CERBERUS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CERBERUS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 504.982.592

Publication

28/02/2013
ÿþmod 11.1

.idll'iLiS_l'.1:,s.ii'". Y ., , ~ i'd11EL

1 8 FEB. 2013

V.z. V ALAti s::

Griffie



in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vande akte

~L

~

k~

Ondernemingsnr ~ ~O LI 8a Benaming (voluit) : CERBERUS

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Hondschootebaan 9

8630 Veurne

Onderwerp akte : NV: oprichting

Ten kantore van notaris Stephan Mourisse met standplaats te 8972 Roesbrugge-Haringe/Poperinge op 15 februari 2013 werd een akte ondertekend, akte ter registratie aangeboden,waarbij Zijn verschenen:

1. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TORRETA", met zetel te 8300 Knokke-

Heist, 't Vaartje 4, BTW-plichtig onder het nummer BE502.864.925 en ingeschreven onder het;;

ondernemingsnummer 0502.864.925, RPR Brugge

Opgericht blijkens akte verleden voor het ambt van Meester Eric Himpe, Geassocieerd Notaris te leper op achtentwintig januari tweeduizend dertien, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van, eenendertig januari daarna, onder het nummer 2013.01.31/0300730.

Waarvan de statuten sedertdien niet meer werden gewijzigd, zo werd verklaard.

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door de Heer DERAEVE Mik Robert Giibrecht Hans,'; geboren te Roeselare op vijf oktober negentienhonderd vijfentachtig, (NN 85.10.05-149,04), niet gehuwd, wonend te 8300 Knokke-Heist, 't Vaartje 4 optredend in diens hoedanigheid van niet-statutair zaakvoerder,1 hiertoe aangeduid krachtens een besluit van de Bijzondere Algemene Vergadering der Vennoten de dato=; achtentwintig januari tweeduizend dertien, gepubliceerd samen met voormelde oprichting in de Bijlage tot hete; Belgisch Staatsblad zoals voormeld.

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LOBERY", met zetel te 8630E; Veurne/Houtem, Hondschootebaan 9, BTW-plichtig onder het nummer BE834.704.301 en ingeschreven onder het ondernemingsnummer 0834.704.301, RPR Veurne.

Opgericht onder de rechtsvorm van een Vennootschap onder Firma (V.O.F) krachtens onderhandse, overeenkomst de dato driëntwintig februari tweeduizend elf, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch,; Staatsblad de dato één april daarna, onder het nummer 2011.04.01/0049825.

Waarvan de statuten werden gewijzigd (aannemende ondermeer actuele rechtsvorm) krachtens de!i besluiten van de Buitengewone Algemene Vergadering der Vennoten, gehouden en afgesloten voor het ambn van ondergetekende Notaris Stephan Mourisse te Roesbrugge-Haringe de dato zesentwintig december'; tweeduizend twaalf, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tien januari daarna, onder heti nummer 2013.01.10/6609.

Waarvan de statuten sedertdien niet meer werden gewijzigd, zo wordt verklaard.

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door de heer BEKE Davy Patrick geboren te Waregem;, op twintig september negentienhonderd vier en zeventig (Nationaal Nummer 74.09.20-029.18), niet gehuwd,`. wonende 8630 HoutemNeume, Hondschootebaan nummer 9, optredend in diens hoedanigheid van niet-;: statutair zaakvoerder, hiertoe (her)aangeduid krachtens een besluit van de Bijzondere Algemene Vergadering der Vennoten de dato zesentwintig december tweeduizend twaalf, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch;: Staatsblad van tien januari daarna, onder het nummer 2013.01.10/6609 (samen met voormelde Buitengewone;, Algemene Vergadering.

Thans wordt door de verschijners overgegaan tot de oprichting van de handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een Naamloze Vennootschap met als naam "CERBERUS", waarvan de zetel zal gevestigd zijn, te 8630 Veurne/Houtem, Hondschootebaan 9 en met een kapitaal van HONDERDDUIZEND EURO (¬ , 100.000,00), vertegenwoordigd door DUIZEND (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mai 11.1

Inbreng in geld

Op het kapitaal wordt ingeschreven in geld en dit als volgt:

1. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TORRETA", comparant voornoemd sub 1, schrijft in op VIJFHONDERD (500) aandelen, dewelke zij volledig volstort,

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LOBERY", comparant voornoemd sub 2, schrijft in op VIJFHONDERD (500) aandelen, dewelke zij volledig volstort.

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot volledige volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000, 00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de BNPPARIBAS FORTIS, kantoor Roeselare Zuid, Clintpark te 8800 Roeselare,

STATUTEN

Rechtsvorm en Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap en

draagt de naam: "CERBERUS".

Zetel

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaamse

gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij enkel besluit van het bestuursorgaan, bekend te maken in

de Bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad,

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en

stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor eigen rekening en voor rekening van

derden, als in deelneming met derden, of in opdracht van derden

Algemene activiteiten

* de aankoop, verkoop en ruising, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare É waardepapieren, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op = te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt;

* het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen;

* in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties en allerhande effecten;

* alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties;

* alle verrichtingen van mandaat, agentuur of van commissie in verband met de hoger beschreven operaties.

* het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals verhuring, dit alles in de ruimste zin van het woord en zonder dat een opsomming beperkend weze.

* het verwerven van participaties in eender welke vomi in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet participatie aanhoudt.

* Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

* Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

* Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

* Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

* Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices,

* De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

* Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

* Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen, Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen r in onroerende goederen en waarden.

* De vennootschap mag optreden als adviseur, bemiddelaar en coordinator van immobiliaire activiteiten, en evenzeer als vastgoedmakelaar. De vennootschap mag ter verwezenlijking van haar doel beroep doen op derden. in deze zin behoort tot de activiteit : aanneming van bouwwerken waarbij beroep gedaan wordt op onderaannemers.

* Het uitvoeren van aile verrichtingen van projectmanagement en coördinatie, ' projectontwikkeling en het voeren van de directie over andere ondernemingen;

* Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van alle administratie in de ruimste betekenis van het woord, alle activiteiten van syndicus;

* Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,

Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000,0D) en is verdeeld in =

= DUIZEND (1,000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal

vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet

bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag,

bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere

opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene

kosten.

Externe vertegenwoordigings-bevoegdheid

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais

verweerder,

.Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de

meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en

verbonden zijn door twee bestuurders, gezamenlijk optredend,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1



Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. ° De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Bijeenkomst -- Biieenroepinq

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de tweede vrijdag van de maand juni om zestien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Boeklaar

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en wordt op één en dertig december van hetzelfde jaar afgesloten.

Winstbesteding

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat,

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.

Er kan slechts een uitkering geschieden aan de houders van aandelen buiten kapitaal nadat op het resultaat van het betrokken boekjaar een eerste dividend is toegekend aan de kapitaalsaandelen van vijfentwintig ten honderd (25%) van de winst van het betrokken boekjaar. Elke uitkering boven vijfentwintig ten honderd (25%) van de winst van het betrokken boekjaar zal verdeeld worden onder de kapitaalsaandelen én de aandelen , buiten kapitaal.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onde( nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Ontbi ding  Vereffening -- Verdeling - Liquidatiesaldo

Benoeming van de vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik ook, wordt de vereffening verzorgd door één of meer vereffenaars, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Indien er meerdere vereffenaars worden benoemd, besluit de algemene vergadering of zij alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd.

Bava- gdheden van de vereffenaars

De vereffenaar(s) beschikt-beschikken over de meest uitgebreide machten die zijn toegekend door de wet. Hij-Zij wordt-worden bovendien gemachtigd om alle handelingen te verrichten waarvoor de wet de machtiging van de algemene vergadering vereist.

Wijze van vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld. Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

Procedure

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter

bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de

vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging

ervan.

Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn te 8630 Veurne/Houtem, Hondschootebaan 9 .

Eerste boekjaar n 'aarver. aderin.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en

veertien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden de tweede vrijdag van de maand juni tweeduizend en vijftien om i*

zestien uur (16u00).

Overname verbintenissen.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze

opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van

het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en

bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5. Woonstkeuze

Voor de uitvoering van deze akte verklaren de verschijners keuze van woonplaats te doen in hun

respectieve zetel of woonplaats.

6. Benoemingen

Bestuurders

Het aantal bestuurders wordt bepaald op twee (2) bestuurders.

Tot bestuurders worden benoemd:

1. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TORRETA_', met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, 't Vaartje 4, BTW-plichtig onder het nummer BE 502.864.925 en ingeschreven onder het ondernemingsnummer 0502.864.926, RPR Brugge

Voor de uitoefening van dit mandaat van bestuurder werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger: de ,

Heer DERAEVE Mik, wonend te 8300 Knokke-Heist, 't Vaartje 4

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LOBERY", met zetel te 8630 Veurne/Houtem, Hondschootebaan 9, BTW-plichtig onder het nummer 834.704.301 en ingeschreven onder het ondememingsnummer 0834.704.301, RPR Veurne.

Voor de uitoefening van dit mandaat van bestuurder werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger: de heer BEKE Davy, wonende 8630 HoutemNeume, Hondschootebaan nummer 9.

De aldus benoemde bestuurders, vertegenwoordigend zoals voorzegd, verklaren het toegekend mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn dcor enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat.

Allen hier aanwezig die hun mandaat aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en vijftien.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met-dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende

wettelijke bepalingen, ;

Commissaris

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. Bijeenkomst raad van bestuur benoemingen -- machten

Aanduiding gedelegeerd bestuurders De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen, onder

" de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

1. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TORRETA", met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, 't Vaartje 4, BTW-plichtig onder het nummer BE 502.864.925 en ingeschreven onder het ondernemingsnummer 0502.864.925, RPR Brugge

Voor de uitoefening van dit mandaat van gedelegeerd bestuurder werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger; de Heer DERAEVE Mik, wonend te 8300 Knokke-Heist, 't Vaartje 4

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LOBERY", met zetel te 8630

Veume/Houtem, Hondschootebaan 9, BTW-plichtig onder het nummer 834.704.301 en ingeschreven onder het ondernemingsnummer 0834.704.301, RPR Veurne. "

Voor de uitoefening van dit mandaat van gedelegeerd bestuurder werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger: de heer BEKE Davy, wonende 8630 HoutemNeume, Hondschootebaan nummer 9.

De aldus benoemde gedelegeerd bestuurders, vertegenwoordigend zoals voorzegd, verklaren het toegekend mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat,

Aloemene vertegenwoordiainasbevoegdheid

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de meerderheid van de leden van de raad van bestuur, evenals door één gedelegeerd bestuurder en één bestuurder, samen optredend.

Dacieliiks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

De persoon of personen gelast met het dagelijks bestuur zullen in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van het dagelijks bestuur.

Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit ondermeer: het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van ; bedrag.

Volmachten

De verschijners en de aldus benoemde bestuurders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook elle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Quartus, Blondeau & Partners CVBA, kantoorhoudend te 8630 Veurne, Koksijdestraat 25/A.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

03/07/2015
ÿþ,~~....~ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111111§1111101

Ondernemingsnr : 0504.982.592 Benaming

(voluit) ; CERBERUS

(verkort) : NEERGELEGD~~ µ`

TER~iF"r

Rechtbank van Koory-,el pdel ~Sír1-ty ~

2 4 JUNi 2015

Griffie

Afdeliiiet_uml~

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel Hondschootebaan 9 - 8630 Veurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING (GEDELEGEERD) BESTUURDER(S)

Op de algemene vergadering dd. 12/06/2015 werd met éénparigheid van stemmen beslist om volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van 6 jaar, eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2021:

-De BVBA TORRETA, met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, 't Vaartje 4, ingeschreven in

RPR GENT, afdeling BRUGGE onder nummer 0502.864.925, vertegenwoordigd door de heer DERAEVE

Mik, wonende te 8300 Knokke-Heist, 't Vaartje 4.

-De BVBA LOBERY, met maatschappelijke zetel te 8630 HOUTEM, Hondschootebaan 9, ingeschreven in RPR GENT, afdeling VEURNE onder nummer 0834.704.301, vertegenwoordigd door de heer BEKE Davy, wonende te 8630 HOUTEM, Hondschootebaan 9.

Onmiddellijk na de algemene vergadering is de Raad van Bestuur bijeengekomen waarin beslist werd met éénparigheid van stemmen om de BVBA TORRETA, met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, 't Vaartje 4, ingeschreven in RPR GENT, afdeling BRUGGE onder nummer 0502.864.925, vertegenwoordigd door de heer DERAEVE Mik, wonende te 8300 Knokke-Heist, 't Vaartje 4 te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder en dit tot na de algemene vergadering van 2021.

Onmiddellijk na de algemene vergadering is de Raad van Bestuur bijeengekomen waarin beslist werd met éénparigheid van stemmen om de BVBA LOBERY, met maatschappelijke zetel te 8630 HOUTEM, Hondschootebaan 9, ingeschreven in RPR GENT, afdeling VEURNE onder nummer 0834.704.301, vertegenwoordigd door de heer BEKE Davy, wônende te 8630 HOUTEM, Hondschootebaan 9 te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder en dit tot na de algemene vergadering van 2021.

LOBERY BVBA

Vertegenwoordigd door

BEKE Davy

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CERBERUS

Adresse
HONDSCHOOTEBAAN 9 8630 VEURNE

Code postal : 8630
Localité : VEURNE
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande