CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG NOORD-WEST-VLAANDEREN, AFGEKORT : CGG NWVL

Association sans but lucratif


Dénomination : CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG NOORD-WEST-VLAANDEREN, AFGEKORT : CGG NWVL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 470.532.647

Publication

02/12/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

temps

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

Z 1 NOV 2014

ie

Gent Afdeling

De-griffier_______________

Ondernemingsnr : 0470.532.647

Benaming

(voluit) : Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Noord-West-Vlaanderen

(verkort) : CGG NWVL VZW

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Langestraat 113, 8000 Brugge

Onderwerp akte : Verkiezing van de (eden van de raad van bestuur + voorzitter geeft ontslag + nieuwe voorzitter wordt verkozen

Op de algemene vergadering van 30 september 2014 werden benoemd als bestuurders van de vzw:

Katrien Smessaert, Ann Van Kerschaver, Bertrand Lejeune en Rik Thys. Werden herbenoemd als bestuurders van de vzw: Catherine Ryckeboer, Ann Lukowiak, Stefaan Leupe, Lode Bogaert, Etienne Clevers, Willy Sibiet, Bert Servaes, Guido Decombel, Leo De Smet, Luc Geldof, Luc Goutry, Geert Crombez.

De heer Luc Notredame gaf zijn ontslag als voorzitter. De raad van bestuur van 30 september 2014 verkiest de heer Stefaan Leupe tot voorzitter en de heer Bert Servaes tot penningmeester.

Stefaan Leupe

bestuurder

Etienne Clevers

bestuurder

22/11/2012
ÿþ Moo22

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Bruppe)

op:,

osNov,x4Mffr.~

Voor-

behoudE aan hel Belgiso

5taatsbi,

*iaias3es*

1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0470.532.647

Benaming

(voluit) : Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Noord-West-Vlaanderen

(verkort) : CGG NWVL

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Langestraat 113, 8000 Brugge

Onderwerp akte :

Vervanging en opvolging voorzitter Jozef Dessein n.a.v. zijn overlijden op 22 april 2011 + Benoeming commissaris-revisor en aanduiding bestuurder

Notulen uit het verslag van de raad van bestuur van het CGG Noord-West-Vlaanderen, vzw, in vergadering bijeen op 20 september 2011.

De raad van bestuur benoemt Luc Notredame (als enige kandidaat) tot voorzitter van de raad van bestuur. Duur van het mandaat is statutair vastgelegd.

Notulen uit het verslag van de algemene vergadering van het CGG Noord-West-viaanderen, vzw, in vergadering bijeen op dinsdag 16 oktober 2012.

1. Benoeming commissaris-revisor.

Op voorstel van de raad van bestuur stelt de algemene vergadering in unanimiteit G, Degrande & C°-bedrijfsrevisoren, Burgerlijke Vennootschap (IBR B00331),Brugge, Fosterpark 2/0002 en vertegenwoordigd door de heer Guido Degrande (AO/1050) aan als commissaris-revisor. Dit voor een periode van 3 jaar, startend met het boekjaar 2012.

De vergoeding voor deze opdracht wordt vastgesteld op 3.150 ¬ , exclusief BTW, jaarlijks te indexeren.

2. Aanduiding bestuurder, vervanging van de heer Jozef Dessein.

De algemene vergadering neemt akte van de benoeming tot lid van de Algemene vergadering van de heer Luc

Goutry.

Op voorstel van de raad van bestuur benoemt de algemene vergadering de heer Luc Goutry tot lid van de raad

van bestuur.

Stefaan Leupe

bestuurder

Etienne Clevers

bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/12/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor- A I VIII II1 II I I I 1 IüI III I II1 IIi

behouden *11195652*

aan het

Belgisch

Staatsbiac

NIrbHGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (afdeling Brugge)

op:

15 DEC. 201 De Griffie.

Griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0470.532.647

Benaming

(voluit) : CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW

(verkort) : CGG NWVL

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Langestraat 113 te 8000 Brugge

Onderwerp akte : Fusie door opslorping

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Carl Palfliet te Oostende op dertig november tweeduizend elf, geregistreerd te Oostende Registratie 1 op twaalf december tweeduizend en elf, boek 752, blad 41, vak 09,; ontvangen honderd euro (100,00 ¬ ) getekend de e.a. Inspecteur-Ontvanger H. Gryson, dat de buitengewone;: algemene vergaderingen van de Vereniging zonder Winstoogmerk met name CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG VZW, gevestigd te 8400 Oostende, Frère Orbanstraat 143 en van de! Vereniging zonder Winstoogmerk CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG NOORD-WEST-: VLAANDEREN VZW, gevestigd .te 8000 Brugge, Langestraat 113, met algemeenheid van stemmen het volgende beslist heeft:

1. de vereniging zonder winstoogmerk "CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG NOORDWEST-VLAANDEREN VZW", of in het kort "CGG NWVL vzw" met zetel te 8000 Brugge, Langestraat 113, ondernemingsnummer 0470.532.647, opgericht op acht december negentienhonderd negenennegentig,: bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeventien februari tweeduizend onder nummer:

4504/2000. "

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst integraal vervangen ingevolge beslissing van de algemene vergadering de dato twintig april tweeduizend vier, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch; Staatsblad van eenentwintig juni daarna, onder nummer 04091315.

Hierna ook nog genoemd de opslorpende of overnemende vereniging zonder winstoogmerk.

2. de Vereniging zonder Winstoogmerk met name CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG VZW, gevestigd te 8400 Oostende, Frère Orbanstraat 143, ondernemingsnummer 0411.608.315, opgericht onder de benaming "Vereniging voor Geesteshygiëne", bij onderhandse akte van elf oktober negentienhonderd: eenenzeventig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf december daarna, onder; nummer 7895, waarvan de statuten verschillende malen werden gewijzigd en waarbij ook de benaming werd; gewijzigd in cte'd" huidige en waarvan de statuten voor de laatste maal gewijzigd en volledig herschreven werden; ingevolge beslissing van de algemene vergadering van zestien juni tweeduizend en vier, bekendgemaakt als? voren op vijftien juli daarna, onder nummer 04106230, waarvan de statuten niet meer werden gewijzigd.

Hierna ook nog genoemd de opgeslorpte of over te nemen vereniging zonder winstoogmerk of: overgenomen vereniging zonder winstoogmerk.

De algemene vergaderingen zijn bijeengekomen om te beraadslagen en te besluiten over de fusie door: opslorping van de Vereniging zonder Winstoogmerk "CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG: '.VZW" door de opslorpende of overnemende vereniging zonder winstoogmerk, met name CENTRUM VOOR: GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW.

Volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE REKENINGEN

De algemene vergadering keurt de rekeningen goed afgesloten op dertig juni tweeduizend en elf datum! vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen Vereniging zonder Winstoogmerk boekhoudkundig geacht! worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende Vereniging Zonder Winstoogmerk

De vergadering beslist hier aan te hechten de balans afgesloten op dertig juni tweeduizend en elf doch niet: ter overschrijving op hypotheekkantoor neer te leggen.

TWEEDE BESLUIT: GOEDKEURING BESTUUR KWIJTING

De algemene vergadering bevestigt kwijting en ontlasting te verlenen aan de bestuurders voor het door hen gevoerde bestuur tot op heden en er wordt aan de bestuurders ontslag verleend in het kader van de ontbinding: van de vereniging.

"







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge M002.2

DERDE BESLUIT : BESLUIT TOT ONTBINDING EN IN VEREFFENING STELLING MET AANSTELLING VEREFFENAARS

De algemene vergadering van de over te nemen vereniging zonder winstoogmerk "Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg vzw" (CGG Oostende) besluit aldus over te gaan tot voortijdige ontbinding van de vereniging die aldus in vereffening treedt vanaf heden met het oog op de voorgenomen fusie door overname.

De vergadering besluit aan te stellen tot vereffenaars:

-De heer Bert Servaes wonende te 8400 Oostende Gistelsesteenweg 23

-De heer Willy Sibiet wonende te 8400 Oostende Winterkoninkjesstraat 10

Die de opdracht krijgen in het kader van de fusie door overname het actief en passief van de over te nemen vereniging in te brengen in de overnemende vereniging.

VIERDE BESLUIT: BESLUIT TOT BESTEMMING VAN ACTIEF EN PASSIEF VAN DE ONTBONDEN VZW IN HET KADER VAN DE FUSIE DOOR OVERNEMING  OVERDRACHT VAN DE GOEDEREN

De vergadering besluit aldus dal het gehele vermogen van de over te nemen Vereniging zonder Winstoogmerk "Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg vzw", (CGG Oostende) zowel de rechten als de verplichtingen als het actief en passief, te bestemmen om te worden ingebracht in de overnemende vereniging zonder winstoogmerk

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen Vereniging zonder Winstoogmerk boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende Vereniging Zonder Winstoogmerk, wordt vastgesteld op dertig juni tweeduizend en elf.

Alle verrichtingen sinds zelfde datum door de over te nemen Vereniging zonder Winstoogmerk gedaan, komen voor rekening van de overnemende Vereniging zonder Winstoogmerk, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende Vereniging zonder Winstoogmerk geboekt worden.

Op zicht van de statuten blijkt dat het doel van de beide verenigingen identiek is zodat er geen aanleiding bestaat tot enige statutenwijziging.

Het vermogen van de over te nemen Vereniging zonder Winstoogmerk bevat volgend activa en passiva waaromtrent telkens een afzonderlijke regeling werd getroffen gezien de beslissing onder besluit vijf hierna. ONLICHAMELIJKE ROERENDE GOEDEREN FINANCIELE REKENINGEN

De vergadering besluit de saldo's van alle financiële rekeningen bij Dexia op naam van overgenomen vereniging zonder winstoogmerk in te brengen in de overnemende vereniging.

Lasten en voorwaarden van de overgangen

De overgang van het dit roerend vermogen van de overgenomen VZW op de overnemende VZW, geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. De overnemende VZW zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen VZW boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende VZW, als hiervoor bepaald, aile belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de uitbating of het gebruik ervan.

2. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de overnemende VZW met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende VZW wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen VZW, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

3. De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vereniging, op last voor de overnemende vereniging deze te bewaren.

4. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgang voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende VZW.

OVERNAME VAN PERSONEEL

De algemene vergadering van de overgenomen VZW bevestigt bij deze uitdrukkelijk dat zij geen personeel tewerkstelt dat zou moeten worden overgenomen door de overnemende VZW.

ONROEREND GOED:

Het volgend onroerend goed wordt overgedragen en ingebracht door de vereffenaars van de overgenomen VZW in de overnemende vereniging zonder winstoogmerk "Centrum Voor Geestelijke Gezondheidszorg Noord-West-Vlaanderen vzw":

BESCHRIJVING VAN HET GOED

STAD OOSTENDE, derde afdeling

Een eigendom (de constructie van het welzijnsgebouw) opgericht in het kader van een recht van opstal op grond en aanhorigheden toebehorend aan De vereniging zon-der winstgevend doel Zwartzusters Van Brugge, met zetel te Brugge, Oosterlingenplein 5, gelegen Frère Orbanstraat nummer 143, gekadastreerd of het geweest, sectie C, volgens titel deel van de nummers 3761G/4 en 376/H/4 en volgens huidige kadastrale legger nummer 376 K 4, met een oppervlakte volgens titel van drie are vierenvijftig centiare vijfennegentig decimilliare en volgens kadaster van drie are vijfenvijftig centiare. (355 m2)

(Er wordt opgemerkt dat enkel de opstallen worden overgedragen en ingebracht en tevens dat de kadastrale legger de data drieëntwintig maart tweeduizend en elf ten onrechte de gebouwen niet afzonderlijk heeft ingekohierd op de overgenomen vzw)

VIJFDE BESLUIT: BESLUIT NIET TOEPASSING VAN ARTIKEL 58 VZW WET:

Gezien de beperkte contractuele verplichtingen en het beperkt aantal schuldeisers binnen de vereniging zonder winstoogmerk "Centrum Voor Geestelijke Gezond-heidszorg vzw" werd beslist geen beroep te doen op

MOO 2.2

Luik B - Vervolg

de procedure voorzien in artikel 58 van de V.Z.W. wet met betrekking de inbreng om niet van een algemeenheid . of van een bedrijfstak zodat de stringente procedure zoals voorzien in artikel 760 van het Wetboek van Vennootschappen die overeenkomstig artikel 770 Wetboek van Vennootschappen en artikel 58 van de V.Z.W. " wet van toepassing kan gemaakt worden op de verenigingen zonder Winstoogmerk, niet van toepassing is.

Als gevolg van deze beslissing om voormelde procedure van artikel 760 van het Wetboek van Vennootschappen niet te volgen is er geen overgang van rechtswege van alle actief en passief bestanddelen van de over te nemen vereniging naar de overnemende vereniging die automatisch tegenstelbaar zou zijn aan derden door de eenvoudige bekendmaking in het Belgisch Staatsblad, zodat voor de contractuele verplichtingen en de verhoudingen met de schuldeisers de individuele geldigheidsvoorwaarden en vormvoorschriften per juridische verhouding moeten worden gevolgd wat in casu het akkoord met de overgang van actief en passief inhoudt van de Dexia Bank voor wat betreft het lopende krediet en de VZW Zwartzusters voor wat betreft de lopende erfpacht.

Voor wat betreft de Dexia Bank wordt hier een overeenkomst van overdracht van kredieten voorgelegd getekend tussen de beide VZW's en de bank waarbij het lopende krediet van de VZW "Centrum Geestelijke Gezondheidszorg vzw" wordt overgenomen door de vzw "Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Noord-West Vlaanderen vzw" en dit ter volledig ontlasting van de vzw Centrum Geestelijke Gezondheidszorg.

' Wat betreft de erfpachtovereenkomst met de VZW Zwartzusters is overeengekomen de bestaande erfpacht

te beëindigen en een nieuwe erfpachtovereekomst af te sluiten welke akte op heden werd verleden voorafgaandelijk aan huidig proces verbaal.

Wat betreft de overdracht van het onroerend goed, werd bij akte erfpacht verleden voorafgaandelijk aan huidig proces verbaal de toestemming gegeven met deze overdracht door de VZW Zwartzusters van Brugge

" zoals vereist in de oorspronkelijke erfpachtakte.

Wat betreft de verleende investeringssubsidies door het Vlaams Infrastruc-tuurfonds voor

" Persoonsgebonden Aangelegenheden of haar rechtsvoorgangers werd het Vlaams Infrastructuurfonds voor Persoonsgebonden Aangelegenheden op de hoogte gebracht van huidige overdracht en bij brief de dato " zestien mei tweeduizend en elf werd ingestemd met deze overdracht onder de volgende voorwaarden hier letterlijk hernomen:

..." .Gelet op de reglementaire bepalingen ter zake, verleen ik hierbij mijn toestemming voor deze overdracht, op voorwaarde dat

* zoals u zelf aangeeft, aile huidige voorwaarden, zoals bepaald in op 11 oktober 1995 verleden erfpachtakte, ongewijzigd worden overgenomen en waarbij de erf-pachtvergoeding, voor indexering, maximaal 2 500 euro per jaar bedraagt;

* de verplichtingen verbonden aan de verleende investeringssubsidies, in het bijzonder voor wat betreft de reglementaire bepalingen over het behoud van bestemm-ming van door het VIPA of zijn rechtsvoorgangers'. gesubsidieerde goederen, blijven gel-den in hoofde van de nieuwe erfpachthouder en exploitant, Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Noord-West-Vlaanderen, gevestigd te 8000 Brugge, Langestraat 113."

Alle voorgaande besluiten werden afzonderlijk en achtereenvolgens genomen met eenparigheid van stemmen.

Gezien de fusie door overneming van de vzw 'Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg vzw' in het kort "CGG-Oostende", met zetel te 8400 Oostende, Frère Orbanstraat 143 door de vereniging zonder winstoogmerk "Centrum Voor Geestelijke Gezondheidszorg Noord-West-Vlaanderen vzw", met zetel te 8000 Brugge, Langestraat 113 verwezenlijkt is, heeft de VZW "Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg vzw" in het kort ; "CGG Oostende" opgehouden te bestaan.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Carl Polfliet.

Tegelijk hiermee neergelegd gellijkvormig afschrift van de akte dd. 30/11/2011.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de-instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/01/2011
ÿþMOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0470.532.647

Benaming

(voluit) : Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Noord-West-Vlaanderen

(verkort) : CGG NWVL VZW

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Langestraat 113, 8000 Brugge

Onderwerp akte : Verkiezing van de leden van de raad van bestuur

Op de algemene vergadering van 19 oktober 2010 werden benoemd als bestuurders van de vzw: mevrouw Ann Lukowiak en Cathérine Ryckeboer, de heren Geert Crombez, Leo De Smet, Guido Decombel, Luc Geldof. Werden herbenoemd als bestuurders van de vzw: de heren Etienne Clevers, Louis Bogaert, Jozef Dessein, Stefaan Leupe, Luc Notredame, Bert Servaes, Willy Sibiet

De raad van bestuur van 16 november 2010 benoemt de heer Jozef Dessein tot voorzitter, Luc Notredame tot ondervoorzitter en Bert Servaes tot penningmeester.

In uitvoering van artikel 21, 5° benoemt de raad van bestuur de heer Frank Schillewaert tot lasthebber, dit vanuit zijn functie als algemeen-directeur.

In uitvoering van artikel 22 van de statuten worden voorzitter en penningmeester aangeduid als bestuurders die bij handelingen die het dagelijks bestuur overstijgen kunnen tekenen. Bij langdurige afwezigheid van de voorzitter wordt de ondervoorzitter hiertoe gevolmachtigd.

Stefaan Leupe,

bestuurder

Luc Notredame,

ondervoorzitter

q.` Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



NE RE

á)EFi.C'aiwLEC

CHTBAi4l{

LIGCE OP

Dr

IIu1" YR 110 IIRYI01619~IIIIII~I1IIII

be

a

Bi

st:

D TEP, GRlr(: ;;;

VAN KOOPHANDE

_11G-Oliertiieli ~

I vfti- , " ~ ~` ~

.

RLC

2 8 -12- 3

GiSc, i t3Fs7-.."

t

16/06/2015
ÿþ MoD 2.2

i~,,ti In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

ID

Gent Affieldegfarugge Dc grllfbr

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

0 3 JUN 2015

f

Ondernemingsnr : 0470.532.647

Benaming

(voluit) : Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Noord-West-

Vlaanderen

(verkort) : CGG NWVL VZW

Rechtsvoren : VZW

Zetel : Langestraat 113, 8000 Brugge Onderwerp akte

Ontslag lid raad van bestuur + Verlenging mandaat van de commissaris-revisor

Notulen uit het verslag van de raad van bestuur van het CGG Noord-West-Vlaanderen, vzw, in vergadering bijeen op 21 november 2006

Dokter Françoise Verfaillie deelt de vergadering mede dat zij niet langer bestuurder van de vzw wenst te zijn.

Notulen uit het verslag van de algemene vergadering van het CGG Noord-West-Vlaanderen, vzw, in vergadering bijeen op 28 april 2015.

De algemene vergadering beslist om het mandaat van de revisor te verlengen voor drie Jaar, dit op basis van de schriftelijk meegedeelde voorwaarden; jaarvergoeding van ¬ 3.150,00 indexeerbaar, basis 1 januari 2012, exclusief BTW.

Stefaan Leupe Voorzitter

Etienne Clevers Bestuurder

*15085273*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG NOO…

Adresse
LANGESTRAAT 113 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande