CENTRUM VOOR ORGANISATIE, VERKOOP, AANKOOP EN RESEARCH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CENTRUM VOOR ORGANISATIE, VERKOOP, AANKOOP EN RESEARCH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.874.658

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.04.2014, NGL 22.04.2014 14097-0325-008
17/12/2013
ÿþMod Wu rd 11,1

il In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

7'=>r: .

~

*13189270*

1

5~`{T

~ai.t'J.L~.L,yr

-5 DEC. 2013

v.Stiffrg*,0

Voorgehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming (voluit) : 0466.874.658

(verkort) Centrum voor Organisatie, Verkoop, Aankoop en Research C.O.V.A.R.



Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Albert I-laan 64B bus H.02.01 -- 8620 Nieuwpoort

Onderwerp(en) akte : Modificatie

Uit de notulen opgesteld door notaris Hélène Gore te Overijse op zevenentwintig november tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C.O.V.A.R.", met zetel te Albert 1-laan 64B bus 1.1.02.01  8620 Nieuwpoort, volgende beslissing heeft genomen:

1. De verhoging van het maatschappelijk kapitaal overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, met HONDERD ACHTTIENDUIZEND HONDERD EENENZEVENTIG EURO TACHTIG EUROCENT (¬ 118.171,80) om het kapitaal te verhogen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar HONDERD ZESENDERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EENENZEVENTIG EURO TACHTIG EUROCENT (¬ 136.771,80).

Deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en zal niet gepaard gaan met de uitgifte van nieuwe aandelen maar zal aanleiding geven tot de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Op deze kapitaalverhoging zal volledig worden ingeschreven door inbreng van het netto-dividend.

2. Te nemen beslissing met betrekking tot het voorkeurrecht zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

3. Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting.

4. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

5. Wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het genomen besluit inzake de kapitaalverhoging.

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op HONDERD ZESENDERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EENENZEVENTIG EURO TACHTIG EUROCENT (¬ 136.771,80) en verdeeld in zevenhonderd vijftig aandelen (750), zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/zevenhonderd vijftigste (1/750e) van het kapitaal en dezelfde rechten en voordelen verlenend."

6. Verbetering van het busnummer van de zetel van de vennootschap en vaststelling dat er een administratieve zetel is te 3500 Hasselt, Villerspark 3 bus 5,

De vergadering stelt inmiddels vast dat, door een wijziging van de nummers van de bussen, als juiste vestiging van de maatschappelijke zetel te weerhouden is: 8620 Nieuwpoort, Residentie Zonnehaven III, Albert 1-laan 64B bus 02.05.

De vergadering stelt vast dat er een administratieve zetel is te 3500 Hasselt, Villerspark 3 bus 5.

7. Aanpassing van de beslissingsbevoegdheid van de zaakvoerders.

"Artikel 11. Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, voor de duur die de vennoten vaststellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Ingeval er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, zullen zij samen een college van zaakvoerders vormen.

Het college van zaakvoerders, gezamenlijk handelend, of de enige zaakvoerder, kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap,

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt, en vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn aangeduid zal ieder van hen, afzonderlijk handelend, alle handelingen kunnen stellen voor het dagelijks bestuur van de vennootschap.

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

De zaakvoering mag zich onder haar persoonlijke verantwoordelijkheid doen helpen of vertegenwoordigen in haar betrekkingen met derden door één of meer personen, op voorwaarde dat hun mandaat speciaal weze, en van tijdelijke aard.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om zijn machten geheel of gedeeltelijk over te dragen aan derden.

De bezoldiging van de zaakvoerders zal worden vastgesteld door de algemene vergadering."

8. Toevoeging van de mogelijkheid de algemene vergadering door middel van schriftelijke besluitvorming te houden.

9. Aanpassing van de statuten aan het wetboek van vennootschappen en aan de voorgaande

beslissingen en omzetting van de bedragen vermeld in Belgische franken naar euro,

Artikel 1. Naam - Vorm.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Centrum voor Organisatie, Verkoop, Aankoop en

Research" afgekort "C.O.V.A.R.".

Artikel 2. Zetel.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 8620 Nieuwpoort, Residentie Zonnehaven 111,

Albert 1-laan 64B bus 02.05.

De administratieve zetel is gelegen te 3500 Hasselt, Villerspark 3 bus 5,

Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft tot doel

1) het ontwerpen of laten ontwerpen, advies geven of

organiserenlreorganiserenlconsultinglmanagementlenzovoort

2) het leveren van diensten

3) het uitvoeren van vertalingen

4) alle research activiteiten

5) het nemen van vertegenwoordigingen van industriële goederen en diensten en het vertegenwoordigen van vennootschappen in binnen- en buitenland

6) de aankoop, verkoop, verhuring, timesharing, leasing van alle onroerende en roerende goederen.

De vennootschap heeft eveneens als doel alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks af onrechtstreeks met dit doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen hieronder begrepen het beheer van het eigen vermogen, het verwerven en beheren van roerende en onroerende goederen en het doen van financiële verrichtingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Bovenstaande opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de breedste zin van het woord.

In het algemeen mag de vennootschap alle hoegenaamde verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de bovenvermelde doelstellingen.

Zij kan de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen bestuurders of aandeelhouders.

Het doel kan gewijzigd worden bij beslissing van de Algemene Vergadering, gehouden ten

overstaan van een notaris met in achtneming van de voorschriften van de vennootschapswet. Zij mag deelnemen aan andere vennootschappen met een gelijkaardig af aanverwant doel. Artikel 4. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf heden.

Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt zoals voor een wijziging van de statuten.

Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op HONDERD ZESENDERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EENENZEVENTIG EURO TACHTIG EUROCENT (¬ 136.771,80) en verdeeld in zevenhonderd vijftig aandelen (750), zonder vermelding van nominale waarde, elk met een

Voorbehouden aan Etat Bèlgisch Staatsblad Luik B - Varvoin

fractiewaarde van één/zevenhonderd vijftigste (1/750e) van het kapitaal en dezelfde rechten en voordelen verlenend.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bij de oprichting volledig volstort.

Artikel 11. Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, voor de duur die de vennoten vaststellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Ingeval er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, zullen zij samen een college van zaakvoerders vormen.

Het college van zaakvoerders, gezamenlijk handelend, of de enige zaakvoerder, kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt, en vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn aangeduid zal ieder van hen, afzonderlijk handelend, alle handelingen kunnen stellen voor het dagelijks bestuur van de vennootschap.

In aile akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

De zaakvoering mag zich onder haar persoonlijke verantwoordelijkheid doen helpen of vertegenwoordigen in haar betrekkingen met derden door één of meer personen, op voorwaarde dat hun mandaat speciaal weze, en van tijdelijke aard.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om zijn machten geheel of gedeeltelijk over te dragen aan derden.

De bezoldiging van de zaakvoerders en van de werkende vennoten zal worden vastgesteld door de algemene vergadering.

Artikel 14. Boekjaar. - Jaarrekening en Jaarverslag.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Artikel 15. Algemene Vergadering.

Jaarlijks wordt op de zetel van de vennootschap of op elke andere in de oproepingsbrieven aangeduide plaats in België, een algemene vergadering der vennoten gehouden, op tien april om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag worden gehouden.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

10. Volmacht voor de coördinatie van de statuten.

11. Machten aan de zaakvoerder om de beslissingen uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

Gelijktijdig hiermee neergelegd een uitgifte voor registratie van de akte.

Bestemd voor de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Hélène Goret, Notaris





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.04.2013, NGL 23.05.2013 13126-0322-009
29/05/2012 : VE108951
08/06/2011 : VE108951
11/05/2010 : VE108951
04/05/2009 : VE108951
30/04/2008 : VE108951
05/06/2007 : HA108951
10/05/2007 : HA108951
08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.04.2015, NGL 28.05.2015 15145-0149-008
23/05/2005 : HA108951
04/06/2004 : HA108951
24/06/2003 : HA108951
13/09/2002 : BL635796
17/07/2002 : BL635796
17/07/2002 : BL635796

Coordonnées
CENTRUM VOOR ORGANISATIE, VERKOOP, AANKOOP E…

Adresse
ALBERT I-LAAN 64B, BUS 02-05 - RESIDENTIE ZONNEHAVEN III 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande