CEWLIG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CEWLIG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.811.210

Publication

24/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

22-04-2015

Griffie

*15306972*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628811210

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

CEWLIG

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc Coudeville te Oostende op 9 april 2015, nog te registreren, blijkt dat :

1. er door a. de heer CANOGLU, Halit, geboren te Zeynelli (Turkije) op 5 maart 1962, met Belgische nationaliteit, echtgenoot van mevrouw ALBAKTEMUR, Gazal, wonende te 8400 Oostende, Merelstraat 8, b. de heer CANOGLU, Bedran, geboren te Oostende op 10 mei 1993, met Belgische nationaliteit, ongehuwd, wonende te 8400 Oostende, Hertstraat 40/0064 en c. de heer BUDULGAN, Mehmet Sah, geboren te Bingöl (Turkije) op 23 november 1973, vluchteling van Turkse herkomst, echtgenoot van mevrouw BUDULGAN, Belkise, wonende te 6060 Charleroi (Gilly), Chaussée de Lodelinsart 225, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2. de vennootschap de naam "CEWLIG" draagt.

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8800 Roeselare, Ardooisesteenweg 23.

4. de vennootschap heeft tot doel om zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

- de aankoop, verkoop, import, export, productie, distributie, commercialisering, het fabriceren, het ontwerpen, de bereiding en handel in het algemeen, in producten die verband houden met de bakkerij, banketbakkerij, beschuiten, koekjes, snoepgoed, versnaperingen en alle andere voedingswaren in de ruimste zin van het woord;

- de ambachtelijke vervaardiging van brood en vers banketgebak en de vervaardiging van beschuit en biscuit;

- zowel de klein- als de groothandel in brood en banketgebak;

- het uitbaten van verbruiksalons, restaurants, frietkramen en snackbars en alle activiteiten die ermee verband houden zoals de verkoop aan de toog van eetwaren en dranken.

De vennootschap kan ook optreden als bestuurder of als vereffenaar in andere vennootschappen. De vennootschap mag onder andere alle roerende en onroerende goederen, materialen en installaties kopen, verkopen, huren, verhuren, leasing contracten aangaan, ruilen, oprichten, doen oprichten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op om het even welke manier en op de wijze die haar geschikt lijkt.

Zij mag in het algemeen, zowel in België, als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel.

Zij zal onder meer mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, die eenzelfde doel, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde

Onderwerp akte :

Ardooisesteenweg 23 8800 Roeselare

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

activiteiten waarvoor een vergunning/at­test nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

5. de vennootschap opgericht wordt voor onbepaalde duur.

6. het geheel geplaatste kapitaal 18.600,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, elk 1/186ste van het kapitaal vertegenwoordigend en onderschreven in speciën door a. de heer CANOGLU, Halit, voornoemd, tot beloop van achtduizend vierhonderd euro (8.400,00 EUR), waarvoor hem vierentachtig (84) aandelen werden toegekend, b. de heer CANOGLU, Bedran, voornoemd, tot beloop van drieduizend zevenhonderd euro (3.700,00 EUR), waarvoor hem zevenendertig (37) aandelen werden toegekend en c. de heer BUDULGAN, Mehmet, voornoemd, tot beloop van zesduizend vijfhonderd euro (6.500,00 EUR), waarvoor hem vijfenzestig (65) aandelen werden toegekend.

Alle aandelen werden volledig volstort.

Aldus werd door de comparanten op alle aandelen ingeschreven, waarop de totaliteit werd gestort, zijnde het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de naamloze vennootschap Belfius Bank.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden en/of de vertegenwoordiging ter zake aanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder-opvolger benoemen. De wijze van benoeming en ontslag van de zaakvoerder-opvolger is identiek aan de wijze van de zaakvoerder.

De zaakvoerder-opvolger zal van rechtswege de zaakvoerder opvolgen, bij de beëindiging van diens mandaat om welke reden dan ook of zo de zaakvoerder tijdelijk of definitief, om gewichtige en niet te voorziene omstandigheden, in de totale onmogelijkheid verkeert zijn mandaat verder uit te oefenen. Dit houdt in dat de zaakvoerder-opvolger de vennootschap pas zal kunnen vertegenwoordigen vanaf de datum waarop het einde van het mandaat van de statutaire zaakvoerder blijkt. De zaakvoerder-opvolger zal vanaf dat moment de nodige stukken moeten voorleggen waaruit blijkt dat het mandaat van de opgevolgde zaakvoerder is beëindigd of deze in de tijdelijke of definitieve onmogelijkheid verkeert om zijn mandaat verder uit te oefenen. Vanaf dat moment verandert het statuut van de zaakvoerder-opvolger (tijdelijk of definitief) naar het statuut van een zaakvoerder.

Het zaakvoerdersmandaat van de zaakvoerder-opvolger gaat in op voormelde datum en geldt vanaf dan voor onbepaalde duur of tot het ogenblik waarop vaststaat dat de zaakvoerder zijn mandaat terug kan hernemen.

De gegevens waarvan de openbaarmaking is voorgeschreven kunnen aan derden niet worden tegengeworpen dan vanaf de dag dat zij bij uittreksel in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad zijn bekendgemaakt, tenzij de vennootschap aantoont dat die derden er tevoren kennis van droegen. Het aantal zaakvoerders werd op 9 april 2015 bepaald op twee.

Er wordt tevens een zaakvoerder-opvolger benoemd conform artikel 8 van de statuten.

Tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap werden voor onbepaalde duur benoemd : de heer Canoglu Halit, voornoemd en de heer Budulgan Mehmet, voornoemd.

Tot niet-statutaire zaakvoerder-opvolger van de heer Halit Canoglu, voornoemd werd de heer Bedran Canoglu, voornoemd aangesteld, conform hetgeen bepaald is in artikel 8 van de statuten.

8. Elk jaar op de laatste vrijdag van mei om 14 uur of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

9. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2016.

10. De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties,

de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar.

Van deze netto-winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd

voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal

bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

zal gegeven worden.

11. Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. De dwingende voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen inzake de vereffening van vennootschappen zullen daarbij moeten nageleefd worden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

12. De comparanten geven bij deze volmacht aan BVBA Zakenkantoor Strobbe, kantoorhoudend te 8760 Meulebeke, Ingelmunstersteenweg 9, en haar aangestelden en/of werknemers om in naam van de vennootschap, alle formaliteiten te vervullen inzake het ondernemingsloket, inzake de kruispuntbank voor ondernemingen, inzake de Directe Belastingen en inzake de BTW en/of nog andere instanties, alsmede om daartoe alle aangiften en stukken te ondertekenen en alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande te voeren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie oprichtingsakte.

Coordonnées
CEWLIG

Adresse
ARDOOISESTEENWEG 23 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande