CENARIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CENARIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.358.281

Publication

30/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

26-09-2014

Griffie

*14308629*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563358281

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

CENARIO

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ESSENDA  , met zetel te 8500 Kortrijk, Doorniksestraat 63/E, RPR 0446640260, opgemaakt door notaris Yannick Sabbe te Izegem op negentien september tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie blijkt dat:

" De geheelheid van het maatschappelijk kapitaal aanwezig is

Vaststelling dat aan de voorafgaande wettelijke vereisten voldaan werd.

Er werd verklaard:

- het voorstel van partiële splitsing werd opgesteld door de zaakvoerder op 15 mei 2014 overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen. Het voorstel van partiële splitsing werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk op 16 mei 2014 en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 10 juni 2014 onder nummer 14114188. - er werd verzaakt door de vennoten aan de opmaak van de verslagen bedoeld in de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van vennootschappen

- het bijzonder verslag van de oprichter werd opgesteld op 19 mei 2014 in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de verkrijgende nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  CENARIO .

- het verslag van de bedrijfsrevisor werd opgesteld op 19 mei 2014 door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BDO Bedrijfsrevisoren , vertegenwoordigd door Bruno Pouseele, in toepassing van artikel 219 van het wetboek van vennootschappen betreffende de inbreng in natura in het kader van de geplande partiële splitsing in de verkrijgende nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  CENARIO ;

De besluiten van gezegd revisoraal verslag luiden letterlijk als volgt:

 5. Besluit

De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA CENARIO ingevolge partiële splitsing van de BVBA ESSENDA, bestaat uit de actief- en passiefbestanddelen van de bedrijfstak  managementactiviteiten en patrimoniumbeheer , die in de boekhouding van de BVBA ESSENDA afgesloten per 31 maart 2014 geboekt staan voor een totale boekwaarde van 333.487,61 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 750 aandelen van de BVBA CENARIO zonder vermelding van nominale waarde.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij alle aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de uit de afsplitsing ontstane vennootschap, de voor de inbreng in natrua door de partijen weerhouden methoden van waardering verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op

Onderwerp akte :

Dadizelehoekstraat 12 8890 Moorslede

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

onderhavige verrichting, en ledien tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij oprichting door partiele splitsing en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 19 mei 2014

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno Pouseele 

- de stukken vermeld in artikel 748, met uitzondering van de in de artikelen 745 en 746 bedoelde verslagen, lagen minstens een maand voor de datum van deze vergadering op de zetel van de vennootschap ter inzage, en een afschrift van de stukken bepaald in dit artikel werd aan de vennoten ter beschikking gesteld overeenkomstig de voornoemde wettelijke bepaling.

Partiële splitsing.

De vergadering keurt met eenparigheid het haar voorgelegde voorstel tot partiële splitsing in al zijn geledingen goed.

De vergadering beslist aldus tot de partiële splitsing van de vennootschap  Essenda , waarbij deze  zonder ophouden te bestaan  de algemeenheid van goederen die samen de bedrijfstak  managementactiviteiten en patrimoniumbeheer vormt, op basis van de toestand per 31 maart 2014 inbrengt in de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  CENARIO , waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 8890 Moorslede, Dadizelehoekstraat 12. De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

Enkel de in het splitsingsvoorstel beschreven activa en passivabestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap worden ingevolge de partiële splitsing aan de op te richten vennootschap overgedragen.

De partieel te splitsen vennootschap zal de niet beschreven activabestanddelen voor eigen rekening houden en zal instaan voor de vereffening van de in het partieel splitsings-voorstel niet vermelde schulden tegenover derden.

+ De overgang van de bedrijfstak  managementactiviteiten en patrimoniumbeheer van de bvba  Essenda wordt vergoed door de uitreiking aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap  Essenda , van alle zevenhonderd vijftig (750) volgestorte aandelen op naam van de nieuw op te richten bvba  CENARIO , en dit als volgt:

1' de heer FORMAN Philip Jozef Geert, wonende te 8890 Moorslede, Dadizelehoekstraat 12: zevenhonderd vijfenveertig (745) aandelen;

2' Mevrouw VERSCHEURE Ann Madeleine, wonende te 8890 Moorslede, Dadizelehoekstraat 12,: vijf (5) aandelen;

In ruil voor de inbreng in de nieuw op te richten bvba  CENARIO als gevolg van de partiele splitsing van de bvba  Essenda wordt aldus per aandeel van de bvba  Essenda één aandeel van de nieuw op te richten bvba  CENARIO uitgegeven.

Er is geen opleg in geld te betalen.

De vergadering beslist dat onderhavige partiële splitsing daarenboven geschiedt onder volgende voorwaarden conform het voorstel tot partiële splitsing:

- de aandelen worden onder de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap verdeeld door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap ESSENDA

- deze aandelen geven recht te delen in de winst vanaf de oprichting van de verkrijgende vennootschap. Er zijn geen bijzondere regelingen betreffende dit recht.

- alle handelingen van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot het afgesplitste vermogen worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap  CENARIO vanaf 1 april 2014

- alle aandelen die het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan. Er bestaan geen andere effecten binnen de partieel te splitsen vennootschap. Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

- aan de leden van de bestuursorganen die aan de partiële splitsing deelnemen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Oprichting van bvba CENARIO

a. Vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld: zevenenzestigduizend zeshonderd negenenvijftig euro twintig cent (67.659,20 EUR) kapitaal; vijfduizend achthonderd zesentachtig euro negentien cent (5.886,19 EUR) wettelijke reserves, en tweehonderd en negen duizend tweehonderd zestien euro tweeënvijftig cent (209.216,52 EUR) beschikbare reserves, zoals blijkt uit het bovenvermelde verslag van de revisor overeenkomstig artikel 219 Wetboek Vennootschappen. b. Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap en vaststelling van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering

De vergadering beslist met eenparigheid de besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid « CENARIO », met maatschappelijk zetel te 8890 Moorslede, Dadizelehoekstraat 12, op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

Het analytisch uittreksel van de statuten van de bvba CENARIO luidt als volgt:

Artikel 1 - Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming « CENARIO ».

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8890 Moorslede, Dadizelehoekstraat 12.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buiten-land voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- Het uitoefenen van een bestuursmandaat of mandaat van vereffenaar in andere ondernemingen; het verlenen van managementprestaties en het vervullen van interim-opdrachten; het deelnemen aan het toezicht op onder-nemingen; het uitoefenen van alle dienstopdrachten; het verrichten van activiteiten op het gebied van admini-stratie, het verlenen van adviezen en intellectuele, finan-ciële en administratieve hulp, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen.

- Het aan- en verkopen, huren en verhuren, oprichten en laten oprichten, beheren en renoveren van onroerende goede-ren voor eigen beheer; waarbij de goederen zowel kunnen verworven worden in volle eigendom, tijdelijk vrucht-gebruik, naakte eigendom, en alle mogelijke noodzakelijke rechten terzake.

- Het beheer van eigen roerende beleggingen en vermogens; waarbij de goederen zowel kunnen verworven worden in volle eigendom, tijdelijk vruchtgebruik, naakte eigendom, en alle mogelijke noodzakelijke rechten terzake.

- Het op onafhankelijke wijze verstrekken van consultancy inzake vermogen aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van diensten van vermogensbeheer of beleggingsadvies; - Het voorbereiden, realiseren en ter beschikking stellen van audiovisuele middelen zoals diareportages, video opnames, geluidsbanden, fotomateriaal, enz.

- Het verwerven (op eender welke wijze) en/of aanhouden van participaties in bestaande en/of nog op te richten onder-nemingen; het beheren, valoriseren, en te gelde maken van deze participaties; - Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbe-houden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kredietondernemingen.

- Het verwerven, produceren en beheren van een kunst-patrimonium en dit in de meest ruime zin. - Het verwerven, verkopen, verhuren en in het algemeen ter beschikking stellen van licenties, brevetten en octrooien, alle zakelijke rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

- Het optreden als commissionair, tussenpersoon zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij roerende, onroerende en alle commerciële activiteiten;

- Het optreden als raadgevend bureau inzake bedrijfsbeheer, overnames, opvolging, syndicaatovereenkomsten tussen aan-deelhouders alsook alle hierbij aanverwante activiteiten; - Het organiseren, meewerken en/of adviseren van seminaries of informatiesessies omtrent voornoemde activiteiten;

- Het kweken, verhandelen van alle agrarische tuinbouw-produkten;

- Het kweken, verhuren, verhandelen van dieren en dierlijke producten;

- Het geven van demonstraties, lezingen, beurzen, seminaries met betrekking tot agrarische produkten, dieren of diensten;

- Het uitoefenen van alle land- en tuinbouwactiviteiten;

- Het geven van tentoonstellingen, veilingen en organisatie van manifestaties;

- Ontwerp, handel en fabrikatie van textielwaren;

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemak-kelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant met het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand kunnen werken of bevorderen of uitbreiden, en er het bestuur van voeren. Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenenzestigduizend zeshonderd negenenvijftig euro twintig cent (67.659,20 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aan-delen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegen-woordigen.

Artikel 11 Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om zestien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Artikel 15 - Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennoot-schappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegen-woordiger.

Artikel 24 - Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 25 - Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27. Ontbinding en vereffening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuld-eisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van eerste zaakvoerder van de vennootschap « CENARIO » : de heer FORMAN Philip, wonende te 8890 Moorslede, Dadizelehoekstraat 12

De heer FORMAN Philip verklaart uitdrukkelijk zijn mandaat van zaakvoerder te aanvaarden. De zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende be-slissing van de algemene vergadering. Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Luminad bvba te 8560 Wevelgem (Gullegem), Hoge Voetweg 14, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor analytisch uittreksel

Tegelijk met hier meegestuurd:

" gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 19 september 2014

" verslag van de oprichters

" het verslag van bedrijfsrevisor

Coordonnées
CENARIO

Adresse
DADIZELEHOEKSTRAAT 12 8890 MOORSLEDE

Code postal : 8890
Localité : Dadizele
Commune : MOORSLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande