CEVA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CEVA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.967.242

Publication

09/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennoot-schappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. 5) MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen honderd zes en negentigduizend euro (¬ 1.196.000,00). Het is verdeeld in tienduizend (10.000) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal werd afbetaald en volstort als volgt:

Door de Heer Diederik Vandeputte, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van het volledige kapitaal en waarvan hij één miljoen honderd vijf en negentigduizend honderd negenenvijftig euro zevenendertig cent (¬ 1.195.159,37) onmiddellijk volstort in natura en achthonderd veertig euro drie en zestig cent (¬ 840,63) onmiddellijk volstort in geldspeciën.

Ondergetekende notaris bevestigt dat in overeenstemming met artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen een bedrag, groot achthonderd veertig euro drie en zestig cent (¬ 840,63) vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd werd bij storting op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis te Waregem, en dit op zicht van een attest van deponering van deze gelden afgeleverd door voormelde bank op twee december tweeduizend veertien.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor  Vander Donckt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren , vertegenwoordigd door de Heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39A, in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, in datum van één december tweeduizend veertien, luidt als volgt :  De inbreng in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  CEVA bestaat uit een inbreng in geld van 840,63 EUR en uit een inbreng in natura van de volle eigendom van 1 aandeel van de naamloze vennootschap  GROEP VANDEPUTTE , de blote eigendom van 832 aandelen van de naamloze vennootschap  GROEP VANDEPUTTE en de volle eigendom van 350 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  A.W.T. VANDEPUTTE voor een bedrag van 1.195.159,37 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de totale inbreng bestaat uit tienduizend (10.000) volgestorte aandelen van de BVBA  CEVA zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichtingen in het kader van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend worden. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

6) DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

7) BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat en er geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

8) BEPALINGEN BETREFFENDE :

a) Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst: Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist vrij over de aanwending van het saldo. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan : het totale bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten: 1 het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding. 2 behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

b) de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het uitgedrukte kapitaal aan de maatschappelijke aandelen. Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de maatschappelijke aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag worden volgestort.

Het beschikbare saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

9) BEGIN EN EINDE VAN HET BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 30 september 2016.

10) a) JAARVERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS : De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand februari om zeventien uur dertig in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2017.

b) VOORWAARDEN VOOR TOELATING : Een aanwezigheidslijst met opgave van de naam en de voornaam of de maatschappelijke benaming van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, moet door iedere aandeelhouder of lasthebber ondertekend worden vooraleer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

tot de vergadering toegelaten te worden.

c) VOORWAARDEN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT : Elk aandeel geeft recht op

één stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de

uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

11) BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER :

Onmiddellijk hierna beslist de oprichter te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de

vennootschap voor onbepaalde duur : de Heer Diederik Vandeputte, voornoemd, die verklaart te

aanvaarden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte-oprichting

- bijzonder verslag van de oprichter betreffende de inbreng in natura

- verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CEVA

Adresse
ELFDE-JULILAAN 10 8791 BEVEREN-LEIE

Code postal : 8791
Localité : Beveren
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande