CEMAVI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CEMAVI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.957.891

Publication

26/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

24-03-2015

Griffie

*15305139*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0607957891

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

CEMAVI

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op

23 maart 2015 dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

Oprichter: De heer VIAENE Filip André, geboren te Izegem op 25 september 1969, nationaal

nummer 690925 061-22, niet gehuwd, wonende te 8870 Izegem, Vuurkruiserslaan 26.

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Benaming:  CEMAVI  .

Zetel: Vuurkruiserslaan 26 te 8870 Izegem.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland :

- Het beheren van bedrijven door uitoefening van bestuursmandaten in vennootschappen.

- Het deelnemen aan of de directie voeren over de financiële, administratieve en commerciële leiding van andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke andere vennootschap waarbij de vennootschap optreedt als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar; het deelnemen aan de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op fiscaal, boekhoudkundig, ICT, commercieel, juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden wat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede kan komen. Dit alles is opsommend doch niet beperkend.

- Alle handelingen in verband met het beheer van vennootschappen en natuurlijke personen, het advies en de opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, management, verkoopspolitiek, administratie en secretariaat. Het verlenen van secretariaatsdiensten, het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van de gereglementeerde diensten.

- Het aanhouden van participaties, deelbewijzen, aandelen en soortgelijke effecten in andere vennootschappen en ondernemingen; het beleggen van haar eigen middelen in effecten, zoals aandelen en andere bewijzen van deelgerechtigdheid, certificaatrechten en obligaties, alsmede in andere schuldvorderingen onder welke naam en in welke vorm ook.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, of commercialisering van nieuwe of bestaande producten, technologieën en hun toepassingen in de meest brede zin van het woord.

- Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op het gebied van management, engineering en consulting, het verlenen van advies op technisch, commercieel, administratief, financieel en juridisch vlak.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren en in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden

Onderwerp akte :

Vuurkruiserslaan 26 8870 Izegem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- Het beheer, het aankopen, verkopen, ruilen, uitbaten, huren of verhuren van alle eigen bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, alle gebouwen oprichten, afbreken, heropbouwen en veranderen; het productief maken of de valorisatie van eigen onroerende of roerende goederen en rechten, het vervreemden met het oog op de wederbelegging en de opbrengst ervan zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken; de coördinatie van bouwwerkzaamheden.

- De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: twintigduizend euro (20.000,00 EUR), volledig volgestort in geld. Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij BNP Paribas Fortis te Izegem.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Benoeming statutair zaakvoerder: De heer VIAENE Filip, voornoemd, is benoemd als statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de derde zaterdag van de maand juni om negen uur (9u00), op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting. Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2015.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. De oprichter verklaart in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die sinds 1 november 2014 in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Staatsblad

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie akte dd. 23 maart 2015.

Coordonnées
CEMAVI

Adresse
VUURKRUISERSLAAN 26 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande