CEBE CALIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CEBE CALIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.729.221

Publication

20/11/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

1 3 -11- 2014 .GISCH STAATSBLAD

NEERGELEGD

2 S SEP, 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL, Gent, afd. KORTRIJK Grjffii

D

Ondememingsnr : 0 567

Benaming (voluit) : Cebe Caiis

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heulestraat, 50

8560 Wevelgem (Gullegem)

Onderwerp akte :BVBA: Oprichting

Blijkens akte verleden voor Ons, Meester Christian LAMBRECHT, notaris te Kortrijk, standplaats HEULE, op 25 september 2014, neergelegd voor registratie, werd er overgegaan tot de partiële splitsing van de burgerlijke. vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Calis B.". door oprichting van een nieuwe vennootschap besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cebe. Calis", zodat de te publiceren specificaties thans luiden als volgt:

De vennoot: De Heer CALIS Bernard Jozef Marcel Maurits, genees-heer, geboren te Beselare op!

!I vier februari negentienhonderd vierenvijftig, (Identiteitskaartnummer: 591-5990460-36

.! Rijksregister-nummer 54.02.04.255-94), echtgenoot van Mevrouw VERFAILLIE Cecile Anna

huisvrouw, geboren te Kortrijk op vijf november negentienhonderd éénenvijftig, wonende te 8560'3 !! Wevelgem (Gullegem), Ter Elst 1.

.! VORM - NAAM. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cebe Caljs".

DOEL De vennootschap heeft tot doel:

- haar patrimonium, bestaand uit onroerende en roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin! van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uitrusten, huren en! verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen van onroerende goederen evenals alle onroerende! transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook, met inbegrip van de: !,i onroerende leasing;

- het beheren en doen renderen van haar roerende beleggingen;

- het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het! !: management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het! optreden als vereffenaar;

- het verlenen van technische, administratieve, financiële of commerciële bijstand aan alle Belgische! en buitenlandse ondernemingen;

. De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, samenwerken! :! met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich! voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven. Kortom zij mag alles! doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te! bevorderen.

ZETEL. Heulestraat, 50 8560 Wevelgem (Gullegem).

!. DUUR. niet bepaald.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - VOLSTORTING.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EEN MILJOEN NEGENENTWINTIGDUIZEND HONDERD! EENENDERTIG EURO TWEEËNTACHTIG CENT (¬ 1 029 131,82) vertegenwoordigd door! zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder éénl! zevenhonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst, ingeschreven en volgestort.

BESTUUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering met drie/vierde meerderheid van stemmen, die het aantal zaakvoerders en de duur van hun mandaat bepaalt.

De algemene vergadering kan ten allen tijde met gewone meerderheid een einde stellen aan hun mandaat.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt en indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders benoemd in de oprichtingsakte zonder beperking van de duur van hun mandaat, zijn van rechtswege benoemd voor de duur van de vennootschap.

Hun opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan de enige vennoot deze te allen tijde ontslaan, tenzij deze derde-zaakvoerder benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

- Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

- Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

ALGEMENE VERGADERING.

De algemene vergadering der vennoten beraadslaagt volgens de regelen voorzien bij het Wetboek van vennootschappen.

De gewone algemene vergadering gaat door op de eerste zaterdag van december om elf uur in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht. VOORWAARDEN VOOR UITOEFENING STEMRECHT.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor alle rechten tegenover de vennootschap uit te oefenen.

Indien een aandeel onverdeeld toebehoort aan meerdere personen of het voorwerp uitmaakt van een inpandgeving of van een genotspand, dan worden de rechten van dit aandeel tegenover de vennootschap geschorst totdat door alle betrokkenen één enkele persoon zal zijn aangeduid die tegenover de vennootschap zal gelden als de enige eigenaar van het aandeel.

Indien één of meer aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, dan wordt het eraan verbonden stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens andersluidende overeenkomst of verzet van de naakte eigenaar. In deze laatste hypothese wordt het aan die aandelen verbonden stemrecht geschorst totdat een enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap dit stemrecht uit te oefenen.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Een vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot met stemrecht.

Onbekwamen, ontzetten, minderjarigen en rechtspersonen mogen nochtans vertegenwoordigd worden door een lasthebber die zelf geen vennoot is.

Gehuwde vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen door hun echtgenoot zelfs indien deze geen vennoot is.

BOEKJAAR.

Het boekjaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES - VERDELING VAN DE WINST.

Het batig saldo van de resultaténrekening, na aftrek van de lasten, algemene onkosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan zaakvoerders, werkende vennoten en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de netto winst van het bedrijfsjaar.

Op deze winst wordt jaarlijks ten minste een twintigste voorafgenomen voor het vormen van de wettelijke reserve. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij ontstaat wederom indien, om welke reden ook, het reservefonds verminderd wordt.

Het saldo is ter beschikking van de algemene vergadering.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

i

t,

Voor-

behouden

aan het

'Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mocht geen enkel voorstel tot aanwending van de winst worden aangenomen bij eenvoudige meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, dan wordt het batig saldo na de gebeurlijke afhoudingen voor de wettelijke reserve tussen de vennoten verdeeld volgens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijk recht.

Elke uitkering van winst is onderworpen aan de wettelijke beperkingen.

VEREFFENINGSSALDO.

Het vereffeningsoverschot wordt gelijkelijk verdeeld tussen alle aandelen.

Indien evenwel niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort zijn, moeten de vereffenaars alvorens tot terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil in afbetaling en de gelijkheid van aile aandelen herstellen, hetzij door aanvullende stortingen te eisen ten laste van de aandelen die onvoldoende zijn afbetaald, hetzij door voorafgaandelijk terugbetalingen te doen ten gunste van de aandelen die voor een hoger bedrag werden afbetaald.

BENOEMINGEN, Wordt benoemd tot zaakvoerder zonder beperking van duur en bijgevolg voor de ganse duur van de vennootschap behoudens herroeping wegens gewichtige redenen, met macht overeenkomstig artikel 17 der statuten ieder alleen en afzonderlijk de vennootschap te vertegenwoordigen:

de Heer Bernard Calis voornoemd, die aanvaardt.

OVERGANGSBEPALINGEN.

Het eerste maatschappelijk boekjaar neemt aanvang op 25 september 2014. Het eindigt per 30 juni 2015.

De eerste algemene vergadering vindt plaats in tweeduizend en vijftien.

De datum vanaf dewelke de verrichtingen van de ingebrachte vermogensbestanddelen van de inbrengende vennootschap de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba Dr. Calis boekhoudkundig geacht word geacht gedaan te zijn voor rekening van de verkrijgende vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cebe Calis wordt bepaald op 1 mei 2014.

ADMINISTRATIEVE VOLMACHT.

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Christian Lambrecht, notaris te Heule

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 05.12.2015, NGL 31.01.2016 16038-0592-009

Coordonnées
CEBE CALIS

Adresse
HEULESTRAAT 50 8560 GULLEGEM

Code postal : 8560
Localité : Gullegem
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande