CERO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CERO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.597.745

Publication

24/09/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*131954

0539 59% X45

NEERGELEGD ter GRIFFIE de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdniitl Irtpae)

'o: ri I SEP.GiNfrenee

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) : ADVIDO

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rozenstraat 6

8730 Beernem

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Bernard D'HOORE te Beemem op 9 september 2013, die ter registratie is

aangeboden, blijkt dat:

de Heer RODEYNS Alex Marie Felix, geboren te Basoko (Belgisch Kongo) op 27 juni 1955, echtgenoot van

Mevrouw TRANCEZ Rita, wonende te 8730 Beemem, Rozenstraat 6,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht, waarvan de oprichtingsakte en

de statuten ondermeer volgende bepalingen bevatten:

RECHTSVORM EN NAAM -- De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid, met als benaming "ADVIDO".

ZETEL - De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8730 Beemem, Rozenstraat 6.

DOEL - De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en

voor eigen rekening :

" Handelsagentuur.

" Advies geven op vlak van elektrische installaties, het ontwerpen en het opmaken van bestekken.

" Het tekenen van elektrische installatie, situatieplan en ééndraadschema voor keuring.

" Advies geven en het ontwerpen van installatie voor data en telefonie.

" Het uitmeten van bestaande installaties en het documenteren ervan.

" Verkopen van elektrische materiaal.

" Beheren van infrastructuur in gebouwen.

" Opvolging van de uitvoering.

" Uitvoeren, en onderhoud van installaties.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks te vergemakkelijken.

DUUR - De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf haar oprichting, maar kan ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering, handelend zoals voor een statutenwijziging.

Zij vangt haar activiteiten aan op 1 oktober 2013; zij verkrijgt pas rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van een afschrift en een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat van kennelijk onvermogen van een vennoot.

In geval van overlijden van de enige vennoot, worden, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Het is volstort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), en onderschreven in geld als volgt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'/Voor-hehouderi aan het Belgisch Staatsblad

~

mod 11.1

de Heer Alex Rodeyns, voornoemd, heeft ingeschreven op alle honderd (100) aandelen; hij heeft daarop twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) gestort, zodat hij bijgevolg nog zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) dient bij te storten.

De fondsen bestemd tot de afbetaling van de inbrengen in geld werden, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd bij storting of overschrijving op de bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Belfius Bank. Een attest dat van deze deponering blijk geeft blijft bewaard in het dossier van de Notaris.

Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in blote eigendom en vruchtgebruik, warden de eraan verbonden rechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

BESTUUR - De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen, wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn vormen deze een college,

De zaakvoerders kunnen hun mandaat kosteloos uitoefenen, en dit bij beslissing van de algemene vergadering,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beéindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt; elke zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Elke zaakvoerder kan bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te verbinden.

De Heer Alex RODEYNS, voornoemd is benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder.

BOEKJAAR - Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december; het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.

BESTEMMING VAN DE WINST  RESERVE - Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent (5%) voorafgenomen voor de oprichting van de wettelijke reserve. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, en zij ontstaat opnieuw wanneer, om gelijk welke reden, het reservefonds werd verminderd.

Het overblijvend saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die beslist over de bestemming.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het maatschappelijk kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief wordt verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden.

ONTBINDING EN VEREFFENING - Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheden bepalen. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Bevoegdheden van de vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vernield in de artikelen 186,187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit,

Wijze van vereffening

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft, Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

JAARVERGADERING - De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de eerste maart in de zetel van de vennootschap, tenzij in de oproepingsbrief een andere plaats wordt vermeld; valt deze datum op een zondag of wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

Bernard D'hoore Notaris te Beemem

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 31.08.2015 15569-0191-009
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.08.2016, NGL 31.08.2016 16569-0521-009

Coordonnées
CERO

Adresse
GISTELSTEENWEG 555 8490 ZERKEGEM

Code postal : 8490
Localité : Zerkegem
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande