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

indien er minstens drie zaakvoerders worden aangesteld, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsulenten tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van accountant of accountant en belastingconsulent; de andere mag: een belastingconsulent zijn,

een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent, een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, moet minstens één lid van het college van zaakvoerders de hoedanigheid van accountant hebben en moet minstens één lid van het college van zaakvoerders de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor votgens het Wetboek. van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent hebben.

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, gelden de hiemavolgende regels.

Het college van zaakvoerders kiest bij gewone meerderheid onder haar leden die de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en die ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, een voorzitter. Het college van zaakvoerders bepaalt tevens bij gewone meerderheid de duur van het mandaat van de voorzitter.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL NEGEN

Aan de zaakvoerder(s) kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn/hun kosten, een vaste wedde worden toege^kend, waarvan het bedrag elk jaar door haar wordt vastge-isteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

ARTIKEL TIEN

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, gelden de hiernavolgende regels.

Het college van zaakvoerders kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meerdere directeurs) binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van accountant en van belastingconsulent. Meer in het bijzonder mogen de directeurs aan wie het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van accountant en van belastingconsulent, of met het voeren van de titel van accountant en van belastingconsulent.

De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant en/of de belastingconsulent, zoals vermeld in artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Deze beperking is niet van toepassing op de zaakvoerder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vernield is onder artikel 7 en volgende van deze statuten die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uitte oefenen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

ARTIKEL ELF

Op eigen verantwoordelijkheid mag de zaakvoerder zich in zijn betrekkingen met derden laten helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen en afgevaardigden op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard is.

ARTIKEL TWAALF=

Elke vennoot bezit individueel de bevoegdheden van onderzoek en toezicht toegekend aan de commissaris. Hij mag zonder deze te verplaatsen, inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap.

Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding voor deze laatste valt slechts ten laste van de vennootschap indien deze accountant wordt aangeduid met haar toestemming of indien deze vergoeding haar ten faste wordt gelegd krachtens gerechtelijke beschikking. In deze gevallen zullen de opmerkingen van de accountant worden medegedeeld aan de vennootschap.

Indien, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake van het Wetboek van Vennootschappen het toezicht van de vennootschap moet worden toevertrouwd aan een commissaris, of indien de vennootschap zelf deze beslissing neemt, wordt de commissaris benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar door de algemene vergadering volgens de wettelijke voorschriften. Zijn emolumenten bestaan uit een vaste som bepaald door de algemene vergadering op het begin en voor de duur van het mandaat.

ALGEMENE VERGADERINGEN

ARTIKEL DERTIEN

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennootschap wordt gehouden de laatste zaterdag van de maand juni om negentien uur in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in de gemeente waarde zetel gevestigd is, als vermeld in het bericht van bijeenroeping,

indien de hierboven bepaalde datum een feestdag is heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering wordt op buitengewone wijze bijeengeroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandeelhouders, alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, worden uitgenodigd, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Dit geldt ook vaar de eventuele houders van obligaties op naam en van certiftcaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven.

De oproepingen bevatten de agenda. Samen met de oproepingsbrieven wordt aan de vennoten, de eventuele commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

De houders van aandelen zonder stemrecht mogen deelnemen aan de algemene vergadering ; ze beschikken over dezelfde rechten als de houders van aandelen met stemrecht, behalve het stemrecht, Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden,

indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Met uitzondering van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

en

-de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen,

-de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zef door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap uitgegeven zijn, hebben het recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Indien een aandeel in onverdeeldheid aan meerdere eiige-'naars toebehoort of indien een aandeel in pand werd gegeven worden de lidmaatschapsrechten verbonden aan dat aandeel geschorst, tot wanneer door alle betrokkenen een enkel persoon zal aan-'geduid zijn om deze lidmaatschaps-'rechten uit te oefenen. indien het eigendomsrecht van een aandeel gesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, worden de lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De eigendom van één stemrecht betekend van rechtswege instemming met onderhavige statuten.

De enige vennoot moet accountant en belastingconsulent zijn en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

INVENTARIS JAARREKENING WINSTVERDELING

ARTIKEL VEERTIEN

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één januari en eindigt op éénendertfg december van ieder jaar.

leder jaar maakt de zaakvoerder een inventaris op en op zelfde datum wordt de jaarrekening opgesteld, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ARTIKEL VIJFTIEN

De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de nettowinst uit van het boekjaar. Van deze nettowinst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bedraagt.

De algemene vergadering beslist welke bestemming aan het saldo zal gegeven worden.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek Vennootschappen.

ONTBINDING VEREFFENING

ARTIKEL ZESTIEN

De vennootschap wordt niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

ARTIKEL ZEVENTIEN

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de algemene vergadering de vereffenaar(s) benoemen en zijn/hun bevoegdheden bepalen, behalve indien de vereffening plaats zal vinden overeenkomstig artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van accountant enfof belastingconsulent impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

Deze vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden na de bevestiging of homologatie van zijn/hun aanstelling door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het pian van verdeling daartoe moet eerst door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL ACHTTIEN



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Aüe niet in België gedomicilieerde vennoten, zaakvoerders, commissarissen, en vereffenaars, verklaren woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, voor al wat betrekking heeft op de uitvoering van de statuten.

ARTIKEL NEGENTIEN

Voor al wat niet voorzien is in de onderhavige statuten wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL TWINTIG - VENNOOTSCHAPSRECHT - DEONTOLOGIE

Alle statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zouden zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, met de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig of met de deontologische regels van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, zullen als niet geschreven worden beschouwd.

Alle bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die overeenstemmen met onderhavige statuten en die er nog niet in vervat zijn, zullen er van rechtswege worden aan toegevoegd.

3. Derde besluit:

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen notaris Peter De Baets, te Koksijde, te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten teneinde deze in overeenstemming te brengen met de beslissingen hiervoor genomen en aile formaliteiten te vervullen die nodig zijn voor de publicatie dezer.











VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Peter DE BAETS

Samen hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte statutenwijziging dd 17112)2013

-expeditie van de akte gecoördineerde statuten dd 17/12/2013

-verslag van de zaakvoerder inzake doelswijziging dd 8)1112013

-staat van actief en passief dd 31/10/2013





























Op de laatste blz. van Luik B vermetden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lange Molenstraat 11 - 8920 Langernark-Poelkapelle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

IIIIUI 111 MflI~I HI

*12023123*

0i

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : CE CONSULT

(verkort) :

09e 4-t9 B°34

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Baets te Koksijde op negen januari tweeduizend en: twaalf, geregistreerd te Nieuwpoort, zeven bladen, geen renvooien op 10.01.2012, boek 112, blad 45, vak 4.' Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). Voor de Ontvanger (getekend) KURT VAN LOO, houdende; oprichting van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CE CONSULT', met zetel te 8920 Langemark-Poelkapelle, Lange Molenstraat 11:

1) Dat door:

A. Mevrouw CARDOEN Eveline Cécile, geboren te Roeselare op veertien oktober negentienhonderd

vijfentachtig, ongehuwd, gedomicilieerd te 8920 Langemark-Poelkapelle, Lange Molenstraat 11.

Identiteitskaart nummer : 591-3648089-01

Nationaal nummer : 85.10.14-224.47

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte:

aansprakelijkheid werd opgericht.

2) de vennootschap de naam «CE CONSULT» draagt.

3) de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8920 Langemark-Poelkapelle, Lange Molenstraat 11

4) de vennootschap opgericht is voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

5) de vennootschap volgend doel heeft :

De vennootschap heeft overeenkomstig de artikelen 48 en 49 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen tot doel de diensten te verlenen die behoren tot de functie van stagiair-accountant:

1° de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

2° het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van. rekeningen;

3° het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm; 4° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

5° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

6° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de; uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor de functie van; stagiair-accountant.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover; die verenigbaar is met de hoedanigheid van stagiair-accountant.

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten: inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december; negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime, onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van: alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze activiteiten betreffen onder meer:

-de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

-het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

-het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

-in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

-alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

-het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

-projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedmaketaar mogen uitoefenen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

6) het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal $achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, en werd onderschreven door :

1. Mevrouw Cardoen Eveline, voornoemd, die verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), volledig volstort , waarvoor haar alle honderd zesentachtig (186) aandelen worden toegekend

De verschijners verklaarden dat ieder aandeel volledig volstort is

7) de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Werd voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting door de oprichters tot gewone niet-statutaire zaakvoerder benoemd: mevrouw Cardoen Eveline, voornoemd

die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart de haar verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand juni om negentien uur , in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni tweeduizend en veertien om negentien uur

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend en dertien.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd..

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Peter DE BAETS

Voorbehouden . aân het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 07.07.2015 15293-0429-009
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 22.07.2016 16342-0443-013

Coordonnées
CE CONSULT

Adresse
LANGE MOLENSTRAAT 43 8920 LANGEMARK-POELKAPELLE

Code postal : 8920
Localité : Langemark
Commune : LANGEMARK-POELKAPELLE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande