CELMAR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CELMAR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.668.549

Publication

31/01/2013
ÿþ mod 11.1

Luik. B] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE NEERGELEGD

2013 -1 (31. 2013

A i " `-%~ ~II'

RECHTEM~OOPHANDEL

RIJK

A MONITEUF 2 3 -pt- _GISCH ST

1111111111 (III III III! III VI

*13018514<

BE

Ondernemingsnr :* p Sc;) j 668 51-{e3

Benaming (voiuit) : Celmar

(verkort) : *

!

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

F

beperkte aansprakelijkheid

i! Zetel : Gentstraat 42 !

8780 Ingelmunster

ii

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Blijkens een akte verleden voor Ons, Meester Luc de MUELENAERE, notaris te Wevelgem, standplaats! GULLEGEM, op 28 december 2012 neergelegd voor registraite, wordt een burgerlijke vennootschap onder de! vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht met volgende specificaties: De vennoot: De Heer LAMBRECHT Christian Yves Joseph Anna, notaris, geboren te Kortrijk op! achttien maart negentienhonderd éénenzeventig, (identiteitskaart nummer: 591-2925375-54 Rijksregister nummer: 71.03,18-111.85), echtgenoot van Mevrouw VANDEPUTTE Valerie Nathalie; Charlotte, huisvrouw, geboren te Kortrijk op tien januari negentienhonderd tweeënzeventig, wonende!

te 8770 Ingelmunster, Gentstraat 42. i

:! VORM - NAAM, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Celmar" ii DOEL. Het uitoefenen van het beroep van notaris door deelneming als besturend vennoot in een! E! professionele notarisvennootschap met rechtspersoonlijkheid, met uitsluiting van enige activiteit;

buiten de professionele notarisvennootschap waarin zij participeert. ;

II Zij mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren Binnen dei perken van dit beheer, zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen alle! roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, metl

El persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de

vennootschap niet in het gedrang komt. E

ZETEL. Gentstraat 42, 8780 Ingelmunster.

DUUR. niet bepaald,

E; KENNISNAME VERSLAGEN

! De inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de BVBA Lelieur, Van Ryckeghem & Co met zetel te 2900 Schoten, Horstebaan 95, alhier vertegenwoordigd door de heer Geert Van; Ryckeghem, bedrijfsrevisor, opgesteld op zevenentwintig december tweeduizend twaalf te; li Waregem.

iE De besluiten van dit verslag luiden als volgt: !"

"De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ` CELMAR' bestaat uit de inbreng in natura door de heer Christian Lambrecht, ! voornoemd, van 1.000 aandelen op naam van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een! besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Notaris Christian Lambrechts, met! !i maatschappelijke zetel te Kortrijk (Heule), Kortrijksestraat 136 voor een inbrengwaarde van; 2.057.000, 00

Ii Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat : E

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der! Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap] verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de! bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura ;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van!

R nauwkeurigheid en duidelijkheid.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering'

bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van

waardering leidt, onder voorbehoud dat de exploitatie-omstandigheden van de vennootschap waarvan de aandelen worden ingebracht niet fundamenteel gewijzigd worden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat in 2.057 aandelen zonder nominale waarde voor

een kapitaal van 2.057.000,00 ¬ van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'CELMAR'.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Het verslag werd opgesteld door ondergetekende overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van

het wetboek vennootschappen en kan enkel voor dit doel aangewend worden.

Waregem, 27 december 2012.

Geert Van Ryckeghem

Bedrijfsrevisor".

De oprichter heeft op zijn beurt een bijzonder verslag opgesteld op 27 december 2012, waarbij hij

heeft uiteengezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - VOLSTORTING.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen en zevenenvijftigduizend euro,

vertegenwoordigd door tweeduizend en zevenenvijftig aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde en die ieder éénitweeduizend en zevenenvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst, ingeschreven en volgestort.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door de enige vennoot.

Zolang de vennootschap een notariële participatievennootschap is, zal de enige vennoot en zaakvoerder notaris of geassocieerd notaris zijn.

indien de enige vennoot en zaakvoerder niet langer aan deze voorwaarde voldoet, kan de vennootschap niet langer haar activiteit ais notariële participatievennootschap uitoefenen en zal de naam en het doel van de vennootschap dienen te worden gewijzigd.

Statutair zaakvoerder vcor de duur van de vennootschap is: de heer LAMBRECHT Christian Yves Joseph Anna, voornoemd.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in rechte en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt ais orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Zolang de vennootschap een notariële participatievennootschap is, zal de vaste vertegenwoordiger notaris of geassocieerd notaris dienen te zijn.

De zaakvoerder kan bijzondere volmachten verlenen in zover het voorwerp ervan slechts betrekking heeft op verrichtingen waarvoor een notaris volmacht mag verlenen.

VERTEGENWOORDIGING EN BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER.

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ALGEMENE VERGADERING.

De algemene vergadering der vennoten beraadslaagt volgens de regelen voorzien bij het Wetboek van vennootschappen.

De gewone algemene vergadering gaat door op de laatste zaterdag van de maand juni om twaalf uur, in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht. Bij gemeen akkoord van aile vennoten kan de algemene vergadering ook op een andere plaats bijeenkomen.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstkomende werkdag verzet. De agenda van de statutaire algemene vergadering zal ondermeer de vaststelling behelzen van de prijs der aandelen overeenkomstig artikel acht van de statuten.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds warden bijeengeroepen door de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders of een commissaris en moeten bijeengeroepen worden wanneer dit wordt gevraagd door vennoten die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval dienen de vennoten de agenda van de vergadering mee te delen welke evenwel nog zal kunnen uitgebreid worden door de zaakvoerders. De bijeenroeping geschiedt binnen de maand na de aanvraag.

VOORWAARDEN VOOR UITOEFENING STEMRECHT.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor alle rechten tegenover de

_venno.otachap__uittgneterten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 71.1

Voor-

behouden

aen het

Belgisch

Staatsblad

Indien één of meer aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, dan wordt het eraan verbonden' stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens andersluidende overeenkomst of verzet van de naakte eigenaar. in deze laatste hypothese wordt het aan die aandelen verbonden stemrecht geschorst totdat een enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap dit stemrecht uit te oefenen.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Bij afwijking op de regeling, vervat in beide voorgaande alinea's, oefent de persoon, die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot, de aan deze aandelen verbonden rechten uit.

Een vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere' vennoot met stemrecht.

Onbekwamen, ontzetten, minderjarigen en rechtspersonen mogen nochtans vertegenwoordigd worden door een lasthebber die zelf geen vennoot is.

Gehuwde vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen door hun echtgenoot zelfs indien deze geen vennoot is.

BOEKJAAR.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar, AANLEGGEN VAN RESERVES - VERDELING VAN DE WINST.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, algemene onkosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan zaakvoerders, werkende vennoten en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de netto winst van het bedrijfsjaar.

Op deze winst wordt jaarlijks ten minste een twintigste voorafgenomen voor het vormen van de wettelijke reserve. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij ontstaat wederom indien, om welke reden ook, het reservefonds verminderd wordt.

Het saldo is ter beschikking van de algemene vergadering.

Mocht geen enkel voorstel tot aanwending van de winst worden aangenomen bij eenvoudige meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, dan wordt het batig saldo na de gebeurlijke afhoudingen voor de wettelijke reserve tussen de vennoten verdeeld volgens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijk recht,

Elke uitkering van winst is onderworpen aan de wettelijke beperkingen.

VEREFFENINGSSALDO.

Het vereffeningsoverschot wordt gelijkelijk verdeeld tussen alle aandelen,

indien evenwel niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort zijn, moeten de vereffenaars alvorens tot terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil in afbetaling en de gelijkheid van alle aandelen herstellen, hetzij door aanvullende stortingen te eisen ten laste van de aandelen die onvoldoende zijn afbetaald, hetzij door voorafgaandelijk terugbetalingen te doen ten gunste van de aandelen die voor een hoger bedrag werden afbetaald.

BENOEMINGEN. Statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap is: de heer LAMSRECHT Christian Yves Joseph Anna, voornoemd.

OVERGANGSBEPALINGEN.

Het eerste maatschappelijk boekjaar neemt aanvang op datum van neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het eindigt per éénendertig december tweeduizend en dertien.

De eerste statutaire jaarvergadering vindt plaats in tweeduizend en veertien.

ADMINISTRATIE=VE VOLMACHT.

De oprichter geeft bij deze met mogelijkheid tot indeplaatsstelling bijzondere volmacht om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en ten dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, aan de Heer Filip Lambrecht, accountant, wonende te Kortrijk (Heule), Kortrijksestraat, 98.

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.













Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

- verslag van de revisor inzake inbreng in natura

- verslag van de oprichter inzake inbreng in natura

Christian Lambrecht, notaris te Heule







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het .. Sélgisch Staatsblad

mod 9 S.t

Indien één of meer aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, dan wordt het eraan verbonden stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens andersluidende overeenkomst of verzet van de naakte eigenaar. In deze laatste hypothese wordt het aan die aandelen verbonden stemrecht geschorst totdat een enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap dit stemrecht uit te oefenen.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Bij afwijking op de regeling, vervat in beide voorgaande alinea's, oefent de persoon, die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot, de aan deze aandelen verbonden rechten uit.

Een vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot met stemrecht.

Onbekwamen, ontzetten, minderjarigen en rechtspersonen mogen nochtans vertegenwoordigd worden door een lasthebber die zelf geen vennoot is.

Gehuwde vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen door hun echtgenoot zelfs indien deze geen vennoot is.

BOEKJAAR.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. AANLEGGEN VAN RESERVES - VERDELING VAN DE WINST.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, algemene onkosten van aile aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan zaakvoerders, werkende vennoten en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de netto winst van het bedrijfsjaar.

Op deze winst wordt jaarlijks ten minste een twintigste voorafgenomen voor het vormen van de wettelijke reserve. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij ontstaat wederom indien, om welke reden (tak, het reservefonds verminderd wordt.

Het saldo is ter beschikking van de algemene vergadering.

Mocht geen enkel voorstel tot aanwending van de winst worden aangenomen bij eenvoudige meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, dan wordt het batig saldo na de gebeurlijke afhoudingen voor de wettelijke reserve tussen de vennoten verdeeld volgens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijk recht.

Elke uitkering van winst is onderworpen aan de wettelijke beperkingen.

VEREFFENINGSSALDO.

Het vereffeningsoverschot wordt gelijkelijk verdeeld tussen alle aandelen.

Indien evenwel niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort zijn, moeten de vereffenaars alvorens tot terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil in afbetaling en de gelijkheid van aile aandelen herstellen, hetzij door aanvullende stortingen te eisen ten faste van de aandelen die onvoldoende zijn afbetaald, hetzij door voorafgaandelijk terugbetalingen te doen ten gunste van de aandelen die voor een hoger bedrag werden afbetaald.

BENOEMINGEN. Statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap is: de heer LAMBRECHT Christian Yves Joseph Anna, voornoemd.

OVERGANGSBEPALINGEN.

Het eerste maatschappelijk boekjaar neemt aanvang op datum van neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het eindigt per éénendertig december tweeduizend en dertien.

De eerste statutaire jaarvergadering vindt plaats in tweeduizend en veertien.

ADMINISTRATIEVE VOLMACHT.

De oprichter geeft bij deze met mogelijkheid tot indeplaatsstelling bijzondere volmacht om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en ten dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, aan de Heer Filip Lambrecht, accountant, wonende te Kortrijk (Haute), Kortrijksestraat, 98.

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

- verslag van de revisor inzake inbreng in natura

- verslag van de oprichter inzake inbreng in natura

Luc de Müelenaere, notaris te Gullegem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CELMAR

Adresse
GENTSTRAAT 42 8770 INGELMUNSTER

Code postal : 8770
Localité : INGELMUNSTER
Commune : INGELMUNSTER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande