CENES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CENES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 451.552.222

Publication

24/06/2014
ÿþI 11111111 II III II I

*14122361*

II

ha

a

B(

st

Mod 2.6

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

..

Ondernemingsnr : 0.451.552.222. Benaming

(voluit) : CENES

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Te 8670 Koksijde, Zeelaan 244..

Onderwerp akte Kapitaalsverhoging - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-veibaal van buitengewone algemene vergadering de dato 2 juni 2014, dat volgende beslissingen telkens met eenparigheid van stemmen werden genomen:

1. De vergadering neemt kennis van en bespreekt de hierna vermelde stukken in verband met de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura:

a) het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid \tender Donckt  Roobrouck Christiaens

BEDRIJFSREVISOREN", te Torhout, vertegenwoordigd door de heer Bart ROOBROUCK, bedrijfsrevisor, conform aan artikel 602 Wetboek van Vennootschappen, de dato 28 met 2014;

b) het verslag van het bestuursorgaan de dato 19 mei 2014, conform aan artikel 602 Wetboek van: Vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden ais volgt:

"VI. BESLUIT

De inbreng in natura in de naamloze vennootschap "CENES" bestaat uit de inbreng van dividendvorderingen ten belope van 1.430.100,00 EUR door de heer Philip CAMMAERT en mevrouw Anne Marie SAELEN, die zullen ontstaan na betaalbaarstelling van de per 19 mei 2014 toegekende tussentijdse dividenduitkering, voorafgaandelijk aan de geplande kapitaalverhoging.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap: uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng ln nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels. met betrekking tot de procedure voor uitkering van de reserves met inhouding van een roerende voorheffing van, 10%;

-de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale eisen van nauwkeurigheid en. duidelijkheid;

-dat de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch:' verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal, de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 1.470 nieuwe aandelen van de NV "CENES" zonder vermelding van nominale waarde voor de inbreng van een schuldvordering.

Dit verslag ken enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en mag geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 28 mei 2014

Burg. CVBA "Vander Donck Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren"

Vertegenwoordigd door

Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor

Beide verslagen worden niet aan deze akte gehecht, maar worden samen met afschrift dezer neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

2. In toepassing van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen ingevoerd krachtens artikel 6 van de Programmawet van 28 juni 2013, beslist de vergadering tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng natura van bet vorcleringsrecht op het netto-dividend ten belope van één miljoen vierhonderd dertig Op de b8i5.;», biz, van Luik B vermelden: Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzii van de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

11 111

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

13 JUNI 2014

Afdeikj%RNE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

duizend honderd euro (¬ 1.430.100,00), waarbij een eerste maal het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met driehonderd zevenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 367.500,00) en een tweede maal met één miljoen tweeënzestig duizend zeshonderd euro (¬ 1.062.600,00) door incorporatie van de uitgiftepremie.

3. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal voor een eerste maal te verhogen met driehonderd zevenenzestig duizend vijfhonderd euro (E 367.500,00) om het te brengen van tweeëntachtig duizend vijfhonderd euro (¬ 82.500,00) op vierhonderd vijftig duizend euro (¬ 450.000,00) door creatie van duizend vierhonderd zeventig (1.470) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, waarop zal worden ingeschreven door de voormelde aandeelhouders, in de hiervoor vermelde verhouding, te weten elk van hen voor de helft.

Deze nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande, en zullen in de winst delen vanaf de datum van de kapitaalverhoging, berekend pro rata voor het lopende boekjaar.

Deze eerste kapitaalverhoging geschiedt door inbreng in natura van het vorderingsrecht op het nettodividend ten belope van in totaliteit driehonderd zevenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 367,500,00) ten voordele van de voormelde aandeelhouders, in de voormelde verhouding, te verhogen met een totale uitgiftepremie van één miljoen tweeënzestig duizend zeshonderd euro (¬ 1.062.600,00).

Vaststelling van de realisatie van de eerste kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De aandeelhouders van de vennootschap, verklaren in te schrijven, op de duizend vierhonderd zeventig (1.470) nieuwe aandelen op naam zonder nominale waarde, elk voor de helft of zevenhonderd vijfendertig (735) aandelen en deze gezamenlijk te volstorten door inbreng in nature van het vorderingsrecht op het nettodividend ten belope van driehonderd zevenenzestig duizend vijfhonderd euro (E 367.500,00) te verhogen met de gezamenlijke uitgiftepremie van één miljoen tweeënzestig duizend zeshonderd euro (¬ 1.062.600,00).

Het hierboven vermelde wordt door de algemene vergadering aanvaard en goedgekeurd.

Beide voormelde inschrijvers verklaren dat voorschreven vorderingsrecht op het netto-dividend niet het voorwerp uitmaakt van enig pend, betwisting, overdracht of inbeslagname.

5, De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal voor een tweede maal te verhogen door incorporatie van de voormelde globale uitgiftepremie ten belope van één miljoen tweeënzestig duizend zeshonderd euro (E 1.062.600,00) om hot kapitaal te brengen van vierhonderd vijftig duizend euro (¬ 450.000,00) naar één miljoen vijfhonderd twaalf duizend zeshonderd euro (¬ 1.512.600,00), zonder creatie van nieuwe aandelen,

6. De vergadering stelt de realisatie vast van de tweede kapitaalverhoging ten belope van één miljoen tweeenzestig duizend zeshonderd euro (E 1.062.600,00) door incorporatie van de bestaande uitgiftepremie,

7. De vergadering past het artikel aan met betrekking tot het maatschappelijk kapitaal, als volgt:

tlet geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen vijfhonderd twaalf duizend zeshonderd euro (¬ 1.512.600,00) en is verdeeld in duizend achthonderd (1.800) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend achthonderdste ( 1/1.800ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en volstort,

De aandelen zijn op naam."

6. De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten ingevolge het gewijzigd vraagrecht en de gewijzigde vereffeningprocedure zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen en dit als volgt:

- de huidige tekst van artikel zevenentwintig van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag v66r de algemene vergadering ontvangen."

- de huidige tekst van artikel drieëndertig van de statuten wordt vervangen door volgende tekst .;

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de ln functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars dient door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zef eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

Voor--: behouden Iten hee , Belgisch

staatsblad _

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

'1'° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

20 er zijn geen passive luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van

vennootschappen;

3° elle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten

met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf."

9«. De algemene vergadering verleent machtiging aan het bestuursorgaan voor uitvoering van de genomen

beslissingen en geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken,

ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoôrdineerde tekst der

statuten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL, afgeleverd door notaris Heyvaert te Veurne op ongezegeld papier

om in het Belgisch Staatsblad ingelast te worden.

Frank Fieyvaert

notaris

Hiermee tegelijkertijd neergelegd :

- expeditie

- lijst met publicatiedata (artikel 75, 2° wetboek vennootschappen)

- geco5rdineerde tekst der statuten

- verslag van de read van bestuur

- verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste. hiz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende noteris, hetzij van de perso(o'in(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoord[gen

Verso : Naam en handtekening

10/12/2013 : VE034705
21/12/2012 : VE034705
20/01/2012 : VE034705
10/01/2012 : VE034705
05/12/2011 : VE034705
19/11/2010 : VE034705
24/11/2009 : VE034705
03/12/2008 : VE034705
22/11/2007 : VE034705
29/11/2006 : VE034705
14/12/2005 : VE034705
09/12/2005 : VE034705
14/12/2004 : VE034705
27/11/2003 : VE034705
12/12/2002 : VE034705
29/12/2001 : VE034705
29/12/2001 : VE034705
22/11/2000 : VE034705
30/11/2015 : VE034705
10/12/1999 : VE034705
08/12/1999 : VE034705
29/12/1993 : VEA17906
20/12/2017 : VE034705

Coordonnées
CENES

Adresse
ZEELAAN 244 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande