CEDRIC LOMBAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CEDRIC LOMBAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.189.236

Publication

30/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 23.01.2014 14014-0208-011
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 06.12.2014, NGL 10.01.2015 15011-0597-011
09/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

F LE _J[1{`,5 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblai

IlIlW~~VNW~II~I~VhI~~

*12006343

Ondernemingsnr : //g, 23 c

Benaming

(voluit) : CEDR1C LOMBAERT

(verkort) :

Rechtsvorm : handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heulsestraat 9, 8860 Lendelede

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Het jaar TWEEDUIZEND EN ELF

Op ACHTENTWINTIG NOVEMBER

Voor mij, Tom CLAERHOUT, geassocieerd notaris te Izegem, notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luc SAGON & Tom CLAERHOUT, geassocieerde notarissen", met zetel te Izegem, Gentsestraat 36, RPR Kortrijk 0889.844.841.

ZIJN VERSCHENEN:

11 fleer LOMBAERT Cedric Jozef, geboren te Kortrijk op 22 juni 1984, identiteitskaartnummer 590-972956203, nationaal nummer 84.06.22-115.61 en zijn echtgenote

21 mevrouw GARSBEKE Tamara Marie-Louise, geboren te Izegem op 28 juni 1986, identiteitskaartnummer 590-9729554-92, nationaal nummer 86.06.28-278.51, samen wonende te 8860 Lendelede, Heulsestraat 9.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkskontrakt, ongewijzigd tot op heden volgens hun verklaring.

Welke verschijners mij, notaris, verzocht hebben bij onderhavige akte het volgende te acteren:

OPRICHTING

***

Inschrijving op het kapitaal

Inbreng in geld:

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld en onderschreven als volgt:

1/ de heer LOMBAERT Cedric, voornoemd verklaart in te schrijven voor vijftig (50) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal, dewelke volstort worden voor drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

2/ mevrouw GARSBEKE Tamara, voornoemd verklaart in te schrijven voor vijftig (50) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal, dewelke volstort worden voor drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden af over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD euro (¬ 6.200,00).

Bankattest  uitdrukkelijke bevestiging in de akte

De oprichters erkennen dat het bovengemelde inschrijvingsbedrag van ¬ ZESDUIZEND TWEEHONDERD (6.200,00) EURO volstort is op een bijzondere bankrekening nummer 751-2056986-44 geopend bij de AXA Bank op naam van de vennootschap. Het bewijs van de deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 18 november 2011 waarvan het bewijs van deponering aldus aan ondergetekende notaris werd overhandigd en de storting aldus uitdrukkelijk bevestigd wordt door ondergetekende notaris, conform de artikelen 69, 14° en 449 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het saldo, hetzij TWAALFDUIZEND VIERHONDERD euro (¬ 12.400,00) zal ter beschikking der vennoot-ischap gesteld worden bij eerste opvraging door de zaakvoerders, en dit in verhouding tot de kapitaalsbehoefte der vennootschap.

Welke mij aangezocht hebben akte op te maken van de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt :

STATUTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL EEN - De besloten vennootschap met beperkte aanspra-kelijkheid zal de benaming dragen "CEDRIC LOMBAERT". Deze benaming zal steeds worden voorafgegaan of onmiddellijk gevolgd door de woorden "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA".

Met maatschappelijke zetel te 8860 Lendelede, Heulsestraat 9.

***

ARTIKEL TWEE - De vennootschap heeft als doel :

1/ Aile immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, afbraakwerken, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariëren van meubilair, het vervullen van

de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten,

bouwbegeleiding, diverse ondersteunende activiteiten ten behoeve van voorzieningen, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in het buitenland.

Risico-analyse en taxeren van schade, de activiteiten van landmeters-schatters van onroerende goederen, het uitvoeren van alle studies, onderzoeken en audits, het verrichten van marktonderzoek, promotie en raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting. Voormelde commerciële activiteiten mogen worden verricht via het internet of anders.

2/ De aannemingen en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, afwerkingen en voltooiingwerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staat alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

3! de codrdinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in pint 1 en 2. 4/ het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord.

5/ het verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

6/ het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

7/ het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

8! het bestuur of de zaakvoering waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

9/ het beheren van bedrijfsruimtes en een onroerend patrimonium, het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

10! het beheren van een roeren patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

11/ het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procédés

12/ het verwezenlijken van professionele bijscholing, onder meer door het inrichten en ter beschikking stellen van infrastructuur, het bijwonen en het geven van colleges, congressen, studiedagen en bijscholingen.

13/ de vennootschap mag zich borgstellen of zakelijk zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

14/ zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, geen gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is zowel in het binnen- ais buitenland alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of anderen kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

ARTIKEL DRIE - De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, onder opschortende voorwaarde van neerlegging op de rechtbank van koophandel.

ARTIKEL VIER  Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EUR (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, met ieder een breukwaarde van één/honderdste.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

rr*

ARTIKEL TWAALF - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, aandeelhouders of niet, te benoemen bij eenvoudige meerderheid door de algemene vergadering der vennoten. Hun mandaat wordt van jaar tot jaar stilzwijgend hernieuwd behoudens verzet van de eenvoudige meerderheid van de jaarvergadering.

r**

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk de meest uitgebrei-'de macht van bestuur en van beschikking over de goederen van de vennootschap en om alle akten en daden te stellen en alle verrichtingen te doen met betrekking tot het doel van de ven-+nootschap. Alles wat niet krachtens de wet of onderhavige statuten aan de algemene vergadering der vennoten wordt voorbehouden behoort tot de bevoegdheid van de zaakvoerders.

De zaakvoerders mogen bepaalde machten, waaronder het dage-lijks bestuur en de technische leiding, overdragen aan derden, al dan niet vennoten, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om zijn machten geheel of gedeeltelijk over te dragen aan derden.

Het aantal zaakvoerders, hun functie en hun machten kan steeds door de algemene vergadering der vennoten gewijzigd worden zonder de formaliteiten voorgeschreven voor de verandering aan de statuten te moeten naleven.

**r

ARTIKEL DERTIEN - Het toezicht van de vennootschap wordt toevertrouwd aan de vennoten eventueel bijgestaan door een erkend accountant, ten ware op grond van het Wetboek van Vennootschappen een commissaris is voorzien.

***

ARTIKEL ZESTIEN -- Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot als zodanig in het register van aandelen zijn vermeld.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk maatschappelijk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

***

ARTIKEL ACHTTIEN - Het maatschappelijk jaar begint de eerste juli en eindigt de dertigste juni van ieder jaar.

ARTIKEL NEGENTIEN - De datum der jaarvergadering dient gebracht te worden op de eerste zaterdag van de maand december om veertien (14) uur. Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats. Zij zal plaats hebben in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aan te duiden in de bijeenroe-pingsbrieven.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel zestien van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

ARTIKEL TWINTIG - Op het einde van elk maatschappe-lijk jaar worden de boeken afgesloten en wordt een inventaris en een jaarrekening opgemaakt, overeenkomstig artikel 92 en/of 93 Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten, kosten, waardeverminderingen, afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt de netto-winst van het boekjaar uit.

Het saldo zal, na aftrek - voor de wettelijke reserve -, aangewend worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

***

ll. BEPALINGEN VAN TOEPASSING IN GEVAL DE

VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

ARTIKEL DRIE EN TWINTIG ALGEMENE BEPALINGEN

Alle voorgaande artikelen van onderhavige statuten zijn van toepassing wanneer de vennootschap

slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde artikelen betreffende de

éénhoofdigheid.

***

ARTIKEL ZEVEN EN TWINTIG - DE ZAAKVOERDERS

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en

verplichtingen van de zaakvoerder.

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De enige vennoot kan ook zichzelf tot zaakvoerder benoemen of kan als zaakvoerders of] medezaakvoerders één of meerdere derden benoemen.

De zaakvoerders door de enige vennoot benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kunnen te alle tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij zij benoemd zijn voor bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere BVBA's. Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en derde BVBA, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

ARTIKEL ACHT EN TWINTIG ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

ls de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

ALGEMENE VERGADERING  SLOTBEPALINGEN -

1/ Benoeming zaakvoerder.

De comparanten komen heden bijeen in buitengewone algemene vergadering om de zaakvoerder te benoemen.

De vergadering beslist, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsstatuten van de betreffende vennootschap op de rechtbank van koophandel, met algemene stemmen overeenkomstig de machten haar verfeend bij artikel twaalf tot en met zestien der statuten, Cedric LOMBAERT, voornoemd, tot niet-statutair zaakvoerder te benoemen, met bezoldigd mandaat. Zelfde Cédric LOMBAERT verklaart deze functie te aanvaarden. De zaakvoerder zal in gezegde hoedanigheid onder meer het dagelijks bestuur van de vennootschap waarnemen zoals voorzien in artikel twaalf der statuten.

De aldus benoemde zaakvoerder, verklaart zokn mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De zaakvoerder(s) word(t)en benoemd vanaf heden, met dien verstande, dal hij/zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal/zullen optreden als volmachtdragers van de vennoot/vennoten en dat hij/zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal/zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

2/ Eerste gewone algemene vergadering  Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste zaterdag van de maand december van het jaar 2013 om veertien (14) uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 30 juni 2013.

3/ Overname verbintenissen (artikel 60 Wetboek van Vennootschappen)

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 oktober 2011.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

**.

WAARVAN AKTE

Opgemaakt te Izegem, op datum als voormeld.

En na integrale voorlezing en toelichting hebben de verschijners samen met mij, notaris, getekend.

(Volgen de handtekeningen)

Geregistreerd te Izegem op 1 december 2011, reg 5 boek 258 blad 41 vak 5, ontvangen vijfentwintig euro

(25 euro), de E.A. Inspecteur (gehandtekend).

VOOR EXTRAKT

Tegelijk hiermee neergelegd :

1. Expeditie van de akte ;

2. Bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CEDRIC LOMBAERT

Adresse
HEULSESTRAAT 9 8860 LENDELEDE

Code postal : 8860
Localité : LENDELEDE
Commune : LENDELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande